Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hanna,
az 5 extraszépre gondolj! :) Drukk holnapra!

Sannah,
ez már igazán csak pár nap! :wink:
Ügyes légy!

Mereszt, Leo,
+++++++++++++++++ :)

Baba, Viktu,
nektek jó szurkázást!
angel37

Sziasztok!

Barti!Szerintem ez nagyon szép kétcsíkos :wink:

Hanna!!!Gratu a kis szépségekhez, nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++++++ még a kicsi is behozhatja a lemaradást, és jutalomként mehet sítáborba- :)

Sannah! Gonalt nyomok már, ha jól számolt K.P. , 19.-20.-a környékén lesz a punkció-rem. a pf.-em is így gondolja :P
Neked már csak pár nap? Milyen protokoll lesz?

Baba!Hajrá szurkák!

Jön valaki szerdán?

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

sziasztok!

Ma arra ébredtem, hogy iszonyúan görcsöl a méhem. Aztán az egész bal petefészekig felnyilallt,egész az oldalamig,derekamig. Rohadt érzés. Kb. 2 órát tartott. Vettem be magnéziumot és imádkoztam. Cicifájásom teljesen abbamaradt, de mensi nincs, így reménykedek, hogy nem történt baj odabent!
Az uh csak csütörtökön lesz, addig megy a várakozás...
Tudom, hogy segít a pozitív gondokodás, de most esz az ideg. :(

Hanna ,mereszt,sannah,viktu, leo , baba drukk!
nani72

Szép napot mindenkinek!

Hanna, drukk az 5 extraszép babónak és nektek is ++++++

Nani, nyugi. Lehet, nyúlnak a szalagjaid...

Mereszt,veled mi újság van? Mikor is kell tesztelned?

Katica, sajnálom, hogy csúsztok :( Ez ilyenkor rém bosszantó....

Leo, drukk a sítáborosoknak, remélem, nem lesz ellenükre anyuci pocijában lakni 9 hónapig :wink:

Viktu, hajrá pf :) Jó lenne, ha te is felszállnál erre a mostani sikerszériára :)

Én ma szédüléssel és fejfájással ébredtem :( kúrálgatom magam, mert estére Dumaszínházba megyünk (Szőke András- Badár Sándor), remélem, jó lesz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!

bartika, mereszt, hanna, leo: drukk++++++

baba, viktu: hajrá szurik!

nani: drukk tovább++++

mindjárt rakok táblát.

szöcske, korall, nikó: uh mikor lesz?

ranikóról tudunk vmit?

kati
katica30

alle: gyógyulást!

tábla:

Kép
Kép

kati
katica30

De jó hírek!

Hanna! Drukk holnapra! De jó! Szép kis blasztókat kapsz vissza!!!

Leo!! 3 a magyar igazság! Most sikerülni fog, hiszen a Kaáli-nak most van a sikerszériája!!!

Bartika! Szerintem sem kétséges az a 3 teszt. Az bizony kétcsíkos! Kistestvérke a láthatáron!!! Vagis a pocakban! Drukk keddre!!!!

Mindenkinek továbbra is sok-sok ++++++++++++++
fablia

Sziasztok, tőlem is mennek a drukkok mindenkinek++++++++++++, remélem csatlakozunk sokan a sikerszériához:-)

Hanna - drukkoklok nagyon, marad fagyi is?
leo50

Jucus!
semmi esetre sem gondolom, hogy tovább kéne várni.
Itt nem az számít, eddig mivel kezeltek /illetve nem kezeltek, egészen pontosan/, hanem, mióta nem sikerül a baba rendszeres házasélet mellett. Nem akarom magunkat fényezni, de itt pontos és határozott menetrendet kapsz , mik a pontos lépések, hogy tevőlegesen történjen is valami, ne csak a sötétben tapogatózzanak. Ezek a vizsgálatok párhuzamosan és viszonylag gyorsan lezajlanak, és célzottan belevágunk a babagyártásba, a megfelelő technikával.
Már így is pont a három- szorosát vártad a megfelelő időnek.
Egy év után mindenki menjen megfelelő, meddősségre szakosodott központba!!! ne vesztegesse senki az időt, ha nincs rá más indok, ami miatt várni akarnának....

Hanna!
nem vettelek észre , bocsi, nagyon tallózgattam valamit. Nagyon gondolok Rátok holnap!
harcimokus

Hanna,
nagy drukk!!! Tényleg, ha lehet, maradjon fagyika is :)

Harcika,
ha blasztóig elviszik a babócákat, jól sejtem, hogy már nem fagyaszthatóak?...
/Nekünk 8 petesejtből 4 indult be, majd valahogy 6-an lettek (?), 3-at kaptunk, de nem lett fagyasztás.../
Gondolom, az olyan esetben, mint a miénk - konkrétan alig vagyok stimulálható, lónak megfelelő hormonadagra termeltem 8-at, és csodának tartottuk - átgondolja azt is a kezelőorvos, hogy a 3. lombik után, ha mód van rá, fagyibabákat is megtartson...

További szép Pünkösdöt:
Till

tillidian

Harcimokus Köszönöm hogy írtál nekem és ha kész az átjárhatósági mindenképp menni fogok!!!Sokan leorditják a fejem hogy minek akarok én oda menni hisz nincs meg egy csommó vizsgálat, de pont azok beszélnek akik 1 év után semmilyen vizsgálat nélkül csak mennek és kész én meg aki 3 éve próbálkozom és már tul vagyok egy laporoszkopián stb....A nővérem is pont oda készül és még nincs 1 éve hogy probálkoznak és szivesen fogadták őket!Nah erről ennyit és hogy kinek mi a tapasztalata legyen az ő gondja!

Jucus

Kép
jucus1013

Jucus! Hajrá előre! Laparral nem csinálták meg az átjárhatóságit? Azt írod, túl vagy már egyen! Én vidéki versenyző vagyok, nem sok vizsgálat volt a hátam mögött, amikor felmentünk a Mágushoz. Ő ajánlott orvost a szükséges további vizsgálatokhoz, tudniillik itt Miskolcon csak lapart csináltak, hiszterót nem, pedig kb. 5 perccel tovább tartott volna a macera. Akkor megbántam, hogy nem egyből Pesten kezdtem.

Hanna! ++++++++++++ :wink: :wink: :wink:
Bartika: szép napotok lesz ma!
Leo, Mereszt, Baba, Viktu: +++++++++++++
Korall, Nikó, Nani: sorstársak, hogy haladtok?

Rólunk: ET utáni 11., 14., 17. napon pozitív teszt, május 30-án UH. Kicsit elszámoltam magam, mert az már az 5. hét lesz, ezért holnap telefonálok, mert Apa szerint amit 4. hétre kérnek, az legyen a 4. héten. Apának mindig igaza van...

További kellemes Pünkösdölést mindenkinek!
szöcske

Sziasztok!

Hanna,
nagy +++++++++++ mára!

Mereszt, Leo,
+++++++++++++++

Viktu, Baba,
hajrá!

Szöcske,
én ugyan idáig még nem jutottam, de ET+14 nap elvileg a teszt, és ahhoz képest két hétre szokták az UH-t. Ezt most hirtelen nálad nem látom át... de a május 30 messzinek tűnik!

Tillidian,
de fagyaszthatók 6 naposan is, csak nagyon kevesen jutnak el odáig :?

Jucus,
akkor irány a Kaáli! :wink:

Csajok,
aki volt APC rezisztencia vérvételen, az ugye nem éhgyomros? Vagy igen?
Help! Köszi!
angel37

Sziasztok,

Bartika
gratulálok

Hanna,
++++++++++++++++++++++++++

Mereszt, Leo
++++++++++++++++++++++++++

Viktu, Baba
hajrá szurik

Jucus
üdv itt
Vendég

Röff! Bartika, Mereszt, Leó, Hanna, Baba, Viktu, Korall, Nikó, Nani! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Huh, remélem, nem hagytam ki senkit!
És hát a közelgőknek is nagy-nagy drukk!

Szöcske! Én is 7+4-en voltam, mert szabin volt a dokim. Szerintem nem gond, de azért pontosítsatok.

Kép
zölddisznó

Angel,
ez biztos??? (akkor mi lett a maradék 3 blasztónkkal...?)

Szöcske,
kicsit lemaradtam: már pozitív a teszt??? :D :D :D :D :D

Nagy drukk Mindenkinek! Lassan tényleg kiürül ez az oldal! :wink: :lol: :lol:
Till

tillidian

Bartika, Mereszt, Leo, Hanna, Baba, Viktu, Korall, Nikó, Nani: Kép

Angel: nekem azt mondták (a Biovitálban), hogy nem éhgyomros, de jobb, ha úgy megyek, mert minden vérvételnél jobb, ha éhgyomorra mész. :roll: Én nem ettem semmit előtte...

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tilldian,
biztos! Pl. itt a topicon is Fanninak is van, Beunak is volt.
Legutóbb 4. napi beültim volt, további 10 embrikét próbáltak elvinni 6. napig, de sajnos addigra egyik sem volt már fagyasztásra alkalmas. :? Valószínűleg a te 3 kicsid is hasonlóan járt :( Ha lennének fagyasztva arról gondolom tudnál.

Snufi,
köszi! Akkor így készülök!
angel37

Till! Persze, hogy fagyasztanak blasztót! De CSAK akkor, ha teljesen épek - mint ahogy ez a kevesebb sejtszámú bébikezdeményekre is igaz.

Kép
zölddisznó

Till!
nem a sejtszámtól függ a fagyaszthatóság, hanem a szerkezetétől. Nem nagyon értek hozzá /nincs időm belemélyedni a gyakorlatban/ hogy pontosan mi az, amitől fagyasztható , avagy nem. De a blastót is lehet és 2 naposakat is. Közteseket azt hiszem valami miatt nem... ez sem tuti azért, de ne haragudjatok rám, hogy ezt egészen pontosan nem tudom, hogyan van. :oops:
Mindenesetre a tieid valószínűleg nem voltak szerkezetileg fagyaszthatók. Ez nem azt jelenti, hogy amúgy nem gyönyörűek a beültihez frissen !!!

Jucus!
nem "kell" hozni semmi vizsgálatot, majd mi elmondjuk, hogy mi az amire szükség van ! Ez tévedés, hogy mi csak kivizsgálás után fogadunk bárkit is. /nem a részedről/ . Azért vagyunk, hogy megoldjuk. Elég "csak" egy év sikertelen próbálkozás és máris nálunk a helye bárkinek, minden papír nélkül is !! Persze, ami van, esetleg, azt azért hozza: megnézzük mi volt eddig a helyzet....

Sok párt fogadtunk már még akkor is , ha nem is várnak egy évet, csak biztosra akarnak menni. Ezt hívják ciklusmonitorizálásnak.
harcimokus

Sziasztok!
Hanna? Na??? Megvolt a beülti? Mennyit kaptál vissza?

Mereszt! Hogy vagy? Van még nyilalgatás?

Csajok! Még gratukat ne osszatok nekem... :oops: Én csak az UH után nyugszom meg. :?

Még egy kérdésem lenne. Volt szó itt tornáról. Én is úgy tudom, hogy kismamáknak mindent csak a 12. héttől javasolnak. Tünde szerint az ARWENt lehet.
De merjek? Csak mert még 8 alkalom van a drága bérletemből és hát a derekamnak jót tenne. :( :?:
A diétát sem merem abbahagyni, pedig ez a 160 CH már bőven kevés nekem, állandóan éhezem és a hányingeremen ez nem segít. Szerintetek meddig kell szigorúan diétáznom?
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: nekem azt mondta az endokrinológus, hogy a diétát a 12. hétig mindenképp nyomni kell.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

HANNA! ÓRIÁSI DRUKK ,holnap kérek szépen üzenetet :D :D

Mereszt-LEO++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BABA&Viktu További jó szurkálódást :wink: :wink:

puszi Dalmi
dalmácia

Bartika ! Bocsánat lemaradtál ,természetesen neked is óriási gratula :D :D :D :D :D :D puszi Dalmi
dalmácia

Mindenki drukkol nekem a szurihoz, volt, aki tüszőnövelő drukkot küldött! :D Csajok, nekem hosszú protokollom van, tehát még csak a Suprefactnál tartok! Szóval mensi után indul majd a tüszőnövesztés, de mensi egyenlőre (szokás szerint) várat magára. Modjuk tudtam, hogy késni fog, mert a 15. cn-on a doktornő mondta, hogy ott látta még a tüszőt. :oops:

Hanna, sokat gondolok rád és nagyon-nagyon drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bartika! A diétát tartani kell. Nagyon drukkolok az uh-ig.

Mereszt! Drukk ezerrel!!!

Mi most értünk haza. Nagyon sokan voltak. 3 babát hoztunk haza. :)
Kaptam 1 Choragon szurit, majd 2 naponta 1/2 ampulla lesz a folytatás. (Na, löttek a tesztsorozatomnak :oops: )

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

bartika, mereszt, leo, hanna, korall, nikó, nani, szöcske: drukk++++

viktu, baba: hajrá szurik!

kati
katica30

Hanna :P
Innentől extradrukkok!
Blasztok lettek mindhárman? Többi sítáboros, vagy várnak holnapig? Most akkor felesleges korán tesztelj a Choragon miatt :lol: :wink:

Till :P Harcika :P
3 naposan is fagyasztanak, de tény, hogy vagy a 2 naposat célszerű, aminek még csak néhány sejtje van ezért a felengedésnél is kevéssé sérül, vagy blasztot, aminek már megszámlálhatatlan. Egyszerűen csak azért, mert ez a kétfajta reagál legjobban a felengedésre. Nekem volt 3. napos fagyasztásom is, az én kérésemre. (5 felengedettből lényegében 1-nek lett volna valós esélye... ő volt majdnem 100%-os...) S ahogy Angel írta -ezt Tillnek írom!- van 2 db 6 napos blasztobabám a fagyiban!

Jucus :P
Ha arra gondoltál, hogy itt, a topikon "ordították le a fejedet", akkor csupán annyi történt, hogy 1. bejelentkezésed alkalmával annyit árultál el magadról, hogy 2 hónapja Clostyval próbálkoztok, nem jött össze és kétségbeestél... Erre most is azt mondanám, hogy nem egészen értem... de a helyzet ugyebár merőben más...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bartika,
milyen diétát tartasz? (Esetleg megírnád priviben, röviden? Nagyon érdekel!)

Harcika, + Fanni, Coca, Angel!
Köszönöm az infót a fagyasztással kapcsolatban! (Kovács doki nem fejtette ki, miért nem volt fagyasztás, de akkor jól sejtettem, nyilván nem voltak megfelelőekszegénykéim...Persze utólag már lényegtelen, inkább a folytatás miatt érdekel, de biztos sikerül az augusztus, és akkor tárgytalan :D )

Azért is kíváncsiskodom, mert nekünk a Nyírőben (2005 nov) nem sikerült az első stimu, a második 2 sejtjéből pedig 1 termékenyült meg! Azt mondták, rettentő nehezen stimulálódom...A 2. lombik(ezt tudjátok) 2008 februárban volt, és nagyon boldog voltam, hogy 8-ból 6 szépen beindult!!! - az előzmények miatt lenne jó, ha fagyikáink is lennének...

Mennek a drukkok:
Till

tillidian

Hanna,
drukk a kis triónak! :)
Többiek fagyiba?

Fanni :P
hú, nekem eddig mindkétszer 3naposakat fagyasztottak, és nem is volt valami jó a túlélési arány (8-ból 1, 9-ből 3)... lehet, hogy ezért? Ki tudja, mi lett volna kétnaposokkal... :?
A legutóbbi 10 picikémet úgy sajnálom... 2. v. 3. napon biztos lett volna még fagyibavaló, ha nem is mind, aki túl is éli, akár köztük lehetett volna a befutó... Na de mindegy is már. Az biztos, hogy többet blasztocitázni nem akarok.

Kerek héthez érkeztél! :D Gratu!
Remélem jól vagytok, már amennyire akkora óriáspocakkal lehet! :wink: Bocs, nem nagyon szoktam átolvasni a másik topicba
angel37

Fanni!
Privi ment! :D

Angel,
úgy gondolod, a blasztónak nincs nagyobb megtapadási esélye, azért nem szeretnéd? Én ehhez tényleg nem értek :roll:
És szabad "beleszólni", hogy hogyan legyen a dolog? (Ezt nem is sejtettem... :) - nem mintha értenék hozzá...)

Lányok, még 1 kérdés:
Valahol azt olvastam, hogy 35 év vagy 3. lombik alkalmával végeznek a babócán egy kis bemetszést (most nem jut eszembe az eljárás neve), amitől jobban megtapad. Ezt kérni kell, vagy kérés nélkül is elvégzik TB-s lombiknál?

Hátha okosodom :)

tillidian

Megvan, "asszisztált hatching" a neve!
Most olvastam:
- hölgy 35 felettti,
- 2 sikertelen lombik-beülti,
- fagyibabák esetén (!)
- FSH szint 10 fölött van (ezt nem tudom, mi, a többit értem :))

tillidian

Till! AHA a neve, és azért csinálják, mert öreg rókáknak már vastagabb a petesejtet határoló hártya, ezért segítenek neki megrepedni. (Nekem az elsőnél is csinálta(tta) már Mágus, hajlott koromra való tekintettel. (Elmúltam már 39 akkor) Ja, és nem kellett kérni.

Kép
zölddisznó

Till :P
Válaszolok Angel helyett!
Ha blasztoig viszik a kicsiket, elképzelhető, hogy mondjuk 1 sem lesz végül... ha lefagyasztják őket "időben", akkor sok későbbi esélyed van... ha felengednek... Angel szerint az embrikéknek odabenn a legjobb. Jobb, mint a petricsészében. S miután a 2 vagy 3 napos embriót, ha lefagyasztják, nem tudhatjuk, eljutottak volna-e blasztoig, s azt sem, hogy a beültetett blaszto hogy tapadt volna, ha 2 vagy 3 naposan ültetik be, a választ nem tudjuk, mi a jobb. Csak véleményünk van :D Angelnek az, amit olvastál :) Ugye, Angel? :)

Angel :P
Igen, megvan a 30. hét, s ettől nagyon boldog vagyok.
A többiről nem is beszéljünk...fáradt vagyok, nem-igen alszom...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Till,
a múltkori eset miatt nem akarom, amit kisbetűkkel írtam az előző hsz-emben. Én sose nagyon hittem a blasztókban, de legutóbb úgy gondoltam, vágjunk neki, ezt is ki kell próbálni, hátha tényleg meghozza a sikert! Nem én javasoltam, hanem a doki+biológus. Igaz, hogy csak 4naposakat kaptam vissza, de semmi el sem indult :roll:
Inkább legyen 3napos beültim és még egy esély a fagyikkal!
De nem hiszem, hogy ezzel itt mindenki egyetért! :wink:
Másnak simán beválhat a blasztó!

Szerintem ennyiben beleszólhatok, hogy hamarabb szeretném őket. Abba valszeg kevésbé, hogy vigyék őket 5. napig, miközben nem olyan szabályosak szegények.

AHA-t nekem eddig sose csináltak, mindig tervezem, hogy rákérdezek, aztán vhogy elmarad.
Az FSH a tüszőérlelő hormon!
angel37

Fanni! :) - éljen a 30. hét!!!!! :D csak így tovább!!! :)
Köszönöm a válaszokat! :) (megnyugtattál :))
Már kezdem kapizsgálni: akkor ezért volt, hogy minden betelefonálásnál más embriószámot és állapotot mondtak!!!
///Sőt, azokból is, akik szépen beindultak, volt, amelyik meggondolta magát :cry: /// Ilyenkor jön jól a "lombikos 10 parancsolat" :lol: pl: "ne agyalj", meg "ne számítgass" - bár nem idéztem pontosan :)

Coca, :D
köszi! (Hajlott ám a kerti diófánk, nem a Te korod!!! :lol: :lol: :lol: )

Till

tillidian

Fanni :P
jaja! :wink:
A régi elmélethez azóta hozzájött egy tapasztalat a márciusi menettel.
Dokibácsi szerint is odabent a legjobb nekik! :wink:

Egyébként meg: ha meg akar maradni, megmarad a 2napos, ha nem, akkor az 5napos sem! Kinek éppen abban a menetben mi! A kulcsot nem tudjuk, bármennyire szeretnénk! :? :wink:

Naná, hogy boldog vagy! :P
M&M és Mamájuk is nagyon ügyes! :lol:
angel37

Angel!
Akkor ezek szerint mégis jó, ha az ember némiképp tájékozott, és saját gondolatai is vannak...(Vannak azok nekem is - Uracskám nem mindig értékeli :D - de gondoltam, jobb, ha a dokira hagyok mindent...Node legalább fogok tudni kérdezni!!!)

Még 1 kérdés (és becsszó, csendben maradok mára :lol: ):
ha csütörtökön volt a punkció és hétfőn a beülti, akkor ugye a kezdő napot is számítva 5 naposak voltak az embik?

Pusz:
Till

tillidian

Fanni! Én is gratulálok a kis csokigolyóknak...ha már emendems lett a nevük :lol:

Kép
zölddisznó

Till,
csüt. punkció - hétfői beülti: ezek 4 napos embrikék! :wink:
angel37

Till :P
Köszönöm! S nincs mit :D

Angel :P Coca :P
Köszönjük szépen.
Apa is így hívja őket :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Till,
Igazuk van a lányoknak. Nem lehet tudni, hogy kinek hánysejtes embriók tapadnak meg és mikor, melyik lombiknál.
Vendég

És még egy info: nekem 3 naposan rakták a hűvösbe a 2 bébibogyómat, és 2-ből 2 felébredt! Ráadásul az egyik már rengeteg sejtes :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Fanni! Jaja, van 3 blasztó babám a pociban. Fagyi nem lesz szerintem. Nem fogok tesztelni így. (Csajok! Ne paráztassatok már a blaszto babákról. Annyira vártam rájuk.)

Kép
hanna30

Ja, a legfontosabb. Dupla transzferem volt. Az egyik drágaság nem akart beköltözni. :oops: A házikójukat meg hazahoztam. :wink:

Kép
hanna30

Hanna,
ez nem paráztatás :wink: Csakis pozitívan továbbra is! :)
++++++++++++++++++

Huhú, ha ennyire tapadt már a kicsi a csőbe, akkor már ma megkezdi a beágyazódást! :wink:
angel37

Hanna!!!

Te ne törődj semmivel, csak pihengess és álmodozz a gyönyörűségeidről!!! :D :D :D

[size=9](Bocsi, csak annyi kérdés felmerül az emberben, és itt sok szakértő van, azért kérdezgetek folyton :lol: )[/size
Till

tillidian

Ok Csajok! :wink:
Kapott valaki choragont?

Kép
hanna30

Hanna,
:)
Kétszer volt olyan, hogy rögtön beülti után kaptam, de csak egyet!
angel37

Angel!

Értem. Én még kapok egy párat.

Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?