Új privát üzeneted érkezett!

Olvasgattam minden felé, mindenféle fórumot és rátaláltam az üres petezsák jelenségre. Kicsit elkezdtem most ettől aggódni, mert amikor az első ultrahang vizsgálaton voltam az orvos nem beszélt embrióról csak petezsákról. :( Hétfőn megyek megint és most kezdek nagyon izgulni. Annyira szerertnék benne hinni, hogy ilyen velem nem fordulhat elő és ott van az a picurka ember, de ahogy olvasom a dolgokat egyre jobban félek. Mit tudtok erről? Mennyi az esély az ilyesmire? Vajon mi okozhatja?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: ne aggódj, bár én is ezt tettem, mikor nekem ezt mondták. Kb. a 8. hétig nálam sem mutattak ki szívhangot, várni kellett (ez a legnehezebb). Légy optimista, de nagyon (mostanában ugyan nekem ez nem megy, de mások bíztatnak).

Nekem most bárányhimlő gyanus a kisfiam, gondolhatjátok mit érzek.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ja, bocsánat, én vagyok a bonifert brigitta, csak megváltoztattam a felhasználó nevemet, úgymond titkosítottam, mint mindenki. Szóval nem új vagyok, csak bb lettem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

aida: nyugi, az elején mindig csak petezsák van aztán csak a 7-8. hét környékén lehet szívhangot hallgatni:) (én is a 6. héten mentem először aztán vissza kellett mennem a 7. héten is mert először csak petezsák volt...)
Vendég

bébic

na, majdnem sikerült :P

Aida: Hasonlóan Csakegyhez, én is a 7. hét elején voltam csak, mondta a doki, hogy előbb nem látja értelmét.
Hétfőig meg már úgysem változik semmi, próbálj megnyugodni (tudom, nem könnyű), és kiélvezni ezt a tök jó időt! :lol:

BB: Bárányhimlő, te szegény. Pont jókor.... :shock: Kisfiadat is sajnálom, jobbulást neki. :cry: (Azért remélem, kiderül, hogy mégsem barihimlő.)[/img]
bébic

Remélem nem lesz semmi baj és ott van az a várva várt pici emberke. bébic, micsoda szép Őpöttömsége van azon a képen! :D Én is szeretnék már ilyen képekkel dicsekedni. Nagyon édes!

Bárányhimlő járvány pont akkor tört ki a munkahelyemen amikor először tudtam meg, hogy terhes vagyok. Én meg ráadásul még nem voltam bárányhimlős. No volt ám ijedség. Azóta a himlő elült én meg szerencsére jól vagyok. Kicsi fiúnak meg jobbulást, remélem hamar rendbe jön!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Megy a drukk neked! És BB, nektek is, hogy mégse legyen ott az a beteg bari.

Aida, köszike. :oops: Mindig nagyon várom, hogy akik voltak UHun, jöjjenek és mutassák ők is, ez olyan tök jó dolog, együtt örülni. :lol:
bébic

Ja igen Zöldi tudom, hogy elvileg része az uh a kombinált tesztnek, de nekem a dokim azt csak opcióként vetette fel, tehát lehet csak a vérvételt is kérni magában. Legalábbis a Bolgárkerékben. Persze mondta, hogy érdemes kiegészíteni az uh-gal, meg így is fogok tenni.

Bébic, nagyon aranyos a babód, meg nagyon jó minőségűnek tűnik a felvétel, tök jól látszik!

Kép
trombibébi

Trombi: köszike. Amúgy én is elcsodálkoztam, aztán olvastam vhol, hogy valami szuper gép van ott, valszeg azért. (Most vettek újakat, vagy mifene...)
A néni mutatta csak a lábacskáit is külön, az itt nem látszik, mert "nem fért bele"... :lol:

Csajok, aztán muti ám majd ti is azokat a sztárfotókat a pöttömökről! :lol:
bébic

Csaki! Akkor pont elkerüljük egymást. Mi 11 40-re megyünk. :lol:

Mágnes! Te milyen szakos vagy? Tudom, már kérdeztem - még az őskorvban, a hőmérősön - de már szenilis vagyok.

Hú, én nagyon nem értek a GYESesdihez...

Vera! Én szívesen átveszem. Storno, most látom, hogy Aida lecsapott rá.

Szia Ibolya! Az is teljesen normális. Pl. tesóm a 12. héten kezdett el minden előzmény nélkül sugárban hányni. Előtte semmi.

Aida! Amikor Te először voltál, még nem is láthatott embriót. Most fog!!! :lol:

bb! Ha te már voltál bárányhimlős, akkor semmi gond nem lehet!

Bébic! Nagggggyon édes!

Kép
zölddisznó

zöldi: Köszi a bíztatást! :D Én is így állok hozzá. Ott van az a csöppség! Már annyit beszélgettem a még változatlan pocakomhoz, hogy most már mindenképp ott kell, hogy legyen az a Kismanó! :) Nem is aggódok ezen inkább, nem éri meg.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera: köszi, bepötyögtem, mindenkit kérek, hogy küldjön priviben friss adatokat és akkor össze tudom rakni a legfrissebb verziót. Azok is akik még nem szerepelnek a táblában, legyünk minnél többen. :) Aztán majd felrakom ha szépen kikerekedett.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Csak pozitívan, ne gondolj rosszra. Tudom ez nem könnyü, de hidd, hogy minden rendben lesz. :lol: :lol: Ne olvasgass össze midenfélét! :wink:

Bébic!
Tényleg nagyon jó a kép. Ez most 4D volt?
ìrtam privit! :P
susy75

Aida: nekem a férjem beszélt a hasamhoz kábé azóta, hogy "megcsináltuk". :lol: :lol: Mondhatni, belebeszélte a gyereket! :)
Küldöm majd a privit én is, mert közben változott 1-2 dolog.

Zöldi: köciii. :lol: A gyes-gyed, stb. témához amúgy én sem értek (na, nem mintha a többihez annyira értenék...), pedig már annyiszor nekifutottam, kinyomtattam, lementettem, stb. hogy nehogy lemaradjunk valamiről majd, de egyszerűen nekem még nagyon átláthatatlan az egész.
Szerencsére a férjem kicsit jobban tájékozott már.

Susy: Köcke. Nem, ez "csak" 2D. Most még nem láttuk értelmét, ilyenkor még korai.
Írok vissza! :)
bébic

Mindenki írja meg, hogy pontosan hány hetes terhes, zöldi javaslatára belekerül a táblázatba ez az adat is, arra is gondoltam, hogy a következő vizsgálat helyére, mert azt úgyis nehéz követni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A baba nemét leghamarabb mikor tudják megállapítani 4D ultrahang vizsgálaton? Mert szeretnénk akkora időzíteni az első 4D-s találkozást!:D 11 héten már látszik? Vagy mindenképp ki kell várnom a 12. hetet? :( Olyan türelmetlen vagyok! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Betöltött 12. hét. De csak na a baba is úgy akarja.

Kép
zölddisznó

Bébic!
Ìrtál privit? :?:
susy75

Aida: én is így tudom. És utána is, ha nem hajlandó úgy fordulni, még eltelhet egy kis idő.

Susy: ne hari, még nem, de igyekszem. Csak ma nem vagyok túl jól, hazamásztam melóból, most értem nagyjából a nagyonmuszáj-házimunka végére és nyekkk vagyok. :?
bébic

Jaj nagyon megijedtem!! A párommal együtt voltunk és utána barnás folyás indult meg.. Fogalmam sincs mi tévő legyek, hova forduljak. Se telefonszám, se bmilyen elérhetőség. Nagyon félek!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

én júni 2 án megyek 4d-re akkor betöltött 12 hetes leszek...remélem nekünk is látszik már majd hogy kukac vagy punus van e ott.Én azért is vok kiváncsi mert mindenki erőlteti h most tuti fiam lesz,na meg lassacskán majd el akarok kezdeni vásárolgatni... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébic!
Semmi gond, csak azt hittem írtál és esetleg még nem kaptam meg! 8)

Aida!
Reméljük csak az együttlét piszkálta meg a méhnyakat. Nincs dokid,akit felhívhatnál? :roll:
susy75

Az orvosom még nem adta meg a számát és én sem kértem, mert csak egyszer voltam. Hétfőn megyek hozzá, de most nagyon rettegek. Remélem tényleg csak megpiszkáltuk.. Nem tud vmelyikőtök felhívni orvost (a saját nőgyógyászát) és megkérdezni, hogy mi a teendő? Megvárhatom-e a hétfőt vagy bemenjünk ügyeletre?? Most talán mintha apadna, nem nagyon jön már barnás folyás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: szerintem Toldi doki ma ügyeletes Kistarcsán (ma voltam nála délután), próbálj bemenni ha nagyon izgulsz (nagyon jó fej, nem paráztatós fajta viszont lelkiismeretes!!!!) (tud nézni egy UH-t ahol látszik, hogy mi lehet a gond...) Próbálj betelefonálni a kórházba és próbáld meg őt kérni...
Vendég

ja... és maradj vízszintesben, csak WC-re kelj fel, a pároddal vitess ágyba mindent! Pihenj, pihenj, pihenj... (mást nem nagyon tehetsz...)
Vendég

aida és a többiek.
12 héten szinte csak a kukisokat lehet megállapítani de mivel ekkor még igen fejletlenek a nemiszervek így a csiklót lehet látni kukacnak is mert akkora. A legközelebbi nem megállapítás kb a 16-ik hét tájékán van tutira ha a baba is úgy akarja. Szóval ne siettesétek tudom hogy nehéz. Én is alig tudom kivárni a juni elejét.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok?
Nekem elmultak a rosszúlléteim, most meg ugy érzem magam mintha nem is lennék terhes. És azon aggódom, hogy vajon minden rendben..???MErt hát elmut az émelygés, a pocipuffadás, a mellfeszülés, hányinger....Ti is igy voltatok? AGGÓDOM !!!

Tegnap megjártuk Hunival a sűrgősségit, mert játszás közben Robi lelökte és nekiesett a fűtőtestnek. Lett egy jókora hasadás a fejecskéjén kb. 6-7cm-es hasadás. 3 kapoccsal fogták össze. Szegénykém úgy sirt végig amig elrendezték. De mostmár jobban van, ugy játszik mintha semmi sem történt volna. Van egy vagány fehér sapkája amit adtak neki, arra nagyon büszke , persze olyan gumirozott géz sapka, csak valamivel elkellett bolonditanunk, hogy a fején tartsa. Azt mondtuk neki, hogy ilyen szép sapija senkinek sincs.. Jajj, tegnap én fogtam a fejét amig összekapcsolták, hát nem volt valami felemelő látvány meg érzés.Semmi érzéstelenités nélkül tették be a 3 kapcsot.hHu, ugy üvőltött szegénykém...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida! Hogy vagy?

Márti! Szegény kis bucifejű Hunorkád! Gyógyuljon meg hamar!

Nekem még megvan minden tünetem. De ne aggódj, ez teljesen egyéni, hogy kinek mikor múlik el.

Kép
zölddisznó

Vera: akkor tényleg nem érdemes kapkodni...denehéééééz... :shock:

Marti: nekem is nagyon eltűntek a tüneteim, én is pont úgy éreztem magam, hogy nem is vagyok terhes. Ezért mentünk el csütörtökön UH-ra, azóta sokkal nyugodtabbak vagyunk.
Ja, és azóta az émelygés-hányinger is újult erővel visszatért, non-stop, már 2 napja szenvedek, mint egy kutya.
Ráadásul a férjemnek el kellett utaznia, szal 1edül vagyok itthon holnap du.-ig. :cry: :cry:
Hunorkának jobbulást! Öcsikém is Robi, igazi rosszcsontok ezek a Robik! :P

Aida: Mizújs, jelentkezz! Remélem, minden okés!

Zöldi: Dejó, a 12. hetet tapossátok már! :lol: :lol:
bébic

Sziasztok.

Azóta nem jött elő a barnás folyás, pihengetek sokat (már amennyit tudok, ugye főzni meg ilyenek kell) és várjuk a hétfőn úgyis esedékes vizsgálatot. Nem mentünk kórházba (amúgy is jobb szeretném ha az én orvosom vizsgálna), mert "csak" jött-és-ment folyás volt és nem társult hozzá görcs. Bizakodunk, hogy csak megsértettük a méhnyakat vagy hüvelyfalat és attól volt. Hétfőn úgyis minden kiderül. Remélem minden rendben lesz, de természetesen aggódom és félek is. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: nem lesz gond:))) Ha már nem barnázol és nem is görcsölsz akkor nem lesz gond... Nem tudnál esetleg most néhány napig kaját hozatni?
Vendég

Sziasztok!

Sajnos ma megint fellépett a barnás folyás, így a párom fogott és bevitt a közeli kórház ügyeletére. Az ott lévő orvos nem volt túl segítőkész vagy kedves, csupán kézzel kitapintott, annyit mondott, hogy "ez egy normális 8 hetes terhesség", UH-t nem csinált, szerinte a 2. elmaradt menszi idején a vérzés előfordul. Meg azt is mondta hogy kb. az ágyból való TV nézésen kívül mást ne csináljak. :) Most már megvárjuk a hétfőt, remélem komolyabb baj addig nem lesz és remélem akkor az UH vizsgálat majd megnyugvást hoz. Gondoltam elmesélem nektek ezt, most meg megyek, lepihenek és nézek "Élet az anyaméhben" című DVD-t. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida nem lesz semmi baj,csak tényleg pihenj sokat,és próbálj meg nem idegeskedni.Én is egy kicsit talán a napokban mintha kezdenék jobban lenni hányinger szempontból.
Na persze mondanom se kell a Gravidáról áttértem az Elevitre,és én szerintem ennek köszönhető.
Most egy kicsit elbizonytalanodtam hogy ne várjunk e még a 4 Dvel,mert azért 10 ezer ft nem mindegy.
De mondjuk ha a neme nem is látszik de megnyugtatnak hogy minden szerve,végtagja szépen megvan,akkor már megérte.Úgyis ráérek még a kelengyével... :lol: (csak ez a hüle kisördög,amit úgy hívnak:kíváncsiság...ez nagyon itt van!) :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szépséges vasárnapot!

A 12. héten nézik a nyakiredőt és az orrcsontot is, úgyhogy amiatt is érdemes elmenni. Nem csak a kuki/punci a lényeg!
Én megyek!

Kép
zölddisznó

Zöld: de ahhoz nem kell 4D... (sőt... méricskélésez a 4D-sek is vissza szoktak váltani sima UH-ra...)

Nekünk Lillánál a 18. héten volt 4D (dupláztuk a genetikait) és akkor már látszott valami, de nem sok mert állandóan elbújt a méhlepény mögé. Egyszer sikerült alulról behozni, akkor mondta a szonográfus, hogy 90%, hogy lány, de biztosat csak a születés pillanatában szoktak mondani:) Én CSAK a neme miatt tutira nem mennék a 12. hét környékén 4D-re... (nekünk anno a Bolgárkerékben a 20. hét környékét javasolták ha jó 4D-st akarunk csinálni, csak én ugye nem a 4D hanem a genetikai UH miatt akartam menni ahhoz meg a 18. hét volt az ideális...)
Vendég

Csakegy! Teljesen igazad van. SŐT! A neme megállapításához sem kell 4D. Egy jó ultrahangos-genetikus mindent lát 2D-ben is.

Vera! Pocifotó? Gratulálok a 12. hét betöltéséhez!

Kép
zölddisznó

Szép poci vera! :D

El kell, hogy panaszoljam lányok, hogy kicsit tartok a holnapi vizsgálattól, ez a barnázgatás semmiképp nem tetszik nekem.. :( Ma reggel is volt még vmi utórezgés féle. Istenem add, hogy meg tudjon nyugtatni az orvos és hallhassuk a picurkánk szívverését. Tényleg, a szívverését csak látni vagy hallani is lehet?? Vagy ez hogy működik? Első terhesség.. nem tudok még semmit.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida szoritok holnapra! :)
Harivera az ám a nem semmi pocak már!!! :wink:

Zöldi,tényleg nem kimondottan a neme miatt megyek 4D-re,csak gondoltam ha már ilyen drága,hátha azt is megtudnánk...
A férjem erőlteti egyébként ezt a 4D-ét,előző kettőnél nem is voltunk egyszer se,csak ahogy öregszünk,annál jobban aggódunk.Na úgyhogy elmegyünk mostmár mindenképp,ha megtudjuk mi lesz ha nem.Az a lényeg egészséges picurkánk legyen. :lol:
pusszancs mindenkinek!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aztaaaa Vera! Ez nem semmi! Szerintem sem nőtt, ha az utolsó a mostani.

Aida! Attól függ, hogy milyen gépe van a dokinak. Elvileg hallani is lehet, ha van hozzá kütyüje.
És szurkolok nagyon. Hányra mész?

Kép
zölddisznó

Délután 5-re megyünk vizsgálatra. Nagyon izgulok és nagyon várom! Ja és köszönöm a drukkokat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: Minden rendben lesz!!!!! (jé, a képed alapján biztos voltam benne, hogy második baba:)))))))) (Masszívak ezek a gyerekek!!! Egy kis kex nem okozhatott bajt, de lehet, hogy van egy hematoma és az okozza a bajt. tutira pihenést fognak neked ajánlani, nem hiszem, hogy be akarnak majd emiatt fektetni... vagy adnak egy kis progipótlást, de az nagyon dokifüggő, spontán terhességnél nem igazán szoktak...)
Vendég

Vera: azért bevallom most dobtam egy hátast... uramatyám... nekem Lillával 38 hetesen volt ekkora hasam:))))))))) (csoda, hogy senki sem akarta átadni nekem a helyét a buszon?:)))))))
Vendég

Tényleg aida ha első babát várod akkor a képeden kit fogsz a kezedben?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?