Új privát üzeneted érkezett!

Én már értem,hogy nem értek semmmit :roll: :roll: :lol: :lol:

Elin.mi is ilyen egyrétegűt vettünk-majd kivi vagyok,hogy tényleg elég lesz-e az 1réteg...meg milyen is 8)
Mi a Horizontban vettük a cuccokat.

Katlina.vagány a sapi!!jól áll Robikának nagyon.:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri! Nem értett félre engem senki! A csekkes dolog az tök más volt! Az a VCSM-ről szólt... és mellesleg nem arra írtam a választ, hanem arra, mit be is másoltam... de ezt Cleo úgyis tudja.

Össze szoktam kavarintatni a dolgokat, de ezt most kivételesen nem...
szilbee

Így zajlott a párbeszéd...

[quote="Cleo"]N írta:Cleoekem is minden napra jut egy bevallás-tegnap egész nap a MVH felé a földalapú támogatási izével carakodtam (de sikerült).

Erre én...

[quote="Szilbee"]C írta:Szilbeeleo! Ha kell segítség, akkor szólj!! Ed ott dolgozik! Gyerekek jól vannak?

... Őszintén... nem gondoltam, hogy ebből akkora galiba kerekedik.
szilbee

Szilbee,a combocskájába kapta a szurit...reggel óta helyzet változatlan,vagyis annyit javult,hogy már nincs hőemelkedése!!Ömlik anyál a szájából...szerintem ez lesz itt a gond,de már annyira sajnálom szegénykémet,hogy nem bújik ki neki :( és ennyire megszenved vele!
A kakira nem mondott semmit a doki néni,kérdezte hogy van-e vkinek ilyen problémája.és sajnos nekem van :( :( De más konkrét dolgot nem mondott,azt mondta meglátjuk mi lesz ettől a bogyesztól a hatás.

És már tegnap is, meg ma is írni akartam annyira aranyos Dévid a képeken!!! :) :) Olyan kis husimusi,jól áll neki :)

Nóri,nagggyooon ügyes vagy!!! :) Ha lesz vmi ilyesmi gondom,neked szólok :) Hmmm... fincsiségeket vettél :p Én meg tegnap kaptam koszovóból egy halom gumicukrot,nem olyan,mint amit itthon árulnak..de nem rossz :P

Vali,hát akkor csillog-villog a lakás :) Vasalni szeretek,ha gondoldo küldd át,megcsinálom :P Ha erer jártok cvsengessetek be nyugodtan! :)

Katlina,nagyon jól áll Robikának ez a sapka :) Hol vettétek? Megpróbálnék egyet Lucára is,apa mániája a terepszínű cuccos,de hát lányokra nemigen kapni,főleg ilyen kicsibe,de ez még lehet elmenne neki :oops:

Andi,nem rossz ötlet amit Vali mondott,az abonyi vadaspark.Jó időben nagyon jól el lehet lenni :) Énvmi gyerekbarát fürdőbe mennék el..és befizettetném magam egy masszázsra :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Hát remélem minél hamarabb kibújnak azok a fogak.. (gondolom az alsó kettő) :(
szilbee

Sziasztok!

Nóri!
Nagyon ügyes vagy,nem is gondoltam,hogy ilyen gyorsan végzel! :D A rucik jók lettek már ki is mostam őket,csini bennük Franci!
Szóval akkor jó lett a kertész gatyó! :D Szuper!Sűrűbben lehetne ilyen bálás ruha vásár! :D

Tündi!
Hát sajnálom Lucust,jól megkínozza a fogacska,csak kibújna már! :( Ezt a bogyót nem ismerem,rákerestem a neten ez kapszula??? :shock: És,hogy kell beadni szétszeded,és vízben feloldod?Vagy szirupban is van hasonló?Várom a hatást,remélem segíteni fog!
19-én a Plusba lesz hintaágy 12ezerért,csak azért írom,mert említetted,hogy szeretnél egyet az udvarba! :wink: :D

Katlina!
Nagyon édes Robika,a képeken! :D Igazi,kis vagány csávó! :D

Vali!
Nagyon klasz az új volnalzó! :wink: :D

Szilbee!
Nagyon édi Dave a képeken :D !

Erika!
Hogy érzed magad?Remélem már azért nem vagy anyira magad alatt? :( Várunk ám vissza nagyon! :D

Cleo!
Ahogy ismerlek,biztos kitaláltok valami szuper programot a hétvégére! :wink: :D

Mi nem megyünk sehova hétvégén :( apa szolgálatba lesz! :(

Na léptem,kellemes hétvégét mindenkinek! :D
Vendég

Szilbee,doki néni szerint alsó2ő,felső2ő jön neki egyszerre :roll: Lehet ezért is szenved jobban :(

Hajni,igen kapszula..szét kell szedni egy kis víz,és úgy kell beadni :) Elmondom majd a hatását! :) Milyen rucikat turiztál?
Szegény apa,most jött haza,és máris szolgálat.Nálunk múlt hónapban 4x volt :?

Andi,megvan a döntés,hogy hova mentek?

Nóri,akartam vmit írni,vacsi közben eszembe volt,mire ideértem elfelejtettem :oops:

Kép
Kép
tundi24

Na, hazaértünk mamától is. Jól kifáradt ő is :cry: Most egy ideig hagyom pihenni.

Vali! Ez is turi volt :lol: ! Csak 200 Ft/db, nem 200 Ft/kg. Persze voltak újak is, de azokat nagyon meg sem néztük. És spec 1 ezrest vittem, és annál többet nem is költöttem. :wink: Vettem 1 kantáros farisortot, 1 hosszúujjú felsőt, 2 pamutnacit, 1 mellényt és 1 farmernacit. Hajni jobban bevásárolt, ő vett fain csajszis cuccokat is :lol:
Újat én sem nagyon veszek, mi a fenének? Kivéve alsónemű....

Hajni! Finom lett a kaja? Káposzta sikerült?
Olyan marha büszke nem vagyok magamra, ennél akadálymentesebbnek gondoltam én is a dolgot :roll: :cry: , azért /is/ vágtam bele.

Andi! És ti festetek? Vagy mester? Kíváncsi leszek rá, hogy sikerül? Dulux festékre nem telik, pedig az fix, hogy fed 1 rétegen is, az olcsóbbak meg már rizikósabbak. De bele fogok vágni én is :lol:

Tündi! Remélem, nyugodt éjszakátok lesz!
Én meg most a ropira vagyok rákattanva :oops: :roll:

No, menek, csajszim csalogat :lol:

Jó éjt mkinek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Húú akkor nem aprózza el... :( Tudom nem vígasztal, de így legalább egyszerre letudja szegény a négyet!

Hajni! És szülinapra készültök már? :)

Leti? Mizujs veletek?

Lindáékról lehet tudni vmit? ... Gondolom még mindig várják, hogy bekössék nekik a netet... :?

Erika! Füstjel?

Én is belezuhantam egy újabb depibe, de most megpróbálom nem hagyni magam... Naponta 2x kimegyek "napozni" a fiúkkal... úgy érzem ha bent vagyok a lakásban elborul az agyam.
szilbee

Hali.

Csak gyorsban,mert még most értünk haza gyerekestül a Corából :D

Elin.áá mi sem Dulux-ot vettünk,de ez is vmi jó minőségű 1rétegű és az ára sem vészes...és már adott a szín nem kell kevergetni.:) hogy tényleg milyen minőségű az meg ki fog derülni.
Ja,mi festünk.én a mázoló szoktam lenni 8)

Jó éccakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Tündi!
Apa is kapot vagy 4 szolgálatot erre a hónapra,meg a gyakorlatra is megy majd! :( De ez van,szép lassan hozzá szokik az ember!
Remélem hatásos lesz a bogyó! :D
Amúgy,hogy telt az éjszakátok,hogy tegnap egész nap nyűgös volt Lucus?Remélem a hője utána már nem ment fel?Mentek ma valamerre csavarogni? :wink: :D
Ja,túrtam 2 olyan spagetti pántos felsőt,1 kisruhát,2 cipzáros felsőt,2kantáros farmer nacit,1farmerszoknyát,2farmer rövid nacit :roll: azt hiszem ennyi!Meg még visszatettem egy pár cuccot,gondoltam apa majd kivág ha nagyon sokat költök! :wink: :lol: Erre azt mondta mért nem hoztam el! :? Ha Franciról van szó nem érdekli a pénz,mindent megvenne neki,ha hagynám!De azért nem engedem túlzásokba esni! :D

Nóri!
Na azért nyugodtan büszke lehetsz magadra,én bele se mertem volna vágni! :D Kaja jó lett,a káposzta is fini volt,nem is gondoltam,hogy ilyen egyszerű megcsinálni,igaz nem én csináltam :oops:

Szilbee!
Ne hagyd magad,legyőzetni a depivel,sütkérezzetek sokat a gyerkőcökkel! :wink: :D
Jövőhéten megrendelem a tortát,még nem tudom milyen lesz,de majd választunk valami szépet a zagyvából!De ajándék ügyileg még mindíg nem tudok semmit,pedig már nagyon itt lenne az ideje. :roll:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem az éjszakánk jól telt,hőemelkedése sem volt,most is szunyál már 3/4 órája,ez nála már nagy szó :D

Szilbee,hát nem vígasztal,de igazad van! :) Azt hittem hamarabb túl leszünk ezen a fogzásos dolgon,de nem.
Lindáékról annyit tudok,hogy jól vannak,volt itt a tesója vmelyik nap!És hogy még nincs kész a netjük,nem sieti el a szolgáltató :evil:

Nóri,ropi sem rossz,főleg csokival :oops: Én az édeset együtt eszem a sóssal,apát ki tudom vele kergetni a világból :) Egyi így vmelyikőtök még :roll:

Hajni,jó kis cuccok! :) Hát apának is kujit akkor erre a hónapra,de ez van ezt kell szeretni :?
Ha felébretd Luca bemegyünka városba,mert programok vannak,kerülünk egyet.Délután meg Ádámné Heni jön a gyerekkel,már ezer éve nem találkoztunk!
Holnap meg horgászni megyünk családostul!:)

Andi,ti végülis hova mentek/mentetek?

Erika,füstjelet!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Örülök, hogy volt 1 nyugis éjjeletek, legalább Lucus is kipihente magát.
Szunya után sem volt lázas, ugye? Lilcsi általában akkor alszik nagyokat, ha magasabb a hője :cry:
Nekem egymás után is jó lenne a ropi meg a csoki, de utóbbi nem sokáig szokott állni itthon :oops:
Reggel sütöttem meggyes piskótát, azzal pótolom a szénhidrátot :wink:
Ebédre meg krumplit és cukkinit sütöttem. Közben mostam.
Holnap nem óhajtok csinálni semmit....ja, majd vasalni kell... :? ...na, erről ennyit.
Volt valami jó program a városban?
Horgászni hová mentek?

Hajni! Így nekem is egyszerű lenne :lol: ! A főzős műsorokban is olyan egyszerűnek tűnnek a dolgok, aztán, mikor odaérnék....káosz. :lol:

Most alszik először Lilcsi a szobájában :wink: :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hű mennyit írtatok míg nem voltam! Az a helyzet, hogy pár napig nem is volt bekapcsolva nálunk a gép :oops:
De most pihen a kis család, így aztán jöttem megnézni mi újság!
Marci manó is ebéd után magától közölte, hogy ő megy aludni :shock: És tényleg el is aludt! Tegnap pl. nem aludt délután, hanem kimászott a kiságyból! :shock: Abban a tudatban voltunk eddig, hogy elég mély a kiságy, és nem tud kimászni belőle. Hát most már ki tud!

Szóval pénteken beadattuk neki a kullancs ellenit, igazából meg se kottyant persze sírt egy kicsit, de aztán nagyon virgonc lett. Oltás után még tescóztunk is, és alig lehetett bírni vele, olyan ördögfióka volt.

Tegnap meg egész nap kint voltunk, a ház mögött bográcsoztunk 2 másik szomszéd családdal! Nagyon jól sikerült, a kedves párom már tökélyre fejlesztette a gulyásfőzési tudományát :)
A gyerkőcök is jól elvoltak.

Az új munkahelyre kedden megyek, nagyon bízom benne, hogy ez tényleg jó lesz. Logisztikai asszisztensnek vesznek fel. Hogy pontosan mit kell majd csinálnom, azt még nem tudom. De az biztos, hogy az angolt sokat kell használni.

Hajni! És mikortól szertnél munkába állni? Te is 7-től fél 4-ig dolgozol majd?

Cleo! Petriék voltak Kehidán! Jó hely lehet az is!

Katlina! Nagyon tuti Robika új sapija :D
judit_79

Nóri,nem volt hőemlekdése Lucusnak szerencsére :) Én is meggyes piskótát sütöttem :D fincsi lett! :) Lilcsi,hogy aludt a szobájába? kép esetleg,hogy milyen lett?

Judit,Marci akkor jól megoldotta ezt a kimászos ügyet..elképzelhető,hogy már gyakorolt rá! :wink:
Jó kis bográcsozás...az aztán a jó dolog.Nálunk 20a után lesz vmikor kerti parti,mert jön haza apa legjobb haverja,és így akkor lesz a házavató buli :D Már előre rettegek mi lesz itt,nem csendes társaság :roll:
Szurkolok,hogy ez a munkahely jobb legyen,mint az előző!!

Kép
Kép
tundi24

Kukuccs! :D

Azt hiszem, megmaradok....

Nóri : meggyes piskóta??? Nemár.....az a gyengém. :D

Judit: Drukk a melóhoz!

Tündi: babanetes kerti party mikor lesz? Sütit viszek én, jó vagyok almatortában, gyümölcsös túrótortában.....cookie-ban. Menünek jó lesz sült f. szalonna sok hagymával, paradicsommal, jó kis kormos kenyérrel. Már úúgy találkoznék mindenkivel. Csak Tündit láttam még életnagyságban, Lucus pedig akkor is aludt éppen.

Bocs, ha nem reagálok mindenre, de cupp mindenkinek! Szerda magasságában jövök megint.
jaimee1

Vali: nagyon jó a vonalzós kép Diusról!
jaimee1

BOLDOG HÓFORDULÓT RÉKA BABÁNAK! Kép
KépKép
Vendég

Kép

Tündi!
Hogy vagytok?Helyzetjelentést kérek? :wink: :D Kerti party?Sok katona lesz?Ajaj mi lesz ott! :wink: :lol: Meggyes piskóta,küldhetnél fénypost,nagyon szeretem,mert az én sütőm xar,nem tudok benne sütni! :cry: :cry:

Judit!
Nem izgulsz a holnap miatt?Én fél 8-tól 4-ig dolgozok majd remélhetőleg,eddig úgy néz ki,hogy szerdán megyek be elbeszélgetésre,és ha minden igaz visszakerülök a logisztikára. :) (kopp-kopp-kopp)Nem akarom elkiabálni!
Majd valamikor augusztus vége felé mennék vissza!Remélem jól fogja Franci viselni a bölcsit.Na meg én is jól fogom viselni a hiányát! :cry: Nem is szeretek erre gondolni!

Erika!
Örülök,hogy már jobban vagy! :D
Kép
Vendég

Ja,Nóri! Küldhetnél tényleg képet a szobáról! :wink: :D
Vendég

Réka! Boldog V. hófordulót! :)
szilbee

Jaimee!
és én rám már nem is emlékszel?
boldog hóforudlót Rékának s mindenkniek akinek az elmúlt időszakban volt...névnapja, szülinapja hófordulója.

rólunk: holnap megyek a kórházba s elméletileg szerdán csinálják a műtétet. nagyon félek. de majd jövök hogy mi volt de nem számítsatok hamar rám mert vizsgaidőszak kezdödik 19.-étől s már akkor lesz kapásból két vizsga napom is. szóval el vagyok havazva.
Bettike jól van mostanában már nem sír mikor megy oviba reggel. Meg volt az anyák napja nagyon ügyes volt...
puszi mindenkinek.

Kép
kbernadett

Sziasztok!!!

Boldog hófordulót Réka babának :)
Kép

Köszönöm a vonalzós dicséreteket mindenkinek :)

Nóri!!
Hát abban a turiban sem 200ft/kg a ruha de jó lenne ha annyi lenne egyébként 800ft/kg. De még így is nagyon jó árban van nekem :)

Ma megyünk a Vosztokra a szabadidő központba főzünk barátnőmékkel már apáék kint vannak tüzet rakni :D Remélem nem lesz ma eső és nem zavar haza minket....

Tegnap végül is nem voltunk sehol csak itt nálunk hátul a játszón egész délután és akkor ért egy kis hideg zuhany....majd egyszer elmesélem ha már nem zaklat fel annyira a dolog :(

Andi!!!
Merre voltatok végül is tegnap????

Szép napot mindenkinek !!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Megint kukk! Ma is vagyok!

Szilvi: Konyak ügyben - Apa majd érte megy, csak állapodjunk meg egy napban. Tudod, neki a Plus mögötti utcában van a bázisa. Egyébként még erre a hétre van egy ampulla.

Betty: Jáááj.... :oops: ....egyébként dehogy felejtelek. Nem, amíg élek. :D :D Drukkolok, hogy minden okés legyen a kórházban. Rajzolj egy x et a lábadra, nehogy eltévesszék.

Vali: Szép napot nektek!

Hajni: Apának van kapcsolata a Logisztikával, sokszor nem tudja, kit keressen, mert a főnökök nem mindig vannak a helyükön. Na, ezután majd MEGY HOZZÁD. Hihihi....

Köszönjük a hófordulós köszöntőket! :D

Holnap bankos napom lesz, délután jön a doktojnéni az öt hós vizsgálatra, majd beszámolok, mi volt.

Nagyon szép napot mindenkinek!

Tündi: Mikor csatlakozik hozzánk az ismid/barátnőd???Nagyon kell az utánpótlás.

Ja, szorulásunk van. 5. nap kaka nélkül.
jaimee1

Sziasztok!

ERIKA! De jó, hogy írtál egy kicsit! :lol: Hiányoztál ám!

Rékának boldogságos hófordulót! Kép

Tündiék azóta már remélem, lógatják a vízbe amit kell :lol: , és nincsen Lucusnak semmi baja.
Tegnap kukucskáltam be Lilcsi szájába, hát a bal alsó 5ös már kint van neki teljesen :shock: Kb. 3 hete meg még csak az egyik csücske volt kint.

Vali! Én azt az összeget képletesnek szántam!!!! Gőzöm nem volt, mennyi, csak te mondtad, hogy nagyon olcsó, sokkal olcsóbb, mint amik itt a környéken vannak.

Lilcsi amúgy eszméletlen jót aludt a szobájában :lol: ! 1/4 3-kor ébredt fel, a szokásos 1/2 2-2 helyett.
Ilyenkor kis ízelítőt kapok abból, milyen jó is annak az anyukának, akinek 2-3 órákat alszik a gyereke :lol:
A szoba meg azért nem lett olyan hú de babás, úgyhogy nincs kép :P

Ma mi is játszózunk majd. Anyuméknál felújították (vagyis folyamatban van) a játszóteret. Ahogy elnéztem, a nagy sóderrrakás volt a legjobb játék, amit találtak a gyerkőcök :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Marci ágyából kiszedtem a 2 rácsot, hogy ki tudjon jönni, és ne akarjon átmászni rajta. Erre ma délután csak 3/4 órát aludt a drága. De még álmos volt pedig. Amúgy reggelre lett egy kis hőemelkedése, valószínű, hogy az oltás miatt. Be is kellett borogatni a lábacskáját.

Hajni! Hát persze, hogy izgulok a holnap miatt! Nagyon szeretném, ha ez a munkahely beválna!
Neked is szurkolok szerdára! De azért az jó, hogy még a nyár a tiétek és otthon leszel. Biztos nem lesz gond a bölcsivel!

Jamiee! Boldog 5. hónapot Réka babának!!

Tündi! Jó is az ilyen kerti parti! :) :wink: Sok vendég lesz?

Szilbee! Tegnap láttalak titeket a Kossuth téren messziről! Te vitted Dávid babát, a párod meg ment Levente után! :)
judit_79

Sziasztok! :)

Előkerültem én in is,csak kicsit álmos vagyok :oops: Reggel 6kor ébresztőt fújt a kiasszony,éjszaka borzalmas volt,nem tudom mi lehet a baj.. :( de hőemelkerdése nem volt szerencsére.aztán összeszedtük magunkat,és kimentünk a Millérre(csatotnára).Nem sok mindent fogtunk..ami jobb fogásnak nervezhető azokat is visszadobtuk a végén! :)
Jól éreztük magunkat,Lucus 2x is aludt,igaz csak 3/4 órákat,van amikor elvolt,van amikor meg nyöszörgött,de hát ez érthető azért.
3/4 2re értünk haza,kipakoltunk,átöltöztünk és elmentünk a mészárosba ebédelni.Olyan soökan voltak,hogy több mint 1 órát vártunk a kajcsira,de finom volt! :) Aztán itthon kerekes famyli elaludt,és most keltünk :oops: Még mopst kezdek holnapras is főzni:P

Erika,hát nem tudom fog-e írni,sajnos 2 teszt is negatív lett neki.pedig már 13napja késik neki,és eddig neki mindig pontos volt.Szerdán megy dokihoz majd meglátjuk,lehet csak én örültem neki előre,meg ők!
Felőllem szervezhetünk babanetes kertipartyt is.Megbeszélünk egy időpontot,és kijön akinek kedve van! :)
Boldog hófordulót Rákusnak!!:) :)

Hajni,hát bizony nagyrészt katonák lesznek,a szomszédok miatt tartok egy kicsit,a bandát már ismerem,nem kevés alkoholt fognak fogyasztani :oops: De azért lesznek gyerkőcök is :)
Szurkolok a szerdához!!Kaki ügyben azóta sincs semmi :roll: Nem tudom mikor lesz meg a hatása....

Nóri,jajj de jó,hogy Lilcsi ilyen jót aludt!És éjszaka?Nem ment át hozzád?

Vali,klassz lett a vonalzó!!!Igazi tavaszi :) írd ki magadból a játszóteres sztorit,hátha úgy könnyebb lesz!!

Judit,sztem 25en biztosan leszünk,ebből 6 ember családtag a többi katona..gyerekek száma 5,de még a pontos "lista" nincs meg!Megy a drukk holnapra!!!

Menek főzni,még jövök ma :)

Kép
Kép
tundi24

Erika,bocs :oops: szóval helyesen:
Boldog hófordulót Rékusnak!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Réka boldog hófredülőtttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Betti,megy a drukk a műtét napjára!Minden rendben lesz!Vizsgaidőszakhoz kitartás!!:) :)

Nyugodalmas jó éjszakát,és szép álmokat mindenkinek!!

Puszi

Kép
Kép
tundi24

Cupp! Köszönjük a hófordulós köszöntőket, Réka is nyálas csókjait küldi! :D
jaimee1

Sziasztok!

Jó reggelt! :) Kinek hogy telt az éjszaka? Nagyon szupi idő van! :)

Jelentem jól aludtunk,2x keltünk :)

Néztétek már ezt a fotópályázatot?Lucát is benezeveztem,persze ugysem mi nyerjük mi!De innen nem láttam egy babucit sem :( Tessék nevezni,hátha vki innen nyeri! :)

Kép
Kép
tundi24

Kép
szilbee

Szilbee,mit írtál? Mert nálam nem látszódik semmi :(

Kép
Kép
tundi24

Hali!!

Tündi! Végignéztem a képeket Luca kedvéért :lol: . Nem sok befutó lenne, ha rajtam múlna, de Lucáról az a kép, amiről a fekete-fehér is van, az tuti jó!!
Ott a végefelé vannak a szép képek.....
Meg láttam, volt aki előtt nem volt világos, hogy alvó baba képet kérnek :roll:
Régen én is küldözgettem netre képeket Lilcsiről ilyen-olyan nyereményjátékra, utána eluntam :roll: . Bár mostanában kérdezte 1 nő, hogy nem gondoltam-e még rá, hogy ezzel a hajszínnel gyerekmodellnek "adni" Lilcsit, mert biztosan buknának rá. Hát, őszintén, gondoltam :oops: , de mivel az rengeteg pesti úttal járna, még több kezdeti kiadással, a végkifejlet meg kétséges lenne, így le is mondtam róla.

Éjszakánk borzalmas volt, nem tudom, mi volt Lilcsivel :cry: Vagy 1 órát virrasztottunk. Dúrta magát, nyöszörgött, nem találta a helyét. Majdnem kitettem a szobájába. Ja, egyébként nem alszik kint esténként :wink:, bár ebből rájöhettél.

Szilvi a májusi ünnepeket küldte a tábliból. Én látom...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.

csak gyors bekukk. :)

Vasárnap végülis Egerben és Szilvásváradon voltunk.nagyon szupi volt minden :D
Tegnap meg festettünk,de sajna nem tudtuk befejezni :?

Na..menek ablakot pucolni.stb.stb

puszim mindenkinek.

Judit..+++++drukk++++

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Mesélj, milyen festéket vettetek, mennyiért és fed-e 1 rétegben, meg vagy-e vele elégedve? Hengeretek milyen hozzá?
Ja, és kérünk egri és váradi képeket!!! Mit csináltatok, volt valami rendezvény?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megjöttünk a bankból. Potom egy órát vártunk. De én vagyok a kötöznivaló bolond, hogy hosszú hétvége után be mertem tenni oda a lábam. Réka tökéletesen viselkedett, nézgelődött, tekingetett, figyelte az embereket. Volt belőlük bőven....Ha csak egyet nyikkan,már jövünk is haza....

Start számlát ki hol nyitott? Mi még nem intéztük el ezt sem.... :oops: :oops:

Pussza!

A táblit én is látom.

Andi: Fotókat, fotókat!

Na mentem.
jaimee1

Nóri,hát nem mindenki értette meg,hogy alvós képet kell feltenni,dehát ez van.Egyébként meg csak 2 képet lehetne,nekem meg 3on van,mert egyet nem engedett feltölteni,aztán meg mind3at felrakta :roll:
Sztem is kitűnő modell arca van Lilcsinek,de az biztos,hogy rengetegbe kerülne :( Sajnálom,hogy nem volt jó az éjszakátok!És éjszaka miért nem alszik a szobájába?

Andi,de jó volt nektek!Egyik kedvenc helyem Eger :) Majd befejeztiek a festét,rá se ránt.Miylen színűek lesznek a falak?

Erika,adj egy puszit Rékának a nevemben,amiért ilyen ügyes volt! :) Mikor megy a doktor néni?KAki gond megoldódott már? Lucának délelőtt sikeredett! :) Ma lett volna az 5ik napja,hogy nincs :( Mi sem nyitottunk sehol,de valahol van,mert jött róla a papír :shock: ha nem nyitsz akkor az állam nyit egyet ha jól tudom.Biztosan,mert mondom mi nem nyitottunk és mégis van :wink: De pénzt nem rakunk rá,máshol gyűjtsük :) Mert sztem elég gáz,hogy 18éves koráig nem lehet hozzáférni!!!!

Szilbee,te miket pakolászol? :) Fiúk helyrejöttek már?

Ja,és mostmár én is látom a táblit! :) :) Nem tudom déelőtt miért nem jelent meg.

Kép
Kép
tundi24

Erika! Ügyes volt Réka, ha ilyen jól tűrte a bankot! Majd lesz még olyan is, hogy azért is méltatlankodik, ha megállsz 1 szóra 1 ismerőssel :lol:
Státuszeredményekre kíváncsiak vagyunk!!!
Start számlát még én sem nyitottam....miből is :oops: :roll: ? Majd egyszer, ha lesz miből fizetnem. Már megint ezek a piszkos anyagiak, dehát ez van

Tündi! Az az igazság, hogy nem is tudom, mi lenne velem, ha Lilcsi nem szuszogna ott mellettem :lol: ? Ki kéne próbálni, de olyan bizonytalan vagyok :roll: ....
Nem napoztál ebben a szép időben?
Van olyan gyerek, akiből 4 kép is van fent :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Cleo
Igen mi voltunk Kehidán. A falu nem egy nagy szám de a fürdő az igen!!! Ha rossz az idő akkor is 100%-os élményt nyújt.
Van honlapja is, nézd meg.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

én is felraktam Robit habár szerintem ő már nagy oda!

Kép

Kép
katlina

Szilvi anyu merre jár??

Megvolt az öt hós vizsgálat, Popim hízott 440 g-ot és nőtt 3 centit az utóbbi egy hónapban. :D Minden rendben vele. Mostanában még nem jön a foga a doktornéni szerint. Ennek örülök némileg....

Beszéltünk a pneumo oltásról, azt mondta, nem hinné, hogy szeptembertől ingyenes lesz, mert akkor kaptak volna már felülről valami infót ezügyben. De egyelőre semmit. Én erre: :shock: Abban maradtunk, hogy akár ingyen lesz, akár nem, ősszel beszélünk róla és érdemes mindenképpen beadatni az első adagot. Ez az egyetlen oltás amit javasolt, a kullancson kívül, de azt is azoknak, akik sokat kirándulnak. Na, azo nem mi vagyunk....

Megyek főzni. Olyan marha meleg van itt a másodikon, szét akar robbanni a fejem. Jájjáj....
jaimee1

Ja, szóval Réka súlya most: 6830 g és 65 centi hosszú.
jaimee1

Nóri,el is hiszem,hogy nagyon rossz lenne ha külön aludnátok!Amikor Luca külön szobába került,egész éjjel felvoltam,és járkáltam megnézni,pedig egybe nyílnak a szobák,és kb 3 méterre van tőlünk.
Napozni nem napoztam,emrt ma dolgos napom volt.

Katlina,majd meg keresem Robikát,de sztem nem öreg ehez.Én tudok olyat aki idősebb nála és fent van! :)

Erika,szép súlya van Rékának :) Hát ez az oltás nehéz kérdés..sokba kerül,de én sem bánom,hogy beadattuk.
Ja,bnőm holnap megy dokihoz,remélem jó hírekkel fog szolgálni.azt mondta ha jó hírt kap,fog jönni írni! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok én is, csak ma kikészültem egy kicsit a munkahelyen :?

Judit, hogy sikerült az első nap?

Tündi, Jaimee, pedig nagyon reklámozták, hogy ez az oltás szeptembertől ingyen lesz :?

Jaimee, Réka igen jó súlyban van :lol: Friss kép?

Nóri, elárulom, hogy mióta apa kamionozik én is együtt alszok Csongival :wink: Fene tudja, kicsiként külön aludtunk, de most olyan jó, hogy szuszog valaki mellettem. Meg olyan meghittek a lefekvéseink, akkor beszéljük át a napot, meg ilyenek. Hát nem tudom, meddig tart, mert hát csak nagy már, de egyelőre így jó mindkettőnknek.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Évi,mi történt? Nekem is mondták sokan már,hogyha apa nem lesz itthon akkor én is Lucával fogok aludni! :) Ez aztán elképzelhető ám :)

Judit,hogy sikerült az első munkanap?

Nóri,ma éjszakátok jobb volt?

Hajni,te merre tekeregsz? :wink:

Petri,hogy sikerült a kirándulás? Képek?

Vali,jobb kedved van már?

Szilbee,életjelet! :) Végeztél a pakolással?

Kép
Kép
tundi24

Katlina,majdnem megint elfelejtettem..megkerestem Robikát :) Alvós képet tegyél fel,mert azt kell :wink:

Betti,megy a drukkkkkk! :)

Kép
Kép
tundi24

Csajok! Ismeri vmelyikőtök Berényi Anna bőrgyógyászt?Mert ami nekem meg van tel.szám nem tudom elérni :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, köszi az érdeklődést, jó volt az éjszakánk :lol: . Annyira, hogy sajna a Grace klinika végét is elaludtam :?
De nem csodálkozom rajta, mert tegnap kimentünk a Nefag játszóra. Mezítláb nyomtuk, míg jó meleg volt. Olyan jókat nevettem Lilcsinek: hol szúrta, hol csiklandozta, hol hideg, hol meleg volt neki :lol: Mostanában az a mániája, hogy ha leveszem róla a zoknit (ha nem én, ő :? ) és a lábujjait egyenként széthúzgálva akkurátusan szedegeti közülük a szöszt. Na, most aztán szedegethette, mert a sóder klasszul befurakodott :lol:
Lilcsi felmászott a legmagasabb mászókára, majd elkezdett a szélén farolni, már kilógott a lába 2 m magasban :x . Hát lányok, én 1 pillanat alatt fent voltam :roll: . Aztán bohóckodtunk odafent, majd Lilcsi lecsúszott a csúszdán, én meg ott gondolkodtam, hogyan is menjek le, mi nem szakad le alattam :oops: ? De jól össze vannak rakva azok a játékok :lol: . Viszont a függőágyat elvitték :cry: Remélem, csak felújítás céljából.
Kép Kép
Lilcsi ott vacsorázott :lol:
Kép

Tündi, apa mikor vizsgázik földrajzból? Lesz még ezen kívül valami neki?

Évi! Én is valahogy így vagyok az együttalvással. Pedig hogy ágáltam ellene :oops: . De olyan jó, mikor befúrja a fejét a hónom alá, vagy ráfexik a hasamra, vagy csak odadugja a kis buksiját a fejemhez, rámteszi a lábát. Tul.képp mindegy neki, csak valahogy érezzen. Meg én is őt :wink: És hát ébredni is olyan jó együtt. Na, de majd lesz valahogy... :lol:
Tényleg, mi volt a melóhelyen?
Amúgy még én is téli gumival nyomom :oops: Sajnos nincsen 30e-m lecserélni :roll:

Erika! Szépen fejlődik Popid, és maradjon is így. Az a kis nyári kalap valami tünemény rajta!
És valóban hasonlít az apjára, pláne a szája :lol: Azt hittem, csak a szopitól olyan a formája, de most látom, hogy nem csak... :lol:

Andi! Tiszták már az ablakok? Dobhatnál képet a festésről! Nagyon érdekel a dolog :wink:

Vali! Már annyiszor akartam kérdezni, hogy mész valami tanfolyamra? Mert említetted régebben....

MOst meg áztatom a spaortkocsi huzatát, pucoválom ki, mert lehet, megveszik :) Remélem, nagyon jó lenne.

Szilvi! Ti merre jártok? Levente ment bölcsibe?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?