Sziasztok!
Azt hittem, hogy írtam tegnapelőtt, erre kiderül, hogy NEM! Vagyis én írtam, csak nem ment el az egész!
Szóval:
Bence nagyon elkezdett bilikézni, naponta többször is belepisil, de néha elég későn szól. Azért rendületlenül megkapja a kisgatyát, ha sikerül a dolog, és ilyenkor nagyon büszke magára. Viszont egyre csökönyösebb, makacsabb, hiába mondok el neki valamit 20-szor, mintha meg sem hallaná. És ezek a hisztik,... totál kiborülok tőlük! Tényleg, egy teljesen normális gyerekből egy kis félőrült lett, és nem tudom, mit csináljak!
Tudom, dackorszak, de azt hiszem, egy kicsit dacolhatna már gyorsabban!
Levivel minden rendben, a becsült súlya szombaton 2616 g volt. A mérete alapján ma 34 hetes és 2 napos, viszont a pocikája már túl van a 36. héten. Most vagy szeret enni, vagy rejtett terhességi cukorbetegségem van (ez mondjuk a doki szerint nem valószínű, mert akkor minden adata jóval nagyobb lenne, nem csak a hasa!). Most szigorú vércukormérésen vagyok, naponta nézi a szomszéd néni kaják után, illetve előtt, szombaton meg megyek megint lötyit inni a kórházba!
Szerencsére Manócska úgy döntött, hogy marad a buksikája lent, és nem forog. Viszont a lába a gyomromban van, és folyamatosan rúg! A vicces csak az, hogy én egyik terhességnél sem voltam az elején hányós, most meg Levivel a végén vagyok az!!! Mellette ég, és fáj a gyomrom egyfolytában, és egy normálisat sem tudok sóhajtani! AHHHHHHH!
Valahogy most kezdem felfogni, hogy max. 6 hetem van, és szülök. Az orvosom szerint viszont max. 4, és óriási lesz a pici!
Kezdek egy kicsit parázni!
Ami terhesgatyaim Bencével voltak, semmi nem jó a pocakomra, akkora hasam van! (Most nem a nyáriakra gondolok, azokba bele sem férek, hanem amit ősszel hordtam!)
Nagyon nem bírom ezt a meleget, meg a frontokat! Kicsit szédülök, szédülgetek, gyakran kell leülnöm, vagy lefeküdnöm!
Szóval ezt írtam akkor!
Csajok!
Én abszolut nem vagyok összepakolva, és egy csomó minden még hiányzik, ami tuti kellene! Nekem is, és Levinek is! Most jöttem rá, hogy egy csomó mindent kölcsönadtam annak idején, 2 barátnőmnek is, de tőlük mindent visszakaptam. Viszont amit az unokahugomnak adtam kölcsön tavaly júniusban, semmi nem jött vissza. Tök ciki, most kérjem vissza? Maradt összesen 2 db rugink a legalább 10-ből!
Én sem szedek semmiféle homeós bogyót, meg nem iszom málnalevél teát! Az jó, ha valaki hisz benne, de volt olyan ismerősöm, aki itta, szedte, mégsem használt semmit. Én 5 ujjnyival mentem be Bencével szülni, 3 perces fájásokkal hajnali 3-kor, és végül 10.25-kor született meg!