Új privát üzeneted érkezett!

Czinkeb: igen van már, ezt a védőnő adja. Dokim már szinte parancsba adta, hogy menjek el a védőnőhöz :) Kérdezett egy csomó mindent, vérnyomást és súlyt mért. Pff már most híztam :oops: mondjuk nem csoda amikor abból áll a napom, hogy eszek és alszom :roll:

tyche

Tyche: az a lényeg, h a baba szépen nő! én is álomkóros vagyok!
hajnali 3 kor rendszerint felkelek pisilni, du 3 kor meg beájulok az álmosságtól, kénytelen vagyok kávét inni a mhelyen (otthon persze alszom! :lol: ). munkatársaim már röhögnek rajtam, h ja 3 óra és hozzák a forró tejet a kávéhoz! :lol:
és az utró is kiüt ám! pláne ha a max 600 mg-t kapod!
ne legyen lelkifurid!! szép kismamaságot neked!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monyo: érdekes, hogy neked szteroidot adtak szorosodésre. neem is azt adtak 10 éve..... én teljesen tönkrementem, 1 évig szedtem, sokkal szőrősebb lettem, folyton beteg, fogaim kilyukadtak, látásom romlott. :twisted:

valaki irta, hoyg a met mellett teát iszik. milyen teát isztok?????

én asszem a hétvégén kezdem a metet. nem tudom még mindig egy picit hasmenésem van, de ez nem lehet a múltkori mettől az tuti. menszim még nem volt a műtétem óta (április 7), pedig utána 2 hétig meteztem, jó nagy adagban, és szurizott is a petefészkem.

Czinke, minden kész van már?????

Hajni, mennyit kel fogynod? azért klassz, hoyg vannak ilyen programjaitok! addig legyen, amíg nincs baba, utána már legjobb esetben is feleződik....

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény: egész jól állunk az esküvőszervezéssel, még a hétvégén kell 1-2 dolgot intézni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Halihó!

Csak gyors bekukk, mert rohanok. hogy milyen álomhatárt kért tőlem T doki????? cirka 20kg decemberre, amit ha elosztunk nem sok havonta de így kimondani.......... :shock: :? :oops:

hajni...
Budaörs

Ja amúgy ez az izé ami 5 napig tartott, elmúlt. Tényleg lehet mensiszerűség volt.

hajni...
Budaörs

Hajni: nézd akkor 10-15 nap körül, h mi a helyzet pé van e! remélem lesz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Tudjátok, hogy meddig él egy petesejt?
Mikortól lehet számítani a kilökődést?

Ha pénteken látotott a doki UH egy petesejtet, akkor az már elindult?
Szóval, azt szeretném megtudni, hogy meddig lehet próbálkozni? :lol:

KépKép
charlott

Charlott!

Úgy tudom kb. 12 órát él a petesejt és 20mm felett számít érettnek a tüszô.
Mekkora volt pénteken a tüszô?
Egyébként jobb elötte, mert a katonáknak is kell pár óra mire megteszik az utat.
lona1

Kép

Amíg a táblázat kezelője nem jön...Módosításokat pü-ben!Köszönöm.
tabla

bocs....

Kép

Amíg a táblázat kezelője nem jön...Módosításokat pü-ben!Köszönöm.
tabla

Lona, kösz a választ!
Pénteken 32 mm volt a petesejt, de mára lettem fehérfolyásos, addig átlátszó voltam. Akkor most hol járhat vagy már tárgytalan, ezt jelenti a sűrűsődés? :lol:

KépKép
charlott

Charlott!

Akkor az már szép nagy tüszô volt!
Ha minden jól ment már megrepedt, de biztosat ezen a téren nem tudunk, csak ha uh-on megnéznénk mi újság ott bennt.
Gondolom éltetek a lehetôséggel és szorgalmasak voltatok, így már a váladék sem támpont... Drukkolok!

Lona
lona1

sziasztok!
ezt még olvasni is szörnyű, hogy 12 órát él egy petesejt. csoda, hogy nem halt ki eddig az emberiség. :roll:
meg az is, hogy lettem én már kétszer terhes. (Mind a két hónapban kb 1-2x voltunk együtt.)

Kép

Kép
csillagfény

csillag: az lehet, hogy a petesejt csak 12 óráig él de a spermiumok igazi túlélőművészek:)))) (Lilla kb. 3 nap alatt készült el, kistesó is minimum 24 óra gyanús:)
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem, ezer éve nem jártam erre. Tudjátok, fürdőszoba... A nehezén túl vagyunk, vagyis a piszkolós dolgokon(pucolás,beton stb)Csatatér volt az egész ház. Az udvaron üzemeltük be a mosógépet! :lol: :lol: :lol:
Szombaton jön a csempe.Úgy várom!
Duphastont szedem, még azt hiszem 3 napnyi van, folytatom a premens-et is. Ennyit most, mert még vizsgadolgozatot kéne írnom, lassan vége ennek a gusztustalan továbbképzésnek is.Meg a tanévnek is, gyönyörű fürdőszobánk is lesz, anyósom állítja, hogy hamarosan rózsaszínbe borul nálunk minden(kéknek azért jobban örülnék, de egye fene, megegyezünk! :wink: ) :D Szóval most jól érzem magam a bőrömben!(Pedig mikor szombaton hazajöttem a továbbképzésről, kis híján sírva fakadtam, mikor mrgláttam a lakást, de mostmár tisztaság van és boldogságos vagyok! :D )
Puszi mindenkinek, gondolom pihiztetek, nem volt nagy a forgalom, így legalább vissza tudtam olvasni! :D
Tyche!Örülök, hogy elmúlt a barna!
Esküvő előtt állóknak drukk! :)
Hajni!Ha ez tényleg mensi volt, akkor tökjó!Milyen időben, nem?

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Lona, lehet már gratulálni??? Drukkolok!!!

Czinki, ha nem gond akkor itt írom meg a fejleményeket: ma reggel megjött (pontosabban már 5 napja barnáztam, és tegnap este már volt piros is) Tényleg nem értem az egészet, most is (mint minden ciklusban) pont időben voltunk együtt mégsem jön össze...

Minden szépet és jót nektek! Puszi!
Vendég

Tücsikém: nem mondom, h sajnálom (pedig rettentően!), mert tudom, h nem akarnád hallani. gondoltam is rád tegnap reggel!!
szerintem még mindig az a baj, h petécskéid olyan kis kemény falúak a kiskatonáknak. a lombiknál majd kiderül.
kitartás, itt van hamarosan. sok erőt és poz engergiát küldök!!!
jó az új vonalzód!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi!

Én ma 3.cn-on. Ehhez nem kell gratulálni, sajna.
Mi is jó idôben voltunk jó helyen és mégse sikerült, van ilyen.
Volt pár pozitív tesztem, azt mondták a Kaáliban, elindult valami, de meggondolta magát. Indul a következô inszem. Rejo úgyis megmondta, hogy ez lesz a befutó :D

Lona
lona1

Czinki, köszi!

Lona, ezek szerint nálad legalább beindult valami! Igen, tudom, hogy előfordul..12 év alatt azért már véletlenül is össze jöhetett volna, nem hogy így hogy mindig jókor vagyunk együtt... :cry: :cry:
Vendég

Tücsi: neked volt már olyan vizsgálatod, amikor azt nézik , h megölöd e a kiskatonákat? most nem tudom mi a pontos neve.
állítólag olyannál is kialakulhat ez, akinek már van babája, és előtte nem volt ilyen.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, nem volt mert amikor kértem hogy csinálják meg azt mondták fölösleges mert úgyis inszemezünk vagy lombikozunk, meg egyes dokik szerint nincs jelentősége! :? Mind1, most nagyon magam alatt vagyok, egyszerűen nem értem, hogy lehetek ennyire antinő! Bocsánat a nyafizásért, de most olyan sötéten látok mindent: úgy érzem hogy rajtam már semmi sem segít...ráadásul pénteken mikor már tudtam, hogy megint nem jött össze, a szomszéd srác megkérdezte, hogy csak nem vagyok babás? (egy mell alatt bővülő Zarás blúz volt rajtam), tudom hogy nem akart rosszat de olyan sz@r volt mosolyogva azt mondani, hogy sajnos nem...
Az előbb hívtam a Kaálit jún. 2-án megyek a 21-ik napi UH-ra aztán remélem indul az 5-ik lombik!
Vendég

Tücsi!

A lényeg, hogy már célegyenesben vagy!!
Én is el vagyok kenôdve, de nem csak emiatt... Tegnap volt a szülinapom és az anyósomon kívül minndenki elfelejtette. Vagyis a férjem nem, de ô meg nem készült rá. A testvérem pedig akinek a menyasszonyi ruháját már megvarrtam plusz a menecskét tegnap fejeztem be, egy sms-re se méltatott. Mit mondjak a szívemre vettem. Tegnap a menyecske ruhát jól el is rontottam (hiába a tudatalatti dolgozik) persze csak magammal szúrtam ki, mert most bonthatom vissza.
Én egy promodos felsôvel jártam ugyan így :?

Lona
lona1

Lona, hát a tesód szégyelheti magát! :evil: Akkor most: Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked! ;-)
Vendég

úgy látszike ez most egy ilyen depis és csalódok mindenkiben és az egész világban hétvége volt!

Tücsikém: felírtam magamnak a naptárba a júni 2-t szorítok nektek 10000000-el!!! :wink: nem vagy antinő!!! :twisted:
bizz magadban, bizz az új dokiban , a kaáliban!!! most össze fog jönni a Kistücsök!!!
nekem egy ismerősömnek az 5. lombikja jött össze, sok éves munka után! azt mondta, h becsületből elmegy az utolsóra, nehogy évek múlva megbánja, és azon morfondírozzon, h mi lett volna ha...
szóval, bizakodni, pozitívnak lenni!!! beszélj a petécskéiddel, h adják már meg magukat végre a kiskatonáknak, ne szégyenlősködjenek!!!

Lona: sajnálom, boldog szülinapot!!!

én is csalódtam a hétvégén az öcsémben és a páromban is!!! öcsémet megkértem, h lánybúcsú gyanánt vigyen el moziba, de más programot csinált . erre a párom megígérte, h elvisz hétfőn, de a tegnapot végigaludtam, mert kifáradt a legénybúcsúján. és még este nekiállt panaszkodni, h nem lett elég jó, mert ő volt a házigazda, és a barátok nem törték magukat. elvoltak bowlingozni, majd jött egy táncoslány, ennyi. ekkor eldurrant az agyam, h ő sír, mikor 1000* jobb napja volt ,mint nekem , + engem 2 pasi ejtett át.
de úgy látszi ez ilyen hétvége volt, nem voltam egyedül. :roll: bár ez sovány vigasz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lona: Boldog Szülinapot!!!!
Vendég

Czinki, azé' még ne drukkolj annyira, tartogasd majd a tüsző növesztés idejére!;-)

Hu, már csak 4 nap a nagy napig!!!

Nekem egyébként szuper hétvégém lett volna, ha nem vagyok ilyen búval bélelt: kertészkedtünk, napoztunk, egyik nap grilleztük, másnap nyársaltunk a párommal, szóval kiélveztük a kertesház minden pozitívumát, és a párom is nagyon aranyos volt (de ő mikor nem az? Én vagyok csak egy csapás...)
Vendég

Tücsikém :twisted: :twisted: :twisted: !!! de ma már nem szidlak meg többször :twisted: :twisted: !!
az ilyen hüle gondolatokat eldugod a szekrény legmélyére és csak poz-an!!!
ha ilyeneket gondolsz magadról, akkor mit gondoljon rólad a baba???
szép vagy , csinos vagy , okos vagy, ügyes vagy, 1000mester vagy, szorgos - dolgos vagy.... és jó anyuka leszel! jobbat nem is kívánhatna egy baba!
csak ilyeneken járjon az agyad!!
mert különben irgum - burgum!!! :twisted:

na de most már dolgozom, mert nem sokat tettem le az asztalra ma. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

csakegy, honnan tudod olxyan pontosan mikor van péd?
én kb 3 hete tippeltem, hoyg van, aztán menszi sehol.

tojásfehérje + látványos hőleesés?
ajaj, én nem nagyon tudom magam hőmérőzni.

lányok, ha elkezdem valamikor a metet (még mindig hasmenésem van), akkor várni kell a babával, amíg beáll a hormonháztartás egy kicsit, vagy nem gáz, ha már a feépítési fázisban terhes leszel. csakegy, tudom nálad igy volt.
csak úgy értem, nem lehet, hogy nem elég jók a hormonjaid, rossz lesz a petesejted, és elmegy a baba? vagy ez hülyeség, és vagy van pé, és o.k., vagy nincs. ???

Kép

Kép
csillagfény

csillag: én csak utólag szoktam tudni, hogy PÉ volt, előre max. sejtem a dolgot:) (nyák és olyankor egy LH teszt) A hőmérő nekem csak arra kell, hogy UTÓLAG igazolja a PÉ-t... (ritka szerencsések azok akiknek PÉ előtt leesik a hőjük ... szerintem én nem vagyok ilyen). Volt már ugyanis sokszor, hogy volt tojásfehérje is, az LH teszt is bejelzett, a hőm viszont ugyanolyan kaotikus maradt... tehát elindult valami csak nem lett belőle PÉ... Na erre jó a hőmérőzés...

(most mondjuk nem jutottam el odáig, a következő ciklusban akartam elkezdeni...)

Egyébként nem gáz a hőmérőzés, venni kell egy megbízható olcsó digitális hőmérőt (10mp-es vízálló később babapopsiban is használható microlife pl. 1700 körül lehet, nem vészes), az ember az első ébredés utáni mozdulatával bekapja a hőmérőt, 10mp alatt megvan a hő aztán szépen felvési valahová... (csak azoknak akik bonyolultnak tartják esetleg:))))
Vendég

Sziasztok!

Visszatértem a munkából.
Köszönöm a köszöntéseket, kedves tôletek! :D

Czinki!
Hát a te hétvégéd sem volt egy leányálom... Még van pár nap, pótold be a leánybúcsút! Az én férjem egy hónapon! kereszt?l búcsúztatta a legénységét! Én a barátnômmel elmentem bulizni, de a pasija folyton telefonált, hogy hol van, mit csinál stb. Azért mi jól éreztük magunkat.

Tücsi!
Ma hívtam én is a Kaálit. Nagyon sokára sikerült, foglalt volt állandóan.
Ne gondolj magadról ilyeneket!! Tartalékolok a tüszônövesztésre drukkokat!

Egyébként 25.cn-on voltam vérvételen. Íme az eredmények:
FSH 1,4 IU/l * 1,5 - 7,0 Valid
LH 2,4 IU/l 0,2 - 6,5 Valid
Prolactin 142,0 mU/l 27,3 - 525,0 Valid
Ösztradiol 105,7 pg/ml 43,0 - 214,0 Valid
Progeszteron 31,84 nmol/l 4,77 - 63,60 Valid
Tesztoszteron 0,10 nmol/l * 0,50 - 2,60 Valid

Mi a véleményetek? Azért nem 21.napi, mert pont a négynapos ünnepekre esett, plusz hétfôn az apósomat temettük. Clostis hónap volt, progesteron nélkül.

Lona
lona1

Lona! Szerintem nagyon ígéretes!

Kép
mamint

lona nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked utólag is!

tesóbalhét sajnálom, sajna ez benne van a pakliban...

ez az előző inszemes hónapod volt? A nőgyógyim erre azt mondaná, ha terhes voltál, magasabbnak kellene lennie az Lh-nak, de abban a hónapban mikor megfoggantam johannával 19. napon nekem is csak 3 valamennyi volt, kevesellte is, de mégis terhes voltam.

progid is jónak tűnik, bár sztem stabil terhességnél magasabb...én a következő inszemnél szednék progit...

de nagyon tetszett amit írtál régebben, hogy most már neked is akarni kell kicsikém...ez nagggyon jóóóó!!!!

ja, írtam ám neked mélt, képeket is küldtem pár napja!

csillag ne filózz ilyeneken, nyugodtan teherbe eshetsz a felépítés fázisában is.

Tücsi olyan rossz látni, ahogy minden ciklus végén /vagy elején? :roll: összeolmlasz. ez neked sem jó, ez a hullámvasút hosszú időn át...nálatok tényleg van valami gikszer, amit a dokik lombikon orvosolni is fognak, és babás leszel. de igazán nem tudok okosat írni neked, max. azt hogy nézd meg alicét, nekik 10 év kemény próbálkozás után jött össze a baba

Kép

Kép
rejo

Rejo!

Olvastam a leveledet, csak nem tudtam volna rendesen válaszolni, tômondatokban meg nem akartam reagálni. Szóval, nemsokára írok, de elôljáróban annyit, hogy elképesztôen szépek amiket csináltál!!!

Tesó: na, igen, azért a tesóm, mert különben tuti nem lennénk egymás közelében. Így meg egy életrevaló feladatot kaptunk egymással kapcsolatban.

Írtad, hogy stabil terhességnél több lenne a progesteron. Ebben biztos vagyok! De mint tudjuk ez nem volt stabil terhesség, sôt terhességnek nem is nevezném, csak biokémiai volt... Meg a vvétel 25.nap nem 21. Van olyan topiktársunk akinek emlékeim szerint 35 volt a progija 21.napon amikor terhes lett. Én is arra jutottam, hogy következô alkalommal beveszem a progit, de úgy útálom. Attól már tényleg labilis leszek.
Csillagos az Fsh meg a tesztoszteron, mindegyik alacsony. Nagyon kíváncsi vagyok ez mit jelent.

Ha minden olyan ütemben halad, mit a múlt hónapban, akkor pont tesóm esküvôje napján lesz az inszem... Esküvô 200km-re Budapesttôl és nincs autónk, sôt jogosítványunk se. Érdekes lesz.

Lona
lona1

Mamint!
Köszi!
Hogy vagy? Mostanában nem írsz...
Aláírták már az aláírnivalót a munkahelyeden?

Lona
lona1

csakegy, a hőmérőzésben az a bonyolult, hogy reggel a gyerekre ébredek, és nem vagyok magamnál. aztán mire realizálom, hogy már biztos nem fog vissza aludni, és összeszedem magam a kitámolygáshoz, addigra el is felejtem az egészet. aztán fél óra múlva eszembe jut, úgy meg nem érvényes.
és mennyit kell esni a hőnek? mi van azzal, akinek egy hónaőpban többször is leesik (hajni rakott fel egy görbét, 3 nagy hőesése volt????)?

ma elmegyek dokihoz, már lassan csak kruplit eszek meg szenet, és még mindig hasmenés. a doki meg lelőtt, hogy a mettől van. 4 hete nem szedem, előtte se volt a mettől soha. ma este asszem elmegyek hozzá. remélem nem ráz le egy kamillateával.

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!

A Protexin nekem erre a problémára nagyon bevált!

Lona
lona1

Sziasztok!
Lona, sajnos én nem értek az értékekhez, de nekem tetszik!;-)

Rejoka, igen én is látom magam kívülről és tényleg szörnyen hullámzó a hangulatom, főleg az elmúlt félévben, nagyon megterhelő...jó lenne nem hinni, és akkor nem fájna ennyire ha megjön, dehát olyan szép tojcsis folyásom volt+ pozitív LH...minden esetre most próbálom tudatosítani az agyamban, hogy tényleg nincs értelme spontán babában reménykedni, ezért most a ciklus 2-ik felében is sportolni fogok (mondjuk eddig sem vislekedtem úgy mintha babás lennék, ugyanúgy megcsináltam minden a házkörül, pl a fűnyírást, kapálást stb)

A protexint én ajánlottam anno, és most is szedegetem néha és nagyon szuper!!!
Vendég

Csillagfény!

Én a beágyazódás napjától fostam. Pedig előtte sosem!
Kívánom, h. nálad is csak ez legyen a bibi! :wink:

Nekem sem esett soha a hőm PÉ előtt. Sima bifázisos görbéim voltak.
Egyébként a hőmérőzésről és minden egyéb ilyesmiről itt megtalálsz mindent:
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Lona!

Utólag is boldog szülinapot!
(Én tuti beszóltam volna a húgodnak a helyedben, hadd legyen neki is szar! :evil: )
Nálatok miért kell inszem?

Tücsi?

Immunológiai kivizsgálásotok volt már?
Szerintem az 5. lombik előtt mindenképpen csináltasd meg!
Konzultálj Mnikivel ezügyben!

És szerintem omolj össze nyugodtan, bőgd ki magad - hálistennek ezek szerint a párod jófej és melletted áll - aztán vakard össze magad a béka segge alól is.
Nem vagy antinő!
Lesz neked is kisbabád!
Itt mindenkinek lesz!
De ha úgy érzed, h. most kell egy kis szünet, akkor ne fuss neki az 5. lombiknak!
Inkább pihentesd egy kicsit a témát.Keress új célt! Ez lehet akár a lakás átrendezése is v. egy új hobbi.
Lépj ki egy kicsit a mókuskerékből!
De az is lehet, h. neki kéne futnod egy totális kivizsgálásnak. Hátha végre megtalálják az okot!
És talán amíg készülsz a vizsgálatok határidejére, megtörténik a csoda! Lehet, h. az "addig nem szabad teherbe esnem!", "addigra meg kéne jönnie!" jóval erősebb stimuláló, mint bármelyik hormon! :wink: (Nálam legalábbis már kétszer bevált!)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Rambóka, köszi!:-)

Mnikivel már konzultáltam a vizsgálatokkal kapcsolatban! Valószinüleg csak szeptemberben lesz időm rá, már biztosan írtam, hogy tetőcsere van nálunk (tegnap bontották le, szóval még párhétig nem nagyon tudok ezzel foglalkozni, meg az az igazság hogy most elegem is van a kivizsgálásokból. Lombikra se szívesen megyek most de a laparom február közepén volt és akarok adni egy esélyt emiatt is...) Ja, és tudom, hogy az írásaim nem ezt mutatják, de alapvetően nem a babásodással vagyok elfoglalva, tényleg mindig csinálok valamit! Igazság szerint én konkrétan a ciklusom első napján vagyok totál depis, és az a sz@r hogy nem úgy működöm, hogy bőgök egy jót aztán szevasz... nem tudok sírni+ úgy érzem nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen hülyeség miatt sírjak... :roll: hú, de gáz vagyok! Nem tudom jobban megfogalmazni, bocsi!
Szóval, napokon belül lenyugszom majd, jún 2.-án elmegyek a 21-ik napi UH-ra, júni. közepén nekifutok egy lombiknak aztán ha nem sikerül belevetem magam a nyárba: napfény-pálmafák (helyett jó lesz a kertünk is+Hévíz;-)) lazulás!:-) Aztán szeptemberben megnézetem a Niki által elküldött vizsgálatokat...
Vendég

SZiasztok!

Képzeljétek!
Feritől pé-t kaptam! Úgy örülök.
Ezek szerint működök én, csak nem érzek pé-t és a váladékaim sem akarják megmutatni, h hogy is állunk. :roll:

Segítenétek abban, h most mit kéne tennem, h beágyi legyen?
Úgy értem, h a palást teát kell inni? Vagy mivel segíthetném.... hátha megtermékenyült.... :roll:

Kép

babszika

Tücsikém: ++++++++!!!!!!!!!!! Kép
ha Hévízre mentek és még nem tudjátok, h hova, nekünk van egy szupi bevált helyünk. egy panzió, ahol isteni reggelik vannak, terülj terülj asztalkám, házigazdák tök kedvesek- figyelmesek, nagyon családias az egész.
imádom hévízet és a tavat!! most odamegyünk előnászútra jövő csüt 4 napra!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, köszike, de nekünk is van már egy kedvenc családunk akiknél tavaly is voltunk!;-) Irigy vagyok az előnászút miatt, de majd megyünk mi is! Az a legjobb a tóban, hogy ott nem ciki úszógumival úszni! :P (a Tisza-tó partján nőttem fel, de sajna nem tanultam megúszni! :oops: )

Te ugye most nem dolgozol? Gondolom már lázasan készül az esküvőre!
Vendég

Babszika, tényleg volt péd! És a második napi leesés is tankönyvbe illő! A palástfű teát ihatod nyugodtan, de más trükköt nem tudok (sajna nem vagyok jó referencia a babásodásban)
Vendég

Köszi Tücsi a választ!
Referencia? Kinek kell az!? :wink:
Örülök, h próbál segíteni vki, még akkoris, ha elvileg "nem jó referencia"
Viszont annyi kérdésem még lenne, h azt is este lefekvés előtt kell inni? :roll:

babszika

Tücsök: dolgozom végig! egész héten! ma megyek fodrászhoz sminkeshez próbára, pénteken reggel 8kor meg próbaesküvő!
pénteken azért elkérem magam 3-4 fele, mert elvileg 6 ig vagyunk pénteken is! szerintem csak a mi könyvelésünk dolgozik 6 ig :twisted:
pénteken csak pihizni akarok, meg összekészíteni a rucikat, még 1* átszaladok magamon, h kigyomláljam magam.... csak nyugisan akarom tölteni a péntekem!! elvileg már megvan minden.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Babszika, szerintem közvetlenül lefekvés előtt azért nem jó mert esetleg megnövelheti a gyomorsav termelődést (de lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzékeny) Szerintem közvetlenül vacsi után tökéletes!:-)

Czinki, hú ez elég sűrűn hangzik! Én még időszámításunk előtt amikor a lagzira készültem, már azon a héten nem dolgoztam csak készülődtem! (hirtelen felidulásból majdnem megmutiztam milyen menyasszony voltam, de nincs fent ezen a gépemen egy kép sem:-()
Vendég

Babszika: én palástot ittam pé utántól reggel - este 1-1 csészével. 1 nagy ek teát (nem filtereset , a nem filteres a jobb!) leforráztam 3 dl vízzel , állni hagytam 15-20 percet. én ízesítettem, de vkinek nem kell, úgy is megissza. én úgy tudom, h lehet inni kajó után, nem kell éhgyomorra.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi csajok!
Akkor el is kezdem! :wink:

Szép napot nektek!

babszika

Tücsi: anyum nem dolgozik csüt péntek! diósbatyut csinál, szépítkezi, pihizik, begyűjti az aprósütiket 3 helyről, csinál vendégváró kiskajót, majd velem jön szombaton fodrászhoz, sminkeshez. anyósom is szabin lesz csüt péntek, pihizik.
a nászpár meg dolgozik! :lol:
de szerintem nagyon jól állunk ! én egyáltalán nem parázok!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?