Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!

Hát az van amit gondoltam.Negativ.NA most mi van????????
Várjam féllábon a mensit?? :shock:

Évi

gondolok Rád ma!!
Vendég

Rik, sajnálom..... :cry:
De akkor tényleg mi van?????????????? :roll:
agica1027

Erika :cry: :cry: :cry:

Szerintem apával este beszéljetek, és irány a doki. Ha babát akartok, szerintem ez csak időhúzás így. Várni és várni, azt sem tudod mikor van peteérés, egyáltalán van?! Így mikor akcióztok?! Ez a munka úgy néz ki nem való neked, mert amíg otthon voltál szépen jöttek a ciklusok, szinte napra pontosan. Legalább beszélj egy orvossal, hogy mi a véleménye!

Többiek pénteki beszámolóját is várom, mindenkiért nagyon izgulok!

Bévi! +++++++++

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Rik!
:( :cry: :(

Teljesen egyet értek Gonával!!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

NA SZIASZTOK!
RIK SAJNÁLOM A TEZSTET DE TESÉK ELMENNI DOKI HOZ MERT EZ NEM ÁLLAPOT
ÁGICA MI VOLTA NŐDOKINÁL?
Hát rólam tul vagyok rajta hát nem mondanám hogy nem fájt nekem igen semmit nem kaptam még egy fájdalom csilapitót sem de tul éltem nagyon görcsölök még most is de jól esik igy félig feküdni még szerencse hogy laptopom van és tudok igy gépezni hát azt mondta doki nehezen indult meg az anyag de végül átt ment vagyis átt járható voltam de viszont biztos jót tett mert nehezen indult meg amit éreztem is rendesen ugy görcsöltem hu a katéter meg egy kicsit fájt fel is jujgatam :oops: de elnézést kértem gyorsan érte és doki mondta nem kell elnézést kérni ez természetes na ennyi ugy röviden vagyis hosszu ra sikerült bocsiKöszönöm a sok drukkot jól esik

Kép
bévi

Sziasztok!

Évikém nagyon ügyi voltál, meglátod megérte!
A fájdalom elmúlik, de lehet h sokat segítettél vele.
Izgulok érted h mielőbb minden ok legyen és babásodj.

Rik, tényleg doki kellene, mert ez így nagyon nem jó. Minden össze-vissza. :roll: . Ha előtte nem így volt akkor valami gubanc lehet - szerintem :oops: .

Voltam dokinál. Kaptam beutalót AFP-re és genetikára. Ugyanis ezeket nem a háziorvos vagy védőnő hanem szakorvos adhatja nálunk. Hogy másfele hogyan van nem tudom, de elég nagy kavarodás van minden téren az egészségügyben. :twisted:

Majd még jövök :lol:
agica1027

Köszi Ágica hát akkor reméljük neked is jó hirek lesznek a vizsgálat utánn én pihizek majd mégleszek

Kép
bévi

Bévi,
jó hogy túlvagy rajta, és reméljük hamarosan meglesz az eredménye is!!! :D

Ági,
én védőnőhöz meg háziorvoshoz nem is járok (tudom, csúnya dolog :P mert elvileg kellene) csak nődokihoz, mert úgyis ő végez mindent. Háziorvoshoz majd csak a táppénzes papírok miatt megyek... Védőnőnél meg remélem most voltam utoljára... :lol: Én nem győzöm ezt a rohangászást mindenhova, havi egy nődoki és kész. (így is mehetek a lányommal nemsoká a 3 éves státuszra, meg a fiam megint beteg, amiatt is muszáj :( )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

sziasztok!!

Én is tudom,hogy ez lenne amegoldás.Szal hogy elmenjek dokihoz.De mikor??????????Ha elmegyek privát,akkor is el kell mennem vérvételre nappal............ :roll: Most megoldhatatlannak érzem....
ÉS magamba roskadtam kicsit.DE csajok nem is a baba miatt,hanem magam miatt.Hogy mi az ISten van velem............
Norcolut,meg Closti...ezt fog felirni,de akkor is Clostival ciklust néznek,ami megint nappal van....Nem tudom véghez vinni....
Lehet le kell mondanunk a babárol............
Nekünk kettő gyereket rendelt az ég!!!!!!!!!!!
De maradok Titeket lelkesiteni,jó???Azt tudok!!! :lol: :wink: :lol:

Évi
nagyon ügyi voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Rik, sajnálom a negatív tesztet! Egyetértek az előttem szólókkal, menj el dokihoz! Anyanapot nem tudsz kivenni?

Évi, örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton és jól vagy!

Ágica, nagyonszomorú dolgokon mentél keresztül, kívánom, hogy most már csupa jó jusson Neked! Sok sikert a vizsgálatokhoz!

Panny, nagyon jól néznek ki a pasik!

Gona, fiadnak jobbulást! Igazából anyukáddal kapcsolatban először én is azt hittem, hogy csak nagyon aggódik valamiért, de ez a második kör már nem fér bele ebbe a képbe. Sajnálom, hogy nem tud örülni a babának!

Andi, farosra fordult vagy haránt? Nálatok harmadik babánál nem engedik, hogy farost megpróbáljanak természetesen szülni? Drukkolok, hogy visszaforduljon!

Képzeljétek, lesz másfél napom teljesen egyedül! Igaz ugyan, hogy holnap egész nap egyetemen leszek, de ma délután teljesen egyedül takaríthatok! Azért hiányoznak a fiúk és néha nagyon egyedül érzem magam nélkülük.

Kép Kép Kép
datolya

Rik:ezt nem gondolod komolyan hogy feladod nem szabad magán dokinál tudom nem olcsó sehol de szinte minden vizsgálat meg van és akkor mész mikor neked jó és vévrvételt reggel korán is le lehet venni szóval nem adni fel mert akkor kikapsz ja és closti én azt csinálom és magánrnedelésre járok és este vagy délután és ugy nézi uh-val szóval megoldható.
Köszönöm hogy gondoltatok rám hát elkel hogy mondjam kiábrándultam ezekből a korházakból hát nem gondoltam hogy ilyenek a dokim rendes volt de a többiek közt nem sok ilyen volt megakartak velem ettetni vaalmi kaját nem kértem na meg közöltem hogy kézzel amugy se tudnék enni erre az volta válasz nagyon nagyasszony vagyok hát nem töltötem ott a vizsgálat után 2 órát de elég volt még görcsölök meg hányingerem van de olyan jól esik feküdni sok puszika nektek

Kép
bévi

Kihalt a topik? Mi van veletek? :shock:
Mert én szombaton suliban voltam, ma meg anyóséknál. Bejelentettük a babát, hát ők sem hitték el, hogy akartuk a babát. De talán após örült neki... Pedig rá számítottam a legkevésbé! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona, tegnap én is egész nap suliban voltam, ahol a kötőhártyagyuszim mellé sikerült még valamit összeszednem. Örülök, hogy legalább apósod örült a jó hírnek.

Kép Kép Kép
datolya

Datolya,
mit szedtél még össze? Talán egy ötöst? :lol:
Nekem is kötőhártya-gyulladásom volt/van (+ náthás az egész család) de mintha valami ilyen járvány lenne országszerte, nekem úgy tűnik.
Mellesleg a suliban is azt hitték először, hogy viccelek (3. baba). Ezek szerint a mai világban tényleg ennyire meglepő, hogy valaki három gyereket akarjon... :roll:

Én meg annyira de annyira örülök :D de már azzal se fárasztom magam, hogy mást meggyőzzek. Gondoljanak, amit akarnak. Az bizti, hogy mi négyen nagyon várjuk a babát, és asszem ez a lényeg! :lol:

Egyébként hogy sikerült a másfél napod egyedül? :)

Bévi,
hát igen, a magyar kórházakban se evőeszköz, se wc-papír stb. Mindent vinni kell. :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona, sajnos nem ötöst, hanem valami köhögös-taknyolos betegséget. Ötösök összeszedésére majd jövő hétvégétől kerül sor egészen júni közepéig.
Jobbulást a családodnak!

Kép Kép Kép
datolya

Gona,DAtolya jobbulást Nektek!!!

Mi kirándulgatunk,élvezzük a szép időt!!
Holnap viszont már meló. :twisted:
Vendég

Sziasztok jobbulást a kis betegeknek Gona meg Datolya!Mi is csavarogtunk egy kicsit vasárnap ma is megyünk nem sokára fogathajtó versenyre vagyis csak nézni de mindjárt szakad az eső :twisted: Rik??????????remélem nem gondoltad komolyan hogy feladod.!!!!!
Gona hát nem tudom mit csodálkoznak az emberek a három gyereken olyan szép a nagy család nem könnyü a mai világba az biztos 3 gyereket felnevelni de hát ez a ti feladatok lesz nem mássé nem tudom minek szolnak bele.Az a lényeg te örülsz más meg nem kell meghallgatni.Lehet irigyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ágica??????????????
Panni???????????????????
többiek??????????????????????????????????????????????

Kép
bévi

Sziasztok!

Itt vagyok én is csak családozok közben sokat-sokat! :oops:

Évi örülök h jól vagy, sinen vannak a dolgok már biztosan.
Jó szórakozást a fogathajtáshoz - régebben mi is sokat jártunk, mert a lányom bolondult a lovakért!!! Most h nagy at együttesek, színészek vannak soron - de ezeket minden átéltük :wink: .

Gona
háziorvoshoz én is táppénzesért megyek, meg elintézte a vérvételt, EKG-t.Ahány vizsgálat annyi alkalom :evil: De már két hónapja itthon vagyok! :oops:

Datolya köszi a jókívánságodat rám fér!!!
Élvezted a magányt??????????? :lol:

Rik, neked kell eldöntened h belevágsz-e ebbe az egészbe, mert a kivizsgálások sok időt türelmet vesznek el és nem biztos h bírja az ebmer.De Te ezt pontosan tudod.Valamint anyagilag sem semmi ez a tortúra.Főleg az idő ami a legkevesebb.

Nálunk a legnagyobb gond a napokban h nem jók a gatyáim !!!! :oops: :roll: .Kellene legalább kettőt venni amit a nyáron tudok felváltva hozdani. Terhes gatyóim vannak elmenősre, de sajnos a méreteim nem a tavalyiak, így jó halászgatyót kell beszereznem.
Szombaton autót voltunk nézni, közepes sikerrel. Árban nem tudtunk megeggyezni a kereskedésben. Viszont már tegnap hívtak h kedden még megpróbálnak dolgokat és visszahívnak. Nekünk nem sűrgős mondtuk . Nézelődünk folyamatosan.

Most megyek folytatom a főzést! :evil:
agica1027

Ági

milyewn autón gondolkoztok?Uj,vagy használt??Mi is törjüka fejünk rajta,de nem tudjuk milyent kéne...
Hogy adnám fel????ÁÁÁÁÁÁÁ?engem nem olyan fábol faragtak.. :!:

Ma megjött a mensim,váratlanul mondhatom.Illetve pattanásos voltam a napokban,tegnap meg idegbeteg :oops: Szal akkor mégse váratlan??? :shock:
NA mindegy a lényeg a lényeg,hogy kivizsgálást nem akarok egyenlőre.
Irtam Leonak a babatervezőknél,azt irta vissza,hogy sterssztől lehet ez,és hogy figyeljem a nyálkát,akkor van pé-sem.NA meg hogy BArátcserje tintkturát igyak.Ugyhogy holnap első utam lesz!!!
Most ezt érzem jónak.Remélem rendszerezi a ciklusomat!!

Gona

Legyél csak büszke rá,hogy 3 gyereked lesz!!! :wink: :D

Andi

hogy vagy???Kisebb fájások??? :shock:
Vendég

Hali :wink:

Szombaton azért nem jöttem mert a srácok nagyon lefárasztottak...egyedül voltam velük mert a férjem is dolgozot meg anyu is...És elkövettem azt a meggondolatlan tettet hogy elindultam velük vásárolni és a Postára...hát elég horror volt :lol: :lol: :shock: :shock:
Azért hazaértünk épségben és még én se kaptam idegösszeroppanást :lol: :lol: :lol: Azért este el is mentek a nagyok anyuhoz aludni mert kész voltam :wink:

Takonykór és vele együtt a kötőhártya gyuszi ismerős :( felénk is ez terjed mostanában.Nálunk már mindenki átment rajta(kív Olika)

Tegnap meg ma kertészkedtem(fűnyírás meg ilyenek).
Ja és megvettem pénteken az összes balkonvirágot a teraszra.Nagyon szép lett,majd teszek nektek képet(csak legalább fél óra mire az összeset meglocsolom :wink: )

na lépek mert megyünk görkorizni ,bicajozni meg fagyizni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rik köszi jol vagyunk nincs még semmi fájásom de még ne is legyen .sajnálom a piridet :( de azért ne add fel.

Kép
e.andrea

Rik

Örülök hogy folytatok a babaprojektet!!!!!! :lol:

Autó - nagycsalád- nagy autó kellene.Kombim volt régebben, de amikor meghalt a férjem Wagonerre cseréltem le. nekem a 2 gyerekkel elég volt. Azután négyen lettünk, már most kicsi.Párom magas- hátra tolja az ülést....Nagyobb vásárlás is csak gyerekek nélkül lehet. Ha meg lenne még egy picikénk ebbe már a gyerekülés sem férne el a nagyok mellett.Szóval cserélnénk , nézelődünk...
Találtunk egy Fabia combit ami 1 éves és 1515km van benne őérte harcolunk.Szinte új :lol: .Kereskedés sokat akar nyerni, mi meg még nem egyeztünk meg. Dev már hívtak tegnap is...utánanéznek, számolnak.....hát ennyi :lol: 400000ft-on egyezkedünk
agica1027

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert rengeteg intéznivalűm volt.Képzeljétek anyósom megszállta valami és alkalmaz a fogászatára, persze csak papiron, hogy aztán kaphassam a gyerek után a pénzt. És Ő ajánlotta fel, nem is kérdeztem tőle semmit... :shock: Hát ezek után semmi rossz szavam sem lehet róla... :wink:

Rik:
sajnálom a nega tesztet :cry: És a pirit is!

Panny:
merész tett volt elindulni 3 gyerkőccel...Engem még a 2 fiu is kikészit ha vásárolni kell menjek velük...

Gona:
jobbulást nektek!

Datolya:
neked is jobbulást!

Bévi:
hogy érzed most magad?Görcsölsz még?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Köszi mindenkinek. Én már jól vagyok, apa kidőlt (de persze ment dolgozni) fiam sajna egyre rosszabbul van, pedig már antibiotikumot is kap, lányom talán kezd javulni. Hát úgy néz ki az idei anyáknapi műsornak is lőttek, olyan szomorú vagyok, hogy a fiam soha semmiben nem tud részt venni, pedig már megcsinálták a múltkor az ajándékokat az oviban, és elkezdtek készülni a műsorral is, olyan szép verseket tanultak. Most gyakorolják a műsort (kivéve a fiam) és pénteken adják elő... de nem nekem, pedig még a nagymamákat is meghívtuk... :cry:

Panni,
nálunk a bevásárlás úgy zajlik, hogy a gyerekek vásárolnak, én meg megyek "csendes" kísérőként. Szóval dirigálok nekik, ők meg lelkesen csinálják (egyelőre). :lol: Viszik a kosarat, számolják a zsemlét, pakolnak, "fizetnek"... Így ki lehet bírni... :wink:

Mi is gondolkodtunk nagycsaládos autóban, de nem vettünk. Majdcsak bepréselődünk valahogy, ha éppen öten leszünk, de általában én fogok menni a gyerekekkel, úgy meg kényelmesen elférünk.

Balkonvirágokat én is most tettem rendbe, így most még többet kell este locsolni. :roll: De legalább szépek vagyunk! :)

Puszi mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

Igen én is úgy szeretem a sok virágot.Este amikor mindet meglocsolom és csend van és nyugalom olyan jó érzés tölt el ,hogy milyen szépek :wink: Érzelgős vok,mi?A virágokon is meghatódom.... :lol: :lol: :lol:

Mi még 2 éve vettünk egy családi autót direkt abból a célból hogyha 5-en leszünk.Egy Citröen Berlingo-k van és nagyon tuti.Rengeteg hely van benne hátul(akár kinyitva is beférne egy babakocsi :wink: )az ülések is tágasak,3 gyerekülés vígan befér hátra és jó vezetni is.Gyakorlatilag az enyém, mert én viszem hozom a lurkókat,apának van a melóbajáráshoz egy Renault Twingo-ja.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok

amit néztünk autó elúszott, nem lehet egyezkedni :evil: így meg nem megyünk bele. Ha adunk és hozunk is ne akarjon már duplán nagyon lenyúlni. Kb hatszázat akarnak nyerni a kettőn :evil: . Akkor nézelődün k tovább.....Ha netezek mindíg baba és autó ez a téma..

Gyógyszertárba kellene menni, de talán holnap.
Locsoltam reggel, annyira jó levegő van az udvaron!!!!!!!!!!!! Fák fű virágok én is szeretem őket. Sajnos most tavasszal kevesebbet - szinte semmit - nem mocoroghattam, de majd jövőre még szeretnék szépíteni. Remélem sikerül. Jeleleg a meglévőket ápolgatom :roll:
agica1027

Sziasztok zajlik az élet én is imádom a virágokat és nekünk is van sok balkon növény hát sok sikert az autóvásárláshoz meg kell gondolni az biztos a mai világba minden egyes ft is velem semmi jól vagyok de most nem töröm magam semmin sok puszi majd jövök még

Kép
bévi

Nagyon nyügi volt ma Olika...aztán jött a sz@r idő...mostmár értem miért nem tudott egész nap szinte aludni.Most meg kiraktam a teraszra a friss esős levegőre és tutit alszik :wink:

Tegnap voltunk koponya,hasi és csípő UH-n.Minden OK!! :lol: :lol:
Olyan szép nagy már Olika :wink:

Többiek mizu??Pangás van... :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny de jo hogy minden rendben van Olikával .
tegnap voltam nst-n amit a pici drágám végig aludt .én is szeretek kint lenni a kertben .

Kép
e.andrea

Panny de jo hogy minden rendben van Olikával .
tegnap voltam nst-n amit a pici drágám végig aludt .én is szeretek kint lenni a kertben .

Kép
e.andrea

panny tök jó h Olikával minden rendben! :lol: most született......
Te is voltál nődokinál vissza már? :oops:

Évi próbálj meg ne görcsölni a babán , meglátod hamarabb sikerül. Könnyű mondani, de próbáld meg csak egy picit lazábban... :oops: Igaz most úgy látom kicsit jobban vagy lelkileg :lol: - és ennek csak örülök NAGYONNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Sziasztok én még fent vagyok nem hiszitek el de még fő a kajám mert elzártam na de én még ilyenkor fit vagyok meg még elkapom apát ma éjszaka mert holnap lehet pém lesz és kellene egy ki szex :lol:
Panni nagyon jó hir hogy a picurkával minden rendben gratulálok további növekedést nektek.
Andi veled mi ujság???????????
Ágica köszönöm most tényleg jobban vagyok egy ici picit de remélem nem fogok görcsölni nagyon de teljesen nem tudom elfelejteni mert szeretném nagyon na ezt jól meg fogalmaztam és veletek mi ujság jól vagy?????
Rik?????????????????
T.maria????????????
Gona??????????,
Datolya????????????
Akit kihagytam ezer bocsi sok puszi mindenkinek

Kép
bévi

Jó reggelt!

Egy-két kép a kis Hercegemről:
:wink:
Kép
Kép
Kép

És a virágaim.. :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem voltam sok(k) nektek... :oops: :wink: :wink:

Szép napot :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hétfőn este megjöttünk Erdélyből, jó volt, mint mindig! Igaz, a búcsún eláztunk, de így is felemelő érzés volt! És hát igen hűvös is volt azon a vidéken. Az utat jól bírtam, pedig volt 2 olyan nap is, amikor 5-6 km-t gyalogoltunk, de nem fáradtam el, kifejezetten jól esett.....
És képzeljétek, pont a búcsú napján este kifejezetten éreztem a mozgolódását, de azóta semmi..... :? Most meg már azon izgulok, hogy ha akkor mozgott, akkor miért nem érzem továbbra is...??
Majd rakok képeket is....

Panny!
Olika gyönyörű.........!!! Nem csúnyul ez a gyerek....... :lol: :lol:
Na és a virágok......... Mi is a napokban megint szaporítottuk a virágok számát, nagyon szép lett a kert, majd dobok róla képeket... De ezeket a párom ültetgeti, ő van a kertért megbolondulva, szóval az én dolgom csak a locsolás.

Rik!
Sajnálom a rohadt pirit.......
Hát nem marad más választásod, el kell menned dokihoz......
De tudom, hogy még az idén babás leszel! Érzem! :)

Többieknek is üdv. most megyek, dolgozni is kéne......De ha minden igaz, már csak a jövő héten leszek.......!!!!!!!!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szép napot!!!!

Panny gyönyörű ez a gyerek!!!!!Milyen nagy már!!!!!!
A virágok is szépek, ügyi vagy!!!!!

Ditta, jó h ssikeresen hazaérttetek!!!!! Képeket kapunk?
agica1027

PAnny

csak azt tudom irni én is,hogy Olika ugyanolyan szép mint volt.ÉS nagyon nagy lett!!!! :shock: :lol:
Te jól vagy??
A virágaidat irigylem,a házzal együtt :lol:

Ditta

de jó,hogy jól éreztétek magatokat!!Láttam a tévében hogy milyen sokan voltak,és az esőt is sajna....
Érezni fogod a drágádat még,ne izgulj!!!
Nem megyek még dokihoz.Én hajthatatlan vagyok ám. :oops: még várok,rendeződni fog ez a ciklus meglásd!!
Rendezem egy babával :lol:

Évi

most is kaptál clostit?Figyelték a pé-sed??
Drukkok mennek ám!! :wink:

Ágica jól vagy?

Márti??
Gona??
MArika??
Gira??
Bitta??
gyertek csajok dumcsizni!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Remélem, nem haragszotok, amiért nem írtam már egy ideje. Jártam itt, de csak olvasni, mi van veletek.
Mi jól vagyunk, bár volt egy kisebb gyomorrontása az egész családnak. Vasárnap grilleztünk, és nem vettük észre, hogy a kajához használt citromlé nem jó. Nekem fájdult meg először a gyomrom, aztán egy éjjelen át a wc-re járkáltam. Majd következett hajnalban a hányás. Sajnos, másnap kevés volt a tejecske is, mert nem tudtam enni-inni. Attilának csak enyhébb hasmenése volt, Dani 1-szer hányt, Gergőnek 2-szer volt hasmenése. Ezután mindenki helyre jött. A tejtermelés is visszaállt.
Tegnap és ma itthon voltak a fiúk, mert Attila korán ment dolgozni, és nem volt, ki elvigye őket oviba. Nem mondom, nem volt sétagalopp ez a két nap. Most épp apáznak, így van néhány szabasd órám, csak Bence nem akar elnyugodni. Pedig evett is.
Teszek fel pár képet, ha nem bánjátok.

Kép
Kép
Kép
Kép

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Jó hogy jöttél :wink:

Gáz lehetett a gyomorrontás... :( Jó hogy túlvagytok :wink:

Édes Bence!!! :wink:

Hát gondolom hogy nem könnyű a 3 sráccal :wink: Ismerős!!! :lol:

Figyi,nektek is meg nekünk is megvan már a hátvédsor,igaz??
Már csak a csatársor kell... :lol: :lol: :lol:

Ditta!

Gondolom ,hogy felemelő volt Csíksomylón!!!Anyu idén nem tudott menni mert segít nekem meg a tesómnek is...Áhitattal nézte a HÍR TV-ben és sóvárgott...Amúgy mindig szokott menni.

Rik!

Ez a beszéd!!Bebabásodás!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Sosem gondoltam volna, hogy 3 gyerkőccel ennyivel nehezebb. Azt hittem, könnyebb lesz, de tévedtem. Ha apa itthon van, sokkal jobb a helyzet.
Igaz, hogy megvan a hátvédsor, de én ennyinél megállok, köszönöm. Majd más folytatja a saját csatársorával.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta tünemény a kislegényed .annyira jo nézzni a képeket a kisfiatokrol

Kép
e.andrea

Sziasztok!
Britta,Panni hát nagyon aranyosak a picurok nem lehet velük eltelni
mindenkit puszilok csak gyorsan bekukantotam holnap remélem többet tudok jönni,Velem semmi kül nem szedtem ebbe a hónapba semmi gyógyszert és nem is lesz pém voltam uh és van sok kis tüsző csak éppen egy sem indult meg nőni hát nincs closti nincs pé jövőhónapba closti de ez az utolsó hónap mer tmeg van a 3rom hát csajok nekem az első se jönn sajnos ami nagyon fáj de annyira :( :( :( :(

Kép
bévi

Sziasztok!

Britta!
Jó, hogy végre jelentkeztél!! Nagyon jók képek........Hát gondolom, hogy nem lehet könnyű...... szerintem az első pár hét gyerekszámtól függetlenül nagyon nehéz....Én visszagondolva, nagyon hulla voltam az első gyereknél, pedig csak ő volt egyedül, és anyukám is itt volt segíteni. Ráadásul a szülés utáni depi is elkapott, de ahogy felvettük a napi ritmust, úgy rendeződött a helyzet. A 2.-nál ezért már nagyon féltem, hogy még rosszabb lesz, de nem!! Sokkal gördülékenyebben ment minden, pedig már ott volt egy izgő-mozgó 3 éves is velem! Ezért nem igazán tartok most attól, hogy mi lesz...Végülis Veronika már 8 éves lesz nyáron. Ati meg 5.

Na, végre sikerült feltennem az Erdélyi képeket, mutizom:

Egy "tipikus" erdélyi táj:
Kép

Gyergyószárhegy, Lázár-kastély:
Kép

Bent a kastélyban, mi :) :
Kép

Az egyik terem:
Kép

Békás-szorosnál:
Kép

Így vonultunk a hegyre:
Kép

Csíkrákos látképe a szivárvánnyal:
Kép

Gyimesbükk, 1000 éves határ:
Kép

Befutott a nosztalgia-vonat:
Kép

És végül Atikámról egy kép, az oviban készült:
Kép

Csajok, mit csináltok ma?? Annyira szép idő van, az előbb tettem egy nagy sétát a kertben, még pizsiben, a többiek még alszanak!
Párom tutira kertészkedni fog, tegnap is elültetett egy rakás virágot, szerintem mi is ki fogunk költözni, imádom ezt az időt, amikor még nincs annyira kánikula!

Szép napot mindenkinek!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta csoda szép helyen voltatok.kisfiadrol a kép nagyon szupeer

Kép
e.andrea

Andi, köszi! :)

Kép

Kép
ditta76

Szaisztok lányok!

Hogy vagytok?
Nekem elmultak a rosszúlléteim, most meg ugy érzem magam mintha nem is lennék terhes. És azon aggódom, hogy vajon minden rendben..???MErt hát elmut az émelygés, a pocipuffadás, a mellfeszülés, hányinger....Ti is igy voltatok? AGGÓDOM !!!

Tegnap megjártuk Hunival a sűrgősségit, mert játszás közben Robi lelökte és nekiesett a fűtőtestnek. Lett egy jókora hasadás a fejecskéjén kb. 6-7cm-es hasadás. 3 kapoccsal fogták össze. Szegénykém úgy sirt végig amig elrendezték. De mostmár jobban van, ugy játszik mintha semmi sem történt volna. Van egy vagány fehér sapkája amit adtak neki, arra nagyon büszke , persze olyan gumirozott géz sapka, csak valamivel elkellett bolonditanunk, hogy a fején tartsa. Azt mondtuk neki, hogy ilyen szép sapija senkinek sincs.. Jajj, tegnap én fogtam a fejét amig összekapcsolták, hát nem volt valami felemelő látvány meg érzés.Semmi érzéstelenités nélkül tették be a 3 kapcsot.hHu, ugy üvőltött szegénykém...

Ditta:
nagyon szuperek a képek!

Britta, Panni:
nagyon aranyosak a gyerkőcök! :lol:

Bévi:
én nagyon drukkolok neked, hogy végre veled is megtörténjen a csoda és egy gyönyörű kisbaba anyukája lehess! A reményt sosem add fel!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Brigi!

A csatársort már mi is kihagyjuk... :lol: :lol: :lol:

Ditta!

Meg se tudok szólalni....gyönyörű tájak!!!!!!!!!!
Ezért szeret anyu többek közt oda járni!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Vagyok én is, csak ritkán...

Britta, Panni!
Csodaszépek a gyerkőcök! Nem lehet betelni velük!!!

Bévi!
Én is nagyon-nagyon drukkolok neked!
Remélem, hamarosan hozzátok is kopogtat a gólya.. :wink:

Márti!
Csak nem hiányoznak a rosszullétek?!
Jelentem nekem minden bajom van...
Dagad a lábam, de nem kicsit... olyan, mint egy cipó.
Fájnak a csontjaim, mindenem. Egyre nehezebben mozgok. Mi lesz így velem?!
már mindenki azt kérdezgeti tőlem, sok van e még hátra?!
Pedig még legalább 1,5 hónap.
Jobb híján mutatok nektek egy pocakos pizsis friss képet:
Kép

Andi!
Már neked sincs sok hátra!!!
Lassan Te is mutatod a babucid!

Ditta!
Csodaszép helyeken jártatok!
Irígykedem! :oops:
Vendég

Mária!

Tekintélyes szép pocak :wink: már most...
Mekkora baba lesz,mit mond a dokid?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ditta nagyon szép helyen jártatok!!!!!!!!!
Elhiszem h vágytál oda. Gondolom feltöltődtetek ezen a csodaszép helyen!

Marika
Nagyon szép pocid van, irigykedem is.
Méhszájad rendben?

Szép napot mindenkinek!!!!
agica1027

Mária szuper a pocid :D .nekem is dagad ám a lábam sajnos de csak annyit mondanak nekem hogy sotlan diétázak :? .

Kép
e.andrea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?