Nagyon szépen köszönöm a választ!
Nekem is ajánlották Bata Barnabást, de tudom, hogy szinte képtelenség elérni őt csak a magánon maximum, de nekem a pénztárcám nem engedi, hogy folyton magánrendelésre járjak. Ezért kezdtem el a Rubiczky Leventéhez járni.
Tulajdonképpen nekem már majdnem minden leletem megvolt amikor hozzá kerültem, így csak annyit csináltunk, hogy továbbra is stimu hátha spontán összejön, illetve várni kell az inszemre míg a párom bacijait kiírtják, és tünetmentes lesz.
Aztán belevághatunk, és most lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de én tutira úgy gondolom, hogy az elsővel sikerrel járunk. Valahogy érzem.
A szomszédunk szülésznő pont most jöttem tőlük, mert megkérdeztem, hogy beadná-e itthon a gynevacot nekünk, és azt mondta igen, úgyhogy nem kell dokihoz ronangálnunk mert házhoz jön. Holnap megyek egyébként ultrahangra fehérvárra.
Te mikor mész legközelebb?
Jó lenne egyszer összefutni.
Néha baromi hosszú idő mire sorra kerülök az uhu-n! Szerencsére van olyan eset amikor két lánnyal is szóba elegyedek, de nem mindig, mert általában vagy kisérővel jönnek, vagy mind babás anyuka. Velük nem nagyon van mit tárgyalnom, mert még nem tudok hozzászólni a terhességi tünetekhez, meg miegymáshoz ami velük történik.
Amikor anno babás lettem egy röpke rosszulléten és a mensi kimaradásán túl semmi más tünetem nem volt. 3 hónapba telt míg egyáltalán kiderült, hogy gyerek van a dologban, én már azt hittem rákos vagyok, vagy valami más bajom van. Nem a legjobb dokit választottam.
Sajnos kb. 14-15 hetes voltam amikor megszakították a terhességet, és már akkor nem csak lelkileg, de testileg és érzelmileg is nagyon ragaszkodtam hozzá, írtóra megviselt az egész.
Amúgy nagyon szerencsés vagy, hogy már most el tudtad kezdeni a tortúrát, irigyellek emiatt. Sajnos ilyen idős koromban még nem voltak meg a feltételek egy gyermek jöveteléhez pedig most már itt rohangálna mellettem egy kisiskolás lányka, vagy fiú. Most már mindenem megvan, az apukajelölt is ezerszer biztosabb mint az exem (nagyon link volt, és ez még egy light-os kifejezés róla) de most meg nem akar jönni a baba.
33 évesen már kicsit elkésettnek érzem magam, és az évek csak repülnek, úgy hogy gyakorlatilag nem történik semmi.
REmélem nem kell sokat várnotok nektem sem, hisz dupla eséllyel indulsz, fiatal a szervezeted. Nagyon drukkolok minden babára vágyó párnak, hogy teljesüljön az álmuk minél hamarabb.