Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norwell!

Öröm volt olvasni Kende édes kis szövegét :) Gondolom nálatok is nagy derültséget okoz :)

Jucmuc!

Hát képet nem is kapunk? :wink: :twisted: Örülök, hogy jól vagytok :)

Tegnap voltunk az állatkertben, Dóri nagyon élvezte. Pont a tevesétáltatásra értünk oda, mikor az én drága kislányom meglátta a tevéket, örömtől sugárzó arccal rohant az apjához: Apa, gyere gyorsan, találtam egy tevét!"

Holnap 9-re megyek uh-ra!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
írt JMaci sms-t. még egyben vannak. követekező nst pénteken. :lol: üdvözöl mindenkit. :D

Évi
jó lehetett az állatkert. (szombaton én is akartam menni, de Apa lebeszélt.) majd máskor. képek készültek a kirándulásról!?

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Nem nagyon fényképeztünk, inkább kameráztunk. Jobb is, hogy kihagytátok ezen a hétvégén, mert kismillióan voltak.
Köszi a híreket Maciékról!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi!

Talaltam egy tevet... :lol: :lol: Köszi, most teszek kepeket is. Jo lehetett az allatkertben en mar ezer eve nem jartam ott majd legközelebb Davideval..

Syry!

Augusztusban megyünk elöször haza, mar nagyon varom. De mar juniusban is utazunk, egy hetre elmegyünk nyaralni a tengerhez. :D
Orülök, hogy Maciek jol vannak, köszi a hireket rola!

Kép
Kép
jucmuc

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, Syrynek pedig külön köszönet a tudósításért :)

Mindjárt teszek fel egy tegnapi képet az én óriásbébimről, most pár szóban a szülésről:

Már egy ideje be voltam sózva, mikor szülünk, már nagyon elegem volt a nagy pocakból. Nem vizesedett a lábam, nem volt semmi különös probléma, egyszerűen csak nehéz volt, és Laurával meg különösen így...
Laura is nagyon várta már a tesó érkezését, egyfolytában leszedte a pocimról a ruhát, puszilgatott, simogatott... Mondta neki: Dávid, gyere ki!
És Dávid hallgatott rá... :) Igaz, hogy picit rásegítettem, szerdán-csütörökön kicsit sokat sétálgattam Laurával, hátha lesz valami alapon. Szedtem a homeos bogyókat is, az is segített.
Péntek este szokásos jósló fájások voltak kb 1,5 óráig, mint előző napokon, de csüt éjjeltől kezdve már folyamtosan távozott a nyákdugóm is. Mondtam a férjemnek este 11-kor, kádazok egyet, s zülésznőm szerint az segít eldönteni, hogy igazi-e a fájás, vagy csak jósló. Ha elmúlik tőle, akkor csak jósló. Ha erősödik, akkor "igazi". Na semmi nem változott utána. Közben rendületlenül szedtem azért a homeos bogyókat (méhnyaklazító), de semmi sem történt, kb 8-10 percenként voltak fájások, de nem annyira erősek.
Éjfélkor mondtam, belealszom inkább, ebből ma nem lesz baba. Próbáltam volna. Na akkor beerősödtek. 3/4 1-kor kérdeztem a férjem, h felhívjam-e a szülésznőmet, de akkor már kapartam a falat 6-7 perces fájásokkal. Szülésznőm 3/4 órát ígért menetidőnek a kórházba, szerinte ma szülünk. Mi is ott voltunk 1/2 2-re, megvizsgált és azt mondta, bő 2 ujjnyira vagyok kitágulva. Ekkor kezdtek sűrűsödni a fájások. Hívta a dokimat, aki 1/2 3-ra beért, addig NST és kaptam antibiotukimot infúzióban, mert találtak Streptococcust nálam.
Dokim megvizsgált, 4 ujjnyira voltam kitágulva, 3/4 3-kor burokrepesztés és vártunk. 3/4 4-kor már nem találták a méhszájat, teljesen eltűnt magától, így elkezdtünk szülni, 4.00-re megvolt Dávid.
Jó nagy baba, 36 cm-es a feje, nem volt könnyű. És a köldökzsinór is 1x rá volt tekeredve a nyakára, 1x a lábára. De nem volt semmi gond, kicsit nehezebb volt, mint Laurával, de nagyon jó a dokim és a szülésznő is kitett magáért. Kellett vágni a gátat, mert ahol Lauránál is, ott most is repedt volna, a vágás meg azért mégiscsak jobb. De annyi baj legyen. 4 apró varrás, ennyi igazán nem számít. :)
5-ig a szülőszobában voltunk Dáviddal a férjemmel, mellre is tettem a kis haspókot, majd 1/2 6-kor kaptam ágyat, férjem haza, gyerek a csecsemősökhöz ment. Délelőtt 10-kor elhoztam és a kh-ban végig velem volt. Már első napon szopizott, volt is tejem már akkor is, így a 2. napon elkezdett gyarapodni a súlya, és vasárnap délben hazajöhettünk. Ő is kapott antibiotikumot az én bacim miatt, de a laborleletből kiderült, hogy nem kapta el, így leállították még szombaton a kezelést. Jól alszik, nyugis baba, rengeteget eszik, és szerencsére rengeteg a tejem, 100-akat tudok fejni, úgy, hogy kb 70-80-at megeszik. 15-20 percig szopizik, folyamatosan jön neki és a végn bealél, de nekem kell elvennem tőle. :)
Jókat alszik, már lassan most beáll a 3 órás ritmus, de amikor 4x kakil 1 órán belül (!), akkor van, hogy 1-2 óránként cicit kér.
Van előnye is a nagy babának :) :)
Kicsit furi volt a kukija így először nekem, de hamar hozzászoktam.

Laura imádja, megtanítottuk neki, hogy csak nézni lehet, de nem is próbálkozik mással. :) Mondja, hogy "szeretem Dávidot", odabújik hozzám, amikor a kezemben van a kisfiú... Olyan igazi kis testvérpáros lesz belőlük. Annyi boldogság és nyugalom van most bennem, amit azt hiszem semmi más a világon nem tud pótolni. Most érzem magam igazán teljesnek. :)
Két egészséges gyerek, egy fantasztikus férj (benn volt belem végig a szülés alatt is), nem hiszem, hogy van a világon más, amit még kívánhatnék... :)

És kívánom ezt az érzést mindenkinek!

Kicsit hosszú lettem, a kép mindjárt jön...

Puszi

KépKép
unique

Dávid 4 naposan:

Kép

Laura kb ugyanennyi idősen:

Kép

KépKép
unique

Unique szívből gratulálok a kis Dávid megszületéséhez!
És ennek örömére végre egy tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

És gyorsban néhány kép

homokozós Kép

kiflicsücsköt eszegetve Kép

és ha megvan az első és második fiók is akkor megyek tovább Kép

teljes a szerelem Kép

május 1 a barátnőmmel Kép

írtó vagány vagyok :) Kép

nagyitól jól esik a hami Kép

dédivel
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Húúú de szépek ezek a kisbabák. Mindjárt én is megkivánom :)

Unique!
Köszönöm, hogy megosztottad a szüléstörténeted! Tényleg nincs nagyobb kincs egy ilyen családnál. Isten tartsa meg ezt a harmóniát még nagyon-nagyon sokáig.

Jucmuc!
Davide tiszta apukája, és milyen jó kis húrkái vannak. Biztos jó lesz majd a tengerparton. De mennék én is! Augusztusban tali?

Évi!
Nagyon drukkolok az uh-hoz!! Dórika nagyon édes lehetett az állatkertben.

Norwell!
Kende mondásai jól megnevettettek. Már várom, hogy Sziszkóm is hasonlókat mondogasson. Egyelőre még anya, apa, abda, autó mennek.

Virág!
Lillának hepi 8. hófordulót! Nagyon édes, és milyen ügyes, hogy már ilyen ügyesen mozog. Hamarosan futnod kell majd utána.

Syry!
Köszi a hiradózást Maciról. Már nem sok van neki hátra.

Annácskáról tud valaki valamit?
Na és Ági, Sz.Heni, Sziszka és a többiek??
JELENTKEZZETEK!
Vendég

Sziasztok!

Lányok! Nagyon rendesek vagytok!! Köszönöm szépen a bíztató szavakat!
Ma voltama dokimnál, megnézett Uh-al (nincs baba), megnézte az eredményeimet és azt mondta nincs nagy gáz! Kaptam egy peteéréssegítő bogyót (Clostilbegyt-et), amiből 3 havi adagot írt fel, hogy ha nem jönne össze addig baba, akkor a kezelés 3 cikluson át tart majd a mensi utáni 2. napon kell elkezdenem szedni 5 napig 2x1-et. Azt mondta, hogy akinél nincs nagy gáz (márpedig nálam nincs), ott azért a 3 hónap alatt össze szokott jönni a baba. A mensim még nem jött meg, de már fájdogál a hasam, és a cickóim is fájnak 3 napja, aztán ha megjön.... GO!!!
Már teljesen megnyugodtam, mert tudom, ez segíteni fog és jöhet majd tesóka. Komolyan, hülyén hangzik, de úgy érzem, mintha ettől a gyógyszertől most meváltozna a világ és minden OK lesz majd. Ebben van minden bizodalmam.

Na most futok is, mert elég késő van, csak gondoltam gyorsan helyzetjelentek!
Legyetek jók! Majd még jövök!
Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy

Unique
köszönjük a szülés törit! szép baba Dávid. :D (nálatok is megvan a hasonlóság a gyerkőcöknél, mint Norwelléknál! nem tagadhatják le, hogy tesók) de jó, hogy a szopi is rendben megy és van tej bőven!!!!!!!!!!!! (kicsit irigyellek, nekem Mátéval ilyenkor még csak 20-30 grammot sikerült produkálni. kb. 2 hetesen jött össze a 50-60 gr tejcsi. :( ) Jó volt olvasni az utolsó soraidat! Átérezzük a boldogságodat, örömödet! :lol: :lol: mégegyszer gratulálok!

Fleur
szupik a képek! Vagány nagylány már Lilla! (most nézem, már 8 hónapos!!!!!! :lol: én leragadtam a 6 hónapnál! :shock: )

Andy
a gyógyi biztos meghozza a várt eredményt, vagyis a kistesót! :lol: sokaknak segített már a Closty az biztos! :wink: és a fő az, hogy te megnyugodtál. szerintem már ez is segíteni fog!

Kép

Kép
syrynx

Unique!
Szívből gratulálok a kis Dávidhoz!!! :D Csodás volt a szüléstörténeted!!!
És szívből kívánom,h. a boldogság amit most érzel sose múljon el!! :D
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc!

Köszi a képeket a nagyfiúról! Nagyon sármos :) Gyurmázni való kis idomai vannak:)

Unique!

Neke is köszi a képeket és a történetet is! megható olvasni a boldogságotokat, maradjon is ez mindig így! Csodaszép kisfiú Dávid :)

Fleur!

Hogy micsoda kész nő már Lilla! Azok a nagy kék szemek... Klassz a konyhaszekrény fiókján a "kinyitásgátló" :twisted: Ötletes :)
A tábliba beírnád, hogy júniusban lesz az inszem? Köszi!

Angie!

Ti jól vagytok?
Annácskáról tudok, még egyben van, és Dorinájuk lesz. A 2006. tavaszi babásokhoz szokott néha írni.

Andy!

Remélem beválik nálad a Closti!

Rólunk: elmarad az inszem :( Túl sok a tüsző. 3 bal oldalon, kettő a jobbon, mind az öten gyönyörűek, és egyformán 17-19 milisek. Mnyh 9,5 mm, még ez is szuper. Se repiszuri,se inszem, ráadásul doki szavait idézve "otthon se törekedjünk terhességre", nehogy többes terhességlegyen. Na, ez van, júniusba újra nekifutunk, de akkor már csak Clostival. Köszönöm szépen a drukkokat, eltettem őket júniusra :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy
most látom már megvan a nevetek!!!!!!! Zsófi-----szép név! :lol: Jól vagy amúgy? pocak szépen növekszik? meddig dolgozol még?

Évi
inszem. :cry: azt nem tudják ellenőrzini, hogy csak- egy vagy kettő repedt-e meg? vagy akkor már késő az inszem? na nem baj, akkor az első tavaszi napok hozzák majd a tesót! a március csodaszép hónap! :wink: :D

Kép

Kép
syrynx

Pupy!

A Zsófi tényleg nagyon szép név :)

Syry!

Nagyon bízom a júniusban, mert a Dóri is akkor készült :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Rólam:
Megérkezett a VUK család tegnap hajkurásztam őket rendesen ma már jobb enni nem nagyon kell inni is csak modjával kicsit puffadok.Ha valakinek van ötlete írjon.
ma voltam a védőnőnél 62kg ról indulok
mindenkinek szép estét

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Syry, Évi!
Igen már megvan a kis puncis neve :D ZSÓFIA JANKA lesz :D

Évi!
Sajnálom,h. elmarad az inszem...de mennek a drukkok a következő hónapra...

Syry!
Jól vagyok, bár néha fájdogál,keményedik a pocak, tudom,h. lassan tényleg pihiznem kellene. De holnap már jön az első utódjelölt a munkahelyen, ezt az 5 hetet kibírom. Szépen növöget a pocak is holnap hozok képet majd, Zsófit pedig szinte egész nap érzem :D Ti hogy álltok a tesóprojekttel?

Anita!
Engem szerencsére elkerült Vuk, bár sokat émelyegtem, nekem a hideg víz segített.. de van egy homeós bogyó is a neve: Cocculine, ez émelygésre nagyon jó..
Szuper a súlyod én is 62-ről indultam.. :? most tartok plusz 2-nál.(szerintem ez a 20.héten annyira nem rossz 8) )

Fleur!
Átírnád majd Csodácska nevét a táblában is? Nagyon köszönöm!! :D :D [/b]
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam terhesgondozáson, a baba jól van, nekem viszont pihennem kell, keményedik a hasam még mindig, de már sokkal ritkábban, meg egy picit meg van nyílva a méhszáj is. Elkezdtük a felújítást, a szobából babalakot csinálunk, de nekem most nem lehet semmit csinálni, még szerencse, hogy van aki segít.
Mindenképpen császár lesz, mert a doktor bácsi biztonságosabbnak látja, meg a baba is úgy fekszik(medencevégű).
A lábam is dagad, de azt mondta a doktor bácsi, hogy ez még belefér :shock:
Legközelebb 3 hét múlva(június 5.-én) megyek és utána kezdődik a nagy hajrá uh-k, vérvételek, ctg-k, lesz mindig valami, addig pihi.

Most ennyi, megyek pihenek, nemrég értünk haza.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Anita!

Drukk, hogy Vuk ne legyen nagyon ragaszkodó! Kaptál kiskönyvet is?

Pupy!

Tényleg klasszul áll a súlygyarapodásod! Ügyes vagy :) Kb félidősen mondtam én is mindig, hogy hátralevő életemben már mindig terhes szeretnék lenni, annyira jó volt :) Szedsz magnéziumot a keményedésre?

Heni!

Jó hallani rólad is! Még jó, hogy van segítséged a felújításhoz, te csak dirigálj a népeknek :) Ti is nagyon szép nevet választottatok a csajszinak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!

Jo volt olvasni a törtenetet, nagyon szep a kisfiad! :D

Fleur!

Hat Lilla mar igazi nagylany! Nagyon kis tündi-bündi!

Angie!

Köszike! :D Hat igen, nagyon varom mar a nyaralast...az elsö nyaralasunk a babaval...a tali jo ötlet, kb. 10 napot vagy ket hetet leszünk otthon.

Evi!

Köszönöm! :D Hat amennyit eszik a dragam nem is csodalom, hogy hurkas.. :D ma este lesz mazsalas.
Nagyon szoritok a juniusi inszemhez. Ezek szerint most nem csak clostit szedtel hanem mast is ezert lett ennyi tüszö..5 tüszö azzal mar lombikozni is lehetne. 8)
Nagyon aterzem a teso utani vagyadat, nekem meg pici Davide de mar alig varom, hogy ujra babat varjak! :P

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok :)
Hűtlen vagyok tudom :( Bocsi mindenkitől :oops: :oops: :oops:

Unique :)
Hatalmas gratula Dávidkátokhoz :D Nagyon szép baba :D
Sok boldogságot nektek :)

Angie :)
Még egyben vagyunk, de már nagyon szülhetnékem van :D Nincs semmi bajom, csak türelmetlen vagyok :lol:
Dorina baba jól van és odabenn is jól érzi magát.

Pupy :)
Ügyi vagy a hízással :D
Ha nem gond majd írok sms-t ha megszületik Dorina :)

JMacinak nagyon drukkolok :D

Itt van néhány pocikép (egy hetes képek)
Kép

Ott a Dondi (Peti így hívja :D)
Kép

Puszi Mindenkinek

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
szép nagy már a pocid!!! :D (amúgy meg vékony vagy, tényleg csak a hasad gömbölyű.)
Aranyos a kép Petivel!
:lol:
Hajrá Dondi! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Annácska!
Húúúúúúú, de csiniiiiiiiiii!!! :D :D :D És tényleg nagyon vékony vagy! Híztál egyáltalán vmit??? ;) Nem tudom, normális-e, hogy most szültem, de tiszta irigy vok a pocisokra?!?!?! :oops: :D

Heni!
Örülök, hogy minden oké Tünde babával (nagyon szép a neve!!! :) ), vigyázz Magadra és pihenj sokat! Nemsokára Neked is itt a vége... ;)

Bellanita!
Sajnálom, hogy vukozol... Ezt a részt szerencsére én mindkettőnél kihagytam, csak émelygés volt...

Pupy!
Gyönyörű neve lesz a kislányodnak!!! :)

No megyek, csak ideugrottam, ugyanis mindkét gyerekem alszik MÁR... Kendének tegnap szinte egész délután 39 fokos láza volt, délelőtt hányt is, este tízkor hűtőztünk, mert már nem mertem neki lázcsillapítót adni. Ma reggelre csak hőemelkedése volt, de szegényemet jól megviselte az éjszaka, mert felkelt ugyan negyed hétkor, de fél nyolckor kiterült újra... Előferdülhet, hogy napszúrást kapott, sokat voltunk kinn, pedig volt rajta sapi, ha kimentünk az udvarra, no de magyarázza meg az ember lánya egy ekkora gyereknek, hogy ülj le az árnyékba, fiam... :roll: Saci meg szintén alszik, bár ez nála ilyenkor nem fura. :) Jah, és kilövettük a fülét szegényemnek... Fú, de gonosznak éreztem magam, nagyon sírt a csöppöm... :( Azért hamar megnyugodott szerencsére... De irtó csini vele, majd teszek róla képet!

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Heni!
Szuper,h. minden rendben a babával, és ha császár kell, hát az kell. A lényeg a Ti egészségetek. Majd azért hozz képet mindkét babalakról!! :D Szép neve lesz a Pici Lánynak! :D

Évi!
Én is így érzem,ha tehetném mindíg babát várnék! :D :D
Igen szedek,magne B6-ot, meg rengeteg banánt, plusz egy homeos bogyót Sedafit PC a neve, ez nyugtató is egyben és simaizom lazító hatása van. Így két legyet ütök egy csapásra,mert sajnos az egyetlen "mellékhatása" a várandósságnak,h. néha pattanásig feszülnek az idegeim,és bármin kiakadok. A hormonok csúnya játéka ez velem. :twisted:
Ti hogy vagytok? Akkor ezt a hónapot nem próbáltátok spontán mégis?

Annácska!
Szerintem Te is jól tudod,h. mi a válaszom.. :D persze,h. küldj sms-t :D :D
Nagyon csini vagy a képen és gyönyörű a pocakod!!
A Dorina pedig nagyon szép név!! :D Kap második nevet is a leányzó?
A hízásra odafigyelek, mindíg volt rajtam felesleg..és nem akarom,h. egy bálna legyek. :twisted:

Norwell!
Köszönjük!! :D
Remélem Kende már jobban van..
Az jó ha Saci ilyen jó alvó!! :D Fülbevalót kapott a Drága? muti!!! :D

Eszter!
Szeretlek ám!! :D :D
Vendég

Brill!

Eriknek nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!! :D
Vendég

Sziasztok!

Annácska HÍRADÓ!
"Hajnali 4:30-kor megszületett kislányunk Dorina Anna 53 cm-vel és 3350 grammal. Mindketten jól vagyunk és nagyon boldogok!"

Annácska szívből gratulálok és sok boldogságot, tejcit kívánok!!!

Dorina Isten hozott!!! :D :D :D :D
Vendég

Annácska!
Nagyon sok boldogságot kivánunk!Isten hozta a kisleánykát!!
Gyönyörü nevet választottatok! :D
Három gyerekes anyuka lettél......nem semmi! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Annácska!!!
Gratulálok a kislányodhoz!!! Sok boldogságot nektek!!!

Kép

Mi a hétvégén Balatonfüreden voltunk apával kettesben (Dani addig Veszprémben a szüleimnél, tehát nem túl messze tőlünk). Nagyon jól éreztük magunkat, vasárnap meg anyuék lehozták Danit hozzánk és vele együtt elmentünk egy hajókázásra. Nagyon élvezte a kis szaros. Pedig tartottunk tőle, hogy fogja végigrosszalkodni az 1 órát. De nem.... Ált mellettünk és csak leste a vizet meg a hajókat, kiabált nekik meg integetett...
Aztán a parton rátalált egy jó játékra és alig lehett leszedni róla.
Na, teszek fel pár képet, aztán jövök még egyet panaszkodni. :cry:
Kép
Kép
Kép

Szóval, a panaszkodásom tárgya, az, hogy apának szóltak a cégtől, hogy az európai nagyfőnöke áthelyezte Nyíregyházára termelésvezetőnek, de véglegesen! Tudjátok, mit jelent ez???
Kaptunk egy hétvégi apukát!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, milyen megoldást találunk majd erre, de most igen magam alatt vagyok.

Na, megyek, még van 1-2 dolgom, gyorsan megcsinálom, mielött megyek Daniért a bölcsibe!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Rég jártam erre, bár olvasni szoktam.

Unique! Annácska!

Gratulálok a Babákhoz!!!

Pocisok!

Nektek további jó pocisodást!!!

Andy!

Sajnálom a Párod melóját! Nem lehetne, hgoy esetleg Ti is odamenjtek? Főleg, ha esetleg összejönne a tesó, akkor Te úgysem dolgoznál. Talán még mindig jobb megoldás lenne egy idegen városban, de együtt, mint otthon, de külön. Ráadásul nem kicsi a távolság sem!

Olvastam, hgoy Te is Closty-t kapsz? Középidőben nem hívott be UH-ra? Én legalábbis úgy vettem ki a zsavaidból, hgoy felírt 3 havi adagot és kész. Azrt csak jó lenne legalább 1x rákukkantani, már a túlstimuláció miatt is, mert bár nem gyakori a durva hiperstimu, de azért lehet belőle baj. Én anno ezen okból kifolyólag hagytam ott 3 dokit is, mert csak írták a gyogyit kontroll nélkül ...

kacsa14

Kacsa!

Igen, jól vetted ki a szavaimból... Nem hívott be Uh-ra egyszer sem. De egyenlőre ott tartok, hogy még meg sem jött!!! Még ezügyben is lehet, hogy meg kell keresnem, max. akkor rákérdezek!
Elköltözni semmi esetre sem szeretnénk, mert 2 éve vettünk itt egy teljesen új lakást, Dani már megszokrta ezt a közösséget és én is csinálom a sulit... Tehát inkább az lesz, hogy ha nem hagyják békén a páromat, munkahelyet fog váltani. De remélem erren nem kerül sor, hanem sikerül megegyeznie a főnökeivel.

Kép
oriandy

Andy!

Aha, akkor azért én javasolnám Neked, hogy a biztonság kedvéért nézesd meg magad, csak egy hüvelyi UH, még ha plusz pénzbe is kerül, de jobb az óvatosság és legalább azt is látjátok, hogy hogy reagálsz a Closty-ra. Meg esetleg utána 21. napon lenne még érdemes nézni egy progi szintet. Nekem is kicsit alacsony volt és kaptam is pótlást, ez Closty-soknál gyakori.

Persze, megértem, hogy nem akartok költözni, csak talán a 2 rossz közül még mindig az lenne a kevésbé rossz. Bár, ha felmerült a melóváltás lehetősége is, akkkor az megint más tészta vagy ha esetleg lehet egyezkedni velük. Drukk, hogy legyen megoldás[/u]

kacsa14

Annacska!

Isten hozta Dorinat, nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!

Kép
Kép
jucmuc

Annácska!

Gratulálok a nagylányhoz, és minden jót kívánok nektek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska!
szívből gratulálok a kislányodhoz! Sok boldogságot és jó egészséget az öt tagú családodnak! :lol: (még pont utolsó pillanatban küldted nekünk a pocakos képet)

Andy
hát ez nehéz döntés lesz, reméljük megtaláljátok az optimális megoldást. (azért hátha meg lehet fűzni a főnököt. :)

Kép

Kép
syrynx

Annácska!
Szívből gratulálok Dorinához, jó egészséget, sok-sok tejcsit, gyors felépülést kívánok!!!

Kép
Kép
norwell

Annácska!
Nagyon sok örömöt, boldogságot és egészséget kivánok a picikédhez!!!
Vendég

Annácska!
Gratulálok a kislányod Dorina megszületéséhez jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Kép

Kép
bellanitta

Annácska:
Isten hozott Dorina, nagyon gratulálok

Brill:
Eriknek utólag sok boldog névnapot kívánok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Annácska!

Nagyon sok boldogságot Nektek továbbra is! Gratulálok!

Unique!

Jó volt olvasni a szüléstörténeted és azt is milyen boldogok vagytok! Nagyon örülök és gratulálok!
Te ugye az ÁEK-ban szültél? Ha igen, ki ott a dokid és főleg a szülésznőd? Most keresgélem az igazit, már ami a szülésznőt illeti! És mi a véleményed az átalakult kórházról? 1. éjjelre meg lehet kapni a babát?

Fleur!

Te jó ég! Lilla már 8 hónapos?! Találkoznunk kéne, lassan vége az ovinak, betegek se vagyunk már, csak a kertet csináljuk ezerrel, most már ráérősebb leszek! És még mindig gyönyörű a lányod! :lol:

Rólunk: tegnap voltam dokinál, minden rendben, kértem, nézzük már meg, hogy biztosan kislány-e, mert azért addig nem nagyon merek vásárolgatni... Persze megnéztük és doki bácsim közölte, hogy Ő már elég régóta csinálja ezt a szakmát, de ha ebből a babából fiú lesz,hát visszaadja a diplomáját! :lol: :lol: :lol:
A nagyfiúk jól vannak, már 2 hete senki nem beteg! Pénteken megyünk a Vidámparkba,pünkösdkor meg a Hajógyári szigeten voltunk, hát szuper volt! Másfél év feletti gyerkőcöknek már ajánlható (tök jó a kicsik játszótere), de a 3 éven felüliek meg végképp kitombolhatják magukat a csúszdaparkban! Próbálja ki, aki még nem járt arra! :lol:

Jaj, és mielőtt elfelejtem, gyönyörűek a babák, olyan jó nézni a képeket!

Igyekszem jönni, ígérem,nem leszek ilyen hűtlenke... :oops:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
ma írt smst Maci. ma reggel volt nst-n. minden ok. magzatvíz tiszta, méhszáj 1 ujjnyira nyitva, jóslófájás van. ha történik valami jelentkezik! :D

Márta
örülök, hogy jól vagytok! Hajógyári szigeti szupi játszóteret egy barátnőm is emlegette. majd jövőre már érdekes lesz nekünk is. Máté egyenlőre hintázni szeret, meg a homokozót kezdi felfedezni. pocakos kép nincs rólad? tegyél, ha van!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Néha elkerülök én is.Emili mellett egyre kevesebb időm van netezni, meg hát itt a jó idő is, így sokat vagyunk kint.
Voltunk Egerszalókon is pár napot pünkösdkor, nagyon jó volt, Emili nagyon élvezte a pancsolást, 4 órát volt a vízben egyhuzamban :shock: Mi már nagyon fáradtak voltunk, de ő még bírta :lol: Persze semmilyen úszógumi szóba nem jöhetett, csak ugrált a lépcsőről, kezünkből a vízbe, merülni akart folyton:) Öreg nénik ott sopánkodtak, hogy szegény gyerek :lol: Csak azt nem vették észre, hogy mennyire élvezi :wink:
Majd teszek képeket is, most egy kicsit visszaolvasok, amig alszik.Mennünk kellett volna mopst tornára, de 10-12.30-ig aludt, evett egy kis gyümilevest, majd irtóra elkezdett sírni, beültem vele a hintaszékbe, és elaludt :roll: Remélem nem lesz beteg!

Pupy!
Szép nagy a pocakod,és nagyon szép neve lesz a kislányotoknak!:)

Fleur!
Hogy áll Lilla a fogzással?Hány foga van már?Bevált a viburcol?Mert nekünk nagyon jó!
Lilla súlya miatt ne parázz, Emili is kis gizda, még mindig nincs 10 kiló;)Ahogy nőnek lassul a súlygyarapodás is.

Syry!
Gratulálok a viszgához!Máté is ügyesen vette az oltást!Emili már megkapta a barihimlőellenit, köv.hónapban lesz a 15 hós:)

Norwell!
Hát Savi baba nagyon hasonlít Kendére!!!Kende nagyon édesen elaludt a hintában:)
Kende száj::DMost olavsom, hogy lázas beteg volt.Meggyógyult már?Tényleg "csak" napszúrást kapott?Fülszúrás nálunk nem ment könnyen, de a lényeg hogy túl vagytok rajta!Képet várjuk!

Bellanitta!
Gratulálok, szép pocis hónapokat kívánok!

Unique!
GRATULÁLOK!Nagyon aranyos Dávid baba, nagyon hasonlít Laurára, főleg a szép kis szeme!:)
Örülök, hogy sikerült megtalálnod magad, és hogy így élvezed az életet, ez így nagyon jóóóó!!:)

Jucmuc!
Davide nagyon szép baba, jó pihenést a tengernél!!

Évi!
Ha esetleg ikrek lennének, akkor az miért nagy baj??? :roll: Bocsi, de ezt most nem értem, hogy még otthion sem próbálkozhattok? :roll:

Heni!
Tündike is szép név!Pihengess sokat akkor, nemsokára babázhatsz! :wink: :D

Annácska!
Aszta, szép nagy pocid volt! :shock: :D Gratulálok Dorinához!!Jó egészséget sok boldogságot kívánok!

Akkor pár kép:
Kép Csók Kép Kép egerszalókon Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Norwll, Fleur, Panka,

Gyönyörüek a gyerekek! Olyan jo latni, hogy egyre több baba van a topikon! :D

Kép
Kép
jucmuc

Syry!
Nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Jucmuc!
Köszi. :D

Fleur!
Nem is írtam tegnap, hogy milyen nagylány lett már Lilla!Nagyon édesa képeken!
Tegnap ste volt a Fókuszban(vagy híradóban) szó a Tazmán ördögöről, egyből eszembe jutott Lilla :lol:

Emili tegna egész nap lázas volt, 4x aludt napközben!Más tünete nincs.Kapta a Panadolt, este hűtőfürdő, Germicid.Enni is alig evett, csak egy kis gyümilevest, meg keszet volt hajlandó.Most reggel nem éreztem lázasnak, de ki tudja mi lesz...Remélem hamar meggyógyul.Olyan kis elesett, bágyadt volt egész nap, nem játszott, csak feküdte a kanapén, vagy ült láblógatva a hintaszékben.Este még rajtam is aludt fél órát :wink:

Kép
pankaa

Panka
köszi :lol:
Sajnálom a kis Emilit, reméljük semmi komoly. Nagyon jók a képek, csini nagylány már a lányod. Egeraszalók jó lehet. :D ti jártatok babaúszásra is előzőleg, igaz?

Kép

Kép
syrynx

Most nézem csak,

Tjuca Kingájának ma van a 2. szülinapja!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog Szülinapot kívánok az ünnepeltnek!
láttam egy másik topicban a "sofőrös" képeket! :lol: jók! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Igen,,már 3 hónapos kora óta járunk vele. :wink:

Juca!
Kingának boldog 2. szülinapot kívánok! :D

Ma nem lázas Emili, reggel "csak" hőemelkedése volt. :? De már eleven :lol:

Kép
pankaa

Hurrrá végre visszaolvastam!!

Syry
Most h már túl vagy a vizsgán igazán összefuthatnánk valamikor :) Csepelre mi is könnyen átjutunk busszal. Kb 15 perc, de lehet kevesebb.
Csak én nem vagyok arra nagyon ismerős, csak valami közismert helyen tudnánk találkozni, mint Hév megálló, Pláza és társai :lol:
Én is kicsit leragadtam a 6. hónapnál :) és néha rácsodálkozok, h hogy elröpült ez a 2 hónap :)

Ami a súlyt illeti feleslegesen aggódtunk :lol: ahogy észreveszem most nagyon ingadozik a súlya. Bevezettük a husikat és a zöldséget is nagyobb mennyiségben esszük és rögtön hízott 2 hét alatt majdnem 500 grammot :lol:
Na erről ennyit. Sztem ez már kicsit sok is ennyi idő alatt, de ez sem látszik rajta, csak kicsit kerekebb :)
Köszönöm minden már tapasztalt anyuka bíztatását. Gyorsan sikerült a parát legyőznöm.

Norwell
Saci szép súlyban van :)
Aranyosak Kende "beszólásai" az ilyeneken később annyit lehet majd nevetni :) én is szeretném majd gyűjteni :)
Kiderült Kedne mitől volt lázas?
Fülbevalós kép? Én nem mertem még és Peti sem pártolja a dolgot egyenlőre :) a védőnéni nagyon szorgalmazza a témát, de mondta, h nézzem el neki :)

Andy
Látom akkor mindenféle dolog történhet fogzás címén. Ez a beszéd, igen a gyógyszeres kezelés tuti segíteni fog!!!
Olvastam a bátyádat is, szerintem nem szabad vele foglalkozni, sajnálatos, h pont a saját testvéred ennyire negatív és lehúzó, igazán nem szép tőle.
Én a helyedben megkérném, h ebben a témában vagy bíztasson vagy ki se nyissa a száját.
Egy ilyen helyzetért nem lehet senkit okolni. Ez egy helyzet, ti pedig keresitek a megoldást.....nem is értem.
Hú ez a munka téma is. Remélem sikerül a főnökkel megbeszélni. Nem tudom milyen beosztásban van, vagy milyen a munka, de pár napot nem tud távmunkában dolgozni?

Brill
Utólagosan is Boldog névnapot Eriknek!

Kép

Annyira aranyos a kutyuval :)

Anita
Gratula az UH-hoz. Képet nem teszel? :)

Jucmuc
Ha már most kis gazfickó mi lesz később :lol:
És nagyon cukorfalat a kis gazfickó :) olyan sokat nőtt :)

Unique
Köszönjük a születéstörténetet :)

Angie, Jucmuc és mindenki
Én is pont ezt akartam javasolni, ha már úgyis itthon lesztek Magyarországon mit szólnátok egy talihoz?? :lol:

Angie
Nem tudom már megköszöntem e hogy észben tartottad Lilla fordulóját ....tényleg olyan gyorsan megy az idő :) nyáron amúgy is úgy elszaladnak a napok :)

Pupy
Nagyon szép nevet választottatok, naná, h beírom a táblába is. 4D UH-ra mentek valamikor?
Mindjárt mész terheléses cukorra. Lötyis vagy tej zsömlés változat?
Súlygyarapodás nagyon ügyes vagy! Pocis képeket is rakhatnál, biztosan megint nagyon sokat nőtt a Zsófi Lak

Évi
Persze beteszem a júniust, de remélem most már nem kell újra elhalasztani....nagyon szorítok.
De képzeld így is ki bírja nyitni :evil: :lol:

Juca???

Heni
Jó hogy jöttél. Hú de gyorsan elment az idő :lol: mindjárt megszületik Tündi :lol: talizzunk még mostanában?
Vagy nem nagyon szabad mocorogni...

Annácska
Nem volt időm reagálni sem, h milyen szép a pocid és máris ketté váltatok :lol:
Gratulálok Dorina megszületéséhez!
Kép

Kacsa
S ti hogy vagytok?

Márti
No ha végre nem vagytok betegek tényleg találkozni kellene. Szívesen elmegyünk hozzátok is csak a Squashtól és visszafelé addig kérhetek díszkiséretet?? Már csak a kutyák miatt :)
Tudod :lol:
No majd sms-ben lebeszéljük.

Panka
Még mindig annyi fogunk mint fülünk :lol: a Viburcolt még nem volt alkalmunk kipróbálni, talán szerencsére :)
Nagyon jók lettek a képek. Aztaa ez az Egerszalóki termál fürdő??? Én egri vagyok, de már nagyon régen jártam arra és le vagyok nyűgözve...hát nagyon szépen felújították.
És ugye h olyan Tazis?? :lol: a Tazmán ördög is olyan kis izgága :) mindent szétszed :)
Jobban van már Emili?

Kinga Boldog 2. szülinapot!!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Tjuca!
Kingának itt is nagyon Boldog Születésnapot kívánok!! :D :D

Panka!
Emiliről nagyon szépek a képek!!

Fleur!
Köszi,h. beírod Zsófi nevét!! :D Igen, 2-án megyek terheléses cukorra (lötyis lesz), 9-én pedig (24.hét) 4D UH-ra megyünk.. :D :D Már alig várom.. ezt is beírod?
Készülnek ám pocis képek hozok majd :oops:
Vendég

Sziasztok!

Fleur!

Köszönjük kérdésed! Megvagyunk. Min. 8 fog kint van, azért min., mert nem tudok a szájába nyúlni/nézni és az egyik másik oldali rágó is készüldik, de valszeg az még nem bújt ki.
1-2 hajnali ordítva ébredést leszámítva, mást nem vettünk rajta észra. Talán kicsit cumimcaibb, de az sem biztos, hogy amiatt van.
Járunk mi is játszótérre szorgalmasan. Néha tökig homokos, néha csak földhöz vágja magát, ha nincs szabad hinta, mikor hintázni szeretne. Szóval zajlik az élet.

Pár fotót mutatok én is:

Szombaton, rövid gatyóban, gizda lábikókkal:

Kép

Csini sapiban:

Kép

Göndörödni kezdő fürtöcskékkel:

Kép

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?