2007.11.10 18:44
2008.04.22 14:06
2008.08.02 19:42
2010.05.19 10:31
[quote="koagi"]K írta:koagiedves (Leendő) Anyukák!
A babavárás és a babával otthon töltött idő minden nő életében a legszebb és a legnehezebb időszak is egyben.
Mindenkit várunk az Ugróiskolánkban kismamatornára, illetve szülés után baba mama tornára (babamasszázzsal).
Csatlakozz a többi kismamához, illetve mamához és babájához heti 1-2 órára, hogy testben és lélekben is felfrissülj.
Időpontokról érdeklődj: www.ugroiskola.hu weboldalunkon, vagy a
06-30-315-25-15-ös telefonszámon.
2010.06.03 10:58
2010.06.08 10:05
[quote="nikolette"]S írta:nikoletteziasztok!
Hátha valaki újra erre téved.. Hát kérem furcsa lesz,amit írok,de sajnos teljesen ellenkezőjére változott a véleményem.
Ikervárandós vagyok,az elejétől ő kezel,de most a félidőben görcsökkel kerestem meg Németh Miklóst. Bementem,megvizsgált és kiderült,hogy a méhszájam kinyílt. Utána egy hétig próbáltam elérni smsben meg hívtam is. Az utolsó smsem az volt felé,hogy vérzek,mit tegyek? ,de még csak vissza se írt. Azóta orvost váltottam,mert úgy gondolom én nem hibáztam. Az elején konkrétan megkérdeztem,hogy tud e ikresként is vállalni,a rendelések díját rendre kifizettem,és sosem nyaggattam. Írtam neki egy búcsú smst,mert a telefont fel sem veszi,de a telefonom ma azt írta ki,hogy az üzenetet nem tudta kézbesíteni.. Sajnálom,hogy így alakult.. Amennyiben olvas,remélem legalább egy ici-pici lelkiismeretfurdalása van velem szemben.
Ezek után természetes,hogy SENKINEK NEM MEREM MÁR AJÁNLANI ŐT!!
2010.06.08 15:55
2010.06.09 19:34
2010.06.09 20:04
2010.06.10 09:36
2010.08.19 05:58
2010.08.24 05:31
2010.08.24 08:18
2010.08.29 20:12
2010.08.31 11:36
2010.09.05 10:31
[quote="badzsulka"]M írta:badzsulkailyen sokan voltunk ott 19-én... csak én épp szültem...
2010.09.05 10:34
[quote="domcsika23"] írta:domcsika23rülök neki hogy csak pozitívat tudsz mondani róla.szerintem ha az utolsó heteimben lennék,és más is,azzal persze hogy más.nem ilyen volt régen.az elejétől keztdeve foglalkozott velem.
szabija alatt ment be a szülésedre??hát persze...mivel egy szülésért nem 5000 forintot adnak neki.
2010.09.19 09:40
2010.11.12 10:59
2011.03.17 12:57
[quote="cherryke"]H írta:cherrykea valaki tudja a doki e-mail címét, írja meg nekem privibe, kérem. A babáról szeretnék neki képet küldeni. Köszönöm.
2011.03.17 14:34
2011.03.31 22:21
[quote="cherryke"] írta:cherryke[quote="nikolette"]S írta:nikoletteziasztok!
Hátha valaki újra erre téved.. Hát kérem furcsa lesz,amit írok,de sajnos teljesen ellenkezőjére változott a véleményem.
Ikervárandós vagyok,az elejétől ő kezel,de most a félidőben görcsökkel kerestem meg Németh Miklóst. Bementem,megvizsgált és kiderült,hogy a méhszájam kinyílt. Utána egy hétig próbáltam elérni smsben meg hívtam is. Az utolsó smsem az volt felé,hogy vérzek,mit tegyek? ,de még csak vissza se írt. Azóta orvost váltottam,mert úgy gondolom én nem hibáztam. Az elején konkrétan megkérdeztem,hogy tud e ikresként is vállalni,a rendelések díját rendre kifizettem,és sosem nyaggattam. Írtam neki egy búcsú smst,mert a telefont fel sem veszi,de a telefonom ma azt írta ki,hogy az üzenetet nem tudta kézbesíteni.. Sajnálom,hogy így alakult.. Amennyiben olvas,remélem legalább egy ici-pici lelkiismeretfurdalása van velem szemben.
Ezek után természetes,hogy SENKINEK NEM MEREM MÁR AJÁNLANI ŐT!!
A védőnő neked nem mondta, hogy ha vérzel, nem telefonálni kell, hanem azonnal be a kórházba... Én is így tettem.
2011.03.31 22:27
[quote="doczimaria"]T írta:doczimariaisztelt István Kórház Igazgatósága!
Ide is beírom,hogy az illető tudja meg az általános véleményt,és szégyellje magát.Én nem vagyok kismama,épp ellenkezőleg,ki kellett venni a méhem.Van egy jogásznak készülő fiam,akinek mindig mondom,sose szégyelld ,honnan jöttél.
Nemrég feküdtem a kórház nőgyógyászatán,és jogosnak érzem elmondani a véleményem,direkt ebbe a topikba írtam.
Ebben az írásban szeretnék köszönetet mondani az István Kórház Nőgyógyászat dolgozóinak mindenféle"műfajban"(orvos,ápoló,takarító,műtős,satöbbi),hogy annyira humánusan bántak velem,mint beteg emberrel.
Külön kiemelném Dr.Hajdú Gábor főorvos urat,aki,mint vérprofi orvos,mint ember,messzemenően nagy és kiváló,nemcsak az én szememben.Úgy bánik a betegekkel,hogy közben embernek is nézi őket.Tisztelet az ilyen orvosnak,aki így viselkedik az amúgy is beteg,önmagát csökkent értékűnek tartó,szenvedő emberekkel.Mindenkinek ebben a rovatban ajánlom,hogy ismerje meg ezt a sokak szemében etalonnak számító,kiváló eügyi szakembert-azért itt mondom ezt,mert ez a rovat az ellentétét képviseli sok ember,nő szemében!-.
Ugyanitt megemlíteném,hogy az általam fent említett főorvos nyomába se léphet Dr.Németh Miklós,akit nem tekintek semmilyen téren kollégának.Emberségében erősen kételkedem,egy érzelmi-erkölcsi nullának tartom.Leírok egy esetet azok közül,amiket tapasztaltam vele kapcsolatban.
Egy szombati ügyeletben-ne mondjam már,hogy a kórház épületén belül,az emeleten lezseren dohányzik-fehér köpeny nélkül,civilben beugrott vizitelni,mint egy csizmás kandúr(úgy is hívják a háta mögött ezt a nevetséges figurát).Két rákos betegnek azt mondja:
-Na,itt vannak a sipkások!
Mivel az ilyen nagybeteg emberek sapkát viselnek,mert ugye,a kemoterápiától kihullott a hajuk.Iszonyúan rosszul esett ezeknek a szerencsétlen embereknek ez a "jópofa" stigmatizáció.Közben sugárzott a képéről az utálat és a gyűlölet.Azután odaért hozzám-mint valamilyen szinten kollégához-,és azt mondja:
-Ez meg az,akit kipakoltak,mi?Hallja?Már hallja?-vetette oda gúnyosan,miközben húzott kifelé az ajtón.
Én nagyotthallóként dolgozom pár éve,huszonévet lehúztam az eügyben,kitüntetett eügyi szakember vagyok,de soha még beteggel így nem beszéltem.Kedves "Doktor Úr",már akinek a szemében az,elmehettem volna a betegjogi képviselőhöz,de engem a szövege nem bántott meg,csak sajnálom érte magát,de remélem,majd megteszi más ezt a lépést.Tudja mit?Szánalmasnak tartom magát,és az ilyeneket nem engedném emberek közelébe,nemhogy betegekkel foglalkozni.Érzelmileg-erkölcsileg nullának tartom sok társammal együtt,de nulláknak is lenni kell,mert ezek töltik ki a lyukakat,ha érti.Mégegyszer-bár én vagyok a beteg-,sajnálom magát,itt bizonyosodik be,hogy sajnos a diplomával érzelmi intelligenciát nem osztogatnak.Szégyellem,hogy ilyeneket engednek betegek közé.
Mindegy,a többi dolgozónak rendkívül hálás vagyok és köszönök mindent,amit a társaimért és értem tettek.Isten áldja meg őket,és kívánok sok kitartást,mert lesz még jobb is,megérdemlik.
Tiszteletteljes köszönettel:
Dóczi Mária
OKJ-s szakápoló
2011.04.07 13:29
2011.05.24 09:48
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|