Na en is megjottem csajok
Valahogy most mindenkibol csak ugy dol a szo
En imadok olvasni tehat senki ezert elnezest ne kerjen
Aki hosszunak tartja az nem olvassa el csak ami neki szol
vgy ha az is hosszu neki akkor meg nem tom
En is regenyeket irok...de vegulis ez 1topik ahol aztan ha mast nem is de irni azt lehet
Kioltoztem mert embor azt mondta,hogy szep helyre megyunk
Hat valami uj hotelben voltunk a 24.emeleten az etteremben ami ngyon fancy-n volt megcsinalva
Mivel toronyepulet ezert kilatas megvolt
A kaja hat az olyan fancy volt az is ami nekem mar tul komplikalt
3oran keresztul talaltak fel 5fogasos kaja es naon draga volt
Most ertunk haza 20 perce
u.i.:Koszi csajok jol ereztem magam bar csak vacsi volt nuli nem csutortok van
Pendi
Jaj ne butaskodj semmi gond
De az igazsag tenyleg az,hogy nem egyenlo eselyekkel indulunk
senki sem mert itt nekem is mas bajom van,Zsu-nak is...van akit stimulalnak ok mar ngyobb esellyel vannak
aztan vannak akik ugye spontan probalkoznak naluk meg nem is tudjuk milyen esellyel
En lennek a legboldogabb ha mindannyian az osszes no ugyanannyi esellyel indulna gyerekvallalas ugyeben
Az orvostudomany meg tudom fejlett de az en esetemben tudod en nem beteg vgyok...azaz gyogyitani nem lehet...ezert is ajanlottak a lombikot mert gyogyszer nem tud rajtam segiteni
De tenyleg ne beszeljunk errol es azert sokkal rosszabbul vgyok neha,mint itt irok am
neha depizek is de megprobalom tenyleg tartani magam...es van egy mondas is amit ngyon szeretek...ugy hangzik,hogy:"Ami nem ol meg az erosit" Hat en nekem eletem soran naon sokszor ereztem ugy a fajdalomba bele tudnek hallni de megsem
es igy jott ez,hogy attol csak megerosebb lettem
Mostanra atom vgyok
Es en szeretek szegiteni masokon meg ha csak joszoval is...es fogok is amig tudok
Noci
Hat igen tudom mirol beszelsz baratno teren...
sajnalom,hogy igy jartal de jobb elobb,mint kesobb kiderulnie a dolgoknmak,hogy o nem is igaz barat
En is naon szeretem ezt az oldalt es naon orulok,hogy ratalaltam es annak is,hogy tartozom most mar en is valahova(azaz ide
) Azt meg kifelejtettem az elobb a nagy filozofalasomban
,hogy:
Te irtad:"...mikor már a 3.-ra írta rá a nevem megkérdeztem tőle, hogy ezt nem nézte be kicsit?? Mert minek 3 ampulla vér?? Erre csak annyit mondott, hogy még a felénél sem járunk mire már az elején belesápadtam..." Na hat ezen ugyszetrohogtem az agyamat
Ez volt a nap vicce....amugy en is mar 3csotol rosszul vgyok
foleg,hogy multkor 1percig csak a venam utan turkalt es nem talalta
holott egesz vizrajz terkepet lehetne csinalni a kezembol olyan jo venaim vannak
Szoszke
Lehet csak elirtam a neved nem direkt volt meg mindig nem neztem meg
Lehet meg elirom majd de nem direkt lesz
Regen volt 1lany es mivel Zsofi@-nak akkoriban sokat irtam 1masik topikban allandoan ot is Zsofi-nak szolitottam es o naon rossz neven vette pedig nem direkt volt
Lehet en is mikor mar 3-4-5szor elmondjak a nevem es valami teljesen mast akkor begurulnek en is...szal legyszi ne hari de neha az agyam tok osszezavarodik
Mas:Fel ev meg belefer...senkinek nem jon ossze pikk-pakk vgyis nem soknak ugyhogy teljesen igazad van en csak egy hormonterkep felvazolast javasoltam ami esetleg ngyon gond lehet...nem valami nagy kivizsgalat...es csak a feltes beszel belolem nem a gyanakvas,hogy esetleg beteg vgy
De lehet csak tulsagosan is aggodom
De mar irtam tod jobb felni,mint megijedni
Szal en ha irok valamit azt feltesbol de egyertelmu te eleted es te dontessz a sorsodrol...fel ev meg siman belefel
A homerozes naon jo dolog ajanlom a peteeres megallapitasara es a LH TESZ-tet is
Mer ha valaki rendben van sokszor ezek egyeztetesevelsiman osszejon abebi
Fogamzasgatlot eletemben talan 1honapig szedtem ugyhogy ahoz nem tok hozzaszolni de ha jol tom igen nem art par honapot pihenni
legalabbis a barinom is ugy csinalta tavaly
Zsu hun vgy man megint....remelem csak tanulsz nem valami gond van
ilyen mely beszelgetesek vannak itt te meg sehol
Gyere gyorsan es ontsd ki te is lelkedet
A pszihiatria meg nyitva van