Sziasztok!
Kicsit eltuntunk, nem is tudok reagalni nagyon sok dologra..bocsi.
Szoval itt voltak a szuleim a negy napos unnep alatt.Tok jo volt szombat estig...Este elkezdtem remegni,fazni.Egesz ejjel nem nagyon aludtam.Masnap reggel kezdodott a remeges elolrol,es ereztem mintha lazas lennek.Megmertuk 39.4!!!Annyira megijedtunk,mivel soha nem vagyok lazas.Bevettem lazcsillapitot,izzadtam laz lement,majd ujra remeges,laz,lazcsillapito,izzadas es igy folytatodott egeszen ejjelig amig be nem mentunk az ugyeletre.Emellett meg a fejem is szetrobbant es hanyingerem is volt.Kivizsgaltak,de nem talaltak semmit,csak hogy a torkom piros,ugyhogy elkuldtek vervizsgalatra.Ejjel 1-re kellett visszamennunk az eredmenyekert.
Diagnozis a kovetkezo.Vas szinte nincs a szervezetemben,voros versejtjeim szama nagyon alacsony, ki vagyok szaradva es emellett gyulladas van a szervezetemben.Kaptam ket injekciot meg egy amoxil nevu eros antibiotikumot.Egesz mult heten lazas voltam,nem akart lemenni.Enni,inni is alig birtam,mondanom sem kell a kis Nuncsikemet sem birtam megfogni annyi erom nem volt.Aztan szombat ota vagyok jol.Megfogadtam mostantol rendesen eszem,iszom.Tenyleg azt hittem nem elem tul.Szerencsere a ferjem ki tudott venni szabit,igy o fozott,mosott,Nuncsizett es meg rolam is gondoskodott.Gondolhatjatok szegeny szuleim hogy ereztek amikor vissza kellett menniuk es itt kellett hogy hagyjanak.
Na mindegy,ez elmult,vege,mindenesetre 23an megyek haza akkor azert kivizsgaltatom magam.
egyebkent ha nyaralni jottok Horvatorszagba,itt tok ingyenes az orvosi ellatas meg az eu-s kartyam sem kellett felmutatni az orvosi vizsgalaton(ugyelet).a vervetelert kellett fizetni,mert annyira okos voltam hogy az eu-s kartyamat otthon hagytam
Nalunk nem sok valtozas van,talan annyi hogy Nuncsi nagyon jol elvan napkozben is.Anyuek elhoztak a kis hintajat,eleg jol elvan benne.Kb egy hetet napkozben is a kisagyaban alszik el,persze meg azert tologatni kell egy kicsit es vagy a cumi vagy a tea a szajaban kell hogy legyen.Mostanaban napi 3x alszik 1 orakat.
Nagyon sokat van a hasan es elkezdte a kuszo maszo mozdulatokat.Igaz sokat nem halad elore,de nem adja fel.A masik,hogy allandoan fel akar ulni.Hiaba mondom neki,hogy kicsi ehhez,de csak erolkodik.Hanyatt fekvesbol probal hasizombol felulni.Ja!Meg most az a maniaja hogy utogeti a hasat oromeben.azt varom mikor lilul be.
Nagyon sokat "dumal",hahotazaik es rengeteget mosolyog.Lehet rajta latni,hogy elvezi ahogy puszilgatjuk,nyakat harapdalom,fulebe bugok.Mar barhova el tudunk menni,elvezi nem nyuglodik.
mi mar nagyon nyariasan oltozkodunk,kb olyan ido van itt is mint otthon.Ugy oltozkodunk ahogy Momoskaek.Rovid ujju,vmi gatya,ruha.Ejjel rovid ujju body,rugdalodzo,paplan,de szerintem kezd egy kicsit meleg lenni.
Szia Jucus,udv itt.
Most mennem kell,jo ejt mindenkinek!
Reka
Nuncsi