Új privát üzeneted érkezett!

ja és ajánlom ezt:

http://agrianna.hu/index.php?menu=13&almenu=33&tipus=wscikkek&sid=0314ebf3b6b69c5c6f3ade34fc929a5c

érdemes a medállokat és fülbevalókat is megcsodálni.... :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok:)

Itt is egy elkeveredett bárányka:) Az örökmozgó lányomtól nincs időm géphez ülni, vagy ha van, akkor is csak olvasó üzemmódban (azt is darabokban).

Luki! Tegnap lövettettük mi is ki Norcsim fülét, s eddig semmi baj (lekopogtam).
Nekünk házhoz jött a hölgy aki lőtte (5000 Ft volt fülbevalóval).

jucicuki! ha gondolod szívesen megadom a hölgy elérhetőségét, tényleg jól dolgozik (szomszéd kislány fülét is Ő lőtte), és házhoz is megy!

Most sincs időm írni többet, nyüszis a babóm...

Minden baba gyönyörűűűűűű, és a kismamik is!!!!

Puszi mindenkinek!

Mindjárt dobok fel képet is, ha lesz időm.

Kép
timy28

Luki, szegény Falatka!! Raminak 6 hetesen lövettem ki a fülét, de szerencsére minden okés volt.

Timy, jöjjenek azok a képek iziben!!

Mi ma voltunk baba-mama tornán itt Taksonyban, kezd a hely felfejlődni. :lol: Tök jó volt, énekeltünk is nekik, Rami nagyon élvezte.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Rékaróka
nagyon édes a Kiskakukk :P :P remélem nem lesz semmi a vizsgálaton,szoritok nagyon :P :P

Benszikém
megoldottam a dolgot,izlett is Olivérnek :wink: :wink: köszi a tanácsokat és jó volt dumálni :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Jajj, szegény kis Falatka!
Béndzsa fülbelövős!

Én még nem merem, majd...Luki, tökre olyan paramami vagy mint csekélységem :lol: Egész délelőtt fo..ni a fülbelövés miatt :wink:
Hát ja... Azért remélem, már kiheverted! :lol:

Bibar, nagyon ügyes Olivér!!!! Kis hős :lol:

Rékaróka, de jók a "strandolós képek! :lol:

Timi, várjuk a képeket! :wink:

KépKép
naposoldal

Nórinak még mindig szívni kell az orrát, de ennek ellenére általában jó a közérzete.
Mostanában nagyon lerövidült a délutáni alvása. Örülök, ha másfél óra sikerül.
Éjjel nagyon bírtam :lol:
felébredt, én spuri át hozzá, cumi a szájba, ahogy szoktuk( mert erre ilyenkor mindig egyből visszaalszik, hacsak nincs gáz).
Illetve, csak dugtam volna, mert nem engedte :shock:
Ellökte a kezem :shock:
Újra próbálom, megint ellöki.
Mintha azt mondta volna: anyám! gondolkozz!
Először dentinoxot kentem kínomban a cumira, így elfogadta, de közben kattogott az agyam, és rájöttem. Nem az ínye fájt szegénykémnek, egyszerűen csak melege volt 8) :oops:
Tetőtér van nálunk, és kezd bemelegedni a napközbeni napos időtől.
De nagyon tetszett, hogy nem hagyta magát lerázni, holmi cumival :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Csak gyors bekukk... :oops:

Benszi,
Hát igen, várható volt, hogy a sajtkukac gyerkőceid nem fognak majd nyugton hagyni, és már mászkálnak minden felé :D
Nagyon jók a képek! :D

Vicuska,
Sajnálom, hogy Raminak nem tetszik a nagy kád… :roll: idővel biztos megszokja…

Ballagyo,
Somát nem a foga kínozza már? :? Szegények… így nem lehet tényleg egyszerű az éjszaka. Még szerencse, hogy legalább a párod jól alszik :wink:

Mamm, Judit,

Örülök, hogy jöttök a talira :)

Luki,
Sajnálom a fülbelövős dolgot :cry: :cry: :evil: Csóri Falatka, akkor jól megszenvedett a szépségért… kis édes… :roll: Adj neki egy gyógyuszit helyettem is :oops:

Bibarci,
Nagyon ügyes nagyfú már Olivér :D:D már 4 hónapos??? :shock: Atyaég…

Réka,
Aranyos vagy, köszi amit írtál :)
Meglátod minden rendben lesz Kiskakukkal… de persze azért drukkolok :oops: ++++++++++++++++++++++++++++++++
Jók a fotók :D

Napcsikám,

Pusszantalak!

Eltűnt kismamik, anyucik, hahóóóó, tessék jönni :wink:

Velem nincs semmi különös egyelőre, hétfőtől ÚJRA fogyizni fogok, és heti 2 edzést is beterveztem… :oops: Őszig MUSZÁJ sokat fogynom, úgyhogy drukkoljatok légyszi, hogy végig tudjam csinálni… :roll: Holnap meló után tanfolyam, szombaton egész nap, de vasárnap pihi :wink:

Millió puszi mindenkinek :)

UI: vasárnap megpróbálok táblát is dobni... :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi

édes,okos nagylányod van :D

Timy

na akkor inkább érdeklődnöm kellett volna előbb hogy tudtok-e jó fülbelövőt.Bár őszintén szólva nem gondoltam hogy ez ekkora feladat.... :shock:
Jó hogy írtál megint :D

Réka

édesek a képek

Kép
lukrécia

Kép Kép Kép

A képek :) Nem tudom mennyire látszik a füli, majd készítek olyan képet ahol jobban látható :)

Kép
timy28

Hű, egy kicsit régebben írtam, és most meg nem győztem visszaolvasni! :shock:

Elan: Köszi, ha tényleg így lesz a császárunk, akkor hívlak majd! Megvan még a számod! :wink:
Jaj, ez az ütközés nem semmi, el tudom képzelni milyen rossz lehetett! :shock: Még jó, hogy nem lett semmi bajotok! Szép nagy a pocód!

Fiona: Szuper jó a verdátok, a kis Döbrögi pedig nagyon édes! :D

Motné: Még jó, hogy Krisztike szemének tényleg nem lett semmi baja! Meggyógyult már?

Naposoldal: De szépek vagytok együtt! Örülök, hogy gyógyultok!

Bibar: Az apával szerelmesen kép annyira jó, aranyosak együtt! :D És milyen ügyes nagyfiad van már, hogy így végigalussza az éjszakákat!

Luki: Jaj, Falatka tündéri ahogy mosolyog abban a kis sapiban! Mennyire balfékek akik kilőtték a fülét! Hát biztos, nem hagytam volna szó nélkül! :evil:

Chesti: Hogy milyen édes lehet Niki ahogy levetkőzik! :wink:

Zsókuci: Igen, én is örülök hogy dumcsiztunk msn-en! :D A kért pocikép:
Kép

Vicuska: Rami új felsője nagyon tuti! És csatlakozom Gabihoz, Rami nagyon szép! :wink:

Gabi: Csini vagy, és nőtt azóta is a pocód! Jó lesz a talizóknak, mert nagyon szép kis hely!

Benszi: Nem semmi lánykád van, extra ügyes és mozgékony! Szép a kiscsaládod!

Réka: Bizti nem lesz semmi baj, de azért drukk megy!

Timy: Ari a lánykád!

Ma voltuk dokinál, minden okés velünk. A méhszájam rövidült, de zárt, a gyerkőcök fekvése meg semmit nem változott. Jövő hét után megyünk legközelebb, akkor lesz ctg is. Ha kihúzzuk, akkor továbbra is a 38. hét esélyes a császárra.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lukikám
már úúúúgy skypolnék veled :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: na majd bepótoljuk :lol:

Timy
édes a lánykád,és tessék gyakrabban jönni :lol: :lol:

Rebe
örülök hogy jól vagytok :lol: hatalmas a pocakod,nem semmi,hajrá 38.ik hét :wink: :wink:

Zsókuci
drukkolok nagyon a fogyihoz,lassan nekem is el kell kezdenem mert elkeseritő hogy semmibe nem férek bele :oops: :oops: :oops:

Napcsi
de édes,nagyon ügyi,hihetetlen hogy hogy megtudják velünk értetni hogy mi a bajuk :wink: :wink:

Benszikém
elolvastam és válaszoltam,nyugodtan ird le ha ilyen észrevételeid vannak :lol: :lol: :lol: :lol: no majd a talin........ :P

bibar

Timy, köszi tesóm kozmetikus, van ilyen gépe, csak a fülbevalót kell megrendelni...
Nagyon édes Norcsi, milyen kis nőcis :lol: Jó a rózsaszín topán :wink:

Napcsi, enyém lányok is bodyban nyomják az éjszakát, szintén tetőtér.
Még nem keltek fel :shock: (hatkor szoktunk reggelizni)

Judit

jucicuki

Napcsi
Milyen kis okos lánykád van :D nem buták csak picik.

Luki
Szegény Falatka,hogy lehet valaki ilyen béna főleg egy pici babával :twisted:

Timy
Nagyon hasonlít rád Norina

Rebe
Jó nagy pocakod van már neked is.ma reggel emlegettelek :D Mikor kászálódtam ki az ágyból.Mondtam,hogy nem irigyellek kettővel,nekem Boti is már mázsáskő a pocakomba!Ez már a ti új konyhátok?Mert tuti :D

Zsókuci
Most már biztosan jó lesz a vérképed!Drukk!!!és kitartást a fogyihoz!

Réka
Drukkolok,hogy ne legyen semmi baj!Én is utána járnék a problémának,sajnos a dokik könnyen beszélnek hogy ez nem baj :( Amúgy nagyon édi kiskakukk :D

Benszi
Szegénykém jól megszenvedtek ezzel a fogzással,nem irigyellek!Viszont ne csodálkozz,hogy ilyen pörgős gyerkőceid vannak!Nem esik messze az alma a fájától:D

Bibar
Gratula az ügyes nagyfiúhoz :D

Estrella hová lett?Tudja valaki?
gabicsibe

Sziasztok!

Azt hiszem én is az "eltűnt" kategóriába tartozom. :wink: :cry: Itt a jó idő, szinte egész nap csavargunk, ha pedig idebent vagyunk nem győzöm magam utolérni. Dobok néhány fotót.

Imádja a homokozást. :lol: Én már kevésbé. :wink:

Kép

Az abonyi Vadasparkban voltunk:
Kép Kép Kép

Azért anyáék sem unatkoznak::lol:
Kép

Ehhez most nem tudok többet hozzáfűzni. Kedden okosabb leszek. Csak szerettem volna elújságolni.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Share,
jajjjjj, de szuper!!!!!!! Gratula!!!! Még a hideg is kirázott! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

aZTAAA!

Share!Csak nem?Jajj, de jó, de csak csendben örömködünk még ugye?

Csak gondoltam benézek és mit látok? Hű!!!

Visszaolvassni nem nmagyon tudtam, csak átfutottam. Fülbevaló belövetéshez annyi, hogy Jázinak én fél éves korában lövettem és azt mondták már így is nagy, de nagyon ügyi volt és csak picit sírt, inkább csak mert megijedt a csattanástól. Minnél idősebb a gyerek annál jobban tiltakozik, úgyhogy aki akarja szerintem ne halogassa sokáig. Egyébként kórházban , csecsemős lőtte.

NA most tiplizek, megyünk IKEÁ-ba a mamával, kész van Jázi szobája, mármint a festés , jöhet a függönny meg a többi.
Mi amúgy jó vagyunk, de már alig bírom. Kristóf egy tornászbanok, Jázi nemkülönben és gyorsan elfáradok.Képet majd próbálok dobni egyszercsak a pocakról. Jó nagy.

na rohanok, puszi mindenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Bár még nem akartam,de ha Share is ilyen bátor volt, én is felteszek egy képet. Az enyém még elég halványka, de a várt menses előtt készült egy nappal, vagyis tegnap. Spontán sikerült, de tegnap voltam Szücs dokinál, mert van (vagyis volt) egy kis pecsételés) Írt utrogestant. Tök rendes volt egyből fogadott. Ha marad a csíkos teszt, akkor jövő hét utáni hétfőn kell telefonálnom és majd rá pár napra mehetek hozzá UH-ra.
A kép
Kép

Látható ugye? :roll: Remélem, igen(plusz jelet kell látni a bal ablakban.(ez a teszt elvileg bármilyen mennyiségű hcg-t kimutat) Persze több fajtát is csináltam a napokban, és mind a 4 :lol: jelzett halványan. Szorítsatok!!!

Kép

Kép
agnese

Azta csajok, mi van itt???
Babaeső!!! De jó - de jó! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Share
Bocs ez lemaradt .Neked is drukkolok, hogy minden okés legyen kedden. :D

Kép

Kép
agnese

MICSODA HÍREK!! :lol: :lol: Olyan izgalomba jöttem..jajj nagyon örülök nektek!! :lol: :lol:
Share, Agnese még halkan, de szívből gratulálok!

Timy jól rejtegetett a gyönyörű kis Norinádat. Tessék többször képet feldobni erről a kis szépségről. :)

Rékaróka Kiskakukk nagyon édes :) nekem a rágókás képen zabálnivaló :)

Most csak ennyira futotta. :oops:

Talira legtöbben Júni 15-re szavaztatok. (vasárnap)

TALI!

Szóval hívatalosan is, akkor Június 15-én vasárnap 9-től a kopaszi gáton, azaz lágymányosi öbölben találkozunk.
Aki szeretne, és tud az jöjjön egy kellemes játszóterezős délelőttre
. :lol:
www.obol.hu

XI kerület

Kép

chesti

Csak futtában,mert most jöttünk meg a gyógytornásztól...és főznöm kell...

Share,Agnese, akkor én is halkan,de annál nagyobb örömmel kívánok sok-sok szerencsét az elkövetkezendő gyönyürű időszakra!! :lol:

Botondnak van egy pár kis "baja", egyik se komoly,picit kifliben van jobbra ha fekszik, sokat repülőzik - ami baj, hátsó combjai feszesebbek,és a jobb csípője picit kötöttebb, de egyik se nagy gond, csak tornáztatni kell...kaptunk is 17 feladatot, elég mókásak,így remélem szeretni fogja...mert sokszor kell csinálnunk....1 hónap múlva kontroll...a férjemmel beszéltük,hogy valószínűleg nagyon sok kisbabának vannak ilyen jellegű pici dolgai,ami sokszor fel se tűnik a szülőknek, védőnőnek,és lehet,hogy nem lenne semmi hátrány ha nem csinálnánk ezt, de mivel ezek nem fájdalmas gyakorlatok, ezért miért ne csináljuk, ezzel is lehet, hogy nagyon sok mindenben segítünk neki, lehet, hogy jobban, könnyebben fog olvasni,,írni....annyira hihetetlen,hogy ezek mind összefüggésben vannak!!Jó,hogy nővérem gyógytornász és épp most jár egy ilyen továbbképzésre...eléggé sokat tanultam biológiát,de még én is elcsodálkozom,hogy mi mire hat...kész csoda,hogy működünk.... :roll: :roll:
na mentem,este jövök
nagyon köszönjük a drukkokat!!Jól esett,nagyon!! :oops: :oops: :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Ja és azt mondta, Dorka, hogy ezek a bajok sok ilyen babánál jelentkezik, aki hirtelen sok súlyt szed magára...szóval aki 3kg-val születik és 4 hónaposan már majd 7 kg.... :oops: :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Hűűű, Agnese, nagyon drukkolok Nektek!!!!! :lol: :lol:
Szopiztok még?

Zuzmó, igen csendben örömködünk.
Nekem is volt egy kis barnázásom, azt hittem meg fog jönni, aztán telt az idő, és csak nem. Már a 7. hét környékén járunk. Ha kedden látnék szívhangot már bátrabban nyilatkoznék.

Réka, nem lesz ott gond. Jól kigyúrjátok a pocakmanót. :wink:

Kép
Kép
share

Ez döbbenet!!!

Babanet Társalgó » Várandósság » 2009. januári kismamák, az 1. oldalon az utolsó előtti hozzászólást olvassátok el a lap alján (nani72)!

A BMC-ben nem hinném, h ilyesmi előfordulhatott volna. Velem legalábbis mindig nagyon alapos volt Sz. doki.

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Share, Agnese, komolyan én is izgatott lettem! Annyira örülök Nektek!

Én ma haza fele beszélgettem egy másik anyukával, és megkérdezte babát várok-e megint? Mert szerinte olyan a pocakom..pedig én már azt hittem, egészen jól lefogytam és bevállaltam a tapadós trikót...
:? :)

Kép

vicuska2007

Ja és Share, Ági, Nektek az első gyermekeitek spontán fogantak?

Kép

vicuska2007

Csak egy gyors bekukk.....

SHARE,ÁGNESE
annyira szuper,olyan jó ilyet látni,nagyon-nagyon örülök Nektek!!!!

Kép
lukrécia

Share,Agnese
GRATUUUUULÁLOK :lol: :lol: de jó,annyira irigykedek :lol: :lol: :lol: nektek lombikotok volt annó?ne hari de nem emlékszem :oops: :oops: :oops:

Réka
örülök hogy észrevették igy tudtok tornával javitani :lol:

Vicuska
tőlem is megkérdezte egy ismerös,akivel rég talizta,hogy végre összejött???én meg mondtam hogy igen,de már meg is született :wink: hát ez van...

Lukikám
pusszantalak :P :P :P

bibar

Share
Igen, még Milo szopizik. Ezért tartottam is egy kicsit a dologtól,mert féltem, hogy megint kell utro. De Szűcs doki mondta, hogy lehet mellette szoptatni. Gáz lett volna egyik pillanatról a másikra teljesen elválasztani. Nagyon cicis még mindig. Te hányadik napon teszteltél ilyen szépet?

Vicuska, Bibar
Nekem a hatodik inszemre jött Milán.

Luki
Falatkát sajnálom a fülbelövős-bénázós miatt.

Rékaróka
Kis torna jót tesz mindenkinek, ez is jó közös időtöltés, akkor is ha nincs semmi baj

Köszi mindenkinek,remélem én is majd jó hírekkel jöhetek 2 hét múlva

Na elolvasom, amit Share írt.

Kép

Kép
agnese

Vettünk Raminak fürdőkarikát, na ezzel vidáman fürcsizett a nagy kádban.
Kép

Kép

vicuska2007

Csak egy gyors bekukk...

Share, Agnese, eláll a szavam! Szorítok a következő esőfelhőnek :D

Gabicsibe, Rebe, hát nekem is minden tiszteletem Rebéé, tegnap már azt hittem, szülünk :shock: Persze, tiszta hülyeség, mert nem görcsöltem vagy ilyesmi, de úgy éreztem, mintha 1 nap alatt duplájára nőtt volna bennem Gábor, szétfeszített, rugott, ahol ért, majd leszakadt a pocak. Mi lesz itt még 2-3 hétig? :)

Na megyek, mert itt van az anyukám 3 napra (nagyon messze lakik), és ki kell használni az időt. Legközelebb majd csak unokázni jön.

Kép
elan

Share,Agnese
(hatalmas gratul nektek) :D még csak halkan :D

Lányok képzeljétek a testvér topikunkban is babaeső van :lol:
gabicsibe

2. inszemből fogant Máté. Volt nagy csodálkozás, mert először lombikot akart a doki, de én ragaszkodtam az inszemekhez, így 3-at engedélyezett. Sokszor elmondta utána, h hát ez nagyon-nagyon jó eredmény. Nem lehetek elég hálás nekik!!! Március 7-én voltam először a BMC-ben, és július 11-én +-t teszteltem. Mondjuk, én sok eredményt előre vittem, és elfogadták, ezzel rövidült a kivizsgálás ideje.

Agnese, Máté is szopizik még, ezért kérdeztem. Bár ő már hamarabb tudta, h valami van, mert megváltozott a viselkedése, agresszívebben szopik, sokszor már fáj is. Először ez lett gyanús. És még valami, aminek nem örülök: ha elfogy a tej, elkezd cumizni, és olyankor elkezd görcsölgetni a hasam (ez megint furcsa volt). Szegénykémet ilyenkor leválasztom, és akkor megy a hiszti. Itt van az első dolog, amiben máris Máté ellen dolgozik a kistesója. :shock:
Teszt: én kivártam jó sokat - hétfőn lenne 3 hete, h meg kellett volna jönnie, vagyis 7 hét az utolsó mensi óta. Volt már olyan,h 2 hetet késett, aztán jött meg, ezért inkább vártam (ki tudja, talán akkor is lett volna baba, ne firtassuk).

Kép
Kép
share

Share, Ágnese de jóóóóóóóóóóóóóóó :lol: Szorítok Nektek!

Judit

jucicuki

Jaj de jó,egyel feljebb is végre jó dolgok történnek!Köszi Gabi az infót!De szuper,remélem mielőbb átkukkantanak ide.... :D

Ez a sztori a várandós topikról tényleg extra brutál. :(

Jó éjt mindenkinek,Kisgolyó álmodj szépeket! :wink: :P

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Csak bekukkantottam, és milyen hírekre jövök ::D:D:D:D

Share, Agnese,
Nagyon halkan, de szívből gratulálok nektek :D:D:D Ez nagyon szuper, most aztán tényleg babaeső van, szerencsére a "sima" topikban is nagyon sok kismamink lett :wink: Tavasz van ezerrel :D:D:D

Nagyon jó kedvem lett ettől, szuper!!! :D:D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Én a másik topikba szoktam irogatni, de hála az égnek engem is elért a "tavaszi zápor" :)
Szeretnék hozzátok csatlakozni......
Kedden voltam vérvételen, és 123-as lett a hcg.
Jövő csütörtökön megyek uh-ra. Már nagyon izgulok! :)

Kép
nika28

Share, Agnese!

Fantasztikus!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na kaptam mára kimenőt és segítséget, megérkezett anyukám. Négy órát bóklásztam a férjemmel az Árkádban, jól esett :roll: Soma "természetesen" egész nap evett-aludt, álombaba :roll: Nem értem, velem miért nem így csinálja :roll:

Nika!

Majd elfelejtettem, örülök neked! :wink:
ballagyo

Nika, szuper hírrel jöttél! Gratulálok! Na, újra vannak friss kismamik!! Szuper!

Ballagyo, ma mi is soppingoltunk! A Deákon sörfesztivál van, ittam egy korsó fincsi barna sört! Én nagyon szeretem!

Emlékeztek, 4 héttel ezelött írtam, hogy egy kicsit 1 napra megjött. Na, ma pont 28 nap elteltével megint megjött és ez már szép friss piros, de nem érzek semmit! Jaj de jó lenne ha így maradna!!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok Lányok!
Húú, de szuper ez a sok spontán babásodás!
Gratulálok Share, Agnese!! :D

Kedden voltam uh-on és gyönyörűen dobog a pici szíve. Mostmár 1 van, ez biztos! Nem is kell többet a Bmc-be mennem, csak majd ha megszületett a gyerkőc! :)
Úgyhogy voltam védőnéninél, nagyon aranyos!
Ti mennyira vagytok jóban a védőnővel? Miután megszületett a baba, tényleg minden héten meglátogat?
Holnap lépek a 8. hétbe, annyira fantasztikus!!!
adri1983

Ballagyo :)
Árkádban én is szeretek bóklászni, olyan hamar elmegy az idő! :oops:
adri1983

Nika, nagyon örülök Nektek, már nagyon itt volt az ideje!!!

Adri, emlékszem még mennyire döbbenetes érzés volt, hogy él, létezik, működik a kis maszatka a monitoron :) Gratulálok hozzá!
Én nagyon jóban vagyok a védőnőmmel, egy tündér. 40 körül van, két gyereke van, szóval kellőképp tapasztalt, ugyanakkor nyitott is az újdonságokra. Én is azt hallottam, hogy eleinte nagyon sűrűn fog jönni, de nem is bánom. Biztosan fogok egy csomót bénázni :)

Kép
elan

Nika

Jaj de szuper!Üdv itt! :D VÉÉÉÉGRE már jöttök át fentről,olyan nagy volt a csend.... :roll:
Nagyon izgalmas,szorítok nagyon. :D

Adri

nagyön örülök nektek!Hányinger még elkerül? :lol: Az én védőnőmről inkább nem írnék :shock: remélem a Tied használhatóbb lesz :D

Vicuska

milyen ügyesen ül már Rami :D

Bibarkám

puszi a kis sapisnak :P

Kép
lukrécia

Nika, de jóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Jó babavárást, gyere gyakran!

Adri, szuper! Én védőkém is elég gáz :roll: , nálunk havonta járnak, az elején is, pedig mi elég csöpkék voltunk. Mondjuk meg is őrülnék, ha hetente jönne...

Csajok, tegnap voltunk Füreden masszázson és Galina mondta, hogy 10 éves korukig ne lövessük ki a fülüket, mert túl pici a cimpa és azon van a Szem-pont és ha eltalálják, akkor rossz lesz a szemük. Állítólag azért van ennyi szemüveges kisgyerek...nem tudom...
Hátam bal oldala tiszta vörös foltos a köpölyözéstől, de éreztem is, hogy az a karom, vállam tropa. Ma reggelre jobb lett kicsit.

Szép hétvégét!

Judit

jucicuki

Kép Ikertali

jucicuki

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :D

Kép
nika28

Gabi,
Igen, ez már az új konyhánk! :wink:

Share,
Tutik a képek, na de hát ez a teszt! Szuper! Halk gratula! :D
És persze Agnese neked is! Mindkettőtöknek nagyon szorítok!

Réka,
Bizti nem lesz semmi gond, jól megtornáztatod legalább Kiskakkukot!

Elan,
Jaj, ne hozz már zavarba! :oops: Igazából eddig nagyon jól bírtam, most ezen a héten már több minden előjön, és igaza volt Numának a talin, hogy az utolsó hónap jó nehéz. Vizesedem, de nagyon, emellett zsibbad a kezem, ja és fáj is, alig bírom sokszor behajlítani az ujjaimat. :roll:

Nika,
Hát akkor itt is gratula, és örülök, hogy itt vagy! :D :D :D Gyere gyakran!

Adri,
Hát igen, fantasztikus érzés az biztos! És majd milyen jó lesz még később, a 12. heti uh-n amikor már kisember formája van, majd a 18. hetin amikor már az arcocskáját is látod, és ha akarja a nemét is, hát meg később is ... :D Szóval csodálatos érzés.
Vonalzót nem csinálsz, hogy tudjuk hol jársz?
Én kíváncsi leszek a mostani védőnőmre, mert ugye költözködtünk, eddig egyszer találkoztam vele, jövő szerdán jön látogatóba. Remélem jól kijövünk majd, és lehet rá számítani. :oops: Az első tali alapján vegyesek az érzéseim!

Juci,
De aranyosak! :wink: Biztos jó volt a masszázs, én is olyan sokszor gondolok arra, de szuper is lenne! :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

És tényleg Estrella jól eltűnt! Remélem jól vagytok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lukikám
olyan jóóó volt hogy beugrottatok :lol: :lol: :lol:

lányok egy gyors kérdés,ti szoptatás alatt hiztok vagy fogytok???én sajna hiztam most,na de annyira kivánom az édességet :oops: :oops: mennyire lehet visszafogonom magam hogy a tejem ne bánja???légyszi osszátok meg velem a tapasztalatotokat :lol: :lol: :lol:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?