Sziasztok!
Holnap 6-12 között kell bemenni dolgozni, ebben a hónapban kerültem új csoportba, és így megnyertem ezt a kiváltságot
A délpestinek tényleg nincs jó híre, de szerintem, az orvosok megtesznek mindent, a Hartman doki is ! Vannak negatív információk, de melyik kórházban nincsenek ?! Nekem sem álmom, hogy ott szüljek, mert tényleg van jobban kinéző kórház/szülészet, de teljesen mindegy, én úgy gondolom, hogy ha van fogadott orvos, akkor benne lehet bízni, ill. "támaszkodni".
Erre egy olyan példát tudok mondani, hogy ki szereti ha felkeresi egy biztosítós ? A közvélemény úgy van vele, h amikor meghallja, hogy ki keresi, feláll a ször a hátán, és rögtön a rossz "pletykák" jutnak az eszébe, hogy a szomszédnak ezt és ezt nem fizették ki, stb. stb.... És valaki hallott olyat, h a biztosító fizet is ? A negatív infó sokkal hamarab terjed és marad meg az emberekben - sajnos
Ezzel nem akartam védeni a kórházat, de pl. az egyik kolléganőmet ott mentették meg: pár hetes terhes volt, és a nődoki ( aki máshol dolgozott ) nem vette észre, hogy a baba mellet méhen kívül is terhes egy másik babával, olyan rossz állapotba került, hogy teljesen vérszegény lett + egyéb dolgok, ami az életét is kockáztatta, és a délpestiben egy nőgyógyász hozta rendbe, és oda is ment vissza szülni.
De igazából mindeki saját maga dönti el, hogy hol szül
Ahogy végig olvastam a történeteiteket, eléggé az elején járok még... és azt veszem észre, hogy egyre több párnál fordul elő, szörnyű, hogy mi történik az emberiséggel ....
Na nem szabad keseregni, ez egy vidám fórum
Remélem, idővel mindeki BABÁS lesz
Mindenkinek szép napot és jó pihenést !!!!!!
Wepe