Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katica :cry: Jövő héten mikor lett volna a hiszteró? Biztos nem férne addig bele a labor? Jól emlékszem, hogy Szegeden lesz a dolog ugye? (én tegnap jöttem ki a Klinikáról, laparról, ha érdekelnek friss infók a bentlétről, szólj) Jobbulást!

Hanna, Mereszt! Drukkkkkk!

Én azt hittem eddig, hogy az APC és az IR szűrés ekvivalens... most akkor nem? :roll:

Endósnak látszó ciszta eltűnt valahol a betegbemutatás és a műtét közt, a fájdalmak viszont nem, így nem maradt el az operáció. Oldottak összenövéseket, elvileg egyik oldalon átjárható vagyok, de az orvos szerint annyira le van tapadva a pv, hogy funkcionálisan nem látja el a feladatát, újabb alátámasztás a lombikhoz. Jövő hónapban megyek a Kaáliba, Kovács doktorhoz, kíváncsi leszek, mit mond.

Kép

Farkasok! Neked miért kellett vinni a férjet is? Nekem nem hiányolta senki (doki se) Őt.
fablia

Köszönöm a rengeteg pozitív rám gondolást :D

Hanna! Drukk :D
Mereszt! +++++++++++++++++++++

Cocamama! szuper hírek,gratulálok :wink: :wink:

Dalmi
dalmácia

Dalma,
szuper hír, örülök neki, hogy minden okés :)

Mindenkinek drukk éppen ahhoz amihez kell+++++++++++ :P

majd csak kedden leszek legközelebb addig is drukk ezerrel és pusza Nektek :)

KépKép
tobi

Hanna,
mennyi babótok van? mikor kapod vissza őket?

KépKép
tobi

Tobi! Jó pihenést! 6 álomszép babánk van! Beülti hétfőn. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Juhéjj!

Dalmi! Szuper hír!

Kicsit lemaradtam, de általános drukkom! +++++++++++++++++

Csak vasárnap leszek, addig puszi és szurok!

Kép
zölddisznó

Mindenkinek drukk++++++++++++

Helyzetjelentés: 2 fagyibaba élte túl a felolvasztást, délután megyek értük:-)
leo50

Leo! Nagy drukk délutánra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

[quote="hanna30"]T írta:hanna30obi! Jó pihenést! 6 álomszép babánk van! Beülti hétfőn. :lol:

:) :) :)
fablia

Leo!
Drukk a babóknak!!! Meg Neked!
fablia

Leo,
hajrá nagyon szorítunk nektek.

Hanna,
hajrá hétfő, hajrá május! :wink:
Vendég

Hanna,
akkor hajrá blasztók! :)

Leo,
drukk a fagyiknak! :)
angel37

:P
Teljesen más a két vizsgálat.

Fablia :P
Apa trombózis hajlama teherbeesés szempontjából lényegtelen. (Max. nem árt tudni, mert öröklődhet.)

Hanna :P
De azért még addig kell telcsizned, ugye?
Szép szám a 6-os :wink:

Leo :P
Hajrá a 2 kis fagyisnak!

Mereszt :P
Nagy drukk Dórika leendő kistesójához!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! Azt mondták vasárnap 8:30-kor telcsizzek, hogy mikor lesz a beülti. Hát, nem tudom, kibírom-e, hogy holnap nem kérdezek rájuk. :oops: Bár, lehet, hogy megkérdezem Harcikát, lehet-e telefonálni.

Kép
hanna30

Hanna :P
Én hozzád képest elég türelmes vagyok :wink: , de sosem bírtam ki... Jujj, de csúnya bujtogató vagyok :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok!

Olvastátok már Rhonda BYrne: A Titok c. könyvét?
Nekem most ajánlotta a kineziológusom. Megvettem, és először leszóltam, mert egyetlen félmondatot véltem témaként kifejteni majd 200 oldalon, de olvasgatom, és több van benne, hál' Istennek!
Ajánlom, Mindenkinek, aki pozitív gondolatokra és megerősítésre vágyik!!! (Ja, nem vagyok ám anyagilag érdekelt :lol: )

Kis ízelítő:
"Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha már a sajátod lenne. Tudd, hogy meg fog érkezni, ha eljön az ideje....Ne aggodalmaskodj miatta. Ne gondolj a hiányára. Tudd, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, hogy már most a birtokodban van." /Robert Gollier/

További drukközön és szép hétvégét:
Till

tillidian

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Hanna: gratu a babikhoz, drukkolok nagyon!+++++++

Nikó: +++++++++++++++++++++++++

Cocika: mikor is lesz a következő uh???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Leo: +++++++++++++++++++++++++
Vendég

Dalmi! Örülök, hogy minden OK! :D
Hanna!++++++++++++++++++++Drukk hétfőre!
Mereszt!Ragacs!+++++++
Leo!Hajrá a két kis síelőnek!Kapaszkodni!!! :)

Jó pihenést A hosszú hétvégéhez!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Viktu! Hajrá szurik!

Sannah! Hogy állsz?

Fanni! Harcika megnyugtatott. A holnapi telefon így kimarad. Bízok a szófogadó gyerekeimben. :wink:

Kép
hanna30

Lányok nagyon köszönöm a drukkokat!

Sziasztok, most kerültem gép elé végül is 3 fagyi került vissza :-), mire odaértünk még egy úgy gondolta, h hazajön velünk :-)

Hanna - csak pozitívan ám!!!!!!

Mereszt, Nikó ++++++++++++++
leo50

Leo! Itt is csak azt tudom mondani drukkolok!!!!!!!! :wink:

Kép
hanna30

Visszakerestem a táblát. Bartika! Mereszt! Nemsokára teszteltek. :wink:

Kép
hanna30

Dalmikám!
Tudtam én.... semmi baj nem lehet :wink:

Leo!
Szuper, hogy lett 3 babó!! :wink:

Hanna! :D
Hétfőn már blasztók lesznek??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Remélem. :wink: Akkor lesz az 5. nap.

Kép
hanna30

Sziasztok még ujj vagyok itt!Mi a párommal 3 éve szeretnénk babát de csak 2 hónapja tudtunk elmenni orvoshoz, aki megállapitotta hogy nincs peteérésem ezért adott clostilbegyt ezt szedtem 2 hónapig peteérés minden rendben zajlott de baba mégsem sikerült közben a páromat is megvizsgálták és nála hál istennek minden renben van!Felhivtam az orvosom aki a MÁV kórházban rendel és azt mondta hogy akkor átjárhatósági vizsgálat következik és elkeztem gondolkodni hogy inkább a Kaáliba kéne menni ott még is csak erre szakosodtak nem mintha a dokimmal baj lenne vagy nem jol csinálja mert tényleg nagyon sokat segit és biztat és nagyon rendes de mégis megfordult a fejemben hogy oda kéne menni hátha gyorsabban menne a dolog.Tudnátok nekem tanácsot adni.Bár nem tudtam végig olvasni a forumot mert nagyon sok oldal van de nagyon szeretném ha tudnátok nekem tanácsot adni és akinek sikerült hogy sikerült!Nagyon elvagyok már keseredve mint mindenki aki ezzel a bajjal küszködik!Kérlek segítsetek!Irhattok msnre is priviben is!

Jucus

Kép
jucus1013

Jucus!

Itt a helyed!!! Mármint a Kaáliban!!! Én ugyanígy gondolkoztam, hogy előbb a Schöpf-Mereiben próbálkozunk, majd a Sote II-n, és ráérünk a Kaáliba akkor menni, ha már minden más lehetőséget kiaknáztunk...MAi fejemmel egyből ide jöttünk volna (talán nem tartana 5 éve ez a procedúra... :( ), kiváló szakemberek vannak és mindenki kedves (a keresztneveden szólítanak, időpontra mégy - nem ülsz órákat -), mindent /árakat is!!!/ előre tudsz és remélhetőleg hamar sikerül a baba!!! :D
Sok sikert, üdv:
Till

tillidian

Jucus :P
Szia! Nem tudom, hány éves vagy... s mióta próbálkoztok...de egy biztos. 2 hónap "peteéréses" próbálkozás után én még nem szaladtam volna a Kaáliba. Eddig nem volt peteérésed, mindössze 2 hónapja van. S van? Ellenőrizték? Szóval biztosan nem fognak elküldeni a Kaáliból, de azért szerintem ez egy kicsit korai elkeseredés...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hello Csajok!

Most biztos nem sokan vannak itt a gép előtt, hogy eloszlassák a kételyeimet, de azért felteszem, majd írjatok, jó? :roll: :oops:

Kép

Szóval a story úgy kezdődött, hogy szereztem a neten 10-es tesztet, mert féltem, hgy a 14. napon semmit nem fog mutatni a 25-ös kaális teszt. Tegnap délután (11. DPO-n), az általában alig várt kávémtól kis híjján kitaccsoltam. Bekattant valami és délutáni pisiből mintát vettem. De amilyen béna vagyok a 25-ös kaális tesztet nyitottam ki elsőnek... már mindegy volt, belógattam azt is (ez a KÉK). Az jó hír azért, hogy a 25-ös a 11. DPO-n látszik, nem?
Ma reggelre erősödött a 10-es, de szerintetek nem túl korai? Úgy értem van valami ami ezt befolyásolhatja? Ovitrelle? Utro?
Tünetekből eddig sem voltam híjján, róka koma folyton itt kóvályog, a hasam meg akkora, mint Pötyivel 8 hetesen... :shock: Minden esetre kedden megyek vérvételre. :roll:
SZAKÉRTŐKET KÉREK!!!! :?
Persze kellett nekem hamarabb tesztelni, most állítom idegesebb vagyok... :roll: És hol van még kedd reggel?
Drukoljatok nekem!!!!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Húúúúúúú Bartika!!!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem nagyon bíztató!!!!!! Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Bartika, szerintem ez biza pozitív. Ha a 25-ös teszt is jelzi, akkor valami biztosan elindult. Ne izgulj, szép magas hcg-t kívánok neked keddre :wink:

Jucus, én az átjárhatóságit mindenképp megcsináltatnám TB alapon, az a Kaáliban is alap. Annak eredményétől függően eldöntheted, adsz még egy esélyt a dokidnak, vagy irány a Kaáli. Az intézetről csak jót tudok mondani én is :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Bartika! Gratulálok!!!!

Jucus! Üdv itt.

Kép
hanna30

Bartika! Milyen kételyt is kellene eloszlatni? Ez bizony pozitív!! :D Halk gratu, és további drukkok!!

Kép

Sziasztok!

Hanna,
ügyesek az embrikéid, hajrá hétfő! :)

Leo,
gratu a +1-hez :) , ragasztók mennek!

Mereszt,
szurkok a közelgő tesztedhez!!!

Barti,
szerintem sincs sok kételkednivaló!
Az Utronak semmi köze a hcg szinthez, a tüszőrepesztő sincs már sehol! :wink:

Jucus,
üdv itt!
angel37

Jucus! Csatlakozom Fannihoz, annyi kiegészítéssel, hogy én a Kaáliba szaladás helyett/előtt alaposan utánajárnék, hogy meddőségi szakember-e az orvosom, és ha nem, akkor váltanék. (pl. honnan "tudta" az orvos, hogy nem volt, majd lett peteérésed, milyen vizsgálatra küldött el eddig)

Kép

Bartika!! Ez aztán a szép zebrateszt! :lol: örülök!!!
Hannának drukk++++++++!

Mindenki másnak is szorítok!!!!!!!!!!!
nani72

Sziasztok!

Bartika: én még csak drukkolok ezerrel, majd a vér után a többit, de ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanna: hogy vannak a picik, kibírtad, hogy ne csörizz? Még 4 nap fogi és után szuri kezdés.

Leo: ++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok!

köszönöm a kedves szavakat. sajnos, még mindig nem gyógyultam meg. :(

mó: már biztosan nem fér bele, nem csak az altatáshoz kellene a papírokat elintéznem. érdekelnének az infók. megírod priviben nekem? köszi. vagy msnen is megtalálsz.

mereszt, hanna: drukk+++++

bartika: nagyon tetszik a 2 csík. drukk tovább++++

leo: nagyon drukkolok++++

viktu: hajrá szurik!

jucus: üdv köztünk. a kaálit én is csak dicsérni tudom.

kati
katica30

Köszönöm csajok a drukkokat, csak hogy értsétek azért bizonytalankodom itt, mert Pötyinél 21. DPO-n a 25-ös teszt nem mutatott semmit. :roll: És még sosem kaptam ennyi hormont, nem tudtam nem-e ezek befolyásolnak. :roll:
Na de most már a tesztekkel is leálltam, majd kedden visszatérünk rá. :wink:
Még egy uccsó kérdés: Be kell jelentkezni vérvételre, vagy csak menjek oda reggel 8-ra?

Mó, örülök, hogy túlvagy a műtéten. Most már bízd rá magad Kovács dokira és hajrá lombik!!! Elő vagy jegyezve? Kéred a júliusi időpontom? :wink:

Leo, mennek a babaragacsok!!!! +++++++++++++++

Cocika!!! Gratulálok a gyönyörű 3 centis Bucinudlisághoz! :lol:

Hanna! Mitől függ, hogy mennyit kaptok/kértek vissza?

Jucus! Én is azt gondolom, mint Tilli. A Kaáliban elég gyorsan mennek a dolgok, és ha megengedheted magadnak, érdemesebb oda menni. Persze, ha tudsz máshol is dokit, aki megcsinálná az átjárhatóságit, akkor ezzel tudsz spórolni. De Fanninak is igaza van, a Clostynak is kell minimum 3 hónap.

Tilli! Hogy van Bánk?

Kati! Nagyon sajnálom, ez rémesen hangzik… ez valami Murphy baromság, hogy mindenki lerobban műtét előtt. :evil: Ez valami vírus??? :(

Szép estét!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sannah,
hú, akkor mindjárt start! :D
Drukkolok, hajrá május!

Katica,
jobbulást!
Sajnálom, hogy csúsznak a dolgok :?

Barti,
csak simán odamész, nem kell bejelentkezni!
angel37

Jucus - üdv itt!

Bartika - ez nagyon jól néz ki, ez már csak erősödni fog!

Katica - gyógyulj meg!

Hanna - holnap telefon, majd gyere, h mit mondtak!
leo50

Bartika,
denagyonnagyonszurkolok!!! :D :D :D +++++++
/Köszönöm kérdésed, Bánkóca meggyógyult!!![/size] :D - ilyen makacs (6 napos!) vírus még sosem kapta el.../

Leo,
ez aztán a jó hír!!! (Lehet, hogy épp a 3. fagyika tapad majd meg :wink: )++++++++

Kati,
gyógyulgass!!!

Hanna,
még pár nap és többen leszel!!! :D

Sannah, Viktu,
de jó Nektek, mindjárt indul!!!

MIndenkinek mennek a drukkjaim!!!

Till

tillidian

Bartika!
Hát ezek bizony pozitív tesztek! :lol: Gratulálok!
Szép magas hCG-d lesz kedden, az tuti. ;-)

Jucus,
Én azt mondom, hogy 2 hónap után teljesen felesleges a Kaáliba rohanni. De valószínűleg ezt ott is mondani fogják. Ugye Harcika?
Vendég

Félre értettetek mert nem 2 hónapja próbálkozunk hanem 3 éve!Clostival próbálkoztunk 2 hónapot de a dokimnál fogom az átjárhatóságit meg csináltani és akkor kérek még 2 hónapra clostit és ha nem sikerül akkor megyek a Kaáliába!

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok!

Jucus: én elmennék a mensbe inkább, lehet, hogy más dolog is van a háttérben, ha nincs pé-d.

Mindenkinek ezer drukk, bartikának babaragit!!!!

Angel: igen, mindjárt kezdés, de addig még van idő.

Tilii: köszi,

Viktu: Te mikor kezdsez pontosan?
Vendég

Sannah! Akkor már csak 3 nap. Nagyon drukkolok! Ja, a telefont kibírtam, mert Harcika megnyugtatott, ha baj lenne hívnának. Na, én tegnap magamra kötöttem a telefont, de semmi, na meg a legfontosabb, bíztam bennük.

Bartika! Szép magas hcg eredményt! :wink:

Merszt! Leo! Drukk ezerrel!!!

Jucus! A Kaáliban mindneki nagyon profi! Csak ajánlani tudom.

És Csajok most magamról, holnap 13 órakor beültiiiiiiii. :)
5 extra szép baba. Az egyik lemaradt. :(

Kép
hanna30

Hanna, drukk holnapra. Hányat kapsz vissza?2 v.3?

Bartika, ez bíztató, szorítok!++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Köszi. Még nem tudom.

Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?