Kíváncsi!
Elgondolkodtató ez a "Kali szerepébe bújás". Végig fogom gondolni. Mondasz valamit a gazdag emberekkel kapcsolatban is
A kisfiú játékatit azonnal visszaadta, csak az ovisnak hitteket nem (4-ből 1).
Kali is tudja, hogy rosszat csinált, mert mikor otthon elmesélték nekem ezt a dolgot, akkor ő is hallotta, és szépen óvatosan besomfordált a szobájába, és csak kukucskált kifelé. Viszont egy-két játékról váltig állította, szinte könnyes szemmel, hogy "de az az enyém". (sajnos nem én járok vele az oviba, mert én indulok legkorábban, és érkezek legkésőbb haza, így sajnos csak hallomásból ismerem a sztoryt.
) Pénteken tudtam én is menni, és akkor megnéztem, hogy mik is vannak valójában a zsákjában. 1db. legófigura volt, amit visszaadtunk az óvónőnek (ovié volt), és szerencsére nem csinált belőle problémát se az óvónő, se Kali. Elnézést is kértem, mondta, hogy semmi gond, előfordul, és Kalinak is mondta, hogy legközelebb szóljon, ha szeretné kivinni a csoportból.
A többi 3 apróság (kinder játékok)pedig valóban az övé volt, de anyósom nem ismeri a jétákait
Röviden: A kisfiú autóját és tictacját azonnal visszaadta, a legófigura 2 nap múlva "visszasétált" a csoportba, a maradék 3 apróságot meg hazahoztuk, nehogy megint félreértés áldozata legyen.
Sajnos, mivel beismerte (egyébként szerintem pozitív, hogy beismerte a tettét), hogy a kisfiú zsákjából kivett valamiket, így a többi játék kapcsán is gyanúsított lett. Pedig 4-ből 3 az övé volt
És mivel aznap anyósom ment érte, így nem tudták azonnal tisztázni. De így már rendben van minden. A "medve-kutyát" meg elkérte pénteken, mert mostanában azzal alszik.
Klára!
Szerencsére a mi óvónénijeink is nagyon segítőkészek, de mint feljebb írtam, sajnos nekem nem igazán van módom velük kommunikálni. (Az a fránya munkaidő.) De a páromnak már mondtam, hogy minden nap nézzék meg a zsákját, és ha "véletlen" valami belekerül, akkor tisztázzák.
Bocsi, kicsit össze-vissza írtam, de mentségemül szolgáljon, hogy alig élek (DÁTHA...
).
Köszi mindkettőtöknek. Beszámolok az újabb fejleményekről is.
Titati