Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, elolvastam, de reagálni nem igen van időm.
Hulla vagyok :?

El szerettem volna köszönni, mert holnap ebéd után úgy döntöttem átmegyünk anyósomékhoz Csongival. Délelőttre még van intézni valóm, de nem hiszem, hogy ráérek netezni.

Bettinek puszi, remélem gyorsan engedik haza!

Szóval szép hétvégét mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Melinda jó,hogy írsz! :) Már csak 35nap és megszületik a kis Réka :) Nagyon szép nevet választottatok neki!:) Reméljük akkor hamarosan bekötika netet,és tudsz jönni sűrűbben!

Évi,jó hétvégét nektek! :)

Erika,a múltkor Lucára is rásült a ruci,úgyhogy tegnap is,kisszoknyába mentünk barátnőzni:) Utána egy kicsit aludt itthon a babkocsiban,és még úgy is szakadt róla a víz :? Hétvégére 30fokot is mondanak! :) Én imádom a meleget,csak azt nem szeretem,hogy szinte megint nem volt tavasz.

Képzeljétek Luca csak 1x kelt az éjjel,és most ébredt,nem fél6kor!:)

Szép napot mindenkinek,megyünk egy kicsit a városba!:)

Kép
Kép
tundi24

Ati baba! Boldog 1. hónapot! :D

Így 6 nappal megkérve. :oops: :oops: :oops: :oops:

Tündi! :) Ti most mit is adtok Lucának? Almát, banánt... És akkor még pépet nem, jól emléxem?
szilbee

Linda! De jó hogy írsz!! :D A Réka nekem is nagyon tetszik! Be is írtam a tábliba.
szilbee

Lányok! Gyűjti vki a Libero pontokat? (Már ha még van ez az ákcija, hogy be lehet őket váltani ajándékokra.) Mert nekem van egy rakat... és nem tudok vele mit csinálni...

Szóljon, aki igényt tart rá!! :)
szilbee

Hali!

Rémes esténk volt, megint pukit préseltünk....

Lehetett gyűjteni a Libero pontokat? :shock: Tök jó tudni, csak kb. 4 hónapja Libero petyónk van.

Luca, csak így tovább! Anya szereti átaludni az éjszakát! :wink:

Akartam 1-2 dolgot kérdezni, de most nem jut eszembe mi volt az....

Tündi: Úgy látom, kell még néhány napozó a kánikulás napokra....minden másban megsül a pici.

Jaaaa, egyik kérdés beugrott. Napvédő krém. Max. faktorszámú jó? Vagy babáknak van külön napkrém?
jaimee1

Erika! A Korona patikában lesz majd akciás baba napozó krém... bár még soká. Asszem jún. 6-án.
szilbee

Szilvi: Jaaaaaj, 16-a van. Boldog 1/2. szülinapot Dávidnak!!!!

Június 6 télleg messze van, a jövő héten akarok venni.
jaimee1

Hali.

Dávid!!! BOLDOG 1/2 ÉVES SZÜLINAPOT!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi a köszöntést! :D
szilbee

Bocsi h csak úgy betolakodok :lol: :roll:

Petriről tudtok valamit?

Kép
Kép
Kép
thymi

Erika,bizony kellenek már azok a napozók ha így haladunk! :) Nekünk még kell belőlle beszerezni egy párat!:)
Én a rossmann-ba vettem naptajet,Disney-s és 40es faktorszámú.999ft volt,de most van akció 777ft + adnak hozzá mégegy vmit :) Sztem jó,Luca még nem "égett" meg mellette.
Szegény Rékus megszenved a pukival :( De megoldódott azért a dolog?

Szilbee,mi eszünk alma,őszi,banán,sárgabarack,meggy,és nagyon ritkén körte.Zöldségekből répa,sütőtök,krumpli,paradicsom,brokkoli.Husiból pipi és pulyka.
És tejpépet eszünk vacsira.
Egy napi kajcsija így néz ki kb: reggeli :cici; tízórai:vmi gyümi sinlaccal; ebéd: főzelék; uzsonna: tejpép,vagy zöldség v gyümi sinlaccal; vacsora: milupa álomdara, és az éjszakai kelésekkor szopizás.

thymi,nem tolakodsz :) Petri írt a héten ha jól emlékszem :roll:

Nóri,fincsi a csoki,de még van belőlle :) És Lucának nagyon jól áll a kis ruci,ma abba voltunk a városba :) :) Kecskeméten eligazodtál?

Kép
Kép
tundi24

BABÉ-nap: június 3., Szolnok, Korona Patika
szilbee

Szilbee,boldog fél éves szülinapot Dévidnek! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Hát akkor Luca már mindenevő! :D De jó! Köszi, hogy leírtad a napi kajabeosztást! Én nem találom Leventéét... pedig 1-2 hét és megkezdjük a pépes kaját enni. Aztán ahhoz meg át kell gondolni előre a dolgokat, hogy mit mikor. Az agyam meg szita, csak arra emléxem, hog tízóraira gyimilcs volt... :roll:

Köszi neked is a köszöntést! :)
szilbee

Szilbee,nem felejtettem el a dokit.. Írtam az illetékesnek,de jelenleg Írországban van,és még nem válaszolt!!!

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Ha lesz egy perced, kukkants be a finomvolt.freeblog.hu-ra, (van több ilyen blog, csak most ez jut eszembe off the top of my head) Sztem jó! A végét nézd inkább!

Thymi: Csak nincs valami baj Petriékkel? :shock:

Tündi: Megküszködtünk a pukival. Hogy fér bele ennyi levegő, nem értem....A végén már inkább fáradt volt, mint kínban.

Csokiról nem beszélni! :D :wink: Vasárnap kaptam egy hatalmas tábla Milka egész mogyorósat és már alig van belőle, de azt is mindjárt lenyomom. :oops: Egyébként sok benne a magnézium, most hallottam. Lehet, hogy magn. hiányom van? :shock: Á, nem. Ahhoz túl sok csokit eszem.
jaimee1

Halihó

Semmi bajunk :D csak az idő kevés.
Ma is reggel 8-kor felkeltünk gyorsan megfőztem és 10-kor már kint voltunk. Délben kaja, egykor altatás. Ilyenkor vagy csinálom a dolgomat amit Timivel nehézkes vagy bekkukantok ide. A csajom még mindíg nem hogy netezni ha ébren van. :evil: majd visszakapja még ezt :wink:

Thymi majd írok privát üzit.

Dávid boldog fél évet!

Reggel Timi azt mondogatta menjünk strandra. A ceglédi fürdőnek milyen a fedett része? Járt ott valaki?

Katlina
Láttalak a corában csak nem voltam biztos hogy Te vagy. Nézegetted a gatyókat Robinak :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

DÉVIDNEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK! :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is csak tolakodok!

Petri ment mail freemailre.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Petri,én még akkor voltam cegléden amikor megnyílt.Akkor egész jó volt,most meg azt mondják még jobb! :) Van honlapjuk is úgy tudom,keress rá.

Voltunk hervisbe,de nem vettünk semmit.Amit kerestem nem találtam,meg elég sokan is voltak,nem is lehetett rendesen szétnézni.Találkoztunk Valiékkal,de Dius nem volt velük.

Vali,bocsika,hogy nem ismertelek meg,de ezen a képen nem hasonlítasz magadra :) De mostmár meg foglak ismerni :)

Nem tudjátok,hogy miért nem jpg-ben menti ki nekem a képeket a netről??? Ha meg átkonvertálom bmp-ből jpg-re akkor meg nem mozognak :(

Kép
Kép
tundi24

Képzeljétek Luca felül egyedül! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Petri!
Most hogy így mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti is ott voltatok,Timivel ügye,rám szólhattál volna mert én ilyenkor vak egér vagyok!
Vagys én nézelődnék apa nyaggatt haladj már,sietünk,veszel még valamit?,meg ilyenek

Kép

Kép
katlina

Tündi! Gratulálok Lucusnak a felüléshez! Ez lett a popsiemelésből? :lol: Vagy hogy csinálta?
Képzeld, Kecskemétet simán megjártam!!! Ott nem jó utcába hajtottam be a cél előtt, de sétálva 3 perc alatt ott voltam. Visszafelé meg elkeveredtem Kocsérra :shock: , de még így is elég volt 1 óra oda, 1 vissza :lol: Ügyes vagyok!!!
Tök jó hely, turi turi hátán....
De baromira elfáradtam, még reggel 2 kérdőívet megcsináltam, meg délután is 2-t :wink:
Holnap is megyek....
Ami mozog kép, az sztem gif. És azt nem lehet konvertálni, mert akkor igen, úgy megáll, mint neked. :wink:
Csokit nekem is nyomtak ma a képembe! Szintén Milkát :wink:

Dávidnak további sok boldog félévet! Kép

Erika! Napozókrémet dokinéni is tud felírni, az mentes mindentől! Én is minden reggel bekenem Lilcsi arcát, de már a rendes drogériással. Én meg a DM tejét használom, azt árulnak kicsi kiszerelésben is.

Megyek, pihizek...Holnap sem nagyon leszek....már ha izgat ez valakit :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Engem izgat. De hátha bedugod az orrod...Egyébként holnap én sem leszek, nagyszülőket látogatunk.

Tündi: Jaaaj, de ügyes Lucus! :P :P Gratula!

Szép hétvégét minden kicsinek és nagynak! Pussz! :)
jaimee1

Lucus! Gratula a felüléshez!! :D

Köszi mégegyszer a köszöntéseket! :D

Tényleg! Cleo! Te hogy tetted be a .giff-et avatarnak. Én már ezzel próbálkozom mióta, de nem tudom megcsinálni, se feltölteni, se html-ként, se img-két, se direkt link-két ...

Erika! Nagyon szuper az oldal!! Kezd visszatéri a memóriám,,, sorra ugranak be a dolgok, mit hogy csináltuk Leventénél! 8) ... és olyan fííínomságok vannak ott fenn, hmm... Jó hétvégéjük lesz a fiúknak... szerintem sütni fogok! :lol:
szilbee

Erika! Jövő hét kedd? (akkortól van Ed szabin) Konyak? :wink: Jó neked?
szilbee

Hali.

hát...gif...én úgy emékszem,hogy találtam valahol...kép mentése más néven...és ennyi :roll: :roll: :roll: .
Majd próbálkozok én is azért

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát,próbálkoztam...nyulam lett :lol: :lol: :lol:

Sajnos,ha tényleg nagyobb a gif,mint az előírt méret,akkor én sem boldogulok vele-megáll :x -szo-szo...picit kell keresni :cry:

KépKép
KépKép
cleo27

maradok inkább Sziszi jelénél :)

KépKép
KépKép
cleo27

Hehe... sikerült! Köszi Andi! ... Majd még keresek másik kicsit... próbának ez jó ... egyenlőre. :)
szilbee

Sziasztok!

Köszönjük gratulációkat! :)

Nóri,úgy ült fel,hogy oldalt feküdt,és felnyomta magát:) Akkor gyorsan megjártad kecskemétet:) Ügyes vagy :)

Erika,jó mamázást! :)

Szilbee,aranyos a kis csigád :)

Andi,nekem is napocska volt a jelem.,még van is egy kispárnám amibe bele van hímezve :) Festéssel hogy álltok?

Voltunk délelőtt úszni,és Luca már a víz alatt is úszott.egy karika alatt kellett átbújtatni,nagyon ügyes volt.Sajnos képek nincsenek,mert bekrepált az aksink :( Este meg köncetre megyünk Tmiklósra :) Luca dédikével lesz itthon.Kicsit kikapcsolódunk apával és a többiekkel.

Kellemes du mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Csak nem Kárpátia? Misi is megy Grétivel, hacsak nem szakad....Gréti nagy fan, még naptárja is van! nagy kedvenc a Kárpátok zengjetek, új hősi énekek...a kocsiban is állandóan az dübörög!

Andi!
Nekünk is napocska a jelünk! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

most mondja apa, hoyg mégsem mennek... :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

BJudit,igen Károátiára megyünk,én már elég régen voltam,apa okt6án volt a szolnoki koncerten.Rossz idő van felétek?Remélem,hogy nem fog esni!!!Miért nem jönnek?

Kép
Kép
tundi24

Kukk...

Ma megint mamás napja volt Lilcsinek. Délelőtt is pénzt kerestem, meg délután is, igaz, ahhoz már jó adag pletyi is kapcsolódott :roll:

Volt valaki az Intersparnál? Gyereknap volt.

Tündi! Lilcsinek is ez volt a felülési technikája :lol: Vagy minden babának ez? :shock: :oops: Akkor a pucsításból ugyan mi lesz? :lol:
Szivacsot nem intézted még?
Amúgy ma döbbentem rá, hogy a jövő heti tiszafüredi túra meg még messzebb van. De az legalább lakottabb terület lesz, jobb utakon. Kecskemétre Ktetétlen-Nagykőrös felé mentem, és a 2 település között olyan nagy volt a távolság, a lakatlan terület, hogy azt hittem, már a térképről is lementem. Meg egy sávos lett az útnak nevezett valami :shock: 10 percenként jött 1 autó szembe :x

BBJudit! Megyek megint felétek :wink: De viszont egyedül... :roll:

Kép Robinak boldog utolsó hónapot az 1. szülinapig!!!

Ma, mikor Lilcsi anyumnál volt, telefonon beszélgetett a húgával. Mármint anyum. És mondta Lilcsinek, hogy köszönjél Zsófi néninek. Lilcsi meg csak nézte a telefont és integetett. Majd közelebb hajolt és beleszólt, hogy "intete!", azaz integetek :lol:
A piskótát meg leegyszerűsítette kótára :lol:

Erika! Nem semmi a te allergiád! :cry: Érdekes, hogy otthon meg nincsennek tüneteid, pedig hát a pollen nem áll meg az ablak előtt...
Popiról csinálhatna képet a párod játék közben is. Vagy te... :lol:

Itt van Lilcsi fürcsi előtt, lábujjközpucolás közben :lol:
Kép

Hajni! Gondolom, ti már leköltöztetek a játszótérre :lol:

Na, megyek...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

http://ferences.hu/

Aki esetleg még nem nyilatkozott az 1%-áról....Nagyon jó helyre kerül! :wink:
jaimee1

Tündi!
Holnap pergeti apa a mézet, és korán mennek nagyon, nem bírná a strapát, (öregszik a lelkem) majd a kocsiban... :wink:

sokan mentek már 1/2 8-kor is láttunk csapatokat vonulóban...

Elin!
nem jössz be? egészségügyi pihi? :D

nagyon jó ez a lábujjközpucolás!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok Jó reggelt mindenkinek!

Nóri!
Mivel foglalkozol te manapság?Én nyilván lemaradtam valamiről!Majdnem úgy van ahogy mondod,leköltöztünk a játszóra! :lol:
Képzeld,én tiszaörsi vagyok,kb 15 km-re Tiszafüredtől! :wink: :D Már lassan 1000 éve nem jártam arra,hova mész pontosan,vagy nem publikus? :wink:
Lilcsi tök édes ahogy szedegeti a szöszt a lábujjai közül! :D

Tündi!
Milyen volt a koncert????Olyan jó nektek,hogy közelben a dédi,és elvállalja Lucust!Én már ezer éve nem jártam sehol gyerkőcök nélkül! :( Néha pedig kellene egy kis pihi!Bár magamat ismerve,akkor meg folyton azon járna az eszem mi van velük,és hiányoznának! :) Úgyhogy nem is panaszkodom!
Ja,és persze nagy nagy gratula Lucusnak a felüléshez! :lol: :lol:

Cleo,Szilbee!
Jók az új avatarok,melyik oldalon találtátok őket? :D Én is akarok ilyet! :wink: :D

Szilbee!
Dévid vonalzója nagyon szupi,olyan édes rajta,komoly férfiember tekintetével! :D

Melinda!
Örülök,hogy jól vagytok,szép nevet választottatok a kislánynak. :D jól elröpült az idő,még egy hónap ,és megszületik Réka baba is ! :D Amúgy még mindíg dolgozol???Már nem ugye?? :roll: Vagy úgy vagy vele,hogy ha itt az idő csak egy pár emelet a szülőszobáig? :lol: Lakásról képek? :wink:

Erika!
Én szemcseppet azért használtam,hogy szoptattam mert egyébként biztos kikapartam volna a szemem néha!Borzasztó kellemetlen,de ez talán még enyhe kifejezés rá! :roll: Nem tudom milyen viszonyban vagy a homeopátiás szerekkel,van egy bogyó Coryzalia,egy misét lehet ,hogy megérne! :wink:

Na menek dobok egy kv-t!Megint nem jár jól az órám,mire állítsam be lányok?
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

BJudit,hát apa meg horgászni ment hajnalba.Oda is meg vissza is Kárpátiát hallgattunk,a fiúk lengették a zászlót a városba beérve,de azért szóltam nekik,mert nem láttam a visszapillantóba :?
Egyébként nagyon sok kisgyerek is volt,még babakocsis is,ez azért még korai sztem..Nem hiszem,hogy egy kisbabának ez jót tesz.3-4 évesen már én is elvinném,de addig?!

Hajni,jó korán keltél :) Igen szerencsénk van,hogy van aki vigyázzon Lucusra.Nekünk is ez volt az első,hogy elmentünk este valahova.Napközben azért más a dolog,de ahogy írtad is,én is feszt azon agyaltam,hogy mit csinál.Fél9kor telóztam akkor még nem aludt :roll: Játszott a dédikével :P De azt mondta,hogy 9kor egy hang nélkül elaludt,fél11kor ivott egy kortyot és már aludt is tovább.Éjfélre értünk haza,és nem ébredt csak fél3kor.Szerencsére nem viselte meg,hogy nem mi altattuk.Nekem azért nagyon furcsa volt hogy nem voltunk itthon.Egy időre be is fellegzett,vagyis juniusban megyünk lagziba,de az még nincs eldöntve,hogy hogyan is lesz adolog.Merrt vidéken lesz,igaz szállás lenne,de ha a szálláson vagyunk,akkor ugysem tudunk lagzizni,és akkor haza is tudunk jönni.Ez még addig elválik,hogy lesz!

Nóri,hát az az út borzalmas!!!Nagyon jó ez a kép,hogy le tudja magát kötni vele.Hihetetlen :)
Az üléssel kapcsolatban,a legtöbb gyerkőc így ül fel,ez a felülés módja,de van aki pl hasizomból:)

Erika,hogy sikerült a nagyizós hétvége?ez az allergia borzasztó dolog..

Évi,ti hazajöttetek már anyósodéktól?Mesélj, milyen volt?!

Kép
Kép
tundi24

Hajni,mennyire van most állítva az órád? Nekem most +2óránál van.

Kép
Kép
tundi24

Szió!

Csa 1 szóra jövök...

Betti írja, hogy egyre jobban van. Valszeg hétfőn engedik haza. Nagyon hiányzik már szegénynek Bettike!
szilbee

Tündi!
Köszi! :D +3-ra volt állítva nekem! Kép

Bettinek további gyors gyógyulást kívánunk!Akkor már biztos nagyon várja a hétfőt!
Vendég

Sziasztok!

Hajni, ment pü :wink:

Judit, lehet, hogy majd beszaladok! Most is, már Kecsón kellett volna wc-znem, de még haza is hoztam :roll: . Valaki kérdezte, miért nem álltam meg 1 bokornál? Hát, mert eszembe sem jutott, pedig volt belőlük bőven :lol: "Rutinos utazó". :lol:

Betti meg akkor lassan otthon lábadozik. De gondolom, Bettika pehelysúlyát még akkor sem lesz szabad emelgetnie :cry:

Az én őrült összegű 1%-omnak már van/volt helye....bölcsinknek. :lol: Azelőtt meg állatmenhelynek adtam. Ezután meg az ovinak fogom. Szóval egy ideig lesz helye... :lol:

Andi! Festés készen van már? Hát a takarítás?
Figyu már! Te hetente 1x mész suliba? És az mennyi ideig tart? Hová? Egyik ismimet agitálom, hogy menjen, még most, míg lehet, ne várja meg az őszt, amikor már megszigorodnak a feltételek. 2 évig csinálta, utána szült. A lányát meg ősszel viszi bölcsibe, és akkor akar mejd elkezdeni valamit. De ha heti 1 pár órás suli ez, akkor sztem vágjon bele most. Mert amúgy szerette csinálni :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi! Ajánlom figyelmedbe az Animated GIF Banner Maker-t! Én 60x60-as jpg-kből csináltam :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hogy vagytok?A gyerekek jól vannak?

Mi jól vagyunk,Máté nem nagyon szereti a meleget,tiszta apja!
Holnap megyünk tanácsadásra 6 hónapos vizsgálatra.

Majd még jövök!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hajni,szivesen! :)

Nóri,nagyon jó lett az avatarod! :) :)

Ivett,mi jól vagyunk köszike!Jó már a gépetek?Gyere és írj sűrűbben! :) Biztosan minden rendben lesz a tanácsadáson! :)

Szilvi,köszike az infókat!Kitartás Bettinek,nemsokára holnap lesz már!!!Fiúk?Hogy telt a hétvége?

Judit,milyen volt az első hét?Gyere és mesélj! :wink:

Erika,ti mi jót csináltatok? :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jó reggelt! :) Ma teremjen ám írás :) aki ráér persze

Kép
Kép
tundi24

Jóó reggelt!

Ivett: De jó, hogy írtál! :) 6 hós vizsgálatról kérünk beszámolót!!

Nóri: Tényleg van bokor Kecsó táján, amikor a Balcsiról jöttünk haza, mi is megálltunk egy kukorica táblánál...Persze az most még nem nagyon van. :D

Bettike: Gyóóógyulj gyorsan, remélem, ma már "sipirchaza" lesz. :wink:

Szilvi: Nektek mozgalmas hetetek lesz, ugye?

A héten elkezdjük szervezni a keresztelőt, mármint elmegyünk a plébániára valamelyik reggel, Apa anyukája a héten meg akarja venni a kisruhát is....(Nem nekem, Rékának) De tényleg, nekem is kellene valami szerkó. Egy valamit imádok vásárolni, kosztümöt....Drága gusztusom van, mi? Na, sok nem lóg a szekrényben...Államvizsgára vettem utoljára egyet 3 éve.

Kaja ügyben is elkezdünk kérdezősködni, ezt Apa intézi (Elvileg). A melóhelyre is be kell mennem GYED ügyben, még 9 nap és lejár a TGYÁS :shock: :shock:

Több program nem jut eszembe, bár kellene venni egy szandit is.
Na megyek, indul a nap.

Hiányzók, lapítók, olvasó üzemmódban működők írjanak. Mondjuk legalább annnyit, hogy: Sziasztok!

Letti: Dobsz fotót? Lécci...Nekem nem vagy meg iwiw-en.
jaimee1

Sziasztok!
Jót aludtunk, csak hajnalban izzadni kezdtem, mint 1 ló. Ablakot nyitni meg nem merek még Lilcsi miatt.
Házmesterünk szerint már 5-kor 15 fok volt :shock: Nyomja a meleget a vihar :?

Hajni! Nem ma mentem :lol: Bár lehet, jobban tettem volna, mert ezután már csak eső lesz. Azt meg nem szeressem...

Tündi! Küldtem neked avatart! De ha küldesz másik 2 képet, csinálok még :wink:

Erika! Hol lesz a keresztelő?
Almapüré: Sztem minnél savanyúbb valami, annál jobban szeretik a gyerekek. Tudod, írtam, Lilcsi a bubókát (uborka) imádja. Kinyitom a hűtőajtót már ott mutogat :lol:

Szilvi! Kérünk valamennyi helyzetjelentést majd a vizsgálatokról!!

Évi! Milyen volt a hétvégétek?

Menek körútra: otp (szakítanunk kéne már :roll: ), DM, turi, posta, Spar

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?