Köszönöm a jó híreket!
Sajnos a dokim már nem tud a Margitban (sem máshol) szülést vezetni, egyáltalán nincs kórházi háttere. Ismerem a kórházat, sztem nagyon nem tudok mellényúlni még ügyeletes doki esetén sem, de az azért jó lenne, ha tényleg lenne valaki, aki gyakrabban figyel rám.
Az előző szülésznőnk (bár nem választott volt, nagyon elégedettek voltunk vele) a Jánosban van, így ő nem jöhet szóba
Nekem a három napi elbocsátással semmi gondom nincs
Sőt. Ha engedtek volna, már az első este hazamentem volna, bevállalva a varratszedésre visszamenés nyilván nem kellemes megrázkódtatását.
A gyerekorvosi ellátással kapcsolatban is felemásak az érzéseim. Másfél éve, amikor a lányomat szültem, sok probléma akadt a néha igenis túl "aggodalmas" szemlélettel. Több esetben is előfordult, hogy olyasmi miatt tartották vissza a hazameneteltől a családot, ami nem volt eléggé alátámasztva. Akkoriban ott lógott a levegőben már az osztály bezárásának sorsa, és kellett a maximális kihasználtság... Érdekes módon, abban a pillanatban, hogy fullra megtelt a szülőszoba és a kórtermek, hirtelen hazaengedték azokat, akiknek több, bentmaradást igénylő vizsgálatot helyeztek előzőleg kilátásba... Az én lányomtól úgy vettek vért rendkívüli laborvizsgálatra, hogy sem előzőleg, sem utána nem tájékoztattak sem a vizsgálat tényéről, sem az eredményéről, sem az indokáról. Teljesen véletlenül, a szülészorvosomtól (!) tudtam meg, hogy egyáltalán ilyen történt. Négy napon keresztül nem tudtam a gyermekorvos főorvosnőt az osztályon elérni... Szóval nekem nem hiányzik majd ez, azt hiszem
A hasi UH valóban hasznos volt, ezt sajnálom is, de biztosan meg fogjuk tudni oldani.
Bocsánat a hossszú lére eresztésért:)