Hello Csajszikok!!!
Nikó, mi van veled? Beszéltél a dokival?
Fanni, én is megnéztem a pocid, irigylésre méltó!
Nagyon csini vagy, annak ellenére, hogy kettő tökit hordozgatsz...
Farkasok! Pötyi előtt még mindkét vezetékem átjárható volt. Most a szülés után 9 hónappal a Kaáliban az jött ki, hogy a bal nem üzemel... aztán most megműtöttek az endom miatt és akkor már automatikusan altatás alatt megtisztítják a vezetékeket is. A műtét után átjárható lett mindkettő. Szóval nem tudom újra csináltasd-e. Mikor is volt az első?
Kati! És dolgozol közben vagy otthon fekszel? Antibikát kaptál?
Szöcske, ez tényleg aranyos volt... Fanninak igaza van, sosem leszel teljesen nyugodt onnantól kezdve, hogy pozitívat tesztelsz, amíg csak SZÜLŐ vagy. Valamin mindig lehet agyalni... De jól tetted, hogy előrébb hoztad a dátumot, akkor már azért biztosabbat fogsz tudni.
Ami engem illet, én is sajnos túl sokat parázok (hülye inzulin, lehet jobb lett volna, ha ki sem derül, mert most tiszta ideg vagyok attól, hogy vetélést okozhat). Már azon is gondolkodtam, hogy elmegyek újabb vérvételre, hátha már a 2 hónap diéta+sport segített.
De Snufi tanácsára inkább folytatom szigorúan a 12. hétig. De ha meg mondjuk csak magasabb lett, akkor meg azon fogok agyalni, mást viszont úgysem tehetek ebben az esetben sem, mint a diéta. Metet tutti nem ír fel a doktornő a Mensben júni 3-i konzin, igaz?
Még vonalzót sem merem lecserélni...
Nani!!! Drukk a holnapi UH-hoz! Te hol is tartasz?
Évi, itt is
HAJRÁ JÚNIUS!!!!