Juti! Kösszke a dicséretet. Milus kész férfi olyan kis édi a pofikája. Hamizni való!!!!!!!!!
IRÍGY-IRÍGY AZ ALVÁS MIATT!!!!!!!!!!!!! Kincső mostanság 9, legkésőbb fél 10 és alszik. Ma pl. 8. viszont kelünk még mindig kétszer enni, majd hajnal fél 7 körül ébred. Ma is arra ébredtem, hogy a gyerek keresztben van az ágyban és szinte már beszélget a feje felett lévő figuráknak. Majd egy óra alvás, 8-kor megint nagy szemek, fél óra múlva megint kidől egy picit. Nagyokat csak lent alszik a levegőn. Most mióta jó idő van csak akkor kell kivennem, hogyha nagyon nem álmos, mert akkor többet lát. Viszont ma lent 3-szor is alukált, úgy hogy cumi és a kis plüss sárkány.
Kriszta! A pixelekkel még mindig gond van? Én személy szerint nagyon-nagyon kiváncsi vagyok a pincurodra!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mi régen szenvedtünk nagyon sokat az alvásal. Mióta meg tudja fogni ezt a kis plüss rongyocskát és elfogadja gond nélkül a cumit, nincs gond (kopp-kopp) Fürcsi előtt tegnap is picit nyöszörgött, letettem, cumi a szájába + sárkány bébi és nem kellett 5 perc a gyerkőc már ájult is befele
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)