Gabi!
Szerencsére nekem ez nem kínos kéréds, elég jó alkaltot örököltem. Szóval én Marci előtt 50 kg voltam, szülni kb. 66 kg-val mentem (az utolsó hetekben már nem követtem) most 56 vagyok. Ez nagyrészt a fenekemen meg a combomon maradt, a hasam már teljesen visszahúzódott, csak még nem olyan feszes a bőr mint régen!
Még kb. 3 kg-tól szeretnék megszabadulni, a többi maradhat is!
Szőlő,
Nagy-nagy gratula neked, nagyon aranyos a kislányod! Várunk itt a fórumon is a beszámolóval, de csak akkor ha már jól kipihentétek magatokat!
Andi,
Régebben kérdezted a pelust. Gondoltam megírom neked, hogy a Liberóról átálltunk a Pampers-re és ez sokkal jobb. A Liberóból állandóan kifolyt a kaki a Pampers-ből viszont csak nagyon ritkán. Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy Marci naponta csak egyszer kakil, de akkor elég rendes adagot!
A Liberóval ez napi plusz egy átöltöztetést is jelentett!
(Már át is szoktam arra hogy mindig csak kakilás után öltözünk, nem reggel!) De persze lehet hogy másnak más válik be, csak gondoltam hátha érdekel!
Daniki,
Te írtad, hogy kúpot már érdemes adni az oltás előtt. Most azért nem adtam be mert a védőnő azt mondta hogy már valami új fajta oltóanyag van, és ettől nem lázasodnak be a kicsik! Este is csak azért adtuk, mert épp 38 volt és gondoltam hogy inkább ne menjen feljebb, nem akarom egész éjszaka méregetni így nyugodtabban alszunk. Lehet hogy napközben még vártam volna, hogy sokkal feljebb megy-e. De azért köszi a tanácsot, következő hónapig még gondolokdom rajta!
Sorry, hogy megint ilyen soká jelentkeztem, de a hétvége megint elég jövős-menős volt! Mi már csak ilyenek vagyunk! De én élvezem, nem vagyok az az otthonülős típus és örülök, hogy Marcival is tudjuk ezt folytatni!
Egyébként azért olvasgatni szoktam csak nem mindig jut időm írni is...
Rita