Sziasztok!
Péntek óta akarok jönni, de mindig volt valami.
Azt akarom mondani nektek, hogy Kende MEGGYÓGYULT!!!! Pénteken voltunk megint arcröntgenen és jó lett az eredménye. Azt mondta a dokinő, hogy most már okés a kölyök. Bár az egyik gyógyszert még 2 hétig kell szedni, de ez egy immunerősítő is egyben. Úgy örülök.
És még egyszer köszi a drukkokat! Aranyosak vagytok!!!!
Pudingozás: ha apa műszakba van akkor a gyerek délutáni alvása alatt esszük, ha meg nincs műszakba, akkor az esti alváskor, feltéve ha nem alszok el a gyerek altatása közbe
Mikor én pocakos voltam akkor 9 hónap + 6 hét no puding. Sajna végig veszélyeztetett voltam. De azért néha megoldottuk máshogy, igaz nem túl sűrűn.
Melcsi: hogy vagy? Rosszullétek? Fejfájás? Hű Hanna de édi lehet, ahogy nézegeti a tesóképet és puszilgatja. Énisénis akarok ilyet!!! Gyönyörű a babókép
Nita: ó ne már!!!!!!! Rettentően sajnálom.
Sok erőt kívánok neked!!!!
Kiriki: Jajj de jókat mondott a dokid. Kíváncsi leszek a kenet eredményedre. De neked tuti okés lesz az is. Nekem sajna nem lett jó, úgyhogy most antibiotikumon élek.
Még a jó múltkor kérdezted, hogy miért félek a cisztától. Azért, mert nekem már volt egy Kende előtt, és végig megvolt a terhesség alatt és féltem, hogy meg kell műteni. De szerencsére nem kellett és a szopi alatt elmúlt. Most meg ahogy szedtem a clostit megint lett 2 cisztám. De szerencsére azok már távoztak. Azért nem jó dolog, ha vannak benned ilyen dögök.
Encike: örülök, hogy végre megjött a piri. Fura, hogy most ennek örülünk. Hajrá projekt!
Datolya: lassan vége a ciklusodnak. Van valami tüneted? Megint kell majd tesztelned?
Szöszke: üdv itt. Mihamarabbi babásodást neked!
Zsu: neked is üdv. A cickafar teát a középidőig szokták inni, és szigorún az ovu után a palástfüvet. Mert ha előbb elkezded akkor állítólag nem tud megrepedni a tüsződ a teától. Az ovut hőzéssel ki tudod tapasztalni. Én most spéci nem iszok semmit. De régebben ittam. Nekem a palástól nagyon erős mensim lett erős görcsök kíséretével, így leálltam vele.
Hú de sokat írtam.
Remélem nem bánjátok
Bocsi aki kimaradt. Próbálok most már sűrűbben jönni.
Kellemes hétvégét!