Szia Kokusz!
Úgy látszik ketten vagyunk.
Kihez mész a Kaáliba? Próbálj mindent megcsinálni (leletet beszerezni) ha hamar kezdeni akarsz, mert ha nulláról indulsz akkor sok időbe telhet.
Szerintem jól döntöttél, hogy belevágsz. Épp elég sokat vártatok már ti is, azt gondolom ennek már nagyon itt az ideje. Azt is megértem, hogy nehezen éled bele magad. De meglátod úgy elkap majd a lendület és olyan izgalmas lesz, hogy na. Nekem a csöpp boldogságaim mindig akkor voltak, mikor megtudtam mennyi petikét szívtak le, és a fő mikor megtudtam- másnap- mennyi termékenyült meg. Leírhatatlan megkönnyebbülés mindig és nagyon izgi. Gondolom erről Angyal is tudna mesélni.
Velem
A csöpp boldogságaimon túl történt velem egy kicsit nagyobb is az elmúlt egy évben.
Nos, velem is megtörtént a csoda 3. sikertelen lombikot követő esélytelennek tűnő fagyis ciklusban megmarad egy embrike....aztán minden előzetes bejelentés nélkül megállt a szíve és 9. héten műtét.
Azt hittem régen ebbe belehalok ha ilyen történik, de nem. (azért voltak nehéz időszakok) Jól vagyok és várom sok szeretettel a következőt(ket), aki reményeim szerint marad.
A genetikai dolgommal nem foglalkozom, már nem fogom fel targédiaként.
Tesókámnak is kiderült ez a baja és úgy tűnik mi vagyunk a legjobban bizonyított édestesssérek. És most babát vár, nemsokára szül.
Így tehát nem aggódom ezen többet.
Majd folyt. köv. nem akarok egyszerre ennyit csacsogni.
pussz