Sziasztok
Nem tudom mi van velem, de kivetett az ágy, pedig tegnap is hulla fáradtra dolgoztam magam !!! 4 adagot mostam, porszívózás, lomszívóval porszívózás az udvaron, tetőn sepregetés, esőcsatorna kitakarítása, bevásárlás stb.
Dana
Anyós nélkül most (jelenlegi állapot) sokkal nehezebb, azért olyan jó volt, hogy itt volt és sokszor lekötötte Tomit !!
Nem tudom mi történt vele de teljesen elviselhetően viselkedett !!
Pedig ez nagy szám nála !!!!!!!! Még az is megfordult a fejemben, hogy az emeletet meg kellene csinálni és íideköltözhetne !!! Na ne ez talán egy kicsit sok !!! No majd meglátjuk !!!
Laura nagyon édes, én is kedvet kaptam a fürdőzéshez tőle annyira cuki !!! A tali képein és is annyira vékonynak láttam az anyukákat, inkább én lettem volna az elefánt a porcelán boltban !!
Tuti !!
Sajna a kiütéseket !!!!!!
Timi
Mi ugyanígy sétáltunk a majálison 500 m 2 óra alatt mert minden követ fel kellett venni a földről megnézni !!!
Az én hangulatingadozásom és érzékenységem a terhesség óta jelenleg is fennáll, mi több olyan érzékeny lettem a szülés óta, hogy minden tudnék sírni ami egy kicsit is megható !!! Továbbá ha valami rosszul esik akkor is !!!Ezek a hormonok !!!!
Csongria
Miért kell Benit még további vizes és egyéb kezelésekre vinni ??
Amit írsz az alapján olyan szépen fejlődik !
(nem értek hozzá, csak laikusként érdeklődöm)
Honnan lehet észrevenni, hogy az idegrendszere nem elég fejlett ???(lehet buta kérdés de ez nekem magas )
Drukk a lakáseladáshoz !!!!!!!!
Sno
Örülök, hogy az ajtórácsot feleslegesnek írtad, mert én sokat hezitáltam, hogy vegyek-e de nem vettem !!!Nem bántam meg én sem, hogy nem vettem !!
Milyen pelus az Alana és hol lehet kapni ?? Melyikre hasonlít az ismertebb márkák közül ??????
Bár nálunk a PM és a Rossmannos bevált !!
Sebi számolásától még most is eláll a lélegzetem !!
No meg a beszéd ????
Tomi beszéd és fogzás téren sztájkol, nem hajlandó semmit mondani jelenleg, amit eddig mondott, ana apa baba mama már szinte azokat sem mondja !!!!!!
Lorca
Nem semmi lehet a barátkozás az anyukákkal a játszin, nem tudom velem mi lesz én nem vagyok könnyen barátkozó tipus , bár mi nem is járunk játszira sűrűn, bár az utóbbi időben azt vettem észre, ha valaki szépen néz a gyerekemre már is kedves vagyok vele !!!!
Lora
Aranyos Brigi avatarképe !!!Kész nagylány !!!
Hú de kellemetlen lehett !!!
Szegény !!!
De én azért kiosztottam volna a biztonsági őrt, ÚTÁLOM ha a nyomomban járkálnak !
Mikor jeggyűrűt néztünk az ékszerüzletben akkor egy ilyen "helyes-kedves" fiatalember (150 cm 40 kg vaságyastul) beállt a férjem mögé (feje borotvált, mellén tetko kigyúrt drága szerelmem mögé) simán kb a derekáig ért neki, de ott kuksizott mögötte, mire megjegyezte, hogy jó lenne ha kilépne a bugyijából ha szépen megkérheti, mert teheti csúnyán is, de a jólneveltsége nem engedi ! !!! Mire a deli legény sértődötten arrébb állt !!
Nanica
Reggeli tápszer később az én reggelimből kenyér lopkodás margarinnal, vagy májkrémmel. Délben gyümi délután főzelék, este néha a mi vacsinkból kobászos vagy sonkás kenyér joghurttal , majd egy banán este 8 kürül vagy sem !!! Kb ennyi
Helga
Megvettem a porszívót, sok hezitálás után olyat vettem mint, nektek van, ismétlem a férjed nagyon ügyi volt, szuper a porszívó és nagyon jó áron vette én ugyanazt a gépet az Elekrto-ban 32 990 Ft-ért, plussz a pénztáros 10 000 -t el akart felejteni visszaadni !!! Mihelyt hazaértünk leteszteltem !! Hát valami szuper ez aztán szív a maga 450-es szívóerejével a szőnyeget a csempéről felszippantja !! Szuper !!!
Felülmúl minden vizes és portartályos gépet amim nekem van !!!
Sági
Így most már azt hiszem én is naponta 3x fogok porszívózni !!!
Vicc !!!! Eszemben sincs !!!
Bigsis
Roli nagyon aranyos a képen !!!
Várja már a kistesót ??????
No megyek még alszom egy kcisit, míg a fiatalúr is tentikézik !!!