Sziasztok!!
Anita!
Tényleg jó lenne találozni már legalább a játszón!!!
De nem hiszem, hogy összejön ma!!
5-re megyek sebészetre (leszednek egy szemölcsömet), bőrgyógyászhoz is kellene menni
De a Marietta is lázas volt tegnap, így nem hiszem hogy ma társaságra alkalmasak leszünk. Az éjszeka tök jól telt, reggel is jól ébredt. Reménykedem, hogy csak ennyi volt, de..... Délelőtt kiderül. Holnapra már tuti alkalmasak leszünk játszóra!!
Akkor csak voltatok valahol!!!!
Tetszett a gyerekeknek a vasútazás???
Iroko!
Sajnálom a történetedet!! Sok pozítiv gondolatot és élményt ívánok! És a legjobb terápia valóban az ha beszész róla!!! Bárkivel! Nem kell feltétlenül szakember, tökéletesen megteszi egy barátnő, férj, anya vagy hasonló helyzetben lévő nő.
Mi itt vagyunk neked, ha kellünk!!!
Ovi helyzet Vecsésen tényleg katasztrófa!!!
Pedig mint tudjuk pedagógus polgármesterünk van, aki azt vallja, hogy gyerek nem hoz profitot, tehát nem kell rá áldozni - ez idézet, az ő szájából hangzott el évekkel ezelőtt
Ildi
Köszi az aloés rendelést!!!
Én is láttam Adri vonalzóját (miútán Te szemfülesen észrevetted és szóltál
) !! Remélem mihamarabb hallunk hírt felőle!!!
Évi!!
Mi van a szomszédasszonyoddal?????
És a drága főnök úrral????
Minden rendben??? Cici, kaki, alvás, levegőzés???
Jaj, de szívesen látnám már újra!!!!Biztos sokat nőtt!!!!
Anett!!
Dógozó nők sajna ritkán találkoznak - ez ellen sürgősen tenni kellene valamit!!!!!!
Reménykedem, hogy itt jó idő és sokat szerveztek délutánra talikat, ahova csatlakozhatunk!!!!
Almi!!
Én is csak azt tudom, hogy kitartás!! Nem lehet könnyű, de ha megszületik a baba, ne aggódj, nem lesz lehetőséged ennyit pihenni
Bár gondolom már inkább azt várod!!
Próbáld meg kihazsnálni ezt az időt és sokat beszélgetni a babáddal - kapcsolatépítő tréning
Most ez jutott az eszembe
És írj nekük sokat - szívesen beszélünk bármiről - igaz csajok??!!
Dénesandi!
Én sajna nem találkozhattam veled a cinin
Hajaj, régi szép idők!!!!!
És el is vesztettem a fonalat: milyen írigykedés???? Szerintem ne szabdkozz!!! Mindenkiben van (kell hogy legyen) egészséges írigykedés
Ha nem vegyül rosszindulattal és féltékenységgel, akkor nincs azzal semmi baj!!!!
Csak azért mondom, mert én is sokszor vagyok bevallottan írigy!!! Ha valkinek vaamiben job mint nekem , miért ne írigyelhetném, ez nem jelenti azt, hogy nem örülök vele együtt, igaz??!! (Ma reggel nagyon pszichós lelkületem, bocsi - valszeg a továbbképzés jellege miatt
)
Anikó, Judit!!
Régen jelentkeztetek!!!! Sokat kirándultok???
Katus!!!!
És Ti merre vagytok!! Hiányzik az írásod és a hozzászólásod!!!!
És persze a képek a gyönyörű csajsziról!!! Tudom nemrég raktál fel, de nekem soha nem elég!!!! (ez másokra is vonatkozik természetesen!!!!!)
Mi let az utolsó vizsgálat eredménye?? Szedi már Ancsi az antibogyót??
Húúúú!! Ki maradt ki???? Bocsi, ha valakiről megfeledkeztem (Ildi, Évi ez veletek nem fordul elő, igaz???
)
Andi?? Ibolya?? Húúúú.......................
Katával, Szandrával beszéltem
Ibolya!!
Mielőtt furcsálnád a bejelntkezésem idejét
, ma 10-16-ig továbbképzésen vagyok, és még nem kell indulnom