Rendszer-leállás van nálunk, "tökjó", most szállt el egy 1 oldalas angol levelem, "hurrá". Szerencsére, valami okból kifolyólag a net megy
Darla
Remek! 5:45 - 5:50 között találkozó a Podmaniczky úti MÁV Kórház bejárat, az épületen belül a hideg miatt. (06/30 960 4775 ha bármi van
Andival már leegyeztettük. Én szürke gatya, beige kapucnis kabátban leszek.
Már hogy lenne kevesebb vitaminforrás! Ott a finom narancs, mandarin, a grape-fruit, a kiwi, alma mindig van, még körtét is lehet kapni.
Tessék azokat enni!
Mariann
Na, én is úgy gondolom, a kence hozzám tartozik. Azt hiszem, hogy a jó minőségű kozmetikumok nem árthatnak. Amikor festetlenül jöttem be a m.helyre megkérdezték szabin vagyok-e.
Kávét nem iszom, nem bírom meginni a baba óta. Viszont a reggelhez hozzátartozik egy nagy vödör tejeskávé barnacukorral (2,5 dl tej, csipetnyi kávé csak a szine miatt
)
Nita
Dejó, istenke hozott közöttünk, örülök, hogy idetaláltál!
Gratulálok a 21. hetes kisfiadhoz, igy már ketten vagyunk "fiúsak" a sok-sok szép kislány között
Szerintem tökmindegy mennyit hízol (bizonyos kereteken belül), ha a lábad, a gerinced birja és az egészségi állapotod, leleteid nem romlanak. Az 59 kg egyáltalán nem sok, bár nem tudom milyen magasság társul hozzá.
Állítólag normális, ha nem sokszor és túlzottan keményedik (javítsatok ki, ha nem igy van). Nekem pl. nem szokott. De olyankor egyszerűen vizszintbe kell helyezkedni, akkor ellazul a méh.
Addig dolgozz ameddig jólesik
Nem leszel depis, mert ott az internet, a TV a rádió, a napilapok, a telefon és a jóbarátok, akik úgyis rácsörögnek a "szegény otthonülő" kismamira
Aztán a baba közeledtével rengeteg mindent kell vásárolni, berendezni a szobáját, stb.
Asszem beindult a rendszer...
Sziasztok,
Szilvus
21+5