Tiza
A nagy kavarodásban el is felejtettem megköszönni a meghívást. Nagyon jól éreztük magukat, és tényleg majd meg kell ismételnünk!!
Otthon ám nem volt rögtön alvás. 3-kor azért kidőlt a kiscsaj. Előtte (végre) volt kaki.
5-ig vele aludtam, aztán felkeltem. Negyed óra múlva benéztem hozzá, már az ágy szélén aludt. Aztán nem sokkal később megjött Apa. Mondom, megnézem, alszik-e még Réka. Gyanús volt, hogy félig nyitva volt az ajtó. Benézek, nincs az ágyban. Az ajtó előtt aludt a szőnyegen.
Szerintem elindult kifelé, és útközben elfáradt. Majd felnézett, visszamászott az ágyra és mutatta, hogy menjek én is. Le is feküdtem mellé, de mikor észrevette Apát, egyből kipattantak a szemei.
Marci babát puszilom. Annyira édi! Kis pöttöm-vigyori manó!
Szilvi
Óh, én egyáltalán nem bánom, hogy kislány a pocaklakó is.
Különben meg mindenki azt mondta, hogy majd a 3. fiú lesz. Hááát... Én nem bánnám a 3. babát, de ahhoz már tényleg túlkoros lennék. Jó esetben is 41 évesen szülnék, akkor meg még jobban paráznék.
Amúgy én is hallottam már ezt az "egy ember egyfélét tud" dolgot. Ja, izgulás: alapból is paramami vagyok, de az őstopikban szegény Luca esete miatt bennem is megnőtt a félsz.
Marcinak boldog 5.!!!
Babcsiról már én sem hallottam rég. Lehet, hogy írok neki iwiw-en. Oda biztos benéz.
Képeket majd hétvégén tudok rakni. Már Rékáról is vannak frissebbek.
Én mostanában tudom néha utolérni maga. És Réka lassan 2 éves, úgyhogy nem egyhamar sikerült.
Emma
Gratula a fogacskához!! Na, ha ennyire beindult Zalán, most már nem lesz megállás. Kék-lila foltok meg csak egyre többen lesznek.
Boboka
Örülök, hogy minden OK Krisivel! Pocaklakó hogy viselkedik? Nemét tudjátok már?? Azta! Már a 26. hét??
Britta
Köszi a szüléstörit! Szép szülésed volt. Bence meg annyira aranyos a képeken, hogy csak na!!
Nelli
Szerintem Brigi így is jó súlyban van. Sinlacot próbáld meg nyugodtan. Réka azt az egyet ette meg, semmi más tápszert.
Ja, egyáltalán nem bánom ám, hogy lány lesz. Sőt, van előnye is: nem kell új ruhákat vennem.
Bogáncs
Remélem, azóta meggyógyultál. Legközelebb titeket is várunk egy közös randira!! Boldog 8. Lencusnak!!!
Hú, nagyon cukor Lencus! Kis hurkababa!! Micsoda karjai vannak!
Látom, az olvasás neki is a kedvenc időtöltése. Köszi! Igen, vasárnap lesz Anyukámékkal buli, Apukámékkal már előre megünnepeltük.
Timi
Jobbulást Annának!! Szerintem is adj neki Normaflore-t. Bár egy másik topikban írtak egy másik készítményről, ami állítólag jobb. Asszem ez az, ha jól emlékszem:
http://www.bioszallito.hu/Protexin-Rest ... ermek-7959
Szilcsi
Azért, ha van időd, legalább írj magatokról, ha nem is tudsz nagyon visszaolvasni. No, meg a képek is jöhetnek!
Tesóprojekt nálatok nem lesz??
Még mindig nagyon jól néz ki Boldi! Nekem a sityakos kép nagyon tecc!!!
Tündi
Na, Ti aztán megint jó nagy projektbe vágtátok a fejszéteket! Nem is tudom, honnan van ennyi energiád!! Nincs véletlenül fölös?
És már megint vizsgák?!?
Jobbulást!! Jók a képek!!
Boldog szülinapot Neked is! Most, hogy Mona írta, eszembe jutott, hogy Neked is télleg mostanában van. Ja, és a névnapunk meg eccerre!
Kilók: én 7 plusszal indultam most Rékához képest, pedig szülés után uannyi voltam, mint előtte. Csak az eltel 20 hónap alatt szépen feljött ez a pár kiló. Viszont még nem híztam, mióta pocakos vagyok.
Mona
Te mikre emlékszel!!!
Nagyon köszönöm! Bár, sajna, ez az uccsó 3-al kezdődő.
Neked meg boldog névnapot, utólag!
(Mire jó az iwiw.)