Panda,
A kitolásra gondoltam ám én is csak nem azt írtam.....
Fanni,
Szörnyű lehet ez a nem alvás....Minden zajra felébredni...Hááát!Kitartás! Én még jókat alszom esténként, igazán nem pannaszkodhatok.
Képzeld, még mindkét kiscsajszi fejvégű fekvésű. Ha véletlenül a B baba megfordulna, akkor sincs baj, a szülésznő ezzel nyugtatott, hiszen ha kibújik az A babóka, akkor a B befordul a szülőcsatiornába. Ha nem, akkor kiveszik popsival előre is. Na ekkor kezdett igazán izzadni a tenyerem
Az orrszívóban valóban benne van minden, amivel a porszívóhoz csatlakoztathatod. Készülök én is kpróbálni
De jó, hogy felvetődött ez a cumidolog! Beszerzek én is kettőt, a biztonság kedvéért!
Boni,
Nemfélek, nemfélek, nemfélek.....
Szép a komód!
Véda,
Júniusban megyünk újra meglátogatni a kórházat, szülésznőt, páromnak műtős rucit venni stb. Akkor látogatjuk meg e szent helyeket
Már nagyon várom ám!
De jó, hogy csoki vagy! Én is alapból napimádó vagyok, de a foltjaim miatt, inkább a házban töltöm a nap nagy részét!
Zöldi,
Tegnap vásárolgattam , persze nem kaptam semmit! Akkora melltartó nincs a földön, amekkora nekem kellene, persze nyári felsőkből is "szűk" a választék
Donika,
Jó, hogy jelentkeztél! Mennyire irígykedem, hogy már jógára jártok! Vajon az ikreseknek ez mikor jut ki? Egy kis babúszás vagy jóga?
Tegnap írtam, milyen jó itthon a semmit tennem... Tegnap egész nap rohangáltam és csak este 6-kor értem haza. A lábam olyan vörös volt, mint a főtt rák, és iszonyúan bedagadt bokától lefelé. Húú, nagyon megijedtem! Persze itthon már sokat javult, de még most reggel sem az igazi. Az almanap tényleg használ, de úgy vettem észre csak pár napig. Szerintetek lehet +csalánteát vagy zsurlót inni vizesedésre? ( nem kapok a Rossmanban teát, amit ajánlottál, Fanni)
Viri