Jelentem én is voltam 2x kukkolni, csak épp írni nem tudtam. Csinálom megint az űrlapokat, közben volt időm nézelődni, amíg épp konvertált (de csak max. fél perc, így sokat nem lehet közben, mert akkor meg a munka csúszik). A múltkor egyébként én is néztem, hogy milyen sokszor van megnyitva, szerintem sokan olvasgatnak minket, ha nem mi vagyunk... Én csak akkor szoktam megnyitni, ha az utolsó hozzászóló nem ugyanaz, mint korábban.
Ildi!
Adóbevallás: nem szoktam utolsó napra, sőt eddigre már mindig azt is elfelejtem, hogy beadtuk
, mert már visszajön a pénz is. Csak idén tudtam, hogy fizetnünk kell (azt szerintem senki nem szokott korábban, mint kell
:D), de az arra való keretet csak tegnap kaptuk meg (páromnak a hónapban csúszott a fizuja, még most sem fizették ki teljesen, de legalább az adóra kapott pénzt). Ezért vasárnapig csak az előzetes számítást csináltam meg, hogy mennyi kell biztosan.
Az áramszünetes nap (ha előre tervezett), akkor még jó is lehet egy pihenőnapnak.
Nade ha az ember épp egész napos mosás-vasalás napot tervez aznapra...
Natus még alszik du., és este is időben lefekszik?
A fogyinapló jó, bár nem tudom, hogy tudsz csak ennyit enni... Ez még Norbi nélkül is fogyis lenne. Valamelyik héten kipróbálom pont így, megnézem nekem mennyi megy le!
:D
Mondjuk időnként, ha jól el van találva, akkor egy fogyis étel is jó lehet (nekem inkább az édességekkel van bajom, az hiányzik). Tegnap pl. fetával töltött csirkemellet ettem párolt és sajttal, tojással besütött zöldségekkel. Hát az laktatott is, finom is volt. Főleg, hogy vannak friss fűszernövényeim a teraszon, egy-egy picikével nagyot lehet dobni az ételen.
Az meg, hogy mikor kell enni: figyelgetem amgam, és talán az jön be a legjobban, ha reggelizek, du 2-3 k. ebédelek (már rizs, krumpli nélkül) és a vacsi csak minimális (tegnap pl. 7 k. egy marék cseresznyét ettem, mást nem). Ha este több a vacsi, akkor hiába Norbis, nem megy le, őt föl is jön valamennyi...
A 2. napi turmixba nem is tettél édesítőt?
Rita!
Ja, az édes "semmittevés"
:D! Azért kiváncsi leszek, hogy pár nap "csak" házimunka után mit fogsz mondani?
:D:D