Anda,
Kikönyörögtem a dokitól az encepurt, beadja 2 hét múlva, ha 1 éves lesz. Ha rajta múlik, Ő is 1,5 év után adta volna.
Megkérdeztem miért, azt mondta, hogy ekkortól kell, előbb még nem készült fel a gyerek szervezete rá, vakrepülés előbb beadni, akár baja is lehet.
Na, a tesóm tök ideg lett, hogy ők meg megkapták pár hósan…
A Kaáliba a mensim 3. napján mennénk, ha végre megjönne, de már megint késik vagy 2 hete. Remélem, most már vár pár napig, hogy ne pont az ünnepekre essen a 3. nap!
Zsú,
Jó, hogy írtál!
Én is adtam már neki hámozott almát, körtét meg banánt a kezébe, eszi is, de egy csomószor kiöklendezi vagy kihányja, én meg megunom, aztán kiveszem a kezéből.
A 8 hós üveges meg nagyon darabos, abból 2-3 kanál megy, aztán öklendezés/hányás, majd a kutya megeszi.
A kölesgolyót meg a karobos bio rizsgolyót viszont elkezdte nagyon szeretni, de csak akkor kap, ha nagyon le kell, hogy foglaljam vmivel, vagy kaja után, ha én még eszem, és hogy ne ordítson.
Anikó,
Olivér este fél 9, fél 10-től alszik kb. reggel fél 9-ig, vagy még annál is tovább, úgyhogy nekünk a reggeli se reggeli.
Jó sokszor eszik Ágoston is!
Én gyümis napokon éhesebb vagyok, mintha nem eszem semmit…
(Ma már 3. napja semmi… )
Kata,
Végig se bírom olvasni, mennyi mindent eszik Bálintod!
Ügyes, hogy már kanalazik. Tényleg megköti a cipőfűzőt?
Az igen!
Pompi,
Neked is ilyen jó evő gyerekeid vannak!
Almapépet O. is eszik. Próbáltátok már a bio karobos rizsgolyót? Olivér imádja! Szerintem attól az egy szelettől nem jön vissza fél kiló. Mennyit akarsz még ledobni?
Anda,
Ügyes vagy, hogy egyből a barna kenyérhez szoktatod hozzá. És így szeretik? Szerencsés…
Zsuzsi,
Kecskeméti: sütőtök sertésmájjal. Nálunk nagy kedvenc, de csak heti egyszer mehet ugye a máj miatt.
Lili,
Ugyan nekem egyszem gyerek van, de nálunk még most sincs határozott napirend, mindig elég kaotikus volt minden. No nem miattam, de O. sose hagyta(ja), hogy akkor etessem pl. ha nem éhes, vagy akkor altassam, amikor nem álmos.
Bár mostanában már jobb a helyzet, de pár nap alatt borul minden akár, és kialakul vmi más. Így tényleg nehezebb tervezni, de megszokás kérdése is. Ha Ti sem vagytok egy fix napirenddel rendelkező pár (mert mi apával nem vagyunk ), akkor szerintem Tőlük se várhatod el, hogy minden úgy legyen, ahogy Te akarod.
Emma,
Ha Zalán nem szopizna, nem is enne sokkal többet Olivérnél…
Lafi,
Névtelen lett a neved a szegedi topikban, ha jól emlékszem Te voltál az utolsó hozzászóló... Csak nem kiléptél?