Új privát üzeneted érkezett!

Nani, el sem tudom mondani mennyire sajnálom. Nem is tudom, mit mondjak. Erre nincs szó.

babaimádó
Kép
babaimado

Niko!
Ha kibírod, hogy nem eszel... jobb lenne... mert ha menni kell és altatnak, akkor bizony jobban jársz, ha üres a gyomrod :(
Ha nagyon éhes vagy, akkor valami könnyűt és keveset egyél, amit gyorsan meg tudsz emészteni!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

bocsánat, én Krizsára gondoltam, akit letiltottak az újabb páciensek fogadásáról. De sosem tudom, ki kicsoda :(

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro, semmi gond.Hogy vagy?

Fannikám :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nani!Nagyon sajnálom, ami Veled történt.

Baba!Végre! :D
Hanna!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Voltam ma uh.-on, kedden punkció :D

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

[quote]v írta:an e közületek olyan akit túlstimuztak

Ez olyan brutálisan hangzik! Tegyük helyre! Senkit nem TÚLSTIMULÁLNAK, hanem TÚLSTIMULÁLÓDIK. Nekem ez annyira zavarja az igazságérzetemet. Ez NEM orvosi műhiba, hanem egy kiszámíthatatlan és váratlan dolog.

...én K-t és SZ-t is szeretem, és lelkiismeretesnek tartom.

Kép
zölddisznó

Én ma voltam Szmatinál, nem rohant, megmutatta a tüszőkezdeményeimet, és még azt is felajánlotta, hogy csinálunk hétfőn egy próba katéterezést, hogy ne legyen gond a punkciónál. Tudjátok a kitágított méhnyakam miatt. Most egy kicsit megijedtem, hogy ilyesmi előfordulhat, nagyon sajnálom, ami veled történt, Nani. Lányok ne írjatok több rossz dolgot a dokikról, mert mindenki stresszes lesz a beavatkozásoktól való félelem miatt. Akkor meg lőttek a babaesőnek... Én is úgy gondolom, hogy ezt feltétlenül tisztázni kell Szmatival, hogy mi a fene történt. Nani, mindenképp beszélj vele!
Mégegyszer nagyon sajnálom, rettenetes ez a dolog.

skrisz72

Sziasztok!

Szerintem sem kéne senkit bántani főleg amíg nem biztos, hogy híbázott. Sajnos ez benne van a lombikba és az inszembe is. Várjuk meg míg kiderül de akkor is Nani mondjon véleményt.
Mindemellet nagyon rossz lehet neki és iszonyatosan sajnálom miatta. Nagyon szorítok, hogy ne legyen méhen kívüli a másik. Nagyon átérzem a helyzetét.
nikó

Sziasztok!

Most értem haza és reagálnék a ma történtekre.

Szóval, nekem SZARUL esik, hogy ilyet írtok a dokimról, hogy "vét"! Nem tudjátátok, tudjuk! Az egyik felet hallgatuk meg, nem tudjuk mi történt. Szerintem ami itt folyik jelenleg rágalmazás és felelősséggel jár!
A másik, tudjátok én is megszenvedtem az első lombikot, de segített utána és nem hagyott megzuhanni. Nem szuper doki egyik sem. Rengeteg betegük van, rohannak, de ha kérdezünk, figyelmesen elmagyaráz mindent.

Egy kicsit utána néztem, ha valaki terhes, eleve más a méhének a szerkezete és nincs tüszőérés. Szóval nekem itt nem logikus valami.

Remélem, nem bántottam meg senki, de a dokimért kiállok! Mert megbízok benne!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

[quote]S írta:zerintem nincs "makulátlan" doki, csak az a nem mindegy, hogy milyen gyakran és mekkorákat "vét".

Snufi! A fenti írásodat nem igazán értem.

Kép
hanna30

Hanna!

Köszi.Azt hittem már egyedül maradok a Szmatiba vetett bizalmammal. :roll:

Kép
Kép
mereszt

Itt úgy látom egymás szidalmazása és a dokik szidása folyik csak. :(
szmet

Sziasztok!!!

Nani!!! :cry: :cry:

Nagyon sajnálom ami veletek történt!!!!!

BABI!!!
Nagyon drukkolok neked!!!!Akkor most már jön a Gonal?

Fanni!!! :D
Sokat gondolok rátok!!!Gratula a 30.-héthez!!!

Mindenkinek drukk!!!!
beu9

Hanna :!:
Te most ne húzd fel magad. Lepereg, lepereg.
Tényleg csúnyák voltunk... bocsbánat... Mellesleg Veled valóban nagyon rendi volt! És Mereszttel is, pláne amit Dórikáról mondott... szóval értem a ragaszkodásotokat!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mereszt!
Nem! Csak most értem haza és most tudtam reagálni.
Nekem nagyon fájnak ezek az írások. :cry:
Talán mi máshogy ismerjük.
Talán más, amikor nálam kiderült a méhenkívüli és könnyes szemmel beszéltünk a szobában. Igen. Ő megmutatta akkor, hogy ember, nem csak orvos.

Mindenkiről lehetne írni ezt azt szerintem. De ne felejtsétek el, egy gyilkosnak is vannak jogai, amíg el nem ítélik, itt pedig kemény dolgok hangoznak el, olyan emberek billentyűiből, akik hallottak valamit.
Én 2006. január óta járok hozzá és amikor a legnagyobb kakiban voltam lelkileg, akkor is átgörgetett rajta.

Kép
hanna30

Beu :P :P :P
Szia! Hogy áll a lakás?????
Június fagyisok?
Köszi a gratut!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! Felhúztam. Mert ez már dúrva. És szerintem nem csak velünk "rendi", hanem tőbb száz nővel, akik nem írnak ide.

De nem óhajtok erről vitát nyitni.
Én felhívtam Nanit, elmondtam, neki, amit a dokinőről tudok, hogy a világ legjobb kezében van, mert ha ő nincs, én a béka segge alatt vagyok azóta.

Kép
hanna30

Szmet!

Rosszul látod,mert a mai napot leszámitva nem igazán olvashatsz ilyet. :wink:

Kép
Kép
mereszt

Hanna :P
Szuper a blogod és nagyon tetszik rajta a hozzáállásod!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

[quote]I írta:tt úgy látom egymás szidalmazása és a dokik szidása folyik csak.

..Én meg ezt a hozzászólást nem értem...Szmet! Ebbe a topicba szántad?

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Hanna!

Én is ilyesmit érzek,pedig engem nem rángatott ki a kakiból.Szerencsére nem voltam olyan helyzetben,mint te.
Hozzáteszem más topikon sokkal durvább hozzászólásokat váltott ki... :cry:
Őszintén remélem,hogy Nani beszél majd vele és minden kérdésére kap választ.Azt meg tudom érteni,hogy ma azt sem tudta mit kérdezzen,illetve gondolom eszébe sem jutott,hogy kérdezzen.De szerintem neki is jobb lenne.

Kép
Kép
mereszt

Fanni! Köszi szépen.

Mereszt! Igen. Ezt nekik kell megbeszélni.
De nem olyanoknak beleszólni, akik nem ismerik és rágalmazni. Mert ez Csajok az.

Kép
hanna30

Huhhh, kissé harapós lett a hangulat.... :?

Én ezennel megkövetek Mindenkit akit esetleg megbántottam a szavaimmal, egy pillanatig sem volt az a szándékom, bocsbocsbocs :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

(((((((((((((((((((((((Nani)))))))))))))))))))))))))))))))

Drága Sorstársaim,
szívből kívánom, hogy Mindenki megnyugodjon és visszatérjen a bizalma, hite!!!
Ez itt az egyik legfantasztikusabb fórumoldal, ahol mindenki csak biztatást és ha kell, együttérzést ad és kap (Szmet, csak a mai napot olvastad??? Mert itt ilyen még nem volt...)

Lányok,
higyjétek el, minden rendben van!!! Néha jól esik kimondani dolgokat, mert valakit fájdalom ért, de ilyenkor nem támadni akar, hanem vígasztalásra vágyik!!!

Léleksimi Mindenkinek: Till

tillidian

Leo!
Bocsika elsiklottam a hozzászólásod felett :oops:
Tényleg ez is benne van??? Így azért jobban hangzik :) Ha az APC után megy a továbbvizsgálódás úgy tudtam, hogy csak magában a Leiden 18 ezer :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tilli!!
Minden szavaddal egyetértek :)

Nani!
:cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois :P
Ha az APC pozitív, akkor nagyon valószínű a Leiden, így érdemes háziorvossal elküldetni magunkat haematológushoz, s ott APC pozitív eredménnyel küldik a vért Leiden szűrésre... ingyen... Nyilván több idő, de akkor azért érdemes kivárni... hiszen a kezelés menete is változni fog...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lois, nem tudom, h mennyire érsz rá, meg anyagilag mennyire engedheted meg magadnak az Istenhegyit (vagy már voltál?), de ha van időd, akkor tényleg inkább menj heamatológushoz, mert ott még egy csomó más dolgot is néznek, én kb 3 oldalnyi laborleletet kaptam.....
leo50

Nani - tényleg jó kezekben vagy a doktornőnél!!!!!!!! Én is nála voltam sajnos.....:-(

Till - nagyon egyetértek veled.

Mindenki - mi lenne, ha szerveznénk egy topictalit?
leo50

Jó Reggelt!

Leo! Legyen,legyen!

viktu

Sziasztok!

Hanna: teljesen igazad van, nem szabad így beszélnünk, mert a kezelés eredményessége nagyban függ attól, mennyire bízunk meg az orvosunkban. A mondatomat szívesen kifejteném neked, de egyrészt hosszú lenne, másrészt zárjuk le tényleg ezt a történetet! BÍZZUNK, és mindannyiunknak lesz kisbabája!!!!!

Taliban én is benne vagyok!

Teszt előtt állóknak megy a drukk!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Leo!
Már voltam az Istenhegyin, ezt a thrombosis hajlam vizsgálatot ott csináltattam meg...nagggyon drágán. De ha találnak valamit akkor átmegyek szakorvoshoz. :roll:

Topiktali ötletét erősen pártolom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Bár nem sokat írok, d e nincs olyan nap, hogy ne olvassalak benneteket!!!!

Nani!
Nagyon sajnálatos ami Veled történt, és osztom többek véleményét, a dokival beszéld meg! Bár én személy szerint nem ismerem a dokid, és nem régóta járok oda, de a Kaáliban szakmailag nagyon jó dokik vannak!!!!
A régi meddőségimben is voltak hasonló esetek, sőt, majdhogynem az életébe került a lánynak!Szomorú, de sajnos mindennek van kockázata.És ezzel nem ellened vagyok, én pl. túlstimulálódtam, kórházba kerültem.......Soha nem a dokimat okoltam.(Sőt, most is fájó szívvel gondolok rá, hisz bíztam benne, és ha egyszer babám lesz, nála szeretnék szülni)Pedig ha valahol futószalag rendszer volt, hát az a régi meddőségim.Nagyon sokan járnak oda, sokszor 2 perc volt egy vizsgálat.:(

Harcika!
Írok privit, van pár zavaros dolgom :wink: :lol: :lol:

Drukk mindenkinek!!!!!!!Mielőbbi babásodást!
Mi még toljuk, most vannak "fontosabb" dolgok az életünkben:)
De nagyon várom újra, hogy mehessek!!!!

Puszi mindenkinek!

morzsa
morzsa25

Lányok,
azon morfondírozom, hogy APC vizsgálatra beutalót kérhetnék-e vajh' a háziorvostól! Miért ne lehetne TB-re? :roll: Megkérdezem!!!
(Bár pl Gynevac-ot nem tudott felírni, azt mondta, ismeri és fel is írná, de nincs ilyen kódja :roll: , írassam fel szakorvossal...Nem is tudom...Nekem most nincs saját dokim, gondoltam, elég ketesni, ha már babás vagyok :wink: )

Morzsa,
jó "látni" Téged! :)

tillidian

Tilli!
Köszi, drága vagy!
Én nagyon szivesen felíratom Nekeda Gynevac-ot, másnak is írattam már.....Ha nem sikerül, írj priviben nevet, címet, és hétfőn feladom.Mi 3 kúrán vagyunk túl, sikertelenül:((De nincs folyásom, arra jó volt)

morzsa
morzsa25

Morzsa,
nagyon - nagyon köszönöm, meghálálnám! :) Privi megy!

tillidian

Tilli!
Én úgy tudom, hogy APC-re a haematológus adhat beutalót :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Hanna, Leo,
ragik +++++++++++++ :)

Viktu, Baba, májusi csajok,
drukkdrukk! :)

Nani,
gondolok rád! ++++++++++++

Krisz,
rettentő szűk a méhszájam, mindig nehezen megy a transzfer, de végül azért bekerül a helyére, aminek kell! :D
A punkciónál nincs sok szerepe a méhszájnak, sztem a próbakatáterezést a transzfer miatt mondta, nem? :wink:
Legutóbb csinált a doki punkció után egy kis tágítást, méhszondát, hogy könnyebben menjen a transzfer, de addigra ugyanúgy összeszűkült... :roll:

Tilli,
szerintem az APC a 2500 még kibírható a Biovitalban! :wink: Lehet, hogy macerásabb házidokin keresztül, főleg, hogyha nem túl együttműködő :?

Topictali, hurrá! 8)
angel37

Till :P
A házidokival a haematológushoz tudod magad beutaltatni és ő már tudja a dolgát, csak az kell mondanod, hogy volt 2 korai vetélésed, ezért kéred ezt a vizsgálatot...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok :P
Ha pocakbabáimmal én is mehetek, s 1-2 héten belül lesz, talán még elmennék én is a topik talira. Ha jó a hely, ahol eddig taliztunk, akkor azt is el tudom intézni, vagy a számot is meg tudom adni, csak valaki az időpontot menedzselje...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szép napot mindenkinek!

Topiktali ötletét támogatom, bár nekem a 31-i hétvége után a június 14 a következő, ami jó lehet.

Hanna, egyetértek veled, ezt próbáltam én is leírni, csak nem fogalmaztam ennyire pontosan. :oops:

Baba, köszönöm, jól vagyok. Lelkesít a nyaralás, nagyon várom már, még ha június eleje is lesz és nem biztos, hogy csokibarnára sülhetek a napon, de nagyon várom már.

Bébiügyben majd júniusban kell mennem a dokihoz, egyeztetni, lehetőség szerint IR eredménnyel. Igazából attól függ, mikor lesz a köv.lombik most nem érzem, hogy siettetném. Voltunk vérvételen, genetikára, annak is 2 hét kb. az eredménye, remélem, nem lesz eltérés.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Naaaagyon örülök, hogy ilyen sokan jönnének a topic talira,
úgyhogy szerintem célozzuk meg május 31-ét, délután 3-4?

Fanni - én sajnos nem voltam ez előző talin, de ha a többiek egyetértenek, jó lesz az a hely :-)

Nani - öleléshegyek, ha gondolod keress meg hétközben MSN-en, priviben megírom az elérhetőségemet.

Hanna+++++++++++++++
leo50

Hanna!

Irtam emailt.

Kép
Kép
mereszt

Sziasztok!

Mától indul a Gonal.

Allegro, hova mentek nyaralni?Kelle egy kis pihenés.

Hanna, nyugodj meg, ne idegesítsd most magad!

Snufi:puszi.

Mereszt:hogy van Dórika? És a kerítés?

Angel, Beu, puszi.

Fanni, kedden beszéljünk.

Remélem, nem hagytam kis senkit.

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Ezek szerint nem megyek a körzetihez :D Akkor irány a Biovital (de most tuti nincs rá 18 ezrem... :x )

Topiktali, nagyon jó!!!
(Viszont ha máj 31, akkor csak lélekben leszek veletek - június 4-én doktori felvételim van - aki ráér, szurkoljon :D -, utána bármit bevállalnék :) ) - pedig nagyon szeretnélek megismerni Titeket!!!

tillidian

Nálunk a mai nap híre: Bánk elveszett a Tescoban... :shock: :cry: :twisted: :oops: /Nem aggódni, meglett, de 20 perc alatt min 3 évet öregedtem... :oops: :oops: :oops: /
Miiiindig történik valami.....(megyek, befestem az ősz hajszálaimat :? :lol: :lol: )

tillidian

Tilli, hála Istennek.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
köszi, bizony hála!!! (Az ember azt gondolná, hogy csak a picik totyognak el, áááááá, dehogy!!! A majdnem 7 évesek is, pillanat alatt!!!)
- Most először "örültem", hogy nem sikerült a februári lombik, tuti vetélés lett volna :oops: :cry:

Node előre, a szebb dolgok felé!!! :D
Mindenkinek mennek a drukkok!!!

tillidian

Mereszt,
tényleg, megvan már a kerítés??? :D

Baba,
Te szúrod a Gonalt? 2 komponensű vagy "előregyártott"? (Én lelkesen bevállaltam a kettőst, osztán mikor egyszer keverés közben túlhúztam a tűt és mind kifolyt, dokim váltott az előkészítettre)

tillidian

Fanni!

Boldog Névnapot Kívánok!

Kép

Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?