Sziasztok!
Nikó!
Örülök, hogy minden rendben, a leadott kg-khoz pedig Gratula! De azért ne tessék túlzásba vinni
(Mondom én a leadott 6,5 kg-val)
:):)
Orsi Drága!
Tarts ki! Biztosan hamarosan véget ér ez az őrült hajtás és akkor újra tudsz a csemetéiddel és velünk lenni
:)
Nagyon, Nagyon Boldog Szülinapot Csonginak!
Szeri, hát a babzsákos kép valami haláli
Olyan édes ez a gyerek és annyira jóképű!
:)
Dorka, hétfőn úgy indultam el otthonról hogy reggeliztem, mert a diabetológián reggeli után 1 órával mérik a cukrot. De nagy valószínűséggel a metróban kialakuló nyomáskülönbség okozta a gondot, mert Hála Istennek azóta nem volt semmi baj.
Meri, babakocsi ügyben tényleg nehéz dönteni. Mi először a tavaly tavaszi Kismama börzén nézelődtünk, s annyi babakocsit szétszedettünk, összerakattunk a kereskedőkkel, hogy szerintem már a hajukat tépték
:) De az is kérdés, hogy Neked milyen igényeid vannak a babakocsival szemben
De tény amit Porsi írt, az általuk/általunk vett Cam babakocsi egy álom. Én vallom, hogy beleszerettem
Nálunk még Apa is beleszeretett, mert hát gyakorlatilag 1 ujjal irányítható. Egyébként mi már "csak" 150e Ft-ért vettünk, ha a neten utána nézegetsz, valószínüleg 140e körül már megtalálod, mert ezek 2007-es színmodellek kifutók, ezáltal olcsóbbak. A 2008-as modellek ára 190e Ft.
Marietta, tudom ám mire gondolsz
Már nekem is csak az van hátra, mint Neked
Bár nálunk tündér nagyim átvállalta a vasalást, jövőhét végén jön is megcsinálni
A kedd esti dokihoz drukk, mi tegnap délelőtt voltunk. Képzeljétek, hétfőn vizsgáltak a rosszul lét után, a méhszáj 3000 volt, a tegnapi vizsgálaton meg már csak 2000.
A doki nem mondta hogy izguljak, így nem izgulok
:):):)
A vérnyomid teljesen normális, ez nem toxémia. Sőt, talán még kicsit alacsony is, mint ahogy az enyém is
A pulzusod pedig azért magas, mert a szervezeted egyre több igénybevételnek van kitéve. Az én pulzusom folyton 100 felett van, de azért, mert nekem van egy anyutól örökölt aritmiám, s emiatt folyton gyorsabban teker a ketyegőm, mint a normál embernek
Egyszer próbálták gyógyszerrel lenyomni a "normális" szintre, de az meg annyira belassított, mintha bevettem volna 2 altatót. Úgyhogy nem szedem a gyógyszert, s élem így az életem
Szóval nyugi!
:):):)
A zöldség iránti rajongást megértem, nálunk most épp körte szezon van, de megdöglök egy kis eperért.
A kertben ültetettnek viszont még kell 3-4 hét, úgyhogy a legközelebbi zöldséges randinál tuti veszek.
:) Ja és a görögdinnyével is szemeztem már
Meri! Ruci mutogatást kérünk!
Én pont tegnap válogattam szét 56/62 méretben a Peti ruháit és félek, hogy kevés az 56-os rugija. Lehet, hogy Tescoban/ahol szoktam veszek még néhányat, csak a magam megnyugtatására.