Új privát üzeneted érkezett!

Tücsökbogár,
sajnálom :cry:
az összeset felébresztették, nem maradt még eszkimó? még jó, hogy van időpontod augusztusra!

trincky, de jó, hogy megnőttek! hétfőre szurkolok :lol:
domo
 
 


Trinky,
remélem minden rendben a leszívással, majd gyere és mesélj, hogy milyen volt és hány petesejtet sikerült leszívni!!!!
Mennek a drukkok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++
katata
 
 


tücsi ez nem lehet igaz....hát nem gondoltam, hogy ez lesz..........
nagyon-nagyon sok erőt küldök feléd!

trin?

Kép
kicsiboris
 
 

 
 

kata, kicsit jobban vagy?

keti, szerintem attól is lehetett a barnázás, hogy közben még 'ment tovább a ciklusod, elvileg már el kellett mostanra múlnia...jelentkezz!

zelem, jucmuc? tamar is úgy el tűnt biztosan nehéz az ikrekkel..
babszi? odry? sapé? gyöngyike, jó hogy te benéztél.

reni, köszi, hogy kerestél, jól vagyunk, majd a héten újból megpróbálom az almát borkámnál...
etetőszéket nézel? én is szerettem volna egy jó pirosasat, de marha drága volt..

Kép
kicsiboris
 
 


Boris,
Sikerült lakást találnotok? Mi úgy néz ki, megyünk oda, amit egyszer feltettem. Fogzás elkezdődött már?

Mágnes, Tiza kismamák,
Hogy vagytok?

Kata,
Mikor jöttök Magyarországra? Még van fagyibabátok?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat. Megjöttem, de nagyon gyengének érzem magam. Eléggé fáj a hasam, meg az oldalam. Olyan mintha tele lennék levegővel. Emellett zúg a fülem, és úgy tudok járni mint egy robot. Lehet, hogy túl vagyok stimulálva? Hazafelé jövet elájultam, utána meg hánytam mint a kocsis. Alig bírtam a köves útról a járdára fellépni. A szomszédok meg látták, hogy emberem támogatásával ott szenvedek a ház előtt, biztosan mondták, hogy miért iszik ez annyit ha nem bírja? :D
De a legfontosabb: 8 petesejtünk van, és valami olyat csinálnak velük, hogy megrepesztik a kis burkukat és a legvagányabb fickóval eresztik össze.
Holnap kell telefonálnom, hogy mikor lesz a beülti és mennyi termékenyült meg.

Az altatás nem volt gáz, igaz, hogy amikor kijöttem jó hangosan közöltem mindenkivel, hogy kedves miniszterelnökünkkel álmodtam, és ez nem igazán tetszik. Emberem meg nem győzött csitítani. Persze kb.: fél óra múlva tértem magamhoz, úgyhogy erre nem is emlékszem.

Na megyek feküdni, meg inni, mert kipukkan a hasam.

Mindenkinek további szép napot.

Tücsi!
sajnálom, hogy nem sikerült. Nyáron egy kis pihi és utána augusztusban kismama leszel. Már be is írhatod a naptárba.
trinky
 
 


Trinky,
Nem hiszem, hogy 8 petesejtnél túlstimuról lenne szó, szerintem csak az alatás viselt meg ennyire. Én is hánytam tőle. Gratulálok a 8 petéhez, ebből még kistesó is lehet :lol: Most nem tudom eldönteni, hogy ICSI-t csinálnak neked, vagy AHA-t. Mondjuk egyik se olyan, mint amit te írtál :roll: Az Icsi-nél nem repesztenek semmit, hanem beinjekciózzák a fiúkat, AHA-nál pedig a megtermékenyített petesejt falát bontják meg. Lehet ez valami új dolog? :roll:
Vendég
 


Pandácska!

OLyan szomorú vagyok! :(
Tudod beleéltem magam a Chicco polly etetőszékbe ,és meg is vehetném,de képzeled az oldal írj az akciót,de nem lehet online megrendelni :(
m. reni
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást!

Reni, Tapolcára járunk.

Kata, ahhoz nekem általában nincs pofám, hogy bárkitől - akár a dokitól - szívességet kérjek. Én mindig kivárom a soromat. Annak örülök, hogy márciusban előjegyeztettem magam, mert most már csak októberi időpontokat tudnak adni. Hiába, ez egy kis intézmény két dokival és nagyon sok babára vágyóval. Ráadásul a "betegek" 80%-a mind a Török dokihoz jár, ahogy én is. Szóval megértem, hogy véges a kapacitásuk. Pénteken aztán sok próbálkozás után elértem a dokit, és azt mondta, hogy az augusztusi lombikhoz júniusban kell jelentkeznem, akkor megcsinálják az összes szükséges labor- és egyéb vizsgálatokat, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan tovább.

Ja, és ha még péntekre nem lett volna elég rossz kedvünk, este mondták anyósomék - akik egyébként nem tudtak arról, hogy ismét Tapolcára járunk - hogy meghalt a kutyájuk, Bob. Én is imádtam, de a férjem teljesen odavan. Végülis tíz éve családtag volt. :cry: :cry: :cry:

Trinky!
Mikor lesz a beülti?

tücsökbogár
 
 


trinky, gratula! Vicces egy csaj vagy hallod, biztosan rajtad mosolygott a kórház.
Remélem már jobban vagy, és hamarosan anyuka leszel!

tücsökbogár, akkor nem sokat pihenhettek a júniusi vizsgálatokig. A kutyust nagyon sajnálom.

katata, találtatok már kivitelezőt? Itthon nem kellenek vizsgálatok? Mesélj picit, hogy tervezed?
bbilona
 
 


Lányok,
6 "nyuszikánk" van, és nagyon jó minőségűek. Csütörtökön ültetik vissza őket, vagyis kettőt. Akkor már három naposak lesznek. Remélem minden oké lesz, mert úgy érzem ez most sikerülni fog.
A hasam még mindig fáj, de majd csak jobb lesz.
A túrót ti magában ettétek, vagy megcsináltátok mondjuk túrós tésztának?

Tücsi, június mindjárt itt van, utána meg csak úgy röpül az idő, főleg nyáron.

Gyönyörűséges szép napot nektek.
T.
trinky
 
 


Trinky!

Gratula a nyuszikákhoz! Jót mosolyogtam ezen a túró-dolgon. Nem az a lényeg, hogy túrót egyél, hanem hogy fehérjedúsan táplálkozzál. De azt egyél, amit kívánsz, ha túrós tésztát akkor azt, ha túrórudit, akkor azt, ha valami finom halacskát, akkor meg azt. Szóval ami neked jól esik, az a babáknak is jól fog esni. Na meg told rendesen az utrot!!!

tücsökbogár
 
 


Trinky,
Én magába ettem, cukorral meg tejföllel... nyammi, de a végére nagyon utáltam. Nekem ez segített a túlstimun, így muszáj volt, amúgy nem ettem volna annyit. Gratula a 6 babához :D

Tücsök,
Sajnálom a kutyust :D

Reni,
:( Igen, ahol most akciós, az nem szállít házhoz. Most mi lesz?
Vendég
 


Pandácska!

Nem tudom :cry: OLyan vagyok mint egy gyerek beleéltem magam.
m. reni
 
 


Pandus,
van még 2 fagyibabánk, de nemtom mi legyen velük. Én csak kinyírom őket. :?
Lelkileg most asszem szünetre van szükségem,mert nem bírom tovább. :roll:
Hazaköltözni júliusban tervezzük.

Trinky,
jaj de jó hírek!!! Nekem is minden nagyon ideálisnak tűnik, szóval vehetitek az iker babakocsit!!! :lol: :lol:

Ilonka,
Hát kivitelező úgy tűnik megvolna, de közben adódott egy ház, amit megvehetnénk és nagyon tetszik. Így most hévégén hazarepülünk, kicsit húzós lesz,szombaton menni,vasárnap jönni, de ugye képek alapján nem lehet házat venni. Ha tetszik és meg tudunk egyezni, akkor hamar döntünk, mert a kivitelezővel elkell kezdeni az Engelyézeési tervet,ha építkeznénk, mielőbb.
Szóval még mindig minden totál bizonytalan... De, remélem egy hét múlva már nem az lesz és meglesz a döntés végre.
Baba ügyben nem tudok egyelőre tovább menni, mert semmi reménytkeltőt nem látok. Ekkora ziccer sem jött be, akkor el nem tudom képzelni mi segítene. :roll: Most muszáj pihennem kicsit, hogy összeszedjem magam lelkileg, hogy tudjak tovább menni. Feladni nem akarom, de most képtelen vagyok bármit is tenni. Még orvost sem akarok látni egy darabig....meg az egész cécót. Brrrr.elegem van.... :?
katata
 
 


Reni,
nagyon megértem mit érzel,én is ilyen vagyok! Ha beleélem magam valamibe, akkor azt azonnal,de máris és nincs kibuvó!! :D
katata
 
 


Kata!
Teljesen megértelek. Akkor most tényleg foglalkozz valami egész mással. Pl. vegyél házat, vagy tervezzél... Gondolom a júliusi hazaköltözés sem lesz piskóta, még akkor sem könnyű, ha pár km-re költözik az ember, nem pedig ilyen messziről. Próbáld meg még kicsit kiélvezni a csodaszép természetet ott Svájcban és töltődj fel testileg, lelkileg. Aztán itthon majd fejest lehet ugrani a folytatásba!

Fagyibaba ügyben pedig ha nem szeretnél még egy próbálkozást, akkor - legalábbis nálunk - van olyan lehetőség is, hogy ha nem kívánnánk felhasználni a fagyibabákat, akkor oda lehet adományozni olyannak, akinek nincsen és nem is lehet saját petesejtecskéje. De! Ráérsz még dönteni, kicsit pihenj rá a dologra, hátha pár hét múlva másként gondolod majd.

Ilona!
Ti hogy haladtok az öribaba rangsorban? Én ma felhívtam a tegyeszt és január óta még csak 1-el kerültünk előrébb, ráadásul az is nyílt örökbefogadás volt, tehát az egész megyében egyetlen egy örökbeadás sem volt még az idén. Olyan nehézkesnek tűnik ez is, vagy lehet, hogy csak én vagyok nagyon türelmetlen :roll: , de hát mitől is lennék türelmes.....

tücsökbogár
 
 


Trinky :)
Hú, ezek jó hírek. Tetszett a felébredős sztorid. Hát, egy ilyen álomnak én sem örültem volna.

Tücsi :)
Sajnálom, hogy csak augusztusban mehettek legközelebb. Emlékszem anno minden hónap egy örökkévalóság volt.

Pandi :)
Köszi a kérdést. Egyelőre jól vagyok, semmi terhes tűnet. Ma délután megyek dokihoz, lesz uh is. Kiderül mi a helyzet. Tesztet azóta nem csináltam, nem is értem magam.

Reni :)
Hát ezt az etetőszékes dolgot én teljesen át tudom érezni. Ha kinézek valamit, akkor az azonnal kell, tűzön-vízen. És általában el is érem.

Kép
Kép
tiza
 
 


Pandácska!

Nem jártok arra,?Átutalnám a pénzt a székre!
m. reni
 
 


katata, szerencsés ez a házkeresés, házépítés, költözés dolog, rendesen leköt majd és segít kilendíteni onnan ahol vagy. El sem tudom képzelni, hogyan fog neki az ember ilyen messziről egy költözésbe, de gondolom ha egy kicsit részesei lehetünk, tőled megtudom.
Klassz csaj vagy, ha eddig nem őrültél bele, akkor nemsokára új lendületet kapsz.. :)

reni, hú ilyen nehéz bármilyen dologhoz hozzájutni?

tücsökbogár, én nem kérdezgetem hogy állunk. Kb. 1-2 hónapja voltunk a 344-ikek (Gólyahír), azóta már 400-ra bővült a lista, még egy ideig nem érint minket.
Te figyu, akinek augusztusban baba lesz a pocakjában, annak nem is kell kíváncsiskodnia a sor miatt :wink: Vagy nem? :D
bbilona
 
 


Kép

Na megjöttem a csavargásból, és mit olvasok..............., húúúúúúúúúúúúú ez igen, ennyire jó hírekkel vártatok engem! Egyik szemem sír a másik meg nevet! Bevallom irigykedem ám (most talán szabad), TIZA és Mágnes Nagyon örülök nektek! Jó egészséget, és problémamentes kismama hónapokat kívánok! Gratulálok!

Kata!
Kimondhatatlanul sajnálom, hogy nem sikerült! Adnék neked egy jó tanácsot, ha elfogadod! (valamikor én is ezt kaptam, és a pihi után sikerült Ágota) Jó nagy adag kikapcsolódásra lenne szükséged, illetve a párodnak is. Utazatok el valahová, ahol a gondokat bajokat nem vinnétek magatokkal. A tested-leked kicsit helyrejönne. Pihi-pihi, és pihi! Én tudom, hogy jó anyuka lesz belőled, csak várni kell rá!

Trinky!
Csütörtökön szorítok neked! Csak ügyesen!

Kép
sapé
 
 


Jaj, elfelejtettem ................., Képzeljétek! Egyik nagyon kedves barátnőmért izgulhatok, szülőszobán van!

Kép
sapé
 
 


Sapé :)
Köszönöm szépen. Ma voltam dokinál, minden rendben. Petezsák szikhólyaggal nagyon szépen látszott. És a dokim olyan ügyes volt, hogy a pulzáló szívkezdeményt is megtalálta. Nagyon kellett nézni, de én is láttam.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza!

Köszönöm a linket,de a párom nem hajlandó innen vásárolni.
Nagyon gratula a szívhanghoz :lol
Fisher price esőerdős székről halottál valamit?


Katata!
Üdv újra köztünk :lol: :lol: :lol: Itthon már tiszta lappal indulsz,és minden renben lessz!!!!!!!Gondos profi kezekben leszel :lol:
AKkor ebbe is hasonlítunk,hogy minent rögtön akarunk

Bbilonna!
Igen ilyen gagyi ez a debrecen?VAn szék de 40.000ft ért :evil:
Az sok A párom nem ad annyit érte. :shock:
m. reni
 
 


Reni :)
Én is néztem anno a Fisher Price etetőszéket, csak nem az esőerdőset, mert uolyan hintánk van. Nekem formára tetszett, de nem tűnik valami masszívnak. Viszont sosem láttam élőben és nem is hallottam róla se jót, se rosszat. Igazából most, hogy már használom, nem vagyok meggyőződve, hogy kellett ilyen drága etetőszék (Prima Pappa Diner). Marci egyáltalán nem szeret benne lenni, csak addig használjuk, amíg eszik. Az fontos, hogy dönthető legyen, de sztem nem kell, hogy 7 magasságban állítható legyen, bőven elég a 3. Persze Marci sehol sincs el a földön kívül, ezért ő nem mérvadó.

Kép
Kép
tiza
 
 


reni, mi már örököltünk etetőszéket, csak a sógornőmék eltörték rajta azt a műa. asztalkát, íg ynekünk van is meg nincs is. Remélem kapunk rá másikat!
Tiszta szerencse, hogy nem kell venni. Biztosan nagyon nehéz választani.
Egyébként nem csak Debrecen a gagyi.
A férjem biciklis cipőt vadászott már egy ideje és folyamatosan küldték Ausztriába, Németországba. Azért a kitartó keresés meghozta eredményét, és már abban teker.
Úgyhogy, sztem felejtsd el a drágát keress valam mást, vagy nézz szét a vaterán. Ott akár újat is találhatsz :wink:
bbilona
 
 


bbilona! :lol:

Igen nehéz választani :lol:
A cipő kérdés is ismerős,jó hogy a férjed megtalálta a megfelelőt.
Az én férjem is szokott mérgelődni,hogy ha bejön a legujabb szörnyű trend akkor mindenhol azt lehet kapni!
Jó ,hogy kaptatok etetőszéket,hátha van hozzá alkatrész!


Tiza! :lol:
Igen igazad van nem mindig a legdrágább a legjobb!Én most utánna olvastam a széknek és jokat írtak róla :lol:
Szerintem délután meg is rendelem :lol: Kép
Jellemzők:

25 kg-ig használható
Dupla tálcás
3 fokozatban dönthető
Magassága 7 fokozatban állítható
Összecsukható
Egyszerűen kezelhető gombok
Lemosható üléshuzat
Kis tigris játékkal
5 pontos biztonsági övvel
Öv 2 magasságban állítható
Fix lábtartóval
2 fékezhető hátsó kerékkel
Könnyen tisztítható
Gyönyörű színek

Közkedvelt baby gear termék
m. reni
 
 


Kicsiboris!

HOgy alakul a hozzá táplálás?
m. reni
 
 


Pandácska!

Merre vagy :shock: Mit szólsz a székhez?Szerinted?
m. reni
 
 


Reni,
Elmentem a bababoltba sapit venni, itt van hozzánk közel, és van még mindegyik színből. Szívesen megveszem neked, de hogy kapod meg? Mi is néztük a Fishert is, meg a Peg Perego volt még esélyes. Amiket írnak, az jó szerintem...

Tiza,
Gratulálok mégegyszer :D

Új sapink. Nagyon örülünk neki :lol:
Kép
Vendég
 


Pandácska!

Ha fel tudnád adni postán?Persze ha gond akkor ne fáradj nem egyszerű babával!

Gyönyörű Dorka!!!!!!!!!!!!!
ÉS ez a kalap!!!! :lol: :lol:
m. reni
 
 


Pandácska!

Ezért a mosolyért (na meg persze a kalapért) már érdemes volt ma felkelni.... :wink:

tücsökbogár
 
 


Reni :)
Sztem nyugodtan vedd meg ezt az etetőszéket. Mennyiért találtál? Én 22000 +postáért láttam legolcsóbban. (Posat kb 1400 ft, utánvét +200 ft.)
Nekem annak idején is tetszett, de mint már írtam ugyanilyen hintánk van, nem akartam két egyformát.

Pandi :)
Köszi. Hát a kalap az tünemény. Meg a lányod is.

Kép
Kép
tiza
 
 


Reni,
Ha ezt feladom postán, többet fogsz fizetni, mintha megvennéd 40-ért. Egyszer feladtam dvdt, és vélelenül rosszul csináltuk csomagként ment el, 2 ezer forint volt. Gondolom akkor mennyi lehet ez a szék... persze te tudod.

Tücsök,
Köszönöm :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Tiza!
Ez nagyon szuper! Vigyázz magatokra!

Panda!
Ez a kalap tényleg jól áll a lányodnak! Annyira édi benne, és a mosolya....................

Képzeljétek! Tegnap délután megszületett a barátnőm kislánya, Viktória, 3220gr, 49cm. Holnap megyek meglátogatni őket!

Na megyek mert pakolásban vagyok.................................

Kép
sapé
 
 


no sapé, csak nem költöztök? Gratula az újszülötthöz, legyen szép, hosszú, egészséges élete a drágának!

pandácska, a csaj továbbra is szenzácós :D Képzeld felfedeztem a blogodat :oops: Na de jobb későn mint soha, ugye? :roll: Szép házikótok lesz.

tiza, hogy milyen jó is lehet most neked! Szuper hírek!

reni, épp most akartam magamnak egy könyvet elpostáztatni, 850,-péz lenne.
bbilona
 
 


Sziasztok!
Tiza:
Gratulálok a szívhanghoz! Én holnap megyek uh-ra, már tiszta frászban vagyok, várom is meg félek is. :?

Reni:
Ez az etetőszék nagyon szuper! Annak idején mi is néztük a Fischer Prise-t,de végül másmilyet rendeltünk.
Ha jól emlékszem, ez a babolt szállít is.
www.bebibolt.hu
www.bambino.hu

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!
Akkor holnap tőled is várjuk az élménybeszámolót!!!

Sapé!
Gratula Viktóriának és sok boldogságot az egész családjának!

tücsökbogár
 
 


Pandácska, Reni :)
MPL-lel egyedileg kezelt csomagként 1690 ft-ért fel lehet adni. A posta honlapján meg tudod nézni. Időgarantált, lekövethető csomag. Sima csomagként 1320 ft, de azt nem vállalnám be.
De a DPD futárszolgálat is kb 1700 ft-ért vinné el (feltéve ha jól kalkuláltam és 10-15 kg között van a súly.

Sapé :)
Gratulálunk a barátnődnek!

Ilona :)
Tényleg szupi hír, mi is örülünk.

Mágnes :)
Hát azt hiszem én is frászban leszek 3 hét múlva. Most elég nyugis vagyok. Marcival jobban izgultam.

Kép
Kép
tiza
 
 


Reni,
Megírom a bakszámlaszámom, és akkor, ha csütörtökig elküldöd a pénzt, pénteken délelött feltudjuk adni a széket. Melyik színű kell?

Ilona,
:lol: Hát remélem, hogy tényleg a mienk lesz :roll: Várom a tervrajzokat még mindig...
Vendég
 


Pandácska!

JAJ de jó!Akkor ugye 30.000ft az akciós ára?
Akkor még ma utalom neked a 32.00ft ot!
Szerintem holnapra ott van! :lol:

A ruby színű kellen/Bordó narancs!

Imádlak érte!!!!!!!!!!!
m. reni
 
 


Ren,
Igen 29.990. Itt fogom megvenni: http://home.unas.hu/home_page_normal.ph ... age=254296 Írok privit, te meg írjál pontos címet, meg nevet :D
Vendég
 


Pandus!

Én is küldem privit! :lol:
Puszi!
m. reni
 
 


Sziasztok!

Tizus! Gratulálok a kis pulzikádhoz!
Mágnes, remélem, holnap te is hasonló hírt hozol!!!!!

Csajok, ez az etetőszékes segítés nem semmi! Lényeg, hogy tuttin megoldottátok. Nagyon bírom az ilyen sztorikat!

Pandus, ez a kiscsaj csodaszép!

Bbilonám, csak a lombikügyben punnyadok ám. Kicsit félek, és nehezen szánom rá magam.

Képzeljétek, van két történetem is.
Első... A hétvégét a nyaralóban töltöttük, a változatosság kedvéért. Szokásos, aranyhal. kívánságok, stb. Megjegyzem, az egyik hallal a tó fenekére kívántam az összes hasfájást, csípőbibit, nem alvást a barátnéim babáitól. Szóval vasárnap eljöttek komámék utánunk. Édesdrága kerilányommal voltunk egész nap. Csak kerianyu és keriapu számított. A mi kezünket fogta, velem lasztizott, én álltam vele térdig a tóban. Ja, ő az ölemben volt, úgy töltöttük meg a kis locsolót vízzel és öntöttük vissza a tóba. Keriapu nyakában a legjobb ülni és anyáéknak lehet induláskor pát inteni... ( amikor elindultak haza, kiszakadt a szívem, sírtam...) De akkor, is valami fantasztikus nap volt!

Másik: ma megtörtént nálunk a környezettanulmány. A csajszinak nagyon tetszett a ház. Legalábbis úgy láttam rajta. Jövő hónapban lesz náluk a tanfolyam.

Puszikálok mindenkit!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Tiza! :lol:

Köszönjük a postás infót :lol:


Mágnes! :lol:
Én emlékszem a ti etetőszéketek is profi :lol:

bbilona! :lol:

Nagyon drága a posta :o


Pandácska! :lol:
NAgyon szép házatok lessz :lol:


Zel! :lol:
De jó,hogy voltak környezet tanulmányon :lol:
Pörögnek az események :lol:
m. reni
 
 


reni, látod mire nem jó a babanet :wink: Lesz szépséges etetőszéke Antóniának, meg anyucinak!

zel, akkor már a tanfolyam után csak a pszichológus marad és kész is vagytok? Ami nekünk 11 hónapba került at ti lezavarjátok 3-4 hónap alatt ha jól számolok.
Boltocska hogy megy? Nem túl stresszes?
A lombikos befékezést teljesen megértem. Erősödjön csak a leleketek, mert abba egyébként is bele kell rokkanni.

Hogy ezek az aranyhalak mire nem képesek? Már az nagyon jó, ha a hasfájást, csipőproblémát, és alvásproblémákat megoldja. Látod milyen jó megoldás, és erre eddig nem is gondoltunk :wink:

Én is imádom a szomszédék pulyáit, néha kicsit terhes amikor főznöm kell, vagy amikor fáradtan hazaérünk és olyan jó lenne csinálni a semmit, de olyan tündérek, hogy hamar elfelejtem minden bajom (kivéve azt. :roll: ).

pandácska, hát ez a ház dolog is ilyen nehézkes? Mégsem akarják eladni?

katata, most hétvégén lesz a házvizit?
Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Voltam ma uh-n, 3mm-s ülőmagasság, és ver a szíve :)
Korrigáltuk a szülési időt, nagy számolgatások után, becéloztuk a január 5-öt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bbilona! :D

Igen főként egyenlőre anyuka fog gyönyörködni az etetőszékben :lol: A lakásfelújítás készen van?

Mágnes! :D
Gratula a dobogó szivecskéhez :lol:
Jó kis időpont az a január 5. :lol:
m. reni
 
 


Antóniám ki van nyúlva most voltam védőoltáson,egy szava sem volt :lol: Kapott Róta ellenit is :lol:
olyan ügyes kislány :lol:
m. reni
 
 


Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?