Sziasztok Lányok!
Bocsi, de rengeteg dolgom van. Alig vagyok gép közelben.
Szép az idő, olyan igazi kirándulós. Remélem mindenki el tud menni valamerre. Én sajnos itthon maradtam egyedül, mert a párom ma dolgozik holnap reggelig, holnap pedig én megyek másnap reggelig. Anyukám erre mindig azt mondja, hogy ez a hosszú házasság titka. De olyan jó lenne, ha már együtt tudnánk tölteni egy kis időt!
De legalább ma jönnek tesómék, és nem leszek egyedül. Éppen ezért mindjárt belevetem magam a főzésbe.
A barátnőm nevében köszönöm mindenkinek, a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! Már itthon van, péntek este hazaengedték. Laporoszkópia (remélem jól írtam le) helyett sajnos csúnya nagy vágás lett a pociján. Jól van, csak el van kenődve - érthetően.
Nekem 13-án megint uh-ra kell mennem. Remélem lett eredménye a clostynak, lesz sok kis tüszőcske, és sikerül valamit majd produkálni is.
Olvastam a cikketeket, hogy kétnaponta kell együtt lenni, én most megpróbálom betartani. Feltéve, ha nem épp akkor dolgozunk.
Tudtok valamit Vickyről? Nem jött mostanában! Remélem minden rendben vele (velük).
Kati
Mi volt Uh-on? Most már megvolt. A múlt héten is már vártam a híreket, mert azt hittem akkor pénteken lesz.
Vigyázz magadra, és a Picurkára! Jó egészséget nektek!
Bridget
Még nem is beszéltünk, mióta hazaértetek Ausztráliából. Biztosan jó volt a rosszullétek ellenére is.
Nagyon sajnálom, hogy a hajózást nem tudtad igazán kiélvezni.
De talán a többi élmény kárpótolt. Még mindig nem raktál fel képeket, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá én is.
Örülök, hogy elmúlt az a rosszullét,és már jól vagy!
A költözéssel hogy állsz? Sikerült végre elpakolni mindent?
Földrengés? Úristen!!
Az nagyon rossz lehetett. Csak vigyázz magadra!!!!!
A nap mondásai nagyon jók voltak!! Bocsi lenyúltam, de muszáj volt elküldenem emailben a barátaimnak.
Nócika
Remélem az új doki jó választás lesz, és majd odafigyel rád.Sok sikert hozzá!
Sajnálom a párodat. Szegény biztosan tiszta ideg lett, hogy mi történt. Remélem semmi komoly, és már el is múlt.
Jó mulatást a kerti-partyhoz!
Ja és igértél képeket az egri kirándulásról! Láthatjuk őket?
Zsuzska
Sajnálom, hogy lelépett a párod.
Majd biztosan bepótolja veled az elmaradásokat! Ez miatt ne idegesítsd magad - szerintem.
A havi négy még mindig jobb mint, a semmi. Biztosan érdekli őt, csak most egy kicsit ki kell kapcsolnia. Aztán figyeld csak meg, hogy teljesen kipihenve, sokkal aktívabban fog hozzáálni a dolgokhoz.
A viccek nagyon jók voltak. Bocsi, de ebből is nyúltam le. Annyira jókat írtok, hogy ezeket el kell juttatnom a barátaimnak.
Szöszke
Üdvözöllek én is! Mielőbbi babásodást kívánok neked!
A nővérednek pedig gratulálok, és problémamentes terhességet kívánok!
Utazós vonalzód is van. Hová készültök?
Mindenkinek Kellemes Pünkösdöt Kívánok!