Sziasztok Lányok!
Bocsika, hogy eltüntem, de mint korábban írtam, nagyon sokat dolgoztam a héten:(
Zsuzska!
Hogy sikerült a szombati vizsga?????Tuti jól!
Nagyon jók a viccek!:D:D:D
Sajnálom, hogy pároddal volt egy "kis gond".Nem könnyű nekik sem.Ne görcsölj rajta.De ha ideges vagy, nem tesz jót!!!!! Csináld azt, amit Bévi párja kért.Ne mondd meg, mikor kell akciózni.
Gratula a kis prolactinodhoz!!!!
Bévi!
Szia! Üdv itt!
Örülök, hogy túlvagy a vizsgálaton!Hajrá baba!
Niki!
Hajrá clostys hónap!!!!Húúú, én sem szerettem ha muszájból kell csinálni.Akkor nem is esett jól
De reméljük, meglesz az eredménye!Nagyon szorítok!
Kiri!
A gyogyszerre kell ennyi pénz.(gondolom én,)Az utolsó stimum ennyibe került....Bár az a régi meddőségiben, lehet itt nem lesz annyi.
2 long protokollom volt eddig, nagy adag szurikat kaptam.Az első próbálkozás még többe került
.
Úgyhogy mindne rosszra fel vagyok készülve.
Jobbulást a nagyidnak! Remélem azóta már jobban vagy, és otthon van!
Átjárhatóságin én is a kivizsgálás közepén voltam. Nekem azt mondta a doki, inszemnél fontos, lombiknál nem
de megcsináltattam.Nem fájt, csak kellemetlen volt, el vagyok záródva.
Rólam:
Szedem a bromót, már tudok aludni(ideje volt 4 hónap után), viszont izzadok mint egy ló.Kisebb baj!
Gondoltam én is abbahagyom a szedést, hisz nem tudom, megyünk e augusztusban.De lebeszéltem magam, hisz tök jó az értékem, és majd 2 hónap mire beállította.Mégegyszer nem szenvedek ennyi ideíg.
:)Bizonytalan vagyok.Hiszem, hogy nekünk spontán is lehet babánk.Viszont már 31 leszek, nem nagyon akarok várni a csodára.Talán ezt az évet kihagyjuk, és próbálkozunk.
Még a jövő kérdése, előbb a lagzi, aztán gondolkozunk!
Bocsika, nagyon hosszú lettem
Így jár, aki nem jön 1 hétíg!
Hajrá lányok spontán babásodás, itt a tavasz!!!!!