Sziasztok!
Jól elmaradtam, de alig látszom ki... Újra belefogtam az alkotásba és végre sok megrendelőm is van.
Közben elolvastam, hogy miket írtatok!
Enikő!
Erre nem nagyon lehet mit írni! A szívem szakad meg értetek! Mosz hogy álltok? Végül beadtad a válási papírokat? Jesszus! Azért Gabi túllőtt minden határon! Két kigyerek várja itthon tiszta szívvel, sok szeretettel és erre tessék... Őket is retteneteen sajnálom. Édes nagyon Liló is! Meg Patrik is imádnivaló kis kölök lett!
Hogy vannak? HOgy viselik? mert tudom, hogyha te ideges vagy, az rájuk is hatással van. Te hogy vagy? le tudtál valamellyest nyugodni? Írtad kicsit később, hogy beszélgettetek. Most hogy áll a helyzet! Engem nem riaszt el az ilyen, sőt, írj nyugodtan, mert tudom, hogy az jót tesz a lelkednek! ha másban nem is tudok sgíteni, meghallgatlak! De ha tudok valamiben segíteni, írj!
Egy atlálkozót is meg kellene ejteni, nem? Jót beszélgetnénk. Csak legyen szép idő, hogy valahol ki tudjunk menni.
Amúgy velünk minden rendben van. Zsófi hatalmas és mozgékony. Imádja Gerit , de Geri is imádja Zsófit. Néha vitáznak, én közbeszólok, de semmi különös nincs. zajlik az élet.
Geri is hatalmas. Sokat változott. Olyannagyfiú. tanulja az oviban a csúnya beszédet.
Én pedig beszélgetek vele itthon erről. Mert mindennapra jut valami. Dühítő nagyon. Pedig a szülőnek kellene figyelnie erre otthon.
Rakok fel majd képeket, jó?
Készülünk akeresztelőre is. 1 hónap múlva lesz. Mint egy lagzi. De adig lesz még Zsófi nevenapja is és majd a keresztelőna szülinapja. Van elég sok szervezni való is.
Nekemmég kellene fogynom pár kilót addig, de hátha sikerülne. Szerencsére így is lement 16 kg, nem panaszkodom.
Erika!
Mennyi idős a pocaklakód? Biztos írtad már, de olyan régen voltam, hogy már elfelejtettem.
Ildi!
Veletek mi újság? nemszoktam apiac fele járni, pedig olyan jó lenne összejönni egy kicsit. majd nyáron összejöhetnénk valahol nem? Enikőék is jönnének és jól kibeszélnénk magunkat. Én már vágyom a kikapcsolódásra, pedig nagyon jó, hogy két gyerkőc van.
Megyek, mert lassan megyünk vásárolni.
Puszilok mindenkit és próbálok sűrűbben jönni
Anikó