Jucus!
Ez igen, gyorsan pörögnek az események, te aztán tényleg kézbe vetted a dolgok irányítását.
Egy ismerősöm is azt mondta, hogy neki sem fájt, csak egy pici mensis fájdalom volt. De a dokija mondta, hogy lazítson, mert ha görcsöl, akkor jobban fáj. Úgyhogy csak lazán.
Mondom én... nekem egyszer a nyaki ereimet ultrahangozták, és alig bírták megnézni mi van, mert egyszerűen képtelen voltam ellazulni. Pedig az csak egy sima ultrahang volt. A nődoki is mindig mondja rákszűrésnél, hogy ne feszítsem a hasam. Pedig tényleg nem izgulok, mert eddig nekem még sosem fájt (hallottam olyat, hogy valakinek a rákszűrés is fáj, meg vérzik utána) nem tudom miért vagyok görcsös.
Anda
Sajnálom a nagypapádat, meg az anyukádat. Nekem apai ágon mindkét nagyszülőm rákban halt meg. De én azért nem aggódom e miatt, mert egyrészt állítólag az anyai ág számít tényleg, (ott a magas vérnyomás volt baj, amit sajnos én is örököltem, de ez még a jobbik szerintem
) meg ők rengeteget dohányoztak, és tényleg a tüdőrákot kaptak. Aztán mamámnak a méhére ment, papának az agyára. Na, az sokkal szörnyűbb volt.
Érdekes ez a hasmenés dolog. nekem is nagyon érzékeny a gyomrom, hasmenésem is szokott lenni, de én be tudom határolni, hogy pl. a tejtől, vagy a csípős dolgoktól. Tényleg semmit nem sikerült megfigyelned, hogy milyen élelmiszerektől van? Érdekes... Szerintem a háziorvosodnak kéne szólnod, hogy babát szeretnétek. Nekem is fel akart írni vérnyomáscsökkentőt, mert határeset vagyok, de amikor mondtam neki, hogy babáznánk, akkor rögtön mondta, hogy akkor semmiképpen nem ír fel.
Cicma!
Tényleg!
Most hogy írod, mintha már én is hallottam volna, hogy akinek ég a gyomra várandósság alatt, annak a babája hajasbaba lesz.