hello mindenkinek!
bocs hogy nem voltam gep kozelben, de nehany munka problema miatt eleg sokat dolgoztam a heten, este pedig a ferjeme a gep, le vagyok nagyon torve, ugy nez ki hogy a ceg ahol dolgozok csodot mond, persze be hivtak dolgozni hatha egyut megmentyuk, de mar nem hiszek semiben, a baj az ha tenyleg csodot mond egy evig kapok valami segejt ami kb a fele a fizumnak, ugy hogy ejszaka nem alszok mar kb 10 napja, miota tudom hogy alunk es eleg panikos erzesek kornyekeznek
bocs a bogesert....
de itt latom baba ugyban jol alnak a dolgok:
vandaeknal 2 kislany sot lehet 3, az igen, nagyon jo a 2-es szam de jo lesz esetleg az 1 is es akor is ha kisfiu lesz, minden esetben sok sikert!!!!
ani! a babaid nagyon edik es szepen gyarapodnak, gondolom nincs idod semire, be toltik teljes napodat, de ez igy normalis, milyen jo hogy mar puszilgathatod oket..... es nagyon szep a vonalzod
kincs! nagyon jo hogy apa vigyaz ratok, te is vigyazal, ha kuldesz kepeket Donatrol nem haragszunk meg
sajna has fajasban nem tudok mit ajanlani
szmet! ne legyel negativ, a dokik szerintem mindent meg tesznek a ti erdeketekbe is, sajna edig meg nem jot osze, de a jovo a titeke is, sok sikert a vizsgadhoz!!!
arnika es timi! en is sokat almodtam a terhesegrol mikor anyira szeretem volna a babat es vegul osze jot, tehat vegyetek pozitivumnak, rosz mikor ra ebredsz hogy meg nem ugy van, de szerintem egy picit az almok mutatjak a jovot is, tehat lesz majd baba, babakocsi, hordozo, minden ami vele jar, mar nem olyan sokat kel ra varni, jonek majd azok a babok es szeb lesz mint a z almokban, egy nagy puszika nektek
es barmikor le vagytok torve irjatok, a valamon telepatikusan nagyon jol lehet sirni es persze telepatikusan nagyon osze olellek beneteket...
mazsi! orulok hogy jok az eredmenyek mi is szerdan megyunk uh-ra, lehet nalatok most meg tudjatok hogy mit vartok
latod a csajok nagyon jol meg magyaraztak a vonalzo csinalast es nagyon ugyin fel is tetted
most Romaniaban vagyunk, tegnap regel erkeztunk mert holnap konfirmalasra kel megyunk a keresztfiamnak aki akkora hogy nokedlit tudna a fejemrol enni, es en is 174 cm vagyok, el vagyok ajulva, itt az a jo hogy mindenki oda van a pocimtol, simizik, pusziljak, mindenki nagyon orul neki, hetfon viszafele menve meg alunk Pesten babakocsit venni, remelem olyan mint a netten es akkor jo lesz, ja es ami boldogitja a ferjem az hogy jon velunk az anyosom is, aki meg sosem volt nalunk, es mivel a zutobi idoben eleg ideges voltam, ami persze ora is nehezedik, igy egy picit fel lesz dobva, es persze en meg azert orulok hogy o boldog...
szep hetveget mindenkinek! majd kedden jelentkezem, puszi