Fanni
Igen, 300 napnál nem régebbi kell "hivatalosan", de sok helyen csak a 30 napnál nem régebbit fogadják el... A Szent Imre állítólag 1 évnél nem régebbit kér, mástól úgy hallottam , hogy 300 napnál nem régebbit, aztán hallottam a 30 napos verziót. gondoltam, megkérdezem az orvostól, aztán rájöttem, hogy ilyenkor - pár héttel a szülés előtt - felesleges. 3 hét múlva elmegyek érte, és 30 napnál nem régebbi lesz. (Úgyis a KH-hoz közel esküdtünk...
)
Majd tegyél fel képeket, ha már kész vagytok! Kíváncsi vagyok!!!
Ez a nem-alvás borzasztó lehet, Fanni
Nagyon megértelek. Én mondjuk most nagyon jól alszom, de amikor Lilu picike volt alig aludtam éjjel, és nappal is. Rengeteget volt ébren, és amikor a hasa fájt, rettenetesen sírt is. Akkor úgy éreztem magam, hogy összesesk, hogy megbolondulok, hogy idegösszeomlást kapok, hogy meghalok, hogy...
Szóval a kialvatlanságtól már nem igen voltam épelméjű
Aztán, amikor a tűréshatárom végére értem, kb. ezzel egy időben 3 hós korában elkezdett "csak" "X ébredni éjjel, és azonnal visszaaludni
Minden helyreállt
De tény, a kialvatlanság megőrjíti az embert!
A múltkor írtad, hogy nem indítanak, hanem ha magától megindul, csak be kell mennetek, és akkor lesz a császár. Ez nekem nagyon tetszik. Sokszor indokolatlanul indítanak, vagy nem is indítanak, csak bemész, altatás, csaszi, és kész. Még akkor is, ha semmi komplikáció nem merül fel
Ez a baba-mama szempontjából a legjobb
Mármint, ha beindul, és csak utána lesz csaszi
Boni
Nagyon tetszik ez a szín! Több képet nem lehetne???
Zöldi
Gratulálok ezekhez a szuper szerzeményekhez? Mázlista vagy, hogy így kifogtad!!! Ezt már a kis Zöldinek vetted?
Viri
Ugye milyen szimpi a Borika?
Hát a gátvédelem ikreknél valóban elég necces. Ott tényleg nagy szokott lenni a kapkodás - már a kitolási szakra gondolok. De az, hogy természetes úton is megszülethetnek akár, az csodás. Hátha! És miért ne, ha kpf. mindkét baba és nincs semmi komplikáció? Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!
Tetszett a szülőszoba is? Berendezés, felszerelés, a gólya a váróban?
Mindjárt folytatom, csak Apa hazajött egy kávéra
Véda