Voltam...jártam itt, csak olvasó módban, ugyanis nekem is megkezdődtek a szesszióim..de jól vagyunk, csak június végéig csak olvasni tudlak titeket, de azért jövök mert nem tudok nélkületek..jövök ide töltődni
GYö, kitartást neked, nagyon rossz lehet mert tudom, h.te sem szereted mint én sem, ha nem a saját lábadon állsz. Szorítok h.minél hamarabb rendeződjenek a dolgaid.
Joli, a negatív gondolatoknak semmi helye egy születendő gyerek körül. Szabad kicsit izgulni, persze h.az ember lánya fél kicsit, de neked eddig semmi rosszat nem mondtak, ami miatt aggódnod kellene. Az optimista gondolkodás jót tesz a babának is, most már nagyon érzi ő is a hangulatodat..meglátod minden rendben lesz. Nemrég találkoztam egy volt osztálytársammal, 28.héten született Gergő fia, Vásárhelyen köttek ki, most két éves és nem is látni rajta h.1,9 kilóval született. Megy, beszél, pedig enyhe agyvérzést is kapott és oxigénhiányos volt..te már túl vagy azon az időn h.baj lenne ha most születik meg.Soook pozitív energiát sugárzunk feléd, mi most voltunk a somlyói búcsún és ott is eszembe jutottál
Dgabi, az erőspistát hagyd ki..lassan fog elválni Maja, de ne erőszakold..mint a szobatisztaságot, ezt se lehet siettetni. Tudom, h.már kényelmetlen neked, de kitartást kívánok, és jó munkát!
Ibolya, olyan jó olvasni téged is, ha pár szó erejéig is..a lányok hogy vannak?
Az én Zsuzsannám újra nyaral, most édesanyámnál van, a kicsi pedig anyósomnál, én bújom a könyveket és kurzusokat
Csgabi, sikert a vizsgáidhoz, és úgy tudom Erika is vizsgaidőszakban van, szorítok nektek!
És minden kedves topiklakónak száp napot!
Nusiii, nem felejtettelek ki, csak majdnem
sajnálom h.ilyen rossz híreket hallok rólad, nem egyszerű eset..keress fel egy jó orvost, kérjél több véleményt is..és vigyázz magadra, Lilkónak szüksége van rád.Puszi nektek!