Sziasztok!
Tök jó, hogy végre írtatok, hétvégén hatalmas volt itt a csend.
Írtam már előzőleg hogy szombaton a vásárban, délután meg esküvőn voltunk.
Vasárnap délelőtt szintén kislattyogtam a vásárba, akkor már nem volt itt anyu, ugyhogy egyedül. Ekkor vettem egy papucsot (utcait), egy másik papucsot ami majd kell a munkahelyre, Bencének vettem egy farmer halásznadrágot (800 Ft-ért), férjem kapott ismét boxeralsókat, és vettem mindenkinek papucsot 150 Ft-ért. (még anyuéknak is vettem, annyi pénzt még a hülyének is megér, ha csak nyáron anyuék udvarára felállitott medence körül abban leszünk arra is jó lesz).
Vásárból az állatkertbe vettem az irányt, mert férjem és a két gyerek már kimentek , igy mentem utánuk.
Jó kis sétám volt igy, Domokos Lajos utcáról végignyargalni a vásárban, majd a Bolyai úton, Egyetem és Békástó mellett az állatkertbe gyalog.
Állatkertből hazafelé tartva találkoztunk Zsuzsiékkal, láttam a drága kis Pannikájukat, annyira cuki volt.
De sajnos mi már rohantunk, mert a gyerekek nagyon elfáradtak, igy nem is tudtunk beszélgetni.
Vasárnap, azaz ma meg délelőtt elmentünk Tokajba és este fél 7 után értünk haza. Tokajban, sétáltunk a Tisza parton, megebédeltünk, fagyiztunk, vettünk fini kis 5 puttonyos aszút
, felmentünk a tv-toronyhoz (persze ide kocsival
) Utolsó 300 métert igaz gyalog tettük meg, mert minden kocsi megállt a szerpentinen igy mi is leparkoltunk, gondoltuk fent már biztos csepp hely sincs azért állnak meg. (persze volt hely, de gondolom egy bolond százat csinált... és mi is követtük
) De így legalább hatalmasat nevettünk Dorkán. Bence sietősen tette meg ezt a 300 métert a toronyig, Dorka is szaladt utána felfelé. Drágám egy idő után megállt és ennyit mondott: DÖ Nem Bíííí ta...(Dorka nem bír szaladni
) Így felkérezkedett apa nyakába.
De látnotok kellett volna a gesztikulálást és arckifejezést hozzá és hallanotok a hangsúlyt
), aranyos volt nagyon.
Pintyuska!
Nem tudok képeket feltenni sajna, mert nem csináltunk. Ma Tokajba elfelejtettük a fényképezőt vinni
, esküvőre szintén nem vittük. És oda egyébként csak ketten mentünk Tibivel, gyerekekre anyuék vigyáztak addig.
Látom , Neked is sikeres volt kimenned a vásárba, kaptál jó dolgokat.
Én is örültem, mert mindent tudtam venni amit szerettem volna, és tényleg jó áron vettem mindent én is.
Biztos rendes lesz ismét Sápy, nem hiszem hogy csalódnál benne, de majd írd meg mi volt, persze péntek még messze van. Addíg is azért remélem jelentkezel.
Sógornőd: vááááááááá........ tényleg "okoska", ő tudja hogy fiatok lesz, az Uh-s a bamba.
Csúcs. Ezek a babonák meg hogy milyen a kismami hasának alakja szerintem alkati kérdés, meg a baba elhelyezkedésétől is függ. Nekem mindkét gyerekkel fiús, előreálló pocim volt, és van fiunk is, lányunk is. Szokták mondani, ha ég a gyomor terhességben a babának nagy haja lesz.
Nekem csak Dorkával égett és mindkét gyerekemnek nagy haja volt. Hányásokra , émelygésekre is hallottam már, hogy inkább a fius anyukákra jellemző,de láthatjátok Edina kislányt vár és mégis. Nekem egyik gyerekkel sem volt ilyen gondom, pedig különböző neműek. Szóval ezek hülyeségek, de én is hallgathattam ezeket pár embertől terhességeim alatt.
De úúúúúúúútáltam pedig.
Alízka!
De szuper, nagyon örülök, hogy sinen vagytok a dolgaitokkal. Már csak a garzont kellene eladni, hátha hamar összejön az is. Szorítunk ám, eddig is azt tettük és összejött a lakáseladás és házfoglalózás is.
Vásárban nem láttál Balázskára való szandit? Vagy nem tetszettek? Igazság szerint én kifejezetten a lányos szandikat néztem, nem is figyeltem milyenek a kisfiusak. De ezek szerint nem kaptál.
Én a héten megyek a Skálába, veszek ott Bencémre melegítőalsókat, és megkuksizom Neked ha gondolod vannak-e jó szandik. Mikor legutolsára jártam ott akkor cipők voltak jók , igaz voltak vacakok is.
Évi!
Örülök, hogy jó a tali időpont, igy előreláthatólag Mindenki tud jönni. De jó, örülök ám neki.
Azt elhiszem hogy élvezed a kertészkedést, a saját házikót és végre kettecskén (hármacskán
) lehettek. Anyós mindig csak tisztes távolságból jó, még a legideálisabb is, akinek meg hárpia anyós adatott az meg örül ha nem kell látnia minden nap.
Edina!
Óóóóó, hátha mégsem happolják el az orrotok elől a kinézett autót és meg tudjátok venni.
Én is még vasárnap is kuksiztalak Benneteket a vásárban hátha valakivel összefutok innen babanetről, de nem jött össze.
Na majd jövő hétfőn pótoljuk.
Ahhhhh... férjem hajthatatlan, mindenáron kocsit akar cserélni, sírba kerget vele.
Tokajból hazafelé jövet egy Opel kereskedésben láttuk, (csak a piros lámpánál amiot láthattunk hirtelen)hogy már havi 24990 Ft-ért elvihető autókat reklámoznak. Arra gondoltunk, oké, akkor egy pár éves használt talán havi törlesztéssel még ennyi sem lenne, igy elkezdtünk nézelődni.
Hogy mi lesz ennek a vége fogalmam sincs.
Ja, Kriszti eddig még nem jelentkezett, feltételezem, eseménymentesen zajlott a 3 napos pihi.
Na de majd ezután....... nagyon izgis.
Jóéjt!!!