Orsi!
Köszi! Megnyugtattál
. Néha úgy mozgok, mint aki be akar ..... A kádból ki- és bemászás sem megy könnyen. Dehát Te tudod miről beszélek, nem kell ecsetelnem.
Coca!
Nekem is túl lassú az emésztésem, de puffadást még nem vettem észre. Szerencsére legalább az elkerült. Gratula a szerzeményekhez!
Boni! Fanni!
Jó lenne, ha már mi is ott tartanánk, hogy csinosíthatjuk a babaszobát. Csak fehérre van festve a fal, de szeretnék tapétát, meg persze kell még a parketta, és utána jöhet a bútor stb. Irígyellek Benneteket.
Katica!
Ezeket a hungarocel figurákat hol lehet beszerezni? Vagy kézzel készítették őket?
Viri!
Sajnálom a puffadást. Ha esetleg kapok teát itt Gyöngyösön, gondoljak rád is, és vegyek neked? Majd megbeszéljük, hogyan juttatom el neked. Nekem hétvégére igérték, hogy lesz.
Boni!
Te milyen méretű ruhákat vásárolsz? Én vettem 5 db 56-os méretűt (eddig összesen ennyit vettem), de azt mondták, inkább 62-eset vegyek.
Gratulálok a szerzeményedhez! Majd kérek fotót ha kész lesz a babaszoba!
Én is sokat álmodom hasonlókat, ill. még durvábbakat. Sokszor ébredek úgy, mint akit agyon vertek, és az egész napi hangulatomra rányomja a bélyeget az álom.
Várlak az UH után!
Véda!
Elvileg a 30. hétig, de már nagyon nehezemre esik bejárni. Minden nap utazok (igaz apa hoz autóval, mert egy irányba járunk) 110-120 km oda - vissza. Amikor reggel 6-kor csörög az óra, oda tudnám vágni a falhoz. Estére bedagam a bokám, érdekes, hogy csak akkor, amikor dolgozom, egyéb napokon nem. Gondolom amiatt, hogy egész nap lógatom (nem átvitt értelemben
). Azzal biztatom magam, hogy ezt a két - három hetet már kibírom valahogy. Jobban izgat, hogy még nem történt meg a helyettesem felvétele, és talán nem is fog megvalósulni, amíg itt vagyok. Én szerettem volna a feladataimat, és eleve a munkakörömet átadni valakinek tisztességgel. A lelkiismeretem ezt diktálja. De már eldöntöttem, ha nem jön addig az utódom, amíg itt vagyok, akkor sem fogok tovább bejárni. Úgyis sokszor mondták már, hogy olyan ember nincs, akit ne lehetne pótolni. Hát most ehhez tartom magam. Bár az utóbbi napokban már kaptam egy pár megjegyzést, hogy milyen rossz lesz nélkülem, és hogy hiányozni fogok... de mindig elhárítom azzal, hogy egy hét múlva már nem is fognak rám emlékezni, olyan szupi lesz az új kolléganő.
Kata!
A szomszéd gyerekre ébredni témáról én is órákat tudnék írni. De nem teszem.
Fanni!
A mensi szerű érzéseid mikor szoktak lenni? Most arra gondolok, hogy csak a mensis időszakban, vagy bármikor előfordulhat? Nekem bármikor előjön, de úgy vettem észre, hogy inkább akkor, amikor hűvösebb, esős idő közeleg.
Örülök, hogy végre tudtál aludni, és pihenten, jókedvűen ébredtél.
Hasleszorítót a múltkor láttam a Dunakeszi Kenguru boltban.
A képek nagyon jók lettek! A szobák is tetszenek, szép szineket választottatok.
Cumival kapcsolatban: egy távoli ismerősöm lánya a mai napig bimbóvédővel szoptat (2,5 hónapos a kisfia), mert a kórházban (Pesten, és nem tudom már melyikben szült) azt tanácsolták neki, hogy az első perctől használja, mert így szép marad a melle.
Szegény gyerek mennyit erőlködhetett az elején. Most viszont nem hajlandó sem simán szopizni a ciciből, sem üvegből inni, semmit. Elég érdekes.
Kisfóka!
Én is azon szorítok, hogy a gyerek ebből ne érezzen semmit, és rá nézve ne legyen semmiféle hatása.
Én a férjem szülinapjára vagyok kiírva. Tudom, hogy nagyon szép ajándék lenne, hogy ennyi várakozás után szülinapra kap egy babócát, de inkább annak szorítok, hogy a neki megfelelő időben bújjon ki egészségesen. Gondolom ezzel Te is így vagy!
Most megint nem jövök pár napig, mert holnap tanulok a szombati vizsgámra. Vasárnap pedig irány Pest 4D UH! Már nagyon várom!
Szép napot mindenkinek!