Bodzi!
Oltás: az ingyenessége miatt adatjátok a pneumo-t szeptemberben, vagy akkor kell?Neked mit mondott róla a dokid?Én úgy tudom, két alkalmas.Egy barátnőm ugyanúgy december végén szült (csak 2006-ban) , de az ő babájának júniusban, és augusztusban adták be.
Köszi, az uszis beszámolót várom.
Komm.adó: hát pont ettől félek....
Moti!
NE AGGÓDJ!Ez a kezdeti káosz.Én nagyon ki voltam borulva az első hetekben: biztosan mindent rosszul csinálok, teljesen összekavarom a gyereket, miattam nem alakul ki a rendszer, most már elcsesztem, végleg "elkapattam" stb.És igen, én voltam A CICI.
Semmi több.De aztán két hónaposan jött az első mosoly (akkor már anyának éreztem magam
), most meg folyamatosan néz a kisfiam, engem keres állandóan, és szinte szerelmesen bámul rám mindig.
Szoptatás: még mindig 3 óránként eszik, de már sokkal nehezebb a szoptatás, mert minden elvonja a figyelmét.
Este is eszik még 2-3 óra tájt.Én most érzem teljesen kimerültnek magam.
De ugyanakkor annyi szeretetet kapok vissza....
A napirendünk kb.egy hónapja alakult ki, de könnyen felborul.Úgy néz ki: 3 óránként szopizik, így 3 órás szakaszokból áll a anap.Az első fél óra kaja, aztán másfél óra játék (délelőtt önállóan, délután kizárólag velem
), aztán egy óra alvás.És kezdődik újra...12,-13 óra körül megyünk sétálni 2-3 órát (ez nekem is nagyon jót tesz), és 8 körül fürdünk.A füri utáni etetés után beájul, és mint már írtam, éjjel 2-3 körül eszik újra.
Bocsi, ha nagyon részletes voltam, de annak idején tök jól esett volna, ha valaki megnyugtat (konkrétumokkal), hogy később könnyebb lesz...És most az elkeserítő rész: még most is úszik a háztartás, főzni csak néha tudok, ha belekezdek valamibe, általában nem tudom befejezni.De azért kiegyensúlyozottabb vagyok.
Nálunk az altatás: cumi, fej és orr simogatás, és Bóbita minimum tízszer (mind a négy versszak!
)Az estek 90%-ban hat.Ha nem, akkor kicsit magára hagyom...de ilyenkor túrja fel az ágyat.