Új privát üzeneted érkezett!

Nikó: :cry:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babim: semmi különös,... (holnap megyek a bnőimmel bulizni, jeee Kép)

snufi

nikó: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök neked.

alle: köszi.

évi: próbálom kiszámolni. :wink:

kati
katica30

Tobi :P
Köszönjük! Hajrá október :wink:

Bartika :P
Akkor 2 hét múlva a babaváróson :wink:

Till :P
A mi porontyaink is októberben indultak útnak!

Nikó :cry:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nikó! Sajnálom.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Nikó :-(, óriási ölelés!!!!

Bella:-)

Hanna+++++++++++
leo50

Sziasztok, most értem haza de még ránéztem a leveleimre és már megjött az inzulineredményem, és ezt most nem bírom szó nélkül hagyni.... :shock: Az normális, hogy a 120 perces magasabb a 60 percesnél???? Nem fordítva kéne lennie????????
H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó reggelt!

Végre 1.cn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Lois, én nem értek hozzá, de szerintem igen. De majd jön Lafi doktornő és kianalizálja az eredményedet :wink:

Nikó, sajnálom.

Baba, éljen :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!
Tegnap voltam uh-n.
Rosz hír van.
Most kéne 6 hetes terhesnek lennem, ápr. 14-én volt az inszem. Szép csíkos teszteket is produkáltam.
Ellenben az uh kép EGY KILENC HETES BABÁT MUTAT MÉHEN BELÜL, 2,5 CENTIS, NINCS SZÍVHANG!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldött a doktorúr egy nőgyőgyász doktornőhöz, akinél állítólag jobban látható majd a baba, mert a kaális uh csak kisterhességre jó. (???????????)
A dokinő rendes volt, még este fogadott.Az ő diagnózisa ugyanaz volt, lát egy 9 hetes babát. Panaszkodtam, hogy sokat görcsölök. Hát nem csoda, mert túl lettem stimulálva,tele a petefészek tüszővel,sőt, még nem biztos, de egy méhenkívüli terhességet is lát.
Kedden kell mennem a máv kórházba, ott csinál egy komplettebb uh-t, kiváncsi fejlödik e a magzat. Aztán ott eldől a sorsom.(missed ab)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Elmondom mi az én meglátásom ( mégiscsak én tudom a legjobban, mi történhetett):
Mivel egy kisterhességet látnak, ennek a babának márciusban kellett szerintük megfoganni. Viszont a párom márciusban nem volt itthon ,külföldön volt, majd lebetegedett, és mi márciusban nem is voltunk együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát ez a baba februárban "készült". Akkor is volt inszemem. A februári inszem után a 28.napi teszt nega volt, és a 31. nap mensi is lett. Márciust ugye kihagytuk, jött megint egy mensi, majd az áprilisi inszem. Az áprilisi inszem előtti uh-n 8 hetes terhesnek kellett lennem. ( 2 , 2 napos kismensi után)Ezt hogy nem vette észre a doktorúr?????????????????????????( persze mindig siet, megnézte az egyik ,átjárható petefészket, és mehetett az inszem) A méhet nem is nézte! Pedig ott már baba volt, és erre ráinszeminált,talán épp ekkor ,emiatt halt el a baba, közbe pedig lett egy méhenkívüli.
Na így állok csajok. Nem kívánom senkinek ezt, kurva szar,ráadásul fájok is belül. Legszívesebben most azonnal "kipucoltatnám " magam.
NAgyon el keseredtem. ( csalódott és mérges vagyok)
Ne járjon így senki.
nani72

Jézusom Nani!!!! Ezt még végigolvasni is szőrnyű! :evil:
Ki ez a doki? Ki csinálta az inszemet? Hiszen a Kaáliban, nekem KP mindig megnézte a méhet is, a nyálkahártya miatt. És egyszer mikor említettem, hogy kevesebb volt a mensim, mint a szokásos, még vv-re is elküldött!!!!!!!!!
Te nem éreztél semmit a februári inszem után? Nyilván megjött ez becsapott... (de én most pl úgy érzem mintha egy kisebb kavicsot cipelnék, nem is tudok hasra feküdni, mert nyom).
EZ annyira szomorú, mert ráadásul nem Te vagy az első, akiről ilyet hallok. És egy kis odafigyeléssel akár megmaradhatott volna az a babó. :cry: Nagyon szomorú lettem.
Nem tudok mit mondani, én nekimennék a dokinak az tutti. :evil:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok,
Mennek a drukkok!

Nikó, Nani
sajnálom, erre nem lehet mit mondani

Baba,
Hurrá első!

Lois szerintem Lafi megmondja, ő nagyon tudja ezt.
Vendég

Babi! Hipp-hipp hurráááááááááá!!! Rég örültél így mensinek, igaz? :wink:

Tilli, ez szinte 100%, hogy Jankó. Beköszönt előre... még azt is megmondta, hogy most fog jönni... ezért voltam annyira magabiztos és optimista. :oops:

Kati! Miért is kell ez a hystero? És máshol nem lehetne megcsinálni, hgy ne kelljen ennyit várni? :shock:

Snufikám! Jó szórakozást ma estére! Tegnap én is szórakoztam, idáig hallatszott a Kylie koncert... :lol:

Tegnap eladtam a bérletem. Hiszek a testemnek és nem erőltetem, majd folytatom a 12. hét után.
Mindenkinek jó hétvégét!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nani! Ez nagyon gáz!

Nikó! :cry:

Lois! Nekem a 120-as vércukor magasabb, mint a 60-as.
Lassabban áll vissza a szervezet a normál üzemmódra, szerintem!

Barti! Kávézol még reggel? Nekem Maci kávét ajánlottak, de nem kapok sehol, reggel meg úgy szédülök, vérnyomásom 110/60, hogy muszáj innom egy szimpla tejszíneset.
ET utáni 23. nap, a melleim néha szétrobbannak.

Lányok, vigyázzunk Magunkra, az orvosok sem Istenek!
szöcske

Sziasztok!

Nikó! :cry:

Nani! :cry: Ez nem lehet igaz. Írtam privit.

Lois! Remélem, jó volt a buli.

Bartika! Jól tetted. :wink: Akkor mi nagyon közel lakunk egymáshoz.

Viktu! Baba! Jó szurizást!!!!!

Krisz! Hajrá mai Uh.

Katica! Jobbulást!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nani! Ez nagyon rémesen hangzik! Vigyázz Magadra. És sok-sok erőt. Ilyenkor érzem azt, hogy tényleg nagyon futószalagon vagyunk. Soka a pár, kevés az orvos, nő a hibaszázalék. És még így is fél éveket várunk pár percért, óráért.... Hihetetlen....

Nikó! :(
Mereszt :(

Katica. Gyorsan túl leszel ezen a hiszterón, aztán jöhet a baba!

Hanna, Leó! Drukkhegyek! Hogy vagytok???

Baba. Hogy tudunk örülni annak is, ha megjön. Megint egy kicsit előbbre vagy!

Lois! Szerintem attól is függ az inzulin, hogy mennyi az annyi. De elméletileg 1 óra után már visszafelé kellene rendeződnie... Ugyanúgy, mint a vércukornak. Az éhgyomri körülire kellenne visszaállnia.

Bartika! Hajrá kisbabó!!!! Mikor lesz uh?
fablia

Leo, Hanna,
babaragi+++++++++++++++++++++++++

Niko, Mereszt,
:(

Nani,
szóhoz sem jutok!!! :(

Babaa, Viktu
jó szurkálást :)

Bartika,
vigyázz Magatokra!
meg MINDENKI!!!!

KépKép
tobi

Nani :?
Te jó ég! Ilyet még nem is hallottam! Ki a dokid? :shock:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szöcske! Én iszom kávét, Pötyivel is ittam (orvosi utasításra), mert az én vérnyomásom 90/60, gondolhatod. Lehet kávét inni,mert annak gyakorlatilag 0 a CH tartalma. Tejjel már nem ihatatod csak 10 óraira. Én ilyenkor iszom (most is éppen itt gőzölög mellettem), ez a nap fénypontja, mert még mellé belefér két fini diabetikus keksz... mmmmmm. :lol: De Andi szerint (dietetikus) a kóla is mehet, persze mértékkel, annak a koffein tartalma is jobb, mert nem csak időszakosan dobja meg. A kávé után mégjobban leesik a vérnyomi... Ja és a Maci kávéban nincs koffein, nekem van, de nálunk a gyerek issza... :lol: Bioboltban kaptam.

Fablia! UH 28-án, csináltam vonalzót, hogy ne kelljen számolgatnom. :oops:

Férjecském ma reggel a Mensben kezdett.. túlsúlyos, kíváncsi a cukrára... jó kis család! :oops:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó reggelt!

Nani: privi ment.

Lois: passz.

Babim: Kép

snufi

Sziasztok!

Nani :( Ez azért nagyon gáz! Ki a dokid? Nekem mindig nézte a méhet is a doki, bár akkor kicsi volt az esély a spontán babára

allegrobarbaro

Sziasztok!

Nani -ez borzalmasan hangzik, sok erőt kívánok, kihez fogsz menni a Mávban? Én is ott voltam missed ab-vel...

Köszönöm a drukkkokat, én nagyon jól vagyok, nem érzek semmit, csak néha nagyon pici görcsöt......jah és az idő az csigalassúsággal vánszorog...:-(
leo50

leo, A máv-ban Atalay dr-nőhöz megyek. Állítólag nagyon profi.( remélem is)
allegro, szmatis vagyok
nani72

Nani! Atalay tényleg profi. Sajna én is nála voltam. :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nani!

Ez valami borzalom, hogy lehet ilyet csinálni? Nagyon együtt érzek veled én szerdán megyek korházba az Istvánba járok. Remélem nem indul el addig a vérzés. Picit barnázok és fáj a derekam és nagyon szomorú vagyok. Próbálok erős lenni de közben félek a kudarcoktol a fájdalmaktól. Kitartást és nagyon sok erőt nektek.
nikó

Nani!

nem akarom ismételni a lányokat,de mégis kellene vlami biztatót írni.
sajnos én is írhatnék egy nagykötetes regényt az ellenem elkövetett orvosi hibákból,ami miatt még mindig nincs gólya a kéményünkön.az oké,hogy ők is emberek,csak ne menjen orvosnak aki nem becsületes!
lola29

Nani, én is Szmatonához járok. De vagy jó időben voltam, vagy nem tudom, de nálam mindig alapos volt. Tényleg sajnálom, hogy épp te vagy a kivétel, ami erősíti a szabályt :(

Lola, szerintem mindenkinek lenne története. Én azt szoktam mondani, hogy csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit sem. Az persze más kérdés, hogy az orvos emberekkel dolgozik, az egészség a tét...
Az is tény, hogy egyre többen szorulunk segítségre sajnos, s így egy orvosra egyre több pár jut. Ezért is "tiltották le" KP-t az új betegek fogadásáról. És talán ezért is bővítik a Kaálit is, ha jól tudom.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy akiket az intézet alkalmaz, folyamatos és szigorú kontroll alatt vannak szakmailag és aki nem alkalmas, rövid úton távozik.

allegrobarbaro

Nani :(
Szmatisok fogják be a fülüket, de nekem ő a legkevésbé szimpi doki... túl sok rémtörténetet hallottam róla
Az mondjuk biztos, hogy hiba mindenhol csúszhat a számítsába, de ha úgy van, ahogy írtad, akkor ez nagyon nagy hiba és felelőtlenség volt...

Szöcske :)
Én is kávézom. A 110/60 még nem is vészes, nekem volt már 80/50 is méréskor, s akkor épp meg sem éreztem. A terhesség során Te is hozzá fogsz szokni, de nyugodtan ihatsz rendes kávét, illetve teát is, mert annak kiegyenlítettebb és hosszabb a hatása. (Én amúgy mindkettőt iszom...)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Nikó,
:( :(

Nani,
júj, én ilyet még nem is hallottam :shock: Durva... :(
Hátha nincs méhenkívüli, és a picid is jól van!
+++++++++++++++++++++++++++++

Hanna, Leo
ragacsok: +++++++++++

Viktu,
++++++++

Baba,
hurrá! Akkor ennek - most utoljára - örülünk! :wink:

Lois,
dokival nem beszéltél az IR eredményedről?

Alle,
hú, már KP-t is letiltották?
Lassan fullon lesz az egész Kaáli...
angel37

Sziasztok!

Nani, ez szörnyű... :cry: :cry: :cry: Egyébként sajnos maximálisan osztom Fanni apróbetűs véleményét... Nekem sincs jó tapasztalatom vele...

Babi!

Akkor kivételesen örülünk a mensidnek :) De most utoljára van ilyen kegyben része :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!

nani: nagyon sajnálom :cry: sok erőt kívánok neked! ez nagyon durva hiba, amit a dokid elkövetett :(

baba: hurrá!

bartika: a dokim keresi, hogy nálam is lehet-e vmi baj. sajna, máshol nem tudom megcsináltatni, itt a kaáliban nem csinálják. más kórházban valószínűleg ugyanennyi a várólista. a pesti kaálival próbálkoztam még, de nem vállalják, miután én nem vagyok az ő betegük! így marad az itteni klinika.

hanna, leo, viktu, baba: mennek a drukkok++++++

kati
katica30

Fanni,
én nem csukom be a fülem :D A negatív vélemény is vélemény.
viszont én Nani helyében felhívnám, bemennék hozzá és vele tisztáznám, mi is történt, visszanézetném/visszanézném az anyagomban található UH képeket, azon látszik-e bármi, ami babára utalhat, és igazolja-e Nani elméletét vagy bizonyítja a doki vétlenségét.

allegrobarbaro

Egyetértek Allével.
Vendég

Nani! És amikor nézte Szmati, akkor mit mondott a 9 hetesre? Szerinte hogy lehet annyi?
Kívánok neked sok erőt és hitet, a "túléléshez". Szó szerint, és átvitt értelemben is.

Kép
zölddisznó

Nani!
te jó ég, ez nagyon durva és elég bizarr.... :cry: Hogy nézhetnek be ilyesmit???
(Teszem hozzá én a kaális dokikról mindig csak szuperlatívuszokban....kivéve a Szmatonát...na róla hallottam már egyebeket is...bocsi... :oops: ) Nagyon szomorú ami veled történt, remélem a lehető legkevesebb fájdalommal vészeled át :roll:

Köszönöm lányok a válaszokat az inzulinomra, kaptam priviket is, ha megjön a cukor is valamivel okosabb leszek. Ez így nagyon furi, leírom azért az érdekesség kedvéért:
Inzulin 2,2
Inzulin terhelés 60' 30,3
Inzulin terhelés 120' 47,1

Sikerült tegnap otthagynom az Istenhegyin 53 ezer forintot, tök kiakadtam, kértem Apc rezisztencia vizsgálatot, ők ezt "Thrombosis hajlam" vizsgálatnak számlázták le és 14 ezret gomboltak le rólam érte... :shock: Kicsit meglepett, a másik intézetben 2500-as árinfó után... sejtettem, hogy itt drágább lesz, na de ennyivel.... :shock: Vagy ez valami komplexebb vizsgálat lenne????

Szuper volt a Kylie-koncert, jó kis csajos buli volt :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

allegro!
én nem a kaális dokikra gondoltam....
mi az a KP?
lola29

Lola :P
Ki az a KP? :lol: dr. Kovács Péter

Lois :P
Az nem baj, ha mást is néztek, másik trombózis hajlam betegség is van. Azok rendben voltak? De az kétségtelen, hogy ez brutálisan sok, amit kifizettél :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nani!
Sok erőt kivánok nektek!
Szerintem Alle jót tanácsolt.Miért nem kérdezted meg a Szmatonát,hogy ez miként történhetett?Talán még Harcika is segitene?
(Nekem mindig megnézte a méhemet is. :shock:

Tudom,hogy én elfogult vagyok a Szmatonával szemben,de szerintem a Nanin kivül senkinek sincs joga rosszat irni róla!!!!!!
Veletek ellentétben én meg a Krizsa dokiról hallottam a legrosszabbakat,illetve egy-finoman fogalmazva-elszúrt esetét láttam,ismerem is,mégsem mondtam itt soha senkinek,hogy ilyen vagy olyan,mert nem velem történt az eset és nem az én orvosom.Az pedig hogyha valaki hall valamit az nem azt jelenti,hogy úgy is történt.Szóval ennyit a terjesztett dolgokról....

Kép
Kép
mereszt

Lányok :P
Az egészségünk sokat megér, meg a babánk is, a kivizsgálások... de én mégis azt javaslom mindenkinek, hogy ne az utolsó pillanatban, hanem okosan, időben menjen a vizsgálatokra. A háziorvos mindenhová be tud utalni, a vizsgálatok nagy része tb alapon elvégezhető... na jó, lehet kicsit füllenteni kell, hogy rendesen kivizsgáljanak, de én hiszem, hogy jobb, ha orvos kezébe kerül a lelet, aki ért hozzá, tudja, mi a teendő!

Ezt időnként leírom, hátha valaki meghallja :lol: De be kell valljam, én is utolsó pillanatban mentem ám dokihoz :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mereszt! :)
Természetesen igazad van, a terjesztett pletykákkal kapcsolatban, én nem is ilyesmire alapoztam a véleményemet, hanem konkrét, első kézből származó információkra.
Az is ide tartozik mellesleg, hogy a saját dokimmal (általad említett Dr. Kr. )is vannak fenntartásaim, azt is ugyanígy leírtam korábban :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fanni! :)
Még nem tudom, mikor lesz meg ...a genetikára 2-3 hetet mondtak, lehet hogy azzal együtt jön ez is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mereszt :P
Én is konkrétumokra alapozok... de az is igaz és írtam is, hogy nincs "tökéletes" és "hibátlan" orvos. És megértem, hogy megvéded a dokidat. Én egy egész topikkal -nem a bneten!- vesztem össze egyszer, hogy megvédjem az én dokimat 8)

Lois :P
Kíváncsi leszek! Remélem, lesz valami kis kezelhető apróság!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szerintem nincs "makulátlan" doki, csak az a nem mindegy, hogy milyen gyakran és mekkorákat "vét".

snufi

Lois - igen, az Istenhegyin ott komplexebb a vizsgálat, 3 faktort néznek, köztük van a Leiden is....
leo50

Azt írja Fanni, hogy menjünk időben vizsgálatokra. Akkor most várjam meg a 4.hetes Kaális UH-t, oszt' üljek a se..emen, vagy menjek jövő héten mindenféle vérvételre, vizsgálatra?
Jelige: PÁNIK
A várt babaesőből eddig nem sok jó sült ki...

Fanni! Barti! Köszi a kávéinfókat.

Utóirat: az UH-on látni kellett volna a korábbi terhességet... vagy nem?
szöcske

Arra lennék kíváncsi hogy van e közületek olyan akit túlstimuztak és bevérzett tüszője lett. A doki sajnos nem mondott erről semmit. Ettől függetlenül belekezdek a harmadik inszembe gonallal. Írjon már erről valaki mert nagyon ideges vagyok.
szmet

Sziaztok!

Nem tudom mit tegyek, barnázok és néha rózsaszín is fáj a derekam eléggé, picit tán a hasim is. Az a baj, hogy ha elkezdek rendeen vérezni akkor menni kell é a befejezést altatásba csinálják. Most akkor ne egyek vagy ha most eszek és gáz van akkor mi lesz hogyan altatnak? Tud valaki segíteni?
nikó

Sziasztok!

Nani, nagyon sajnálom az esetedet, de Meresztnek adok igazat, meg kellene beszélned ezt a Szmatival.
Tényleg mindenki hibázhat és kizártnak tartom, hogy a Kaáliban hanyag, rossz orvosok lennének. Ráadásul vagyunk egy páran, akiknek ő a dokink és én úgy gondolom, hogy feltétel nélkül hinni kell az orvosunkban is a sikerhez. Most a hozzászólásaitok alapján úgy érzem, hogy ez a hitem kicsit megingott és biztosan mások is így vannak vele, ami nem jó.

Réka
réka66

Mereszt!

Én is saját tapasztalatomra céloztam, nem hallomásból kapott infókra.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fanni abban igazad van,hogy tényleg megvédem,mert nekem nem volt rossz tapasztalatom vele kapcsolatban.Nekem még nem volt ilyen lelkiismeretes orvosom,aki még a lombik után is kezelt,hiperstimut követően.Azt is bevallotta amikor fogalma sem volt,hogy miért úgy reagál a szervezetem ahogy.Eleinte furcsa volt,hogy nem egy szószátyár tipus,de megszoktam és velem sosem kapkodott annyira,hogy a kérdéseimre ne válaszolt volna.
De csak a Nani tudja vele tisztázni a helyzetet.

Kép
Kép
mereszt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?