Sziasztok!!!
köszi,nagyon kedvesek vagytok!!!Szerencsére túl vagyunk rajta és minden rendben is van!
Az odautat meglepően jól tűrte.Olvasgatott,beszélgetett,játszott.6-kor még kapott 2 korty vizet és utána semmit.Nem volt ez gond,hihetetlenül türelmes volt,én sem értem.....
Aztán a kórházban nagyon sírt akkor,amikor az orvosok vizsgálták,meg az volt a baj,h az ükapám lábgombájáról is kikérdeztek minket,de tényleg,h volt-e valakinek a családban cukorbetegsége,stb.Na ez sokáig tartott,akkor már türelmetlen volt.Aztán felkerültünk az osztályra,ott elővettünk mesekönyveket és jól elvolt.A műtét előtt kapott a fenekébe egy szurit,attól elkábult,olyan volt,mint egy kis részeg manó,rötyögött mindenen.Aztán eltolták a műtőbe,Hát nekünk az volt a legsz@rabb.30 percet volt benn összesen,ebből volt a műtét 15 perc.aztán aludt,majd amikor felébredt magától,akkor kapott kúpot,mert nagyon nyűgösen ébredt,de nem a fájdalomtól,mert volt ott velünk egy 5 éves gyerek,őt is erre műtötték és ő mondta,h nem is a fájdalom a rossz,hanem az,h el van zsibbadva a lába és nem érzi.Dénes egy óra múlva már lábra akart állni,de nem bírt,összeesett.Így szopiztunk,benn ült egy rácsos ágyban és meséltünk neki,játszott.Jó kedve volt,pláne,mikor már ehetett egy pudingot.
3-kor már indultunk is haza,aludt végig a kocsiban,itthon már mászkált,játszott.Kicsit nyűgösebb,mint eddig,de nem vészes!
Még most is alszik,éjjeleink legendásak mostanában,reggel szinte unatkozom.Nappalok most néha hisztisek,mert 6 foga jön,de hát ez már igazán szép lenne,ha éjjel-nappal kisangyal lenne
Máté nagyfiúnak boldogságos születésnapot kívánunk!!!!
anyukámnak is ma van a szülinapja!!!!Sütöttem neki Sacher tortát,olyan szépen sikerült,remélem az íze is fini!!!
Nektarin,nagyon szépek vagytok!!!Robika igazi nagyfiú!!!
Merre jártatok repcsivel???
Gabi,nálatok hogy áll a fogzás???Mi most növesztjük az első 4 rágót,meg a felső szemfogakat.Hű,de gázosak...olyan az ínye,mnt egy rinocérosz háta....
Viki,már cska egy hónap van hátra!!!Hormonokat injekciózod,vagy előbb vizsgálat,vagy hogy lesz????
Mindenkit puszilok és köszi a kedves érdeklődést!!!!