Sziasztok!
Flocika,én döbbenten olvastam a soraidat,de komolyan napokig a hatása alatt voltam,még a férjemnek is megmutattam.Mindig hall az ember innen-onnan,a tv-ből,ismerősöktől ilyen híreket,de mikor olyan valakiről van szó,akit személyesen ismer,az sokkal mélyebb érzés.Brigi gyönyörű helyes egészséges nagycsaj,reméljük a vizsgálatok mindent tisztáznak és nem találnak semmit.Egy rohadt vírus kering,az ismerőseimet is kiüti,legyenek felnőttek vagy gyerekek,és mindnél különbözően.Az orvos meg mit mond?Menj haza,kúráld magad,nincs gyógyszer...
Nálunk Dodó kicsit kezd taknyozni,én december óta köhögök,de mitől....szűr a torkom,de nem belül,mintha torokgyuszim lenne,hanem mintha egy szálka ment volna a csontjaim közé,olyan fura érzés
.Közben pedig sikeres a fogyókúrám,valahogy most jól elkpatam,mert nagyon bírom,6 kiló lement a pár hét alatt,és épp csak visszafogtam a zabát,nincs annyi nasi,meg szétválasztom a kajákat.Nem mondom,hogy nem hiányzik a kedvenc hús-krumpli összeállításom,de érdekes,tizedannyi kenyeret és húst eszem,és a családnak sem hiányzik úgy a hús,mint amennyit előtte ettünk.A férjem, a pocakos zabagép is fogyott,pedig Ő nem fogyózik velem,csak néha a sajtos husit salátával tolom elé,és nem csinálok neki sem más köretet,így kénytelen
.
Képzeljétek,kiraboltak minket!Sima panel első emeletén lakunk,aki volt nálunk az tudja.Vasárnap dél,ebédidő.Domi a szobájában játszik,épp indultunk Ikeába,a férjem szétszerelte az emeletes ágyat,és hordta le a kocsiba.Lent a másik szomszéd családdal beszélgetek közben,Dorina mellettem szaladgál.A férjem pedig a másik apukával szépen félpercenként fordulnak a cuccokkal.Bezárjuk az ajtót,Domi is jön,és pár órára elmegyünk az Ikeába.Majd mikor hazajövünk,ez ugyanígy,csak fölfele a szekrénnyel.Már épp indulnánk késő délután egy baráti vendégségbe,mikor nyúlok a táskámért az előszobában...Nincs sehol.Na,én egyből tudtam mizu,csak nem akartam felfogni.Mondom képtelenség,hogy míg a fiam a lakásban volt,mi 2 méterre az utcán,a férjem félpercenként fordult,valaki itt mászkált az előszobánkban....Undor és düh fogott el,hogy valaki itt nézegette a cuccainkat,a személyes közelünkbe férkőzhetett így valaki...Pisti keresni kezdte a táskámat,de leállítottam,higgye el,nem teszem máshova,és emlékszem is,hogy délelőtt a főzés közben ki is vettem belőle dolgokat,és visszatettem a helyére.Persze azért végigszaladtuk a lakást,mindent kiborogattunk,Dodót faggattam,hátha játszott vele,de tudtam,hogy nem.Benne irataim,de pénz nem volt.Sem a bankkártyámon
.Kedvenc táskám volt,épp a Dominak akart adni napszemcsivel együtt.Mindegy,most készíttetem az újakat,idő,pénz,és méreg!!!
.