Hurrrá végre visszaolvastam!!
Syry
Most h már túl vagy a vizsgán igazán összefuthatnánk valamikor
Csepelre mi is könnyen átjutunk busszal. Kb 15 perc, de lehet kevesebb.
Csak én nem vagyok arra nagyon ismerős, csak valami közismert helyen tudnánk találkozni, mint Hév megálló, Pláza és társai
Én is kicsit leragadtam a 6. hónapnál
és néha rácsodálkozok, h hogy elröpült ez a 2 hónap
Ami a súlyt illeti feleslegesen aggódtunk
ahogy észreveszem most nagyon ingadozik a súlya. Bevezettük a husikat és a zöldséget is nagyobb mennyiségben esszük és rögtön hízott 2 hét alatt majdnem 500 grammot
Na erről ennyit. Sztem ez már kicsit sok is ennyi idő alatt, de ez sem látszik rajta, csak kicsit kerekebb
Köszönöm minden már tapasztalt anyuka bíztatását. Gyorsan sikerült a parát legyőznöm.
Norwell
Saci szép súlyban van
Aranyosak Kende "beszólásai" az ilyeneken később annyit lehet majd nevetni
én is szeretném majd gyűjteni
Kiderült Kedne mitől volt lázas?
Fülbevalós kép? Én nem mertem még és Peti sem pártolja a dolgot egyenlőre
a védőnéni nagyon szorgalmazza a témát, de mondta, h nézzem el neki
Andy
Látom akkor mindenféle dolog történhet fogzás címén. Ez a beszéd, igen a gyógyszeres kezelés tuti segíteni fog!!!
Olvastam a bátyádat is, szerintem nem szabad vele foglalkozni, sajnálatos, h pont a saját testvéred ennyire negatív és lehúzó, igazán nem szép tőle.
Én a helyedben megkérném, h ebben a témában vagy bíztasson vagy ki se nyissa a száját.
Egy ilyen helyzetért nem lehet senkit okolni. Ez egy helyzet, ti pedig keresitek a megoldást.....nem is értem.
Hú ez a munka téma is. Remélem sikerül a főnökkel megbeszélni. Nem tudom milyen beosztásban van, vagy milyen a munka, de pár napot nem tud távmunkában dolgozni?
Brill
Utólagosan is Boldog névnapot Eriknek!
Annyira aranyos a kutyuval
Anita
Gratula az UH-hoz. Képet nem teszel?
Jucmuc
Ha már most kis gazfickó mi lesz később
És nagyon cukorfalat a kis gazfickó
olyan sokat nőtt
Unique
Köszönjük a születéstörténetet
Angie, Jucmuc és mindenki
Én is pont ezt akartam javasolni, ha már úgyis itthon lesztek Magyarországon mit szólnátok egy talihoz??
Angie
Nem tudom már megköszöntem e hogy észben tartottad Lilla fordulóját ....tényleg olyan gyorsan megy az idő
nyáron amúgy is úgy elszaladnak a napok
Pupy
Nagyon szép nevet választottatok, naná, h beírom a táblába is. 4D UH-ra mentek valamikor?
Mindjárt mész terheléses cukorra. Lötyis vagy tej zsömlés változat?
Súlygyarapodás nagyon ügyes vagy! Pocis képeket is rakhatnál, biztosan megint nagyon sokat nőtt a Zsófi Lak
Évi
Persze beteszem a júniust, de remélem most már nem kell újra elhalasztani....nagyon szorítok.
De képzeld így is ki bírja nyitni
Juca???
Heni
Jó hogy jöttél. Hú de gyorsan elment az idő
mindjárt megszületik Tündi
talizzunk még mostanában?
Vagy nem nagyon szabad mocorogni...
Annácska
Nem volt időm reagálni sem, h milyen szép a pocid és máris ketté váltatok
Gratulálok Dorina megszületéséhez!
Kacsa
S ti hogy vagytok?
Márti
No ha végre nem vagytok betegek tényleg találkozni kellene. Szívesen elmegyünk hozzátok is csak a Squashtól és visszafelé addig kérhetek díszkiséretet?? Már csak a kutyák miatt
Tudod
No majd sms-ben lebeszéljük.
Panka
Még mindig annyi fogunk mint fülünk
a Viburcolt még nem volt alkalmunk kipróbálni, talán szerencsére
Nagyon jók lettek a képek. Aztaa ez az Egerszalóki termál fürdő??? Én egri vagyok, de már nagyon régen jártam arra és le vagyok nyűgözve...hát nagyon szépen felújították.
És ugye h olyan Tazis??
a Tazmán ördög is olyan kis izgága
mindent szétszed
Jobban van már Emili?
Kinga Boldog 2. szülinapot!!