vera: ez a bolcso gyonyoru es igen praktikus! HA nem kapnank kolcsonbe a kisagyat igen elgondolkodnek rajta...
NA majd a kovetkezonel, ha mar nagyob blakasban leszunk:)
andaka: ez a konyv nekem teljesen uj
, oszinten nem hallottam rola.De ha egyszer fel evet hallgatjatok csak es nem igen fontos, inkabb atfogo kepet kellene hogy kapjatok, ahhoz meg azert szocpszichobol vannak jo konyvek. Amugy a szocpszicho jobb mint a szoc, mert nem olyan seggelos tema, inkabb lelkizos, raerzos.
Szocbol vannak teteleim egy csomo. De hat gondolom Neked olyan melysegig nem kell. Ocsem is intezmenyi kommunikatornak tanul. A szoc neki is most volt, de nem kell vizsgaznia, mert tartott eloadast.
A szocpszichot megkerdem tole.
Errol az emlitett konyvrol nem talaltal neten jegyzetet. De ha nagyon nincs idod, csnald azt megnezedmik a fo temakorok, es azokrol keresel a neten par fontos infot.
Es nem tudommennyire vagy rizsazos tipus- no meg milyen a tanar- de legyen par teny amit tudsz, amugy meg irj irj....nekem ez pszichologiai jellegu vzsgaknal mindig bevallt:)
De ha megnevezel par konkretumot, szivesen besegitek!
Elmenni nem tudok helyetted, mert szombaton eskuvore megyunk:)
De tenyleg raerek ma is holnap is, segitek amiben tudok! Azert csak nem felejtettem el meg mindent:)
MIndenkinek szep napot! En ma valoszinu csak babacska ruhakat fogok vasalni:)
Vedono szerintetek komplett: kerdezi mi lesz a gyerek neve, mondom neki, ha nem tevedett minden orvos, es tenyleg lany, akkor Anna, ehhez kepest o vegig fiuzta. Ugyes fiu, leg jo fiu....He???????Mibol jott ez neki, hogy fiu? Ja es ranezett a hasamra es szerinte nem farfekves.....Micsoda korok, az uh mast lat, mint a szabad szem:)
Na mindegy tobbet mar nem megyek hozza a 2 honapban, csak o jon lakast nezni.... Mindegy addigra rend lesz!:)
No akkor majd jarok erre ma! Felteve ha mas is lesz rajtam kivul!
De ha ennyien benne vagyunk a taliba, csinaljuk meg! NAA!!!!!!!!!!
Lehet csak nekem van ennyire tarsasag hianyom, de en nem ismerek senkit itt Budapesten, es olyan jo lenne, lenne par anyuka hasonlo koru babacskaval, es tudnank majd egyutt setazni, meg jatszozni, vag yuszizni es masszazsra jarni.....
De nyugodtan lojjetek le ha ez tolakodas:(