Új privát üzeneted érkezett!

Gomba

nekem még nem jött meg :) Na nem is hiányzik :lol:

Benszike

hős vagy :D

Elan

sajnálom a barinődet,remélem minden rendben lesz velük.

Zsókuci,Napcsi,Chesti???Merre jártok?? :lol:

Kép
lukrécia

Benszikém
képet kérünk,leginkább a teraszos kinntlétről szeretnék kukkolni :wink: :wink: :wink:

Tali nekem is a 14.e-i a biztos,a 31.-éről még nem nyilatkozott az uram,igy bizonytalan :oops: :oops:

Gomba
nekem sem jött még meg,de azt mondják amig rendszeres a szopi nem fog,ja meg azt hogy mikor már egy ideje átszundizza az éjszakát akkor már várható :oops: :oops: hááát én várom is meg nem is,azért várom hátha utána spontán összejön :oops: :oops: :oops: olyan jóóó lenne nem visszamenni a tesóért :wink: :wink:

bibar

Bibarka!
Spontánul????HAHAHA Te kis Szeplőtlen Szűzmária!!!!De nagyon drukkolok!!!!
Milyen klassz dolgod van,hogy Oli átalussza az éjjelt!Akkor értem már a spontaneitást! :wink:

Luki!
Mi van a véres kakival?

Zuzmo!
Hát már tényleg nincs sok hátra!

Tali!
CSajok én nem bizti,hogy el tudok menni 14-én,mert aznap van a szülinapom és nem tudom lesz-e családi összeröffenés!Bár én szívesen kihagynám!Mostmár mindennap egy ajándék lesz!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép

Pusza nektek!!!!!!!!
Vendég

Elan
Sajnálom a barátnődet!remélem minden rendben lesz velük!!

Hát lányok én is szívesen mennék a talira,de azt hiszem nekem igazolt távollétem lesz :lol: ha csak kisfiam meg nem gondolja magát és tovább marad odabent :D
gabicsibe

Sziasztok!

Tali benne vagyok :) Nekem a vasárnap lenne jobb :) Zsókuci is tanfolyamon van szombaton :oops: hátha egy vasárnapira talira azért eljönne :)

Benszi milyen ügyik már az ikrek :) Dóra husi már kúszik a nappaliban? :)

Zuzmó anyu merre van az a játszó? Tök jól hangzik. :)

Vicuska zabálnivaló gyönyörűság ebben a kis sapiban rami. :)

Agnese Milán annyira kópé :) Az a fehér kendő hihetetlen vagány. :) Gondolom a játszóterek szívtiprója. :)

Gabicsibe taliig még ne szülj :) Nagy pocisok adják a sava-borsát a talinak. :)

Motték szavak nincsenek, és már mondtam is milyen gyönyörüséges Krisztike! Boldog család vagytok, ez totál lejön!!! :lol: :lol:

Sharon...sapis kép .. hűűűűűűűűűű. Hát festeni nem lehetne ilyen szépet! :lol:

Taptau de jó látni!!! Hiányzik a kis vagány Máté. Képet ha tudsz rakj!! Remélem jól vagytok!

Agnesm hihetetlen h már a 27. hét!!! :shock: :shock: Micsoda mázlista, ráadásul kislány. :) Jól vagytok? Mi is hiányolunk!

Gomba nekem 11. hónap tájékán jött meg ha jól emlékszem.

Most hirtelen ennyi. :)

Lencsim a játszón oszt mindenkit, elkezdődött a birtoklási korszak. nem egyszerűűűűűűűű. Senkinek nem adunk semmit, és ha mérges homokot szór a másikra. :oops: :shock:

Pár kép a kis akaratos ördögömről :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Benszi!

Tök jó az a miaz amiben ülnek!
Édesek!

Chesti!

Annyira hihetetlen, hogy már ekkora Niki :shock: gondolom Neked is :wink:

jucicuki

Benszi

engem is érdekelne miben ülnek a skacok.Marha jó!
Köszönöm kérdésed,bevittük az ANTSZ-be a kakit,még nincs eredmény.Most megint elmúlt,de hát már nem hiszem,hogy a tejfehérjétől van,mert már rég óta nem eszem.Amúgy most megint nincs vér,hát nem tudom :( Hozzátápit el kellett napolnunk,de hamarosan kezdem :D

Chesti

jaj ez a Lencsiiiiii :P :P :P
Mindegyik kép csúcs de a köntösösek tüneményesek!!!!! :lol:

Kép
lukrécia

Kendős nagykislányom :P :P :P
Kép

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Chesti, csak ismétlem magam, de Lencsilány egyszerűen gyönyörű!

Luki, ez a kislány totál Rád hasonlít! Jól látom?

Hú, ma olyan szupi napom volt! Hugim ma szabin volt és taliztunk bennt a városban. Persze velem volt Ramika is. Férjem reggel bevitte a babakocsit és oda hozta a Deákra nekünk. Busszal és metroval vittem odáig Ramikát a kezemben és tök simán ment. Egész nap mászkáltunk, kajáztunk, röhögtünk. Rami meg egy tünci volt, meg se mukkant. Persze ő is kapott új rucikat!

Holnap reggel viszont a szemészeten kezdünk meg hetek óta a szememen más-más helyen kijön valami árpa féle, jól megduzzad, fáj és elmúlik, majd másnap más helyen kijön. Csak jobb ha egy szakember megnézni. Remélem nem lesz sok nyanya!
:D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska, máskor is nőtt már ilyen a szemedre? Mert nekem ugyanilyen krónikus szemhéjgyulladásom van már 5-6 éve... nem tudnak vele semmi csinálni, állítólag a könnyem túl sűrű, tele van fehérjével és eltömíti a csatornákat meg valahogy azokat a pórusokat is, amiken kibújnak a szempillák. Kapok rá Tobradex kenőcsöt, az elmúlasztja, de csak átmenetileg. Remélem, Neked nem ez van!

Hejj, Gabicsibe, ha a dokim a betöltött 38. hét utáni héten akarja a műtétet, akkor mégis együtt szülünk :D Már ha időre jön Botond :)

Benszi, a puzzle-játszószőnyeket hol szereztétek? Valami ilyesmire vadászunk mi is....

Kép
elan

Luuukkii néni :) Falatka egy tünemény. :) Olyan kis nyugis kislány :)
Legközelebbi talira jönni, jönni, jönni! :)

Vicuska remélem megoldódik az árpa dolog. Nekem is néha-néha kijön, de elmúlik.

Juci :) Hidd el pikkpakk a csajok is igy pörögnek majd, és csak lesel majd hol vannak a kis karonülő lánykáid :)

Elan ilyen szivacsos játszószőnyeget szinte mindenhol lehet kapni. Cora, tesco, auchan, de pl Régió játékkerben i slehet, vagy neten rendelni.

pl http://www.regiojatek.hu/ itt. Menüben épiítőjáték, modell, azon belül szivacs építő.

chesti

Adri,
Még az is lehet, hogy a másik picur is ott lesz a következő uh-n! :wink: Habár pl. nálunk látszott már az elsőn is mindkettő, de úgy hallottam sok esetben csak később látják a másikat! Szeretnétek kettőt?

Juci,
Kíváncsi vagyok az esküvői képekre, biztos irtó aranyosak lesznek a gyerkőcök!

Zuzmó,
Jó ötlet a tali, de én bizti nem tudok már menni. :oops: A 14-ei hétvégén már biztos babázok, mert ha nem indul el magától, akkor a 38. héten császár, az előtte lévő hétvégék is elég neccesek már. Majd a következőre megyünk! :wink:

Agnesm,
Hű már a 27. hét, tényleg rohan az idő! :shock:

Elan,
Nagyon szurkolok a kolléganődéknek! Remélem nem lesz semmi baj!

Benszi,
Tényleg nagyon tuti az a valami amiben ülnek! Hol vettétek és mi a neve?

Chesti,
A köppenyes kép annyira édes! Kész vagyok tőle! :lol:

Luki,
Kendős falatka olyan aranyos!

Zsókuci,
Hahó! Mi újság veled?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csajok!

Felfújhatós cuccot a Törökbálinti Corában vettem a babaosztályon!Nagyon jó,csak előtte ki kell mosni,mert fog az anyag,jó mi?

Elan!
Puzzle szőnyeget Auchanban vettem!

Vicuska!
Sajnálom ezeket a fránya árpákat!

Luki!
Legalább elmúlt a véres kaki,csak megmondják az okosok az ANTSZ-ben a okot!Annyira falat tényleg Falatka!Gyönyörű!

Chesti!
Niki hihetetlenül virgonc!Jó móka lehet homokot dobálni,elképzelem a többi anyuka fejét:))
Vendég

Rebe :)
Nem is tudom, a szívemmel nagyon örülnék, ha mindkettő velünk lenne, de 2 gyerkőccel... Hááát, biztos nem könnyű!
Bár itt az ikres Lányok annyira ügyesek, biztos csak szervezés kérdése! :wink:
Neked viszont nagyon gratulálok a dupla örömcsomaghoz!!! :D
adri1983

Csajok!
Segítsetek!!!!!!!!!

3 napja Balukám,aki a nyugalom példaképe,egyik pillről a másikra agresszív,erőszakos,feszült,ideges és sírós lett!Nem alszik napközben csak 2x20percet,ettől hullafáradt.Szerintem a fogától van és csak a kezemben akar lenni!Rúgja ki magát a hordozóból és torokból sikongat eröltetve!Ettől elkezd köhögni!Mit csináljak?Ja és minden porcikáját megfeszíti tiszta ideg a gyerek.Dóri meg mintababa 3napja!Ezek összebeszéltek?
Vendég

Benszikém
egy helyről öltözünk azt látom :P :P :P nekünk is van az első képes póló :P :P nagyon édesek a skacok,mint mindig :wink: sajnos a kérdésedre nem tudok választ :cry: :cry:

Lukikám
annyira cukiiii :lol: :lol: :lol: :lol:

Chesti
nagyon szép a kis ördögfióka :wink: :wink: :wink:

na most nem tudok többet irni mert evés van :wink: majd jövök :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Na, ezzel a szemészettel tartoztam az ördögnek. Közölte a doki, hogy ez árpa és nem lehet vele semmit sem csinálni, borogassam és jöjjek rá, mitől lehet mondjuk pórtól, légkonditól stb..
Azért megnézett valami géppel..ja, és örüljek, hogy nem jégárpa, mert akkor műtét. Király!

Elan, eddig nekem soha nem volt ilyen, ez olyan 3 hete kezdődött, de ma reggelre megint egy akkora nőtt rám! Tökre fáj!

Benszi, Ramikám is túlesett egy ilyen időszakon, a kezemben aludt nagy féléves cula létére. Olyan 2 hét alatt elmúlt és szépen előbújt a lennti 2 foga.

Kép

vicuska2007

Vicuska, az jó, az árpa azért legalább nem sűrűn jön vissza. A kamillateás borogatást javaslom!

Köszi Lányok a játszószőnyeges tippeket, utánanézünk!

Rebe, akkor kb. 1 héttel előzlek be a császárral. Ha így lesz, nyugodtan hívj majd, mesélek. A számomat megadom priviben, ha gondolod, ha már nincs meg :)

Kép
elan

Benszi

én meg a neten olvastam,hogy agresszívvé is válhatnak ilyenkor a gyerkők.Tuti a foga :shock:
Engem meg nem a puzzleszőnyeg érdekelne,hanem amiben ülnek!!!!Hol vetted?

Bibarkám

Csörgettelek mobilon,ma elmarad a skype,annyi dolog van de úgy élvezem végreeeeee 8) 8) 8) :D Puszikállak,majd híjjá amikor Neked is jó,megpróbálok én is a neten majd körbekukkantani.Ma du visszük Mandit gyógytornászhoz,szoríts! :P puszi a kisgolyónak :P

Vicuska

háááát,pl ezen a képen tényleg úgy néz ki Falat,mint én kiskoromban(szegény :wink: ) de inkább vegyes,sőt,többen mondják apucit..... :D
Nekem is volt kiskoromban többször is árpa a szememen,írtó sz.r!Érdekes felnőtt koromban még nem vol(kopkopkop).
Tök jó lehetett Nektek tegnap,Rami ilyen ügyesen elvan a babakocsiban???Mi egy hete csak a kengurut szeretjük sajna :(

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Úgy látom egyre inkább a 14-és hétvége lesz a nyerő. Lehet már én is lecsúszok róla, de addig is úgy tervezem, hogy megyünk. Bár az már nekem is a 38 hét lesz. Egyenlőre 15 ét beszéltem meg a kisfiammal, aztán majd látjuk. Úgyanis a szülésznőm 19-én utazik el, a dokim meg akkor jön haza szabiról, de ő csak a Balcsira megy, azt mondta onnan gyorsan felér ha szülünk, a szülésznőm viszont külföldre megy. Az már necces, úgyhogy inkább a dokim szabija alatt kéne produkálni valamit. Persze ha Kristóf is olyan pontos lesz mint a nővére, akkor addigra visszajön a szülésznőm is.

Minden esetre ezennel felkérem a mi drága szervezőzseninket, Chestikét, hogy egyrészt csináljom má' egy táblát, másrészt rábíznám az infót a hellyel kapcsolatban.

Szóval , drága, nem másról van szó mint a Kopaszi gát vagy Lágymányosi öböl néven ismert anno a West Balkán nevű szórakozóhelynek is otthont adó létesítményről, ami a Lágymányosi híd melett van elkerített területen a Duna partján. Meg lehet nézni az obol.hu - n, de azok a képek még az építkezés alatt készültek és a látvány messze elmarad a végeredménytől. Egyszerűen csak úgy tudnám jellemezni, hogy gyönyörű, békés és hangulatos. Talán vasárnap tudok néhány képet készíteni.
Ja , a lányod egy tüncibogár még mindíg. A body-s képek mintha az én kis boszimról készültek volna fürdés előtt, ugyanilyen huncut kis ördögfióka. Fürcsi után meg meztelen nyomja ugyanezt, alig lehet utolérni.

Na tiplizek, mert lassan ébred és menni kell apa öltönyéért a tisztítóba,- holnap esküvőre megyünk megint - aztán mamával Corába Tbálintra. Hipp-hopp este lesz.

Legközelebb szerintem hétfőn vagy kedden jövök. Jó pünkösdöt mindenkinek.

Puszzz

Kép
Kép
zuzmó

Benszike!

Régen vettétek, lehet még? Hogy hívják? Mennyi volt?

Ez teljesen normális jelenség a fogzással és a mozgásfejlődéssel is lehet kapcsolatban, az addig nyugodtabb gyerkőcnél jobban feltűnik, mi így jártunk Lilussal, bár annyit nem akar ölben lenni, mint Balud, de sokkal hisztisebb lett, mint volt. Majd elmúlik. Reméljük :roll:

Judit

jucicuki

Egy gyors könyv ajánló.

http://www.z-press.hu/ismerteto/Felnovekedni+ujra/33

Remek tanácsokat ad, hogy miként tudjuk úgy irányítani gyermekünket, hogy felnőtt korában, vagy
tinédzserként meg tudjon birkózni az önálló döntésekkel, a saját elhatározásaival.

A legtöbb fejezetben van egy táblázat, ahol egy praktikus szerkezetbe foglalva ábrázolják, hogy
milyen problémák merülhetnek fel a különböző korú gyerekeknél. Hogyan próbálgatja a saját korlátait
túllépni, miként szeretné növelni a beleszólását a családi kérdésekben, hogy szeretne önálló döntéseket
hozni, milyen módon próbálja tudatni Veled, ha segítségre szorul.
chesti

Sziasztok csajszikák!

Íme pár fotó az új verdánkról! :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép

Na dobok még pár újat a döbrögiről! :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Fiona, Döbrögi nagyon édes :) A verda szuper! Milyen márka?

Kép
elan

Kedvencem:

Kép

pilóta leszek?![/img]
ballagyo

Sziasztok Lányok!
Hát nem hiszem el, hogy 16 hónap alatt nem voltunk annyit dokinál, mint az elmúlt 1 hét alatt! :(
Tudjátok múlt héten bekapott Krisztike egy vírust csúnya köhögéssel :( , amit péntekre majdnem teljesen, de vasárnapra már teljesen kihevert. Így el tudtunk menni a veszprémi hosszúhétvégénkre. :)
Hétfőn már a szemészeten és a sebészeten ültünk, mert Tündéremnek sikerült megbotlania és pont az asztal szélébe bevágnia a szeme feletti csontot. :( Szerencsére semmi baja nem lett sem a szemének, sem a csontnak és mázli, hogy fél centivel a szeme felett történt az ütés. "Csak" lett egy 1 cm-es véraláfutás csík a szeme felett, kismonoklis. :)
Tegnap éjjel pedig felment nagyon a láza, szörnyű éjszakánk volt . :( Így ma a doktornéninél kezdtünk: mandulagyuszi. :( Most ébredt fel szegénykém és most is nagyon magas a láza, 39 fok. :( Olyan kis bágyadt, levert, rá sem lehet ismerni. Itt fekszik mellettem a kanapén betakarva, a bariját szorongatva. Persze étvágya nincs, de szerencsére a folyadékot issza rendesen.
Dokinéni mondta, hoyg a vírus után még le volt gyengülve az immunrendszere, így könnyen benyalta ezt a mandulagyuszit a játszótéren, babaklubba vagy bárhol, ahol gyerkőcökkel találkozott.

Majd még jelentkezünk. Addig is puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a manókra!

Kép

Kép
motné

Kép skanzenban Kép :-)))

Rég voltam, így rögtön képekkel kezdek, hogy felismerjetek :lol: 8) :oops:
Mentségemre szóljon, hogy nekünk is kijött két fogacska, na meg szokás szerint zajlott az élet mifelénk is.
A talinak nagyon örülnék, ha sikerülne végre nekünk is eljutni. De egy biztos, a 31 ei hétvége nekünk biztos nem jó, mert vééégre elmegyünk kicsit hosszú hétvégézni Mezőkövesdre.

Próbálok újra reagálni majd mindenkinek, most csak annyit:

Motné, nagyon sajnálom Krisztikét. Látom magam előtt, ahogy bágyadtan fekszik szegénykém :cry:
Mielőbbi gyógyulást neki!

Lukiiiii, annyira édes kis törékeny virágszál!
Remélem, kakidologra hamar fátylat lehet borítani!

Babák gyönyörűek!!!
No, majd jövök még. De most tényleg! :wink: :roll:

KépKép
naposoldal

Motné
jobbulást szegénykének,nagyon rátok jár a rúd :oops: :oops: :oops: kúrálgasd őt és kényeztesd sokat :wink:

Ballagyó
ari a kis pilóta :lol: :lol:

Fiona
jók a képek,szupi az új verda :lol:

Zuzmó
azért jó lenne ha a talit még megvárná a kisfiad :wink:

Lukikám
pusszantalak és örülök hogy minden oké volt :P :P

bibar

Napcsi
végre itt vagy :P :P gyönyörüüüüüek vagytok,annyira szép család :P :P :P még-még-még képet :P :P :P

én is rakok fel :P :P mindjárt csak most menni kell :lol:

bibar

TALIRA JELENTKEZŐK!

Oooo drága Zuzmó :) látom, h rám testáltad a táblázatot :)

Akkor tessék jelentkezni. Láthatóan nekem címezve vagy kiemelve, mert sajnos sokszor csak a képeket tudom átfutni, vagy ami nekem szól. :oops: :oops:

Melyik hétvége legyen? Szombat vagy vasárnap?

Június 7-8,
Június 14-15

Helyszín: XI ker Kopaszi gát

http://obol.hu/Park_Hazirend.html

chesti

Látod, Bibarci, emelgeti már a kis buksiját :lol: :lol: Mindennek eljön az ideje :lol:
Nagyon édesek apával :lol:
Te meg csak úgy olvadsz a képen 8) hiába, dúl a szerelem, mi?

Nekem mostanában állandóan mehetnékem van. Gondolom a tavasz, no meg azelőtt mi eléggé jövös-menősök voltunk.
Gondoltunk egyet, aztán már úton is voltunk.
Voltunk mi lakóbusszal, sátorral, biciklivel, motorral. asszem elég sokmindent kipróbáltunk.
de olyan jó, mert Nórival már egyre jobban ki lehet mozdulni.
amikor arra gondolok, hogy kissé nehézkes az indulás, hogy minden meglegyen, kajcsi, váltóruha, stb., akkor gyorsan eszembe juttatom, hogy két, esetleg több gyerekkel milyen lehet :shock:
Úgyhogy, kalandra fel, itt a jó idő :wink:

Chesti, nekem egyelőre, mindkét hétvége jó :lol:

KépKép
naposoldal

Bibarkám

Jaj de szééééép,szuper képek!!!!Aptyukkal a kép csúcs,ahogy nevetnek!!!! :D :D És az a buksi is emelkedik már.... :wink: :wink: A közös kép is cukor,kicsit rontod az összképet,dehát vkire rá kellett rakni azt a kengurut vagy mi. :D

Napcsi

ÖÖÖÖ,magácska kicsoda is????? :lol: :lol: Alig rémlik..... :wink: :lol: Gyönyörűek vagytok :P :P

Chesti

én feliratkoznék 14-15-re.

Fiona

nagyon szép a verda :D látom élvezi Döbrögi :D

Ballagyo

cuki a kis pilótád.Írhatnál magatokról többet :D

Kép
lukrécia

ja,csajok képzeljétek ma délelőtt óta hozzátáplált nagykislányom van. :oops: :P :P :P Elkezdtük :D Egyik szemem sír,a másik nevet :D

Kép
lukrécia

Sziasztok csajszikák.

ELAN!!!

a babakocsi Pierre Cardin Paris. Nekem is naggggyon tetszik. Csak ez a szin volt meg égőpiros. Gyönyörű volt a piros is na de a Döbröginek?? :lol:

BENSZI!!!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!! Szegény Balukát nagyon sajnálom!!Remélem már kicsit jobban van. Szerintem is a foga lehet a bűnös. Nem folyik a nyála??

CHESTI!!

Lencsi lányka gyönyörű mint mindig. Én valahogy kicsit ducibnak gondoltam őt de most látom hogy nem is!! Én is mennék a talira a Döbrögivel!!!

BIBAR!!!

Nagggyon jo az a kép ahol szerelmesek az apával!!! Most egy kicsit megnyugodtam ahogy néztem a képeteket és irtad hogy ennyire emeli a fejét az Olivér. Az az igazság hogy a Bence sem egy fejemelő bajnok. És ráadásul utál hason lenni.Ha hasra forditom a kezeit rögtön lehuzza magamellé és nem nyomja ki magát. Már kezdek aggódni. Álitolag már lassan meg kéne fordulnia . :roll: :roll: ő meg ahhoz képest!! Aztmondta a védőnő hogy tegyem rá plédre és görgessem oda-vissza. Oli szeret hason lenni????

MOTNÉ!!

Jaj nagyon sajnálom a picurkádat millió gyógypuszit küldök neki!!! :lol:

LUKI!!!!!

Ma a lányommal megbeszéltük hogy szerintünk Falatka nagyon hasonlit rád!!!

Már nem emlékszem ki volt de valamelyiktek kérdezte hogy hogy-hogy nekem már megvan?? Képzeljétek nekem már most másodszor jött meg. Szerintem azért mert nincs tejem és nem is volt csak nagyon kevés. Volta tegnap este a dokimnál és a jobb petefészkemen egy nagy ciszta van. most kaptam egy gyogyszert és egy hét mulva megnézi ujra. ha nincs változás aztmondta le kell szivni. Állitolag hüvelyen keresztül megcsinálja.

Volt már valamelyikteknek ilyen cisztaleszívása????
Eléggé parázok tőle.

Segitsetek!!!!

Hogy szoktassam le Döbrögit arrol hogy állandóan kézbe akarjon lenni??? Már lassan nem merek elmenni vele sétálni mert állandóan hisztizik. Nem olyan igazi sirás csak olyan hisztis. És ha felveszem minden baj megszünik. Tök égő hogy állandóan végig nyüszögi az utat. Miért nem élvezi a babakocsizást mint a többi gyerek???
Szerintetek mit csináljak vele???
Már tiszta pánikban vagyok. Annyira szeretem sétálni vinni! De igy??????????????????????????????????????????????????????????

Szép hétvégét kivánok mindenkinek!!!
Állitolag tök jó idő lesz. Szép álmokat..
Pusszantás mindenkinek!! :lol: :lol:

Kép
fiona66

Luki
köszi szépen,nagyon kedves vagy :twisted: :twisted: :twisted: na mindegy majd lebokszoljuk :oops:

Napcsi
igen nagyon nehéz elindulni ,de olyan jóóóó csatangolni :lol: :lol:

Chesti
tök szép helyen lesz a tali,ez jó egy kis kirándulásnak is :lol: :lol: nekem a 14.ei hétvége a jó :lol:

Fiona
most már szeret hason lenni,tegnap óta,mióta emeli a buksit :P :P már még jobban felemeli és nevet is közben.annyira örülök :P :P hát a hisztire nem tudok megoldást sajna :cry: :cry: sajnálom a cisztát :oops:

bibar

Bibar, imádom azt a képet amin Olivér az apukájával van!

Luki, de jó a hozzátápi, Rami mindent imád, szükségük van már az ízekre!

Motnéni, jobbulást a kis drága Krisztinek!

Chesti, nekem is jó a 14-i hétvége! Azért erre szavazok, mert már nagyon szeretnék Lukiékkal talizni!!

Kép

vicuska2007

Fiona, nekem ilyen nem volt de gyorsan megcsinálják, kb.olyan mint a tüszőleszívás, mert altatásban csinálják.

Kép

vicuska2007

Bibar!

NAgyon szépek vagytok :lol: :lol: :lol: Oli baba nagyon ügyes, h már emeli a fejét :D Somát hiába teszem hasra, utálja, csak a fejét fúrja a játszószőnyegbe és hangosan sikít :oops: Ti már kenguruztok? Mikortól lehet?

Fiona!

A hisztiért nem irigyellek, és megoldást sem tudok. Egy időben nálunk is volt ilyen, Soma nem akart a babakocsiban maradni, mi is kicseréltük, h jobban kilásson, azóta minden OK.

Naposoldal!

Jók a képek! Nekem is nagyon hiányzik a csavargás, pedig Soma még csak 3 hónapos :roll: Hétköznap reggeltől estig kettesben vagyunk, már nagyon mennék én is emberek közé, csak nem tudom kire hagyni a kicsit :roll: Ma már majdnem elmentem bevásárolni, de Soma hajnal 4-től fenn van, alvás alig, hiszti annál több. Így a férjemre maradt a shoppingolás... Az a baj, h még mindig küzdünk az éjszakákkal, most is háromszor kelt fel :roll: :roll: már teljesen kivagyunk..
ballagyo

Ballagyó
2 hóstol lehet,mi kb 1 hónapja kengurúzunk,azóta tartja a fejét :wink: :wink: sajnálom a nem alvást,pedig múltkor örömmel olvastam hogy átaludta az éjszakát :oops: :oops: fejemelésre én nagyon sokat röptettem,azt nagyon szereti és közben erősödött a kis nyaka háta,ez segitett :wink: :wink: /röptet=magasba emelem a fejem felé/ :wink: :wink: persze ehhez a fejecskéjét már tartani kell rendesen :wink: :wink: kengurút meg nagyon élvezi de csak kifelé :lol: :lol: én ma ikeáztam,anyuék vigyáztak a kicsire,bizony kell a kimozdulás néha :oops: :oops: kedden viszont felavatom és elöször megyek vele a corába mert anyuék nem érnek rá :wink:

bibar

Ballagyo

kitartás :)

Motné

Krisztike hogy van?

Bibarkám

izgi,már egyedül alszik a kis Golyód :D

Vicuska

jó lesz már tényleg végre összehozni ezt a talit. :D :wink:

Zsókuci drága? :P Nem eltűnni!Hiányzol!

Fiona

mi sem szeretjük a babakocsit egy hete :oops: remélem elmúlik hamar mert tényleg égő :lol: én mindig viszem a kengurut is mert 20 perc után abban köt ki a drágám végül :lol:

Puszi mindenkinek,jó éjt
Kép Kép

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!
Remélem majd vissza tudok olvasni és akkor írogatok mindenkinek ígérem, de most csak gyorsan bejelentkezem. :oops:
Krisztikének délelőtt csak hőemelkedése volt, de az ebéd utáni alvásból ébredve megint magas láza volt, 38,5 fokos. :( Igaz ez alacsonyabb a tegnapi 39 foknál. Sajnos ez estig így is maradt. A kedve néha jobb, akkor rosszalkodik, sőt még futkos is egy picit. De a szemén látszik, hogy nincs jól és lázas. Étvágya még mindig egyenlő a nullával. :( És hát mindenen sírdogál, szóval nagyon nyűgike, hisztike és csak mindig az Anya kell a kis Tündéremnek.
Na megyek pihizni, mert szerintem ma sem lesz egyszerű éjszakánk.
Mindenkinek jó éjt és jó hétvégét!

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Rebe ha a mostani talira nem is tudsz jönni, köv talira már a pandurokkal jöttök. :)

Benszi, homokszórás hidd el, nem is olyan távoli dolog neked sem. :) Majd emlékezz rám mikor a skacok más gyerekeket "gyepelnák" a játszón :) Jöttök talira?

Adri semmi para, remélem jössz a talira, ott aztán kapsz majd mindenféle jó kis ötlelet, tanácsot, jó kis kikapcsolódás. :)

Fiona jó kis verdátok van. :) Döbrögi az első képen nagyon édes ahogy somolyog. :)

Ballagyó több képet is kaphatunk a kis pilótádról? :) Nagyon édes. :) Én is az elejétől fogva reggeltől estig kettesben vagyok Nikivel, szerintem mint a legtöbben. Most már azért eljött az idő, h ki tudj vele mozdulni. :)

Motték azért ide is. Remélem Krisztike hamar meggyógyul. Sajnálom h ma nem tudunk együtt kirándulni. :( De bepótoljuk!

Napcsi gyönyörűek vagytok!! Még még képeket, és reméljük tudtok jönni talira. :)

Bibar az apával szerelmesen... :) mosolyogtam rendesen, látszik milyen boldogok. :) Az egész kis teste megfeszül, úgy nevet. :)

Luki néni már ekkora lányod van?? Hozzátápiztok? :) Tetszik neki? Falatka zabálnivaló!!! Szerintem nagyon hasonlít rád, és ekkora szemeket!!! :shock: :lol:

Bibar tök jó h szeret már hason lenni. :) Most majd tud nézelődni, ilyenkor olyan husik. :)

Zssóókuciiiiii :lol: Úgye akkor jössz talira. Gyereeeeeee, intézd úgy jóóóóóó? :lol:

Niki 3 napja este mikor lerakom aludni, szokásos kis rituálénk után puszit dobok neki, ő visszadobja, kijövök, és amikor rá pár órával megyünk lefeküdni ránézek, már csak a body van rajta. :shock: :roll: Kis Lencsim levetkőzik. Leveszi az alvózsákot, rugit, és zoknit. :) Tetszik neki h vetkőzik-öltözik, mert most már ő akarja a harisnyát felhúzni, vagy a cipzáros dolgokat lehúzni. Jó fej. :)

chesti

jajj, csajok :cry:

itt van, amitől annyira paráztam: Nórim beteg :cry:
este még semmi baja nem volt, aztán éjjel már nem tudott aludni, mert tele volt az orra. a hője 37.9

tudtok valami népi gyógymódot, amit ilyen piciknél is lehet alkalmazni?

annyira sajnálom szegénykémet :cry:

naná, hogy ünnepkor történik ez is, mikor csak ügyelet van :evil:

KépKép
naposoldal

Kép
Kép
Kép
Kép

chesti

Bibar!

Irigyellek az ikeázásért :roll: :roll: A jövő hétvégére én is kérek szülői segítséget, különben megint itthon ragadok.. A férjem rengeteget segít hétvégente, mégsem tudok kimozdulni :roll: Ma már annyiban jobb a helyzet, h délután barátok jönnek hozzánk és elhozzák a külvilág híreit :oops: :oops:

Luki!

Falatka gyönyörű! Nagyon szépek vagytok!

Motné!

Jobbulást Krisztikének!
ballagyo

Chesti
zabálnivaló lehet ahogy levetkőzik bodyra :lol: :lol: micsoda nagylány már :oops: :oops:

Napcsi
szegénykém,én sajna nem tudok tanácsot adni,de jobbulást nektek :oops:

Ballagyó
na az is valami,jövö hétvégén meg élvezd ki a szabadságot.nekem heti egyszer anyuék vigyáznak rá pár órára,jó nekik is és nekem is,olyankor shoppingolok :wink:

lányok képzeljétek,tegnap elöször aludtam a másik szobába a bébim nélkül,azaz aludtam volna mert anniyra izgultam hogy mi van szegény babámmal hogy nem aludtam csak 3 órát :shock: :shock: :shock: ő viszont nagyon jót szunyókált reggelig :wink: :wink: szóval egyedül alvó nagyfiam van :wink: :wink:

bibar

Bibar

tudtam hogy így lesz :lol: :lol: :lol: ügyes a fiad,aztán hamarosan majd Te is megtanulod átaludni az éjszakát :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?