Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sirki!
Nagyon remélem, hogy babókád most már nem várat magára olyan sokáig.... addig is kitartást nektek :wink: :!: 8)

Babszi!
Levél megtalált már :?: :?: :?:

Nóri!
Szép lassan te is asszonka leszel :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Datolya!
Kéz és lábtörést neked holnapra :!: :!: ++++++++++

Én is megyek tanulni, mert én is vizsgázom holnap :roll: :roll: :roll: :roll:
Ja, én 27-én átjárhatóságim lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

SZia Zsu!

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kis hozzáfűzést is!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Csucsu,
:D

Datolya,
hát igen, én is azon gondolokozom folyamatosan, hogy talán elfelejtettem valamit, de akárhogy is gondolkozom, mindent megcsináltam elvileg, igy nemtudom miért nem akar jönni a babóca, hisz az ő dolgai meg pláne már egy hónapja készen állnak a jövetelére! :lol:
sirkici

Zsu,
köszönöm, bár lassan a kitartásból van a legkevesebb! :lol:
Drukk a vizsgádhoz!!!

Datolya,
neked is drukk a vizsgádhoz!!!
sirkici

Sirkici, köszönöm, jól jön.

Zsuzsa, hasonlókat neked is! Írásbeli vagy szóbeli lesz?

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!
Látom van téma mindig!!!

A vizsgázoknak sok sikert kivánok!

Velem semmi különös nem történt. Apával folyamatosan az ügyön vagyunk, de félek, hogy mi lesz, ha megint megtörténik a rossz.
encike 2

encike ne gondolj a rosszra mert akkor az be is következhet! :(

sirkici mennek a drukkok,hogy bljon elő a babód!!!!!!!!!
vizsgázóknak mennek szintén a drukkok!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára én is elköszönök,szép estét mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Jöttem kicist kikapcsolódni.... egyszerűen semmi sincs a fejemben, pedig ezerszer is elolvastam már az anyagot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Köszi a drukkokat!!!

Datolya: Írásbeli lesz.... de állítólag szenya nagyon a tanár, úgyhogy ha nem tudok puskázni, szerintem bukta lesz :cry: :cry: :cry: :cry: Csak görbüljön :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Encike: Ne gondolj rosszra, csak csupa jóra :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Babszika: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megprobálok a szépre, jora gondolni, de ami velem történt sose fogom elfelejteni.
Apára fel.
Ugye, ha az lh már halvány 2. csikos, akkor namsoká lesz pé?
encike 2

Jó éjszakát mindenkinek! :D

Ma nagyon sok dolgom volt, ezért nem jöttem. Kicsit kiborultam a hülye (egyszerűen nem lehet őket másképpen nevezni) munkatársaim miatt... Kicsit padlót is fogtam... na mindegy

Kedves vizsgázók, sok-sok nagy kalappal kívánok nektek.

Sirkici:
Nagyon várjuk a híreket! :D

Kép
anda81

Jó reggelt!
Hú csajok, én egyre idegesebb vagyok. Már csak 4 nap van a ciklus végéig. ... Komolyan mondom le a kalappal mindenki előtt, akik már hónapok óta próbálkoznak, és minden ciklus vége felé így reménykednek. :(
Amúgy meg jól vagyok, nincs semmi bajom, csak a cicim van megduzzadva. De ez sajna miki előjele is. :(
Ja, meg képzeljétek, hámlik a mellbimbóm. :) Ilyet én még nem pipáltam. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Hát jól megszivattak minket vizsgán.... azért remélem, hogy görbülni fog :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Encike!
Szép cikkcakkos vagy :shock: :shock: :shock: :shock:

Picuranyu!
Szép a hőd, hajrá hajrá :!: :!: :!: :!: +++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok:mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!! :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsu:
Én bízom benne, hogy sikerülni fog az a fránya vizsga!

Picuranyu:
Mennek a drukkok feléd! Ne légy görcsös, egyszer sikerülni fog!!!

Kép
anda81

lányok mi ez a pangás? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :)

Na igen, hőm fent van még szerencsére, bár ma egy picit leesett, de azért még mindig fent van.
Amúgy igyekszem nem görcsölni, de azért ez nem olan egyszerű dolog, mint hittem, amikor elkezdődött a project. :(

kuzsanna: drukkolok, biztos görbülni fog.
Vendég

Hali!

Látom mindenkinek sok a dolga! :D

Picuranyu:
Tudom, hogy nem könnyű mégis próbálj meg nem csak erre koncentrálni, hidd el így a várakozás is könnyebb lesz! De én bízom benne, hogy most már hamarosan mindenkihez beköltözik Babóca!

Sirkici:
Mi újság :?: Gyanús vagy te nekem, mert nagyon eltűntél! :D Remélem most már hamarosan jön a párod a jó hírrel, hogy megszületett a babád! :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, egy hét múlva kiderül, hogy görbült-e??

Anda!
Mi ma mentünk volna Ópusztaszerre, de bemondta az unalmast a kocsink :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sirki!
Miz u??????

Picuranyu!
Remélem, holnap megint feljebb megy a hőd +++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sirkici talán már babázol? :D

zsuzska én is voltam már ópusztaszeren,nem rossz hely!majd bepotoljátok a kirándulást ha meg gyógyult az autótok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike és mindenki, aki drukkolt, köszönöm, de úgy érzem ez egy újrás vizsga lett. Zsuzska, remélem a tiéd jobban sikerült! Sajnálom, hogy nem tudtatok elmenni!

Picuranyu, ne idegeskedj, inkább tesztelj egyet, ha babás vagy már kimutathatja (tapasztalat beszél belőlem), és akkor idegeskedés helyett örülhetsz. Ha meg nem mutat még terhességet, reménykedhetsz, hogy három-négy nap múlva már fog.

Anda, (tudom, hogy mondani könnyű), egyszer jól röhögd ki a munkatársaidat, meglátod úgy meglepődnek majd, hogy azonnal abbahagyják, bármit is csinálnak!

Sirki, remélem épp bababújás van azért nem jöttél! Köszi neked is a drukkokat én is drukkolok neked!

Kép Kép Kép
datolya

Juj, ne is említsétek a tesztet, így is alig bírom visszafogni magam, hogy ne teszteljek. :D
De nem, erős leszek. ... Kivárok, sőt, ha késne még teszek is rá pár napot. ...
Vendég

Picuranyu, ez akkor olyan nálad mint az ebédből a legjobb falat, amit mindig félretolunk, hogy a végén milyen jó lesz?

Kép Kép Kép
datolya

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valami olyasmi. ... Csak aztán tényleg jó legyen az a falat. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Datolya:
Azért remélem mégis görbülni fog az a jegy! Sajnos nem igazán tudom a munkatársaimat kiröhögni, ugyanis én vagyok a főnökük! :oops: De azért majd megpróbálok kitalálni valamit. Mindenesetre holnap nagy letolással kell kezdjem a hetet! :(

Kép
anda81

Picuranyu:
Mennek a drukkok! :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Én már szabin vagyok, de annyi a rohangálni valónk, h már alig fogok tudni jönni.... :(

Sirki!
IZGULOK ÉRTETEK!!!!!!

babszika

Babszika: Megértjük ha most nem tudsz annyit jönni. Neked most a lagzival kell foglalkozni . Készülödj és kívánom, hogy szép ara legyél na meg az a nap csak a Tiétek tehát élvezzétek ki, hogy csak rólatok szól minden.
Puszi.

Kép
csucsu05

Babszi! Minden szépet és jót a nagy napra!!!!!!

Picuranyu, dícséretes a kitartásod! Én nem bírtam ki soha. Én ilyenkor már elnyomtam 1-2 jósló LH tesztet!!!!
Drukkolok neked! (A hámlás is lehet egy jel. Vagy csak kiszáradt a bőröd.... :) )
Na nem viccelődöm! Még egy két nap!!!

Datolya, még semmi nincs veszve az eredményhirdetésig!!!

Zsuzska, remélem neked is sikerült a vizsgád!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Kuzsanna!
Az jo, ha cikkcakkos?

Mindenkinek megy a drukk!!!
encike 2

Sziasztok!

Babszika!
Te csak az esküvővel törődj :!: :!: :!:

Encike!
A fene tudja, hogy mi a jobb görbe:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anda!
Csak keményen!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Babszi:
Hozzon boldogságot, és egészséget minden perc, amit együtt tölthettek! :D Nem baj, ha nem tudsz jönni, de aztán várjuk ám a beszámolót!!! Meg a fényképeket is!!!!

Enci:
Mennek a Drukkok!!!!

Picuranyu:
Mi újság??

Sirki:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D Remélem már úton van a gyermek!

Zsu:
Olyan kemény voltam ma mint a vidia! Volt ám lótás futás egész nap!

Kép
anda81

sziasztok!
babszika így előre is sok boldogságot kívánok tektek a nagy napra és utána is !!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm szépen!
Olyan édesek vagytok!!!!!!!!!!!!!

babszika

Babszi: Nóri megy a topic nevében az esküvőre? És képeket kérünk ám mert nagyon várjuk. Kellően izgulsz már úgye?
Jajj de jó most neked illetve nektek:) Olyan szuper érzés az esküvő előtt izgalom. Most esik az eső de reméljük addig jól kiesi magát és a nagy napotokon szikrázó napsütésetek lesz. :wink:

Kép
csucsu05

Babszika!
Már csak 4 nap!!! Remélem még bekuksizol ide!

Nagyon sok boldogságot kívánok előre is!! Sokat fogok gondolni Rád (Rátok)!
1 jó tanács: csak magatokkal foglalkozzatok, hisz ez a nap RÓLATOK szól, a TI szerelmeteket ünnepli!!! A vendégsereg, meg majd elszórakoztatja magát...tapasztalat! :D

Régi és Új topiclakók,
Figyellek ám titeket, csak most jobb nekem, ha nem jövök olyan sűrűn...remélem megértitek!
Pusza Mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok!

Babszika!
Csatlakozom Arikonhoz!! Csak magatokkal foglalkozzatok!!!! És ne hagyjátok magatokat felbosszantani!!!!! Legyen csodálatos időtök és Szeressétek egymást!!!!! Nagyon nagyon csodás napot kívánok Nektek!!!!

Arikon!
Én teljesen megértelek. Azért néha jelentkezz, hogy mi van veletek, jó???? Hiányozni fogsz :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: megértjük ha most pihizel és ritkábban jössz de hiányozni fogsz nagyon.

Kép
csucsu05

Csajok SOS!
A párom ma kapott kullancs elleni védőoltást. Szerintetek, ha gyereknemzésen vagyunk befolyásol vmit? Vagy pihenjünk? Ez a hét a pés.
encike 2

Sziasztok!

Ismét köszi csajok!
És igen, már izgulok ezerrel. :D

CSucsu!
Igen, Nóri ígérte, h jön. :wink: Ja és valójában Bien is azt tervezte a párjával, h lejönnek egy kis kirándulásra.... de azóta nem tudom, h ők jönnek-e. Pedig úgy örülnék!

A jótanácsokat megfogadom, és ígérem, h csak magunkkal fogok foglalkozni! :wink:

Enci!
Én nem tudoma választ, de a párod megkérdezhette volna az oltást beadótól, mert nekik tudniuk kell! Nem tud visszamenni, vagy felhívni? Mert tuti segítenek!

babszika

Mondtam, hogy kérdezze meg, de elfelejtette. Hát igen férfi. De tuti van valami hatása. Inkább várok, mint legyen vmi. Pedig ez a hét pés.
encike 2

Encike!
Én is azt tudom tanácsolni, hogy hívjátok fel a dokit és kérdezzétek meg tőle :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Beszéltem a védőnővel és nincs mitől tartani. Akkor nem lehetnénk ugy együtt, ha megcsipte volna a kullancs és erre kapott volna oltást. Tehát apára fel!!!
encike 2

Akkor mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
babszika sok boldogságot nektek!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Huncutka!
Hogy vagytok mostanság?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mára elteszem magam ,mert nagyon rossz a napom!
puszi jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Olvastam odaát.... pihenj egy jó nagyot!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok! :D

Babszi:
Már tegnap is írtam, de most is nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Nita:
Pihenj egy hatalmasat! :D

Zsu:
Pusszantás! :D

Kép
anda81

Anda!
Puiszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna