Sziasztok!
Most jutottam ide. Olyan szép az idő. Kint is voltunk egy fél-háromnegyedórára, de rájöttem, hogy túl vagyunk öltözve, és már azon kezdek gondolkodni, hogy mikor kell kezdeni a gyermeket napvédő krémmel kenni. Nyári meleg van errefelé. Nem tudom hány fok, de szabályosan pólós idő. Mondjuk mi azért még hosszúujjúban, meg hosszúnadrágban vagyunk, de szerintem elmegyek és veszek valami napkrémet, hogy legyen itthon.
Era: Nagyon szép lesz a konyhátok biztosan.
Nekem nagyon tetszenek a fára emlékeztető színű konyhabútorok. Az az éger nagyon szép lehetett. Nekünk az első lakásban tölgy volt a konyhabútor színe. Azt követően fenyő színű, most fogalmam sincs, hogy milyen legyen. Nálam is felmerült a bükk szín, pláne, hogy most fa ajtósat szeretnénk majd, nem MDf lapból.
( Beépített sütőnél a közeli fiókokról vált fel a külső réteg, és akadt is miatta a fiók. Pedig meghagytuk mindenütt az előírt távolságot.) De még nem tudom. szerintem azon fog múlni, hogy épp milyent látok szépnek az üzletben. Csak még ettől nagyon messze vagyunk.
Gio: A templom, ahova járunk, jártunk egy kisebb új templom. Nagyon örült nekünk mindig a fiatal lelkész, és az idősebb kántorék is, csak én éreztem cikinek, mert más kisebb gyerekkel nem volt ott.
Pedig ha lettek volna mások is, akkor nem zavarna.
Pedig nem néztek ránk csúnya szemekkel. A kecskeméti nagy templomban egyszer voltunk, amikor a nagymamám meghalt, ki kellett vinni a Bercust, mert rájött, hogy az előző padot milyen jó rugdosni, és mekkorát szól.
Majd még azért próbálkozunk.
HŰ, micsoda terveitek vannak a nyárra! Szuper! Luxemburg nagyon szép lehet. Hollandiában voltam csak, nekem az is nagyon tetszett.
Jót mosolyogtam, hogy oktatófilmet teszel be a férjednek.
Hidd el rendeződik ám minden. Lehet, hogy Ti sokkal hamarabb együtt fogtok lakni, mint mi a felújított házunkban. Mi is olyan messze vagyunk tőle, mint Makó Jeruzselámtől. Csak jó egy kicsit álmodozni róla.
Alma: Te hogy állsz? Mikor nem kell, hogy megjöjjön a mensi?
Gondoltam Rád, mert vettem egy könyvet, biztos Téged is érdekelhet, ha eddig még nem olvastad. Liedloff: Az elveszett boldogság nyomában. Még nem olvastam ki, de bánom, hogy nem gyerekszülés előtt olvastam.( Mondjuk tán most jelent meg magyarul nemrég.) Mindegy, csak eszembe jutott.
Ági? Jenny? Hogy vagytok?
Megyek, majd benézek.
Sziasztok!
Ildi