NA SZIASZTOK LÁNYOK!
Egy kicsit el voltam veszve, de most már itt vagyok! És ahogy tőlem megszoktátok, iylenkor aztán mesélek, és mesélek....
Hol is kezdjem?
Keresztelő! (Gabival közös téma)
Május 3-án volt! Hát rettenetes gyorsan lett elintézve, és olyan gyorsan le is zajlott, csak az előkészületekkel volt, gond, mert annyit sütni, főzni! Inkább csináltuk volna egy kis étteremben!
Benedek amennyire jó szokott lenni idegen helyen, úgy nem volt az a parókián sem és a keresztelőkor a templomban sem! Iszonyatos rossz volt! Szaladozott, ütött, vágott mindenkit, (főleg engem, de én már hozzászoktam
).Szerencsére a pap azt mondta még az előző nap, hogy ne idegeskedjünk, egy ilyen nagy legénytől ne várjuk azt hogy ott fog ülni az ölünkben, had menjen nézelődjön. Hát Benedek aztán ment is!
De szerencsére túl vagyunk rajta, így utólag azt mondom, hgoy ha lesz kistesó, akkor vagy 2-3 hónaposan, vagy 4-5 évesen fogom kereszteltetni! A biztonság érdekében!
Na és a képek! Lesz egy pár!
Lányok! Most vettem észre hgoy a párom másik képnézegetőt rakott fel, így ezen nem tudom lekicsinyíteni a képekt, úgyhogy azokkal még adós maradok!
Akkor folytatom tovább!
Szuzyval közös téma!
május 9-én este 10 körül Benedek elkezdett hányni, kb. 5x fél 1-ig.
Aztán szépen lassan elaludt. Másnap semmi baja, így diétáztattam, és lassan szinte kortyonként adtam neki a folyadékot!
Vasárnap de. rettenetesen bágyadt volt, kedvetlen, és úgy döntöttem hogy du. majd beviszem az ügyeletre!
Persze Krisztián dolgozott, így hát a szomszédot kértem hogy bevinne-e? De alvás után mintha kicserélték volna, jókedvű volt,
játszott evett szépen, de módjával, igaz volt 2x hasmars,
de 3-4 órás közzel! Alvás ügyesen ment, bár fél 10-kor így is megint elkezdett hányni,
így kihivtuk az ügyeletet! Cirka 20 perc múlva itt volt a doktornő. Megvizsgálta, semmi különöset nem észlelt, bár mondta, hogy ha így folytatódik akkor másnap be kell vinni a kórházba,
aztán ot eldöntik hogy hogyan tovább. Egyelőre nem akart gondot a kórházba cipeléssel. El akarta kerülni a gyarmati fertőző beteg osztályt!
Ezzel teljesen egyet értettünk! Azért a hányás miatt kapott egy nagy adag B6 bitamint szuriban, mellé algopirint, mivel a vitamin rettenetesen fájdalmas. Írt fel hozzá kúpot is! Szuri után mintha kicserélték volna! De azért együtt aludtunk megint!
Hétfőn Benedeknek megint semmi baja leszámítva 1x-i hasmarsot! Kedd éjszaka volt neki éjjel 2-kor egy jó nagy adat a gatyába, és mikor kicseréltem azután jött megint egy adag hányás! Hát akkor én már teljesen ki voltam bukva, hogy miért????? Rögtön kúp, és máris jobban lett, de azért még kijött a benn maradta maradék is!
Szerdán átvittem a dokihoz, és szerencsére ahogy megvizsgálta a pocakját, és az elmondottak alapján már ő javulóban van, úgy hogy nem kellett bevinnem a kórházba! Ez volt a mumus a számomra! Még1x végig nézni ahogy leveszik tőle a vért, hát nem kívánom senkinek sem!
De azóta rendbejött, ő is és a család is, mivel rajtam kívül mindenki benne volt! Kezdte Benedek, - majd sógorom, - nővérem, - Krisztián, - unokaöcsém, - anyuci, és - végül unokahugom-bár ebben nem igazán vagyok biztos!
Azóta teltek múltak a napok, többé kevésbé itthon. Hát ezek meg a szokásos ütemben.
Május 25-e Áldozás! Gabival újabb közös téma
Tina egyszerűen gyönyörű volt! Voltak szép ruhák, de hát az igazat megvallva, ahogy Szuzy is írta a vakító fehér azért mégis csak szebb mint a sima fehér! Nem
Sajnos erről szintén nem tudok képeket felrakni, majd csak ha a párom hazajön, mert nem tudom hgoy kellene másik képnézegetőt felrakni! Majd ő mert ő a nagyokos nálunk!
Hát egyelőre ennyi, velünk ezek történtek! Ja és jövőhéten megyünk megint autó versenyre, majd még azoknak a képeivel is jövök szerintem!
Na pussza!